ne bojim se ja toga...to su napisali za sve one koji
su već sada kupili mobove a za one koji nisu traje do 31.12.;)
zato su i bile takve gužve u vip centrima a oni namjerno nisu
htjeli punit shopove sa novim tj.skupljim mobitelima...
Printable View
ne bojim se ja toga...to su napisali za sve one koji
su već sada kupili mobove a za one koji nisu traje do 31.12.;)
zato su i bile takve gužve u vip centrima a oni namjerno nisu
htjeli punit shopove sa novim tj.skupljim mobitelima...
...usput jeste li primjetili da se sa ovakvim akcijama potjeće migracija korisnika sa prepaid-a na postpaid???
Pa baš i ne, morao si biti vipnetov pretplatnik i trošiti preko 300 kuna u zadnjih 6 mjeseci da bi dobio ovu ponudu...
A da ne spominjem da je trenutno jeftinije biti na prepaidu i kupiti jefitinije mob nego na pretplati...
...dobro ti si bacio računicu a sad se postavi u ulogu običnog korisnika koji rezonira na sljedeći način: " Ovi na pretplati stalno imaju neke pogodnosti da sam se i ja na vrijeme prebacio i ja bi sad..."
Usput znate za ponudu T-mobile-a u kojoj ako sklopiš ugovor na 12 mjeseci možeš kupiti SE T630 za 499 kuna a Motorola E550 za 799 kuna... :D
da, ipak im je u cilju bilo zadržati korisnike koji ničim nisu vezani i koji u bilo kojem trenutku mogu 'odlepršati', dok je s pretplatnicima ipak malo drukčije, oni si kalkuliraju na ono 'pa svi znaju moj broj, neću mjenjati operatera i prolaziti svu gnjavažu s novim ugovorom... bla-bla...', uostalom na pretplati su većinom (napominjem - većinom) ljudi kojima par kuna sim il tam ne znači previše.= Citat =:
Izvorno postao dmi
...da a sad ove akcije sa sklapanjem aneksa ugovora na 24 mjeseca.
I da se pojavi 3. pola korisnika je pod nekakvim ugovorom...
Pa zato to i rade. Nisu ni oni blesavi= Citat =:
Izvorno postao dmi
pa naravno da se i oni moraju osigurat ali nigdje ne piše
da su morali dati baš ovakav dobar popust jer ovo
je gotovo besplatno zamjena novim mobom......
Pa tako se to i radi vani...
Ajde mi recite koji da mob uzmem na toj akciji i neki plus i minus o tom telefonu please!! Stvarno neznam koji da mob uzmem!!! :thumbup:
pa za ovaj postojeći najbolja zamjena ti je k700i
Da hvala i ja sam se dvoumio izmedu njega i 7610 al mi je on ljepši i manji a i sn-ovi su mi full ok! Tako da ću vjerojato uzet njega BTW. dali znaš kako izgledaju slike na ekranu moba? tj. vaše osobno mišljenje o njima!?
Kaj su SN-ovi ako smijem pitati? ;D
Ma smiješ pa sony ericssonovi mobovi! Ali neka netko odgovori please!
Da, ali to se onda piše SE od Sony Ericsson... ;D
na svakom novom mobu dobro izgledaju slike dok se
gledaju na ekranu moba ali kad se prebace na comp
to je već druga priča;)
tako je, recimo od moje V525 su slike na kompu očajne... ali ajmo sad ontopic...
eto pošto sam danas bio na infu usput sam
navratio do vip shopa i naravno pogađate
još ništa od skupljih modela mada su se kako
vidim gužve konačno smanjile
probaj za 7-8 dana.
bez brige nerede ne odustajem ja tako lako;)
Evo vec par dana obilazim sve moguce vip centre i njihove takozvane partnere a od P900 sam jedino vidio sliku na komadu kartona. Kada pitam hoce li dobaviti sto novo za P900 odgovaraju u vecini najvjerojatnije dok drugi sumjnaju itd. Naravno svi su ga narucili i to je sve sto znaju. Sada mene zanima kako to oni nemogu saznati , jer ako je vip odlucio da ce nabaviti onda ce doci ako nece onda nema. Neznam zasto moraju tako bezveze navlactit ljude da lutaju po ducanima jer se nezna ni kada ni sto dolazi a onda me strah da ce biti a ja ga necu uhvatiti. Posto sam iz splita htio bi pitati kakva je situacija u zagrebu i dali ce tamo dolaziti jer nemam volje svaki dan obilaziti ducane i gubiti vrijeme. Ako ima tko kakvu informaciju bio bih zahvalan. :retard:
Pa zato postoji telefon. Nazoveš pa pitaš :D
...i,jel ko uzeo kakav mob..."cyber"...
