Nisam unlock samo jailbrejk. Ha ne znam kako radi..
Nisam unlock samo jailbrejk. Ha ne znam kako radi..
Ovako imam iPhone 3G 3.1.2(7D11) i restorao sam fon jedno 1000 puta i dalje ne mogu dobit mrezu, stalno mi pise No service.....jb sam sa Blackra1nom, redsnow i snowbreeze, i sa svakim radi sve super, ali unlock NE, ne mogu nikako otkljucat, odem preko cidye instalirat blacksn0w i nece, odem preko blackra1na inst Snow i opet nece....iskljucim 3G, i reset settings i dalje nemam mreze :angry: svasta sam probavao ali jednostano nece.....imate li vi kakvih ideja?
Pozdrav svima,
kupio sam prije otkljucani Iphone i Itunesi su mi radili OK,sinhronizacija takoder.Prije jedno mjesec dana poceo mi je javljati sljedecu poruku:
The SIM card inserted on this Iphone does not appear to be supported.
Only compatible SIM card from a supported Carrier may be used to activate Iphone......
Ista mi se stvar dogada sad u Kazakhstanu gdje imam lokalnu karticu,u Hrvatskoj koristim Tele2.
Ima li tko rjesenje ovog problema?Htio bih opet da mogu raditi sinhronizaciju telefona sto sad ne mogu...
Ne pomaze vadenje SIM kartice,kaze u Itunesima da nema kartice i da je stavim ...
Pokreni BlackRa1n i kad završi svoje tj. da ti da uđeš u mob, klikni na blackra1n ikonicu i označi blacksnow (Cydiu isto, ako je nemaš). Naravno, moraš biti na netu prije toga. Trebalo bi da radi bez problema. Budeš li imao problema sa Wi-Fi ili GPS, postoji opcija: General - Reset - Reset network settings. Poslije ponovo odradi blackra1n i to je to.
stigao je OS 3.1.3, pazite na update kod pokretanja itunesa
Pozz,
imam full novi IPhone i instalirao sam, kako nisam odmah znao, firmware ili ti ga software 3.1.3. Sada mi nikako ne prolazi blackra1n jer ne prolazi u ovoj novoj verziji SW-a, probao sam skinuti firmware 3.1.2 i instalirati ga, ali mi se javi sljedeci screen "Zhe IPhone could not be restored because the firmware file is not compatible." ... HELP HELP HELP
za sad nema rješenja za 3gs....
Imam iphon 3g i 3g i davno sam ga jb al zaboravila ga dekodirat na sve mreže šta SAD da uradim da to imam
Pa- dekodiraj ga ;D
Imaš iPhone 3g i 3g? :p
dali se nazire kakvo rijesenje mozda za taj softwere 3.1.3?? nisam gledao i samo sam stisnuo update i poslije je bilo kasno za vratit ga i sad ga nemogu koristit osim sa glupom t-com karticom.
Vjerojatno ne.
Jer, priča se da iPhone Dev Team i Geohot (koji inače rade JB i unlock) vjerojatno neće raditi na 3.1.3. jer se "čuvaju" za 3.2 (ili 4.0- što će već biti).
novi sam na forumu...uzeo sam iphone 3gs 16 gb isto sa 3.1.3. i zanima me dal ima ko informaciju kad ce se dat dekodirat jer mi treba na tele2? dal bi mozda netko kome je to neophodno htio se zamjenit za mob isti 3gs 16 gb bijeli?
Nema unlocka za 3.1.3 soft. i nezna se kad će ga biti.
ma neeeeeeeeeee...ajme pa ja cu se ubit...jooooj zbog sugavog updatea. sta ce to bit kao neki novi os??? to nesto brzo dolazi ili se to nezna jos??
Imas unlock ali samo ako napravis update bez da ti upedjta baseband a posto to nisi napravio morat ces se strpiti...
jel neko zna kako doci do 3.1.2 ispw faila skinuo sam 10sw ali su svi u raru i ne kad raspakiram nije ispw file
ili treba biti na pc neki program posebni da vidi ispw file..??
