Punjenje na punjač od bluetooth slušalice?
Može li se puniti x10 mini na punjač od bluetooth slušalice sony ericsson VH410? Sony ericsson stranica kaže da može, to je punjač EP310 za koji pod kompatibilne telefone daje i x10mini...Znači, može se puniti...a može li se slušalica puniti punjačem od mobitela (EP800)? Postoji li mogućnost da pregori nešto od to dvoje? Koja bi bila konkretna razlika u tim punjačima...možda samo u brzini kojom će napuniti!?
Evo karakteristike oba punjača:
EP310 (Input:100-240VAC ~ 100mA 50-60Hz Output:5.0VDC = 550mA)
EP800 (Input:100-240VAC ~ 150mA 50-60HZ Output:5.0VDC = 850mA)
Što znači praktično ovih 100 tj. 150mA a što znači onih 550 tj. 850mA?
Inače čini mi se solidna ta BT slušalica (VH410), 189kn (u konikomu 199kn), zvuk jasan, glasan, čist kako kod mene tako i kod sugovornika...za taj novac je odlična! A dizajnom ide uz x10mini! :D
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...specifications
sony ericsson xperia x10 mini
pozz svima koristim sony ericsson xperia x10 mini i kad gledam snimak koji sam snimio prve 3 sekunde je crna slika ali ima ton ako neko zna problem neka javi hvala unapred
Kako do izbornika za nadogradnju kod Xperie X10 mini pro
Molim za pomoć. Dotični mobitel sam rotao i ubacio nadogradnju na 2.3 koju sam preimenovao u update. Nemogu doći do izbornika za nadogradnju. Gledao sam tutoriale po netu i kad upalim mobitel i pojave se slova SonyEricsson pritisnem tipku back ali ništa. Mobitel normalno podiže sustav. Recite ako negdje griješim. Hvala.
vtok - video chat na x10 mini! Provjereno radi! ;)
https://market.android.com/details?i...JpdXMudnRvayJd
Neznam jel znate bolje rješenje od ovoga vtok za video chat na x10 mini? Tražio sam i naišao na vtok koji radi na wifi i 3G solidno, malo bugovito ali funkcionira...bolje je kad ja zovem s mobitela na kompujter, dok s kompa kada zovem nekada ne prikaže na mobitelu da zovem, tj. spajanje traje dugo i sl...
Kvaliteta je slike loša ali prolazna...malo svjetla, malo približiti i ok je...za mobitel koji nije predviđen za video pozive :D
Postoji li možda kakav skype apk s omogućenom stražnjom kamerom?
sony ericsson xperia mini pro spremanje aplikacija na sd karticu
Zanima me dali me itko moze uputit kako da na xperii mini pro softwarea 2.1 mogu spremat aplikacije na sd karticu,a ne na memoriju telefona.