Ja sam si uzeo Siemens SL65, sestra i stari Nokiju 6230
a čuj "konj" ista situacija ti je u zagrebu
a čekaj ništa ti drugo ne preostaje ima
vremena taj mob se isplati čekat...
Telefoniranje je beskorisno jer ako je guzva ne javljaju se :)
A isplati se cekati naravno a i nista od ovoga drugoga mi nije zanimljivo posto sam sa 6600 presao na 6230 i sada to prodajem jer je smece. Tako da mi nije problem nabaviti ni K700 ali P900 je vec nesto posebno sto se tice cijene ali i svega ostaloga. Uostalom danas sam nasao mjesto gdje su dobili par K700 i S65 pa sam mogao uzeti ali nije to to..... HOCU P900 ;D
Samo zanima me kakve informacije daju vama u zagrebu kdad pitate za P900 jer ja dobijem drugaciju u svakom ducanu....?
i cyber kakav ti je?
Ma odličan je. Iako nisam bio ljubitelj siemensa ova mob mi se sviđa. Čak je i software odličan. Najviše mi se sviđa slide tipkovnica= Citat =:
Izvorno postao smogovac
A sto nisi uzeo S65?? Ovdje ga ima u svakom ducanu a cini mi se dosta bolji od SL65.
e to i mene zanima,kažeš dobar je?i kaj,sad češ taj koristiti?
Ma nisam htjeo S65 jel je "cigla". A to već imam ali sa puno više mogučnosti :D
Htjeo sam što manji mobitel. Malo za šminku :D
pa onda si uzeo pravi šminkerski,nevjerovatno da
sam si i ja odabrao baš sl65 za šminku dok će P910i
zamjeniti dobar stari SX1.....
šta kažeš da onda s65 ne preporučaš?
ma ne naravno da preporučam 100%;)
ali kako je cyber rekao 1 "cigla" je dovoljna
a u ovom slučaju će to biti p910i (nadam se;D)
NEVJEROJATNO!!! vip skratio skoro cijelu ponudu. P900 nema , nokie imaju sve skupa 4 cini mi se itd. Izgleda da od P900 nista. Modao bi uzeti 7610 i prodati je ali cu pricekati jos malo. Ima li tko kakvih ideja ili novosti??
Moja cura je uzela K700i i prezadovoljna je...
kaj imaju nokiju 7610?
kako misliš skrati ponudu. telefoni su rasprodani i dolaze novi modeli P910i i tako to.= Citat =:
Izvorno postao konj
Ma pogledajte vipovu ponudu na www.vipnet.hr pa ce vam biti jasno. To da dolaze novi modeli je vjerojatno ali nista od toga prije kraja akcije cini mi se. Valjda je ova akcija bila da se rjese sto vise starih modela jer jasno da se oni nece nikako prodati nakon sto dodu novi modeli. Ako tko ima kakve informacije moilm da ih posta. hvala. :spin:
sam nek se igraju
da ih nebi ja skratio........
Izgleda da bih mogao dobiti P900 ili P910 preko veze koju sam jedva iskopao ali ne nadam se previse..... eto kako to u vipa funkcionira. :retard:
Ono šta mene zanima je kakvu će akciju uvaliti nakon ove, jer je prosinac i jednostavno moraju napasti nečim :)
pa kako češ dobiti kad nema telefona.= Citat =:
Izvorno postao konj
P900 je povučen kao i P800. P910i nije još ni došao u VIP centre. Dobra ti je veza kad te tako valja.
znači ništa od toga nerede?
Kazem da se ne nadam a sto dolazi ili ce doci reci ti meni tko zna??? P910 je trebao davno doci jer P900 se vise ne proizvodi i to jedno tri mjeseca. Tako da P900 i P800 nisu povuceni nego jednostavno nitko ih ne proizvodi pa nemaju gdje nabaviti nove. Uostalom kakva bi to veza bila kada bi si rjesavao nesto sto mogu otici i uzeti sam ili bilo tko drugi u vipcentar???? :retard:
Novi mobiteli u t-mobile ponudi ( ukljucujuci P910 za 5111,00 kn ) bi mogla natjerati vip da malo obnovi ponudu??? :spin: ;D
ja se ne sjecam koliko puta sam vec dosad bio u vipu... ugl kad bi pitao za p900 odgovori su 80% bili da nezna kad ce doc, 10% da nece uopce doc i 10% da ce doc uskoro...
medjutim jos uvjek nisam izgubio volju a sada guzve vise nisu strasne zapravo ih uopce nema... ali sto ako ga uopce nebude? a i ovi ostali malo jaci mobovi se rasprodaju...