Ako imaš samo jedan .rar file probaj ga preimenovati u .ipsw
Jel izaslo mozda rjesenje za 3gs da ga ne moramo spajati na komp kad se ugasi kako bi ga upalili? =))
Poštovanje! opet moja malenkost!
eto, nekima treba samo da pročitaju, nekima da se prčita, nekome da se nacrta... a meni sve troje da se spoji, ništa još uvijek nije jasno...
Dakle, prvo ne znam da li sam na pravom mjestu, ak nisam prebacite moj post na pravo mjesto... ak jesam molim pametne glavice da mi objasne par slijedećih stvari....
1. u mom prošlom upitu je bilo pitanje: "Da li sve aplikacije, theme, programi, navigacija i ine stvari rade samo ak je iphone JB" dobila sam odgovor da, samo tako šljakaju, tj. da telefon mora biti JB da bi šljakao. OK! To mi je sada jasno, no muči me druga stvar, a to je što mogu raditi sa iphoneom ako nije JB osim skidati app-sove?
2. da li postoji netko ovdje tko mi može objasniti zašto verzija 3.1.2. koju ja imam (3gs 32 gb), je nestabilna nakon JB
3. da li postoji netko tko ima višak vremena i puno znanja, a nadasve i strpljenja da mi pomogne oko tih inih stvari, uz detaljno obrazloženje, zašto bih trebala JB mobitel...
4. eh, da, primjetih da svi vi koji ste bili hrabriji od mene poigrati se iphoneom, da koristite PC, a koji su programi za nas koji koristimo MAC...
5. opet napominjem da sam neiskusna za takve stvari i ako je neka glupost napisana... a dobro ste se pri tome nasmijali, molim da prepišete mom smislu za humor :)
hvala unaprijed na objašnjenjima... puno će mi pomoći...
JB ti nije nužan. On samo omogućava instalaciju apliakcija koje nisu skinute s appstora. Ako imaš novaca i želiš kupovati aplikacije netrebaš ga JB-at. Postoje i alati za Mac. Upute i linkove imaš na iClarifiedu.
pratio sam uputstva i sve je islo glatko do instaliranja appsync...pratio sam uputstva sa stranice : http://cazisoft.com/2009/appsync-installd i vec 15 minuta mi "downloading packages"...jel to toliko dugo i treba trajati ili da probam nesto drugo? :kitty:
1. i 3.ovako,jb radis s namjenom da svoj iphone prilagodis sama sebi a da ne platiš niti 1 kn za sve to osim potrošenog vremena i malo svoje mašte,znaci na iphone-u koji nije jb. tehnicki ne mozes nista raditi osim onog sto je apple predvidio za taj uređaj a to je instalacija aplikacija (koje su besplatne ili se placaju),mijenjanje pozadina i nekih sitnih radnji dok sa jb. iphone-om dobis vece mogucnosti iskoristenja punog potencijala takvog aparata.Recimo uzmemo za primjer bluetooth,na tvorničkom uređaju je ograniceno koristenje i svodi se na uparivanje dodatne opreme (mislim na bl. slušalicu) i slanje slika recimo između dva ista uređaja tj.dva iphone-a (i jos moras imat aplikaciju za to) dok sa iphone-om koji je jb. njegove bluetooth mogucnosti su svedene jednako kao i na bilo kojem mobilnom uređaju (znaci slanje slika itd. na druge uređaje bez obzira dali su nokija ili se),dalje teme,na tvornickom možeš samo mjenjati pozadine dok na jb. možeš osim pozadine promjeniti gotovo sve od fonta do ikona pa i više.E sad aplikacije-ako imaš višak novca onda jb. ti i nije potreban sve što ti treba možeš kupiti u appstore-u i takvom kupovinom dobis 100% korisničku podršku od strane kreatora (mislim na update i sve ono što s tim dolazi) no kako vecina nema tj.nece platiti taj uložen trud za razvitak aplikacije jer jednostavno nije danas malo a pogotovo ne u HRV. potrošiti recimo za navigaciju 50 dolara (no ako ti je potrebna za profesionalno korištenje onda se isplati) i više pa jedino rješenje je jb. i instalacija takve skupocjene aplikacije.U svakom slucaju sa jb. telefonom možeš samo dobit ono nesto sto ce tvoj iphone ucinit drugacijim od ostalih iphone-a na tržištu a pritom ces moc isporbat skoro sve aplikacije makar one kostale 1 dolara pa sve do 100 pa i više dok sa tvornickim (mislim na os) ces biti ogranicena na njegove tvornicke mogucnosti a to su http://www.apple.com/hr/iphone/iphone-3gs/ pa sad ti odluci dali ti treba jb. iphone ili ti ovaj tvornicki cisto zadovoljava tvoje potrebe a i evo ti puno bolje receno zasto jb.
