a koji je to level?= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
za taj još nisam čuo
isto igram na pet
Printable View
a koji je to level?= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
za taj još nisam čuo
isto igram na pet
wtf? pa u pes4 imas 6 razina tezine. ti vjerovatnos igras pes3?
imas 5 razina a sestu dobijes kad ju kupis u PES shopu
ja nisam nis kupovao... mozda zato jer imam option file neki sneta
jooj floorkilla koji si ti faca a nisi to mogao sam kupity? da a 6 dobiješ u pes shopu i ubitačno je cijela 4 je dvaputa teža od 3
ima doma pes 4 ali baš ga i ne igram jel mi se neda igrat na kompu
a na playu imam pes 3 jel mi se neda pljunut 500 kn za novi pes
kaj 500kn kosta? puno,puno...
pa kaj nemas chip u plejki
ma bolji je za comp
ne nemam chip u plejki jel sam onda siguran da kad pljunem 500 kuna
za igricu da bu mi radila,imam play već 3 godine i kupio sam 6,7 igri koje
sam stvarno igrao i završio do kraja
sta ima ljepse od pes-a sa wolf patchom i slobodnog vremena?
jeste culi za pokusaje izrade 1. hnl lige? decki pokusavaju al fali im jos ljudi za pomoc. to je na jednom forumu...
a na kojoj je platformi prvo izisao??? :) di si ti bio dok se igrao ISS na jedinici, a drugi ubijali na fifi na pc-u= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
joj to su bili dani kada smo ja i bratic derali iss na plejki... cak sam je nosio i na more (plejku i iss, i nijednu drugu igru, da se razmemo..)
jooooj, sjecam se cijeli dan u sobi s frendovima multitap i igraj...
jos uvjek mislim da je plejka bolja za igru PES-a jer je i na njemu nastala, nema teog pc-a koji moze zamjeniti 1 playstation, multitap ekipu na okupu, iliti kako kazu "muske cajanke"...
ma palčevi uvijek nateknu kad se zaigraš na nekoliko sati;D
nisma ja ništa spomenuo gdje je prvo izašao ali moraš priznati da je za komp bolji,ubaciš si dresove stadione,lopte,kopačke,zastave........= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
P.S. a gdje si ti bio kada sam ja igrao crno-bijeli iss '98?
da zuljevi. nikak ne mogu igrat na onim gljivicama, lakse je na strelicama ali ona tvrda plastika zna i nazuljati :)
a ja kao patch nemogu zaprzit na cd s igricom i ubacit u plejku.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
P. S. koliko ja znam iss 98 je bila u boji....
ajd. dosta prepucavanja. ti ga igraj na kompu ja cu na plejki kad se nademo na turniru obavezno si kupi gamepad za komp jer ces na tipkovnici tesko pobjedit :thumbup: :) :)
Jel tko skužio kako se sa golmanom u toku igre može voditi lopta?
da pojasnim npr. sada netko nabacuje i golman hvata i ja slučajno nešto stisko a on si ju spustio pod noge i možeš ju normalno vodit: mislim da sam stisko R1+X
da i sto je tu cudno...?
ma 6 zvjezdica je sranje... ista tezina kao i pet samo sto te vise fauliraju i zaustavlja se igra...
@renegade samo sa r1= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
@hrco da ali gdje si ti nabavio europsku verziju '98-ice kada je bila napravljena samo za japan (valjda i za amere)
i ti se bas ne das :) :) http://www.gamekult.com/tout/jeux/fi...000000415.html= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
kada igraš lijepo stisni start i imaš comand listu= Citat =:
Izvorno postao >>RENEGADE<<
dobro,dobro i kaj sad pa ja sam imao japansku verziju sve na japanskom= Citat =:
da. japanska igrica + pal televitor = crno bijela ili zeleno bijela slika= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Hvala, nisam znao.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
da ako ti tv nije 100Hz= Citat =:
a `98 su bas bili.. :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
pa mislim da su bili 50Hz
ja kupio nekidan gamepad napokon, sad mogu normalno igrat...
gamepad je smartboxov, cista kopija onoga za ps2, kupljen u kvarku (76kn)
i odlican je :thumbup:
pa super je joystick ima mi ga frend super kaj ide i na plejku, si pročitao upute ne upotrebljavati preveliku silu?! ;D ;D
ja ne citam upute *eboteeee... zasto nebi upotrebljavao silu? pa mora se.... kad popizdim uigri :)
Igrica Je Zakooon1
evo vuxs mi je sredio momcad (postava,formacija,i sve sta treba) sad idem fino rasturati dalje ;D
skinuti cu wineleven8 da vidim razlike. neki kazu da su iste igre, neki kazu da je we8 bolji...
ma sigurno razlika postoji,barem je komentator bolji...
ovo je hrvatski link za sve ljubitelje PES-a
http://www.issland.com/indexh.shtml
a ja mislio da ne postoji cro pes portal...
postoji i http://cfc.gamer.hr/cfc/news.php sajt koji se prvenstveno cini mi se, bavi fifinim serijalima ali ima nesto i o pes-u (download) i forum (vrlo skroman pes forum)
al nek se zna.
inace... wolf patch poboljsava komentatora u pes4, izgovara imena igraca itd.
ako je WE8 bolji od pes-a, mislim da je wolf patch dosta dobro obogatio
di ima za skinut wolf patch?
mislim da je bio neki patch na bug-ovom cd-u ali nije radio
a pošto mi je sada novi stroj u pogonu trebam skoro za sve nove igre patcheve
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
e ti florkila si fakat graphic whore....
sori na off topikovanju al stvarno si graphic whore.
a ja sam igro na pc (alienware) i grafika je j...na al nije toliko bolja,nemaš pes fellinga ko na ps2.Il ja imam dobar televizor.
hebesh ti igranje na pc-u kad smo se morali mučit sa podešavanjem gamepada,instalacijom i svim sranjima.Na ps 2 samu gurni cd nutra, i udri.
a nekom je bas gust zezat se stim, ja sam imao ps2 i rasturao sam pes3 na njemu ali ovo na kompu mi je bolje. dakle, probao sam oboje i tvrdim da je komp bolji ;)
Da mi je samo znati di si se igro na alienwareu kad je samo 1. u Hrv= Citat =:
Izvorno postao Daniel Morales
to se samo tak kaze ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Tommek
da nebi sad zapoceli raspravu o alienware-u odma cu vam reci da se vratite ontopic inace ce biti svasta ;D
i btw ne vidim sto je tako posebno sto si igrao na alieware-u, ja sam je igrao na nvidia 6600gt, jaca kartica ni netreba ovo vrti sve na full a procesor nije ni bitan toliko, memorije dosta 512mb
pa kaj nitko ne igra više pes?
mene muči jedan problem imam wolf patch i u master lizi (ligi) imam super igrače koje sam nabrijao kao klince i koje sam kupio (imam jednu od najboljih momčadi) i kada stavim bilo kojeg igarača na transfer listu nitko ga neće kupity
pa ak su tak dobri zakaj ih stavljaš na transfer listu;D
pa valjda su još nepoznati pa ih niko neće...
ma kaj su nepoznati pa kad hoću zaraditi a ako mi ne vjeruješ pošaljem ti save game već sam u 2010
pitaj killu on je vidio my team :cool:
koji je gust pobjedit milan na 5 zvjezdica sa 3:1 :kitty:
i to ne neki bezvezni golovi vec uigrane akcije ma divota jedna
ma nije vise fora dat gol iz uigrane akcije... sad se samo gadja raslje, lob izvan 16m i slobodnjaci
kazes, sad je to u modi,ha? :p
daj vuxs listu igraca pretpostavljam da su to nekadasnje zvijezde u mladom obliku s dobrim ocjenama. ja kad sam krenuo igrati napravio sam svoj klub tak da sam dobio ekipu catello, minanda.... sad igram 3-5-2 u u obrani sam kupio Heirufingu a imam Valeny-a i Stormera (pocetni), DMF Roy Keane i Gravesen, krilni igraci Macco i Ximeneles(pocetni) te sam kupio i Claudio Lopeza(21) koji igra i sredinu s Ilnylovim(20) (kupljen), a napad Owen (25) i Rooney (19)
sve sam kupio na Other listi znaci bili su bez kluba
pa ja isto krenuo sa svojim klubom imam mlade zvijezde pele.zola,ševčenko,martins,couto,lizerazu i sve sam ih nabrijao a napravio sam superzvijezde i od nekih nepoznatih conti bellone irwin itd. po wefi sam prva momčad, i sve igrače stavim na possible transfer list i nitko ne žel kupiti niti jednog igrača
I oni udarci sa oko 45-40 m ,moglo bi se i to nazvati lobovi.= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
joj jedna stvar koja me jako zivcira. sto je tezina veca, to su igraci neprijateljske momcadi brzi. a to je nerealno.. ja igram na 5 zvjezica i neki najslabiji klub ima brze igrace od mojih, iako statistika pokazuje drugacije. jadno...
i jos nes.. onaj calendar u master ligi... ja ga ne kuzim. i jos nes, gdje da vidim wefa listu? odn tablicu...
kak kalendar ne kužiš?objasni!
na kojoj rezoluciji igrate?
ja nikad ne igram u fullscreen i kad god mogu u nekoj igri to izbjegnem. prije sam pes igrao na 640x480 naravno u window modu a sad posto imam bolju vga probavam i ostale nacine u window modu sada trenutno neka wide reza - cini se kao da igrate na 16:9 monitoru a zapravo se i nekuzi da je rastegnuta slika, malo se kuzi al fora je
1280*1024
Full screen mode
High details.
Igra owna sve ostale
fučkač rezoluciju glavno da imaš wolf patch
Same here!= Citat =:
Izvorno postao Domi
me too;D= Citat =:
Izvorno postao Domi
ali ljudi u srijedu sam bio kod frenda i igrali smo pes na playu ali preko
projektora slika je bila recimo 2x1,5 metara a igrači su veliki neki 10 cm,
mislim uz 5.1 zvuk i takvu sliku stvarno imate osjećaj da ste u samoj igri!!!
jednostavno neopisivo........
Wolf patch? To miliš na ono od nekoliko kb kaj samo promjeni imena igrača ili misliš na onaj mega patch od 100-ak mb koji mjenja sve živo vezano uz grafiku + prava imena i formacije fkors= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Zbunio sam se sad malo, nemogu se sjetit koji je patch koji :)
Uglavnom, ovaj potonji mi je zanimljiv, ali nažalost kako sam na 56k nemogu ga skinut :(
@damgol
e, to bi volio probat :) Fućkaš 17" i 2 zvučnika :)
wolfpatch ti je najbolji dodatak za pes4. a ima 500mb! ja sam si to skinuo jos dok sam imo flatrate, ali skinuo bi i sada makar morao platit, isplati se. malo proguglaj pa ces vidit sto on sve donosi. ugl moja preporuka
najbolje je gada spomene recimo kahna kao ovo nije problem za broj jedan tako nešto LUDNICA ali ja imam problem (isto i na trojci) na početku igre nekih 2minute zvuk mi krči i onda se opet vrati nakon minute i onda traje kojih 30sec i onda je sve normalno
ja nemam tog problema... tako da nemojte mislit da je wolf kriv :spin: ;D= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
= Citat =:
E da, to je to. ja sam se zabunio onda. POmotao sam taj Wolf patch i još ovaj koji samo imena klubova i igrača mjenja.
Točno, taj Wolf ima 500MB, podijeljen je na fileove od 100-ak mb. Kad sam malo guglao za patchevima, našao sam to, pročtao što sve donosi taj patch i ostao paf :). I ok, mislim si ja: jesam na 56k, ali ipak idem ja tih 100 mb skidat lagano, dan po dan po 10-ak mega pa će se već kad tad skinut. I onda kad sam već skinuo nekih 5 mb shvatio sam da je to splitano u 5-6 takvih fileova...
:bonk :)
pa ti ćeš tih 500 MB sa modemon skidat godinu dana....
bolje zamoli killu da ti zaprži na cd i pošalje ili se nađite negdje;)
pa nisam rekao tenkre da je wolf kriv pa i na trojci mi je isto
Ma neću to niti skidat :) Kažem da sam na ljeto započeo jedan file od 100mb, ali sam tek onda shvatio da je to zapravo Wolf patch koji je podijeljen na 5 dijelova od po 100 mb kako bi se lakše downloadao.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Kad sam shvatio kako je to zapravo 500 mb, download sam odmah cancelao, toliko lud ipak nisam, ionako mi preveliki računi i sad dolaze :)
A bili meni mogao umijesto sira i vrhnja poslat taj wolf patch= Citat =:
naruci sir i vrhnje pa wolf dobis gratis :D
koja je cijena ;d
ne ozbiljno da ne
sori nisam dobio obavjest o odgovoru sada tek vidim... ako si ozbiljno zainteresiran za wolf patch, javi se na PM.
A sada radosna vijest za sve ljubitelje hrvatskog nogometa ;D
HNL (hrvatska nogometna liga) patch za pes4 BETA je pusten na download!
vise o tome saznajte na www.crofc.net a evo i izravan LINK za download. Patch je tezak 50MB.
Inace, hrvatski klubovi zamjenjuju nizozemske! a da bi sve funkcioniralo kako treba, morali su dodat jos 6 kluba u ligu tako da sada uz uobicajne prvoligase mozete pronaci Cibaliu, Hrvatski Dragovoljac, Marsoniu, Pomorac, Šibenik i Vukovar 91'.
meni zasada sve radi ok :thumbup: pa sretno vam bilo
= Citat =:
TREBALI SU STAVITI VRBOVEC!!!!!!!!!!!! :thumbup: ;D ;D
ej ekipa imam i ja pes dali netko zeli da zaigramo preko neta????moglo bi biti super,jos kada bi ja rto naucio igrat...=P
uvijek sam 'za' net, samo takve stvari se dogovaraju preko chata ili instant messangera :)
@vuxs klubovi su dodani oni koju su bili u prvoj ligi dok je bila liga 18 :thumbup:
da da znam pa za***** se ! a svatko killu u pes-u dobije !hahaha čak i ja preko carneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LoL
da.... malo sale uvijek dobro dodje. nazalost jos nisam imao priliku igrati online stobom jer ti ne posjedujes odgovarajucu tehniku kako bi mogao pristupiti online igranju ;)
ako bude veca zainteresiranost za online partije pes-a, otvorit cu posebnu teme gdje cemo dogovarat utakmice.
nadam se da čemo se susresti u sedmom mjesecu jer ču onda nabaviti "tehniku" pa do onda vježbaj jer ću ja učiti za popravne!!
a kupio neki drugi klub od vas kojeg igrača u ml?
skinuo netko taj patch?
ja netrebam vjezbat vise... dosao sam do savrsenstva u svojoj igri.
sada igram malo 1. hnl, sa dinamom naravno
e ekipa
skinuo sam onaj champions league patch...i nemogu nigdje nac gdje mogu odigrat champ. ligu u igrici?!?!
Gdje se to nalazi?!?
Ljudi, jel mi može netko reći koja je minimalna konfiguracija na kompu za PES4?
di si to skinuo branx?
http://www.winningelevens.net/module...rticle&sid=134
ima ga tu...
ali nisam od tuda..nesjecam se odakle...
Onda?
jel zna itko kako da odigram champ ligu?
Neznam kaj da ti velim,ja sam skinuo koncert od 2345MB= Citat =:
Izvorno postao Domi
Inace PES 4 je po meni jedina igriva sportska igra uz NHL'05,ostalo je nedoradeno
i brzo dosadi
Dobri su i ostali PES-ovi, definitivno najbolja fuca na svijetu...= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
pa koliko sam pročitao to su samo one lopte i kopačke to je lik spremio u jedan pack nije to nikakva liga prvaka
je da....
lopte i kopacke imaju 273 mega...
ma naso sam...
treba ic u Master ligu i tamo cackat...ma jebada..
igra tko od vas uopće taj pes online? ja i snake se ubacivamo za mjesec dana malo manje
ma mene nema doma a već bi killa dobio po piksi
samo da imam više slobodnog vremena;D
ma nesto malo tu i tamo odigram online. najveci problem zasto rijetko igram je to sto igra nije bas tecna uz ovu vezu pa mi se neda mucit i pushit
koju vezu?adsl?nusi ti sve na mjestu,a? a damgol pa njeg svatko ispraši,hehehe
Jedva čekam da dojde taj adsl pa da rokamo online
Još čekam odgovor na pitanje koja je minimalna konfa za PES4? Pliz help...
minimalna koliko sluzbeno pise ili kako je u praksi? zahtjevna je igra po graficku karticu, na high resolution steka sa ati 9600 128. ja sam igrao na najmanjoj rezi kad sam imao ati 9200 128
OK, ne moraš dalje nabrajati...sa svojom "pilom" od 32mb mogu dalje igrati fuc**** FIFU dva soma... :cry: :cry: :cry:
nabavi si emulator za ps i igraj pes2! killa ja imam 9600 256mb i ništa ne šteka a imam jošneki mutavi procesor
Imam PES2 na plejki, to rasturam...al četvorka je četvorka i nemrem si pomoći...
da ali ti imas 9600 256mb a ja sam igrao na 9600 128mb i stekalo je na fullscreen= Citat =:
Izvorno postao Vuxs