cyber zasto nisi uzeo k700? pa nemoze jedan siemens bit bolji od SE-a... a da ne govorimo o funkcijama
Ma ne valja mi. Frend ga ima i nije me nešto oduševio
ni meni baš nije nešto,ko igračka...
cek malo...... ja sam isprobao detaljno, bratic ga je uzeo.... ima mp3, ima radio. siemens nema... i s65 ima vise funkcija od sl-a, a cak bi ga radje uzeo zato sta brijem da se te klizne tipkovnice sjebu, zapravo, meni bi se odma sjebalo.
jest istina ali cyber ga je uzeo više radi izgleda nego
radi funkcionalnosti,koju naravno ima na n6600....
isto to ću i ja napravit
i kakvo je vase misljenje? hoce li vip u narednih mjesec dana dobit p900/p910? ili bar k700.........
ja ionako planiram prodat mob, koji god da kupim, i kupit lcd monitor... :)
P900 se više ne uvozi
pa dobro ali mozda ih imaju na lageru... a onda jos bolje, doc ce p910 i bit ce moj za 500kn :)
jos da se to ostvari....
a nada uvijek umire posljednja;)
mada iskreno ne vjerujem da će ga biti
neki dan sam dobio nesluzbenu informaciju da su na dan 12.11. u vip centru na iblerovom imali P900. informacija je tocna oko 80%.
tako da, nade ipak ima, uvjek ce je i bit :)
pa to znam jer ja kad sam saznao da postoji ova ponuda odmah sam zvao
vip SZK i rekli su mi da ima P800 i P900 ali ja sam naravno htio P910....
e vidis i ja isto! ali sad sam shvatio kakvo je stanje, i da necemo niti kruha dobit...
e a jesam ga zeznuo, nije 12. nego 19. 11. dakle prije nesto vise od tjedan dana
ma ne živciram se kaj nebu možda bilo p910
nego kaj uopće ne pune zalihe skupljih mobova
a neke su i povukli iz prodaje,naravno one preko 4500 kn
ma.... a jel se uopce ti mobiteli mogu prodat? (preprodat) mislim naravno da mogu, ali ako oni to prate...
ma kaj bi pratili pa to su ti dali mob s popustom kao
nagradu za vjernost od prije,tak i tak si ga ti preplatio
ali lijepo od njih na ponudi..
koji god da kupim mob, prodat cu ga, jer mi treba cash... zato sam htio p900, imao bi ga neko vrijeme kratko pa prodao da dobim sto vise
kod mene je situacija 1 "cigla" i jedan "šminkeraj"
a kaj će od toga biti vidjet ćemo.....
Ma šta bi pratili. Njima je sve jedno šta ćeš ti raditi s tim mobitelom. Oni su tebe obavezali da moraš još 2 godine plačati pretplatu i to im je najvažnije= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
zast nedaju 6630 za 300kn!!!!
Zato što je još nema u hrvatskoj a i ak dođe do 31.12 neće je sigurno dati u prodaju= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
...pa po ovakvoj politici kakvu vodi T-HT,koliko sam vidio ovdje u Novoj Gradiški,Nokia 3650 još košta 3400 kn...mislim,koja je to logika...i da se nadam povoljnijim cijenama...pa nisam blesav...= Citat =:
Izvorno postao damgol
Koliko sam vidio u VIP-u u ČK, 3650 košta oko 1500kn.
= Citat =:
Izvorno postao damgol
Zalihe se pune kao i uvijek i niti jedan telefon nije povućen iz prodaje osim onih koji su rasprodani i više nisu na tržištu. jednostavno telefoni od 5K-6K kuna se naručuju u manjim količinama kao i ranije jer nije bilo tolike potražnje za njima i nema razloga da se sada tih telefona narući 10000 komada da bi se ljudima poklanjalo. recimo P900 se naručivao npr u 200 komada, a tako je i sa P910i. e sad ko ga ubode njemu super.
ma sve to stoji nerede;)
ali siguran sam da je za p900 i p910 bilo jako puno
upita preko službe za korisnike a sigurno i za ostale
mobove malo skuplje pa zašto ih onda ne naruče
kad ih konkurencija već ima:Dunno:
pa ima ih ali nema na njih takvog popusta. a zašto bi ih ovi naručivali još da djele telefone đabe, pa nisu ludi :).
pa možda zato kaj su ih neki stvarno i zaslužili;)
ti si neki šaljivđija :)
kupio i ja k700i mob je stvarno zakon al imam jedan problem.pregledavam slike i odjednom umjesto nekih slika dođu neke prekrižene ikonice i nemogu gledat slike ,restartam mob i sve radi kako treba-bar neko vrijeme dok neidem opet tako gledat slike i tražit po folderima slika! Dali netko zna šta je to i kako da to rješim? btw sory šta je offtopic!