2.moraš malo bolje pojasniti što to ti podrazumijevas pod nestabilno stanje= Citat =:
Jailbreaking is basically unlocking your iPhone or iPod Touch so that you can install third-party applications. As of this time, the only way to get native applications onto your iPhone/iPod Touch is if your name is Apple or if you jailbreak... Jailbreaking uses an "exploit" -- a glitch that causes Safari to crash which opens up the iPhone/iPod Touch to install other applications. After you jailbreak, you'll have a program called Installer on your iPhone/iPod Touch which allows you to select from a list of different applications and install them over Wi-Fi... In this case you can jailbreak to install other applications. There are games, remote desktop access, ebook readers, IM programs, etc. that can all be installed.
4.pošto si tek pocetnik bolje ostani na jednostavnim programima (znaci itunes ili iPhone Ringtone Maker) jer ima programa koliko god hočeš za mac
http://www.pure-mac.com/iphone/programs.html
ali napomena sve sto radis radis na vlastitu odgovornost jer ima par programa koji ti mogu napraviti više štete nego koristi ako ih ne znaš koristiti
2.moraš malo bolje pojasniti što to ti podrazumijevas pod nestabilno stanje
što mislim pod nestabilno..
Koliko čitam da se ove zadnje verzije nakon JB, a kada ih ugasiš zbrikaju, da im nestane wairels, da baterija puno kraće drži nego prije i ine stvari....(pročitala sam neke tvrdnje u koje mi je za nepovjerovat i banalno su mi smješne....pa baš zbog toga bih htjela znati onu surovu istinu)
dakle, konkretno pitanje, kakve štete mogu nastati samim JB ?
i na kraju, ako se odlučim JB, da li bi to mogao napraviti netko tko to zna i pri tom malo uputiti u osnovne stvari nakon JB
JOŠ JEDNOM HVALA NA TRUDU I STRPLJENJU :)
a gle pošto imas 3gs i ako je proizveden poslije 42 tjedna proizvodnje imat ces sitne probleme koje si i sama navela a neki od njih su-
-kada ga jb. ne smijes ga zagasiti jer ako ga ponovo zelis upaliti moras ga ponovo jb. a to zahtjeva comp. (nije ovo problem no ako si na putu i to ti se slucajno dogodi evo ti problema)
-problem sa wi-fi ->no to se rijesi samo sa network settings reset
-problem sa gps ->par korisnika se zalilo ali mislim da to nema veze sa jb.
-baterija ->cito sam i ja o ovome problemu i korisnici tvrde da krace traje (no uzmi sa dozom rezerve jer to je vise do samog korisnika koji koristi iphone tj.koliko ga opterecuje)
-problem sa youtube-om->rjesi se tako da se u cydi-u doda source (http://cydia.pushfix.info/) i instalira YouTube Fix
za sad su mi poznati samo ovi problemi.Na pitanje - kakve stete mogu nastati time? - kratko i jasno apsolutno nikakve koliko je meni poznato (no ako se dovoljno potrudis mozes biti prva da ovo promjenis,uvijek moze nesto krenuti po zlu,zato sve sto radis radis na vlastitu odgovornost ali onako da krene po zlu uvijek mozes napraviti restore).Znaci kratko i jasno moze te dovesti do stanja :suicide: a i ne mora.A sto se tice ako ti netko moze to napravit i malo ti pokazati osnovne stvari ... to nebi znao ...mozda ima neka dobra dusa jer dosta korisnika sa novim 3gs modelima ima problema sa samim jb.,tako da svatko tko bi ti i htio pomoc nije siguran dali ce sve ici po planu a uvijek postoji mogucnost da nesto krene po zlu,jer kad se jb. onda je lako pojasniti i uputiti u osnove,sam proces jb. je malo problematican i koliko vidim a i sama mozes procitat dosta ljudi zapinje,no ne mora nista znaciti mozda tvoj jb. prode bez ikakvih problema.
moj 3gs je prosao 3 puta jb bez ikakvih problema... samo sam pratila upute... baterija mi traje 1 dan ali ga ja stvarno koristim i ne stedim... nikakvih problema nemam, ponekad mi se zna zgubit signal,ali onda samo napravim respring i sve bude opet ok, jer za reset network mi se ugasi mob pa mi nema koristi ako sam negdje u gradu jer ga nemrem upalit...
ostalih problema nemam...
hmmm.... sad sam stvarno u trilemi....
Jasno mi je sada sve, no idem provariti sve ove informacije u svojoj glavi....
Najviše se mučim, jer znam da ako JB tel. da gubim garanciju na njega, a stvar je da sam vjerojatno među onoj manjini koja ga je kupila za punu cijenu....
koma... niš bum pričekala još malo pa da vidim kaj bu... možda netko od vas ili amera smisli neki program koji će biti stabilniji u JB mobitela,
e da, evo vam nove teme.... IZLAZI NOVI IPHONEEEEEEEE
hvala svima na trudu.
JEDNO VELIKO HVALA, stvarno se divni.... kissss
sto se tice garancije, da, gubis ju... ali,uvijek mozes napraviti restore preko itunesa cime se ponistava jb i iphone se vraca u prvotno,origigi stanje, kojem vrijedi garancija :)
ma da????
greb greb.... cool...
vidiš sad je puno zanimljivije... :)
da :) ja sam bez razmisljanja napravila jb odmah isti dan kad sam ga kupila...isto nisam imala pojma ni kaj je to ni nis...procitala sam par tema o tome tu na forumu, na drugim forumima ponesto, uputstva i isla to napraviti...i nije mi zao...
poslije sam morala restoreat i ponovno jb, jer sam ja nekaj zeznula a nisam znala popravit pa mi je ovo bilo nekako najbezbolnije i najbrze...
nakon sto sam napravila jb, krenula sam u potragu aplikacija, igrica i svega i svacega...i bolje da sam ga jb, jer da nisam, imala bih samo free aplikacije a ne ove ubercool :)
hrabra si....
meni guza gače žvače.... :)
nemas sta zgubit, ako se negdje nesto i poremeti,spojis s itunesom i napravis restore:)
pa koliko sam citala, blackrain (JB) radi i na 3.1.3, samo ne moze unlock???ili sma ja to nesto krivo shvatila....
Bok ljudi!!!!! Imam jedno kratko pitanje pa mi uglavnom treba i takav odgovor. Nemojte se ljutiti ako je ovo pitanje vec postavljeno. Imam novi Iphone koji sam kupila u 1 mjesecu u T-mobile-u. Uglavnom radi se o Iphone 3gs 3.1.2, 46 tjedan. Inace ja sam u vip-u. Pitanje je sad ovo: DA LI GA MOGU IKAKO NAPRAVITI UNLOCK I JB???????
Hvala!!!
Možeš.
Ovako.
Što god radila, nemoj napraviti update na 3.1.3! ;)
jedno pitanje. imam FW 3.1.3 (iPhone 3G) i dali moram napraviti downgrade firmware-a na 3.1.2 kako bih ga mogao JB-ati sa blackra1n-om? zahvaljujem.
Imam jedan problem,dakle davno sam stavio jailbreak na iphone i kad sam ga jailbrake-o onda sam obriso blackra1n aplikaciju s njega i sad mi je potreban unlock i nece mi nikak vise instalirati blackra1n app na phon.uostalom ( nemogu pokrenuti vise Cydiu,a Rock mi se isto blocka,enmogu nista novo instalirat) pa što predlažete?