Mobitel kao modem za pc ili Netbook
Skinite aplikaciju PdaNet na mob i računalo ili netbook pokrenite i sve radi ok.
Pracenje nogometbih rezultata uzivo - preporuka
PRACENJE NOGOMETBIH REZULTATA UZIVO - PREPORUKA
Soccer / Football Live Scores
http://www.pohrani.com/f/1r/6B/3SCvn1RS/z.jpg
Aplikacija nudi opcije (ovo su samo neke):
1. Rezultati uzivo svih liga (detaljne informacije o postignutim golovima)
2. Pregled svih utakmica za tri dana
2. Poredak svih timova u svojoj ligi
3. Izaberite timove koji zelite pratiti uzivo,alarm (opcija) vas obavjesti za svaki gol koji je postignut za tekmu koju pratite,obavjest stize u roku par sekundi...alarm je takodjer aktivan ako zelite za pocetak i kraj utakmice obavjest,za alarm postavite bilo koji zvuk...
4. Izaberite svoj fan tim i pratite od doticnog tima sve utakmice uzivo tako da vas obavjesti alarmom, (sve opcije kao u tocki 3.), Opcija alarma za fan tim vas moze obavjestiti recimo svaki put (dan) kada igra vas fan tim da vam zvoni alarm u 14.00 sati ili u postavkama vi sami izaberite u koliko sati da vas obavjesti...
5. Zanimljivo nudi i virtualno klađenje u vasoj valuti za bilo koju utakmicu,za pocetak npr. za hrvatsku imate 50 kuna...l,tu je i lista najboljih u kladjenju...
6. Chat - chatajte uzivo za svaku tekmu koja se igra...
7. Podjelite rezultate,fan timove i ostalo na fejsu...
Po meni najbolja aplikacija za prcenje rezultata uzivo i uz to besplatna aplikacija
Info i download link:
LINK
ili
LINK
Re: Android aplikacije koje preporučamo (prvi post pogledati)
Evo neke moje must have, a vidim da nisu puno zastupljene
FX File Explorer---(meni najbolji file manager, najljepšeg UIa, Root access, FTP, cloud povezivanje i sve ostalo. Moguće odabrati bookmarkse, te tako brzo ulaziti u filove što koristite najviše)
Catch –––(notes, najsličniji Evernote_u, sadrži gotovo sve što i Evernote, samo se meni više sviđa ili navika možda, ali ja ne mogu bez nje)
Titanium backup svi znaju, ali ga napominjem kao najbitniju aplikaciju meni. Bez njega, uf.. ne želim niti razmišljati što bi.
Dolphin, browser of the browsers.
Dropbox...svi znate.
Tih pet approva, su mi najbitnije aplikacije, uz Viber, Quick Pic, Gmail i najkorištenije.
Simplistic Control mi je super, ali treba imati Rom di je app podržan.
S Tweaks također, samo treba odgovarajući kernel.
Rom Toolbox-za one koji vole puno podešavanja, a žele sve imati u jednoj aplikaciji.
Eto,svaki moj Rom ili mob ima ove gore aplikacije uvijek, a sve ostalo je više manje, tu i tamo. :)
Evo našao sam jednu zanimljivu aplikaciju. Vjerojatno su je mnogi već vidjeli ali...
Hide it pro (ovo pro neka vas ne zavara, besplatno je)
Uglavnom, app je audio manager za sve koji kopaju po vašem mobu(koji usput radi bez problema) a kada duže držite prst na logo audio manager, otvara se potpuno nova aplikacija, vaša tajna zbirka svega i svačega što odlučite sakriti.
Meni je to prilično cool, pa vi vidite
Gledam malo unazad i nema ove aplikacije, pa...
CARBON - developeri od CWM recovery su je radili.
App za backup. Znan da je TiBackup naj, ali ova ima sitnice koje Ti nema, a koje su super.
1.ne morate imati root
2.kad radite backup možete odabrati da vam bekapira samo podatke, ne apk od aplikacije. Samim tim bekap nije velik, a ionako su aplikacije vezane uz vaš Google account. Kad se recimo instalira subway surfers, vi odete u Carbon i vratite podatke i opet imate 80 jaja i
25000 coins i svega ostaloga.
Namjerno sam bio slikovit . ;)
Paid verzija dopušta sync sa raznim cloud servisima.
Meni je ovo dosta zgodnije ako ste flashoholic, nego Ti. Backup.
Greenify je genijalan app, bas ono sto sam trebao. Tnx Mario :)
Ja bih preporucio ovu aplikaciju za sve one kojima ide na zivce da su ponekad za kompom a moraju tipkati na mob (kad dode sms ili whatsapp poruka recimo): Share Keyboard & Mouse: https://play.google.com/store/apps/d...com.liveov.skm
Aplikacija omogućuje da se povezete s kompom preko wifija, bluetootha ili usba i onda mozete koristiti mis i tipkovnicu za upravljanje mobom. Pritiskom na win+ctrl se mijenja upravljanje s kompa na mob. Super stvar mi je sto kad se prebaci na mob se ekran od moba takoder upali tako da nije potrebno nista stiskati po mobu kad recimo dode nova poruka na whatsappu.