Pravac elekrtomagic po novi softwer :comp:
jesam uvijek ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ali ovaj put sam mislio ozbiljno.....pa prvi put nakon
4 godine da uvedu nekaj za nas pretplatnike i onda nam
sami biraju koje mobove da kupujemo oprosti ali ja
stvarno mislim onako kak sam se prije izrazio;)
pa ne biraju oni, ali ne biraš i ti. Možeš izabrati iz njihove ponude odnosno ono što trenutno imaju u prodaji. Nažalost dešava se da nemaju najskupljih aparata u dovoljnoj količini.
To ti je isto da sad auto kuča ponudi nove aute s popustom od 99%. Ja bi recimo uzeo Audija A8 a vjerujem i večina ljudi. Sad bi auto kuća trebala naručiti 1.000.000 komada A8-ica da mi budemo zadovljni. Nažalost to ne ide tako. narudžbe se vrše puno prije i količine su ograničene :). to nije stvar operatera nego proizvođaća.
ma sve ok,ali su onda trebali stavit npr. 10 izabranih i
samo njih nudit u ponudi,a ne palit nas s ostalima....
Ma daj nered nemoj se tako ponasati. Vani P910 dobijes besplatno uz pretplatu od 30 funti mjesecno sto je naravno racun a ne bacanje 30 funti u vjetar + racun za razgovor. Dakle ovdje nas deru racunima i cijenom mobitela. Samo neka oni ponude cijene koje su vani i odmah uzimam P910 uz neki "plan" i ja presretan. A oni vani uvijek imaju na lageru sve te mobitele jer znaju da ce svakako na tebi zaraditi sto je pravedno i njima dovoljno. Ovi ovdje nas deru do kosti i to je tako jednostavno. Neka se gone i jedni i drugi. :thumbdown
pa i ja sam za to. oni vani također imaju plače barem 2k € više od nas ovdje pa bi i to mogli ovdje realizirati. oni vani također kad skuže da netko iz Vlade krade, daju mu ostavku. Oni vaniimaju kamate na kredite duplo manje nego mi ovdje, pa i to nebi bilo loše da bude ovdje.
Nažalost mi živimo di živimo.
A jel ta akcija još vrijedi?? Bio sam u subotu(27.11) sa frendom u Vip centru i neki tip ispred nas je pitao do kad vrijedi ta akcija a tip mu je rekao da još vrijedi tri dana. Jel se tip zajebo ili?
vjerovatno je mislio na VIPme komplete. To je vrijedilo do 30.11. a za pretplatnike vrijedi do kraja godine.
Nedred znam ja gdje zivim ali nemoj mi govoriti kada se nadam boljemu da sam blesav.... :spin:
sad sam maloprije zavirio u vip na iblerovom, nema p900, nema ni k700, a guzve su se povecale.... nevjerovatno.
ma sve mi se čini da je najbolje ubost što prije nekaj,
jel bumo ostali i bez ono malo kaj je ostalo dobrih mobova
Tako je. Brijem da će vam svega polako nestat, ja bi na vašem mjestu odmah ubo K700i čim je nestalo P900i i P900...
a tko zna možda i dođe recimo s700 u prodaju
to bi bila dostojna zamjena za p910i
E to bi vam bilo odlično, ali čisto sumnjam... možda pred sam Božić...
ma ja vjerujem da ce se pojavit barem k700...
sto mi preostaje od ovih mobova u vipu? siemens sl65? ma da....
posto su dobili tri nova modela mozda dodaju i jos nesto prije kraja akcije?
???????= Citat =:
Izvorno postao konj
a di sam ja to reko??
Ma nisi direktno nego indirektno..... nismo djeca valjda da se citiramo kao debili u saboru?
ako si tako shvatio, onda primi moje isprike.
Ej konj a di si u rijeci mogu stavit novi software ako možda znaš?
preporucljivo je da to napravis na suhom :- )
Posto sam iz splita neznam ali znam gdje ima u splitu :)
www.emshop.hr pa pogledaj tamo koji im je broj tel. pa ih nazovi i pitaj imaju li servis u rijeci......
On Topic!!!!
nered jesi ti mozda pricao da ne bira vip tko ce sta dobiti?? Pa evo od prijatelja stari uzeo u vipa dva P910, S700 i nokiu comunicator. Sve je vipovo jer je kodirano i vec ima sve vip profile za wap i gprs i sl. Dakle zasto to nije u cijeniku i u centrima???
Sve su ti to veze i poznanstva. Tako ti je to u hrvatskoj= Citat =:
Izvorno postao konj
da istina i jedan moj frend je sada preko "veze" uzeo s700 baš u vipu
istina ne preko akcije ali opet..... užas sad sam još više ljut:mad: