Kakva je tipkovnica? Sličnija C510 ili K800? I kakav je ekran? Kako prikazuje boje? Ima li senzor za svjetlo?
Printable View
Kakva je tipkovnica? Sličnija C510 ili K800? I kakav je ekran? Kako prikazuje boje? Ima li senzor za svjetlo?
Slicnija po osjecaju tipkanja k800..barem meni. Na c510 sam relativno tesko brzo tipkao, a ovdje ide bez greske.
Za ekran sam napisao sasvim dovoljno. Ostalo sve bi bilo pucanju u prazno, pogledaj ga onda bolje negdje uzivo ak te tak detaljno zanima :D
Ima senzor za svjetlo, radi odlicno. Npr ne pali uopce svjetlo tipkovnice dok ima vanjski izvor svjetlosti...
Tako je kolega rise,recimo da bi i ja tak nekaj napisal:DJedino bi možda ko manu navel,kaj nema IS kod fotkanja,pošto zna koji put doć do izražaja to trešnje rukom,a rezultat je mutnjikava slika,al dobro kaje tu je...
recite ekipa...PO SUNCU vani kakva je čitljivost ekrana?? Ja koristim g700 a taj je ajme majko a c510 isto slabo...nisam zadovoljan. k800 je tu majka za sunce i neznam kakva kvaliteta ali s njim mi sva čitljivost na ljetnom jarkom suncu i to puno znači! Još sam jedino i kod c902 primjetio da je super! Kako je na c901?
Pa čitljivost je ok,nije niš spektakularno,al se da čitat po suncu...
dgje ste vi kupili c910. ja cu ga uskoro kupiti pa da znam :)
(moze i na pm ako je detaljno :))
Kolko vidim samo vip,bobo shop i plavi oglasnik...
bobo preskup, jeftiniji je vip, dok bi preko oglasnika morao otici u zg, ne kupuje mi se preko poste :)
@zvone
jesi otkljucao c901?
nasao sam vrlo povoljno C901, otkljucan na sve mreze. sad me zanima, ako ja napravim update software-a preko SEUS-a, dali ce se on zakljucati ponovo? (nisam dugo imao A2 telefon pa ne znam :))
Neće. AFAIK, mogućnost otključavanja A2 preko patcha je stigla prošlog tjedna, pa sumnjam da je tako otključan.
koliko ja znam otkljucavanje preko aerixa je dokazano - full unlock tako da nema nikakvih problema sa ponovnim zakljucavanjem...
Pa u temi o A2 moddingu, gdje drugdje? :jehon:
Malo potraziti...
uzeo ga i ja..
elegantan,tanak,odlicna kamera(za pojam moba i noci,po danu jos nisam probao),za cudo i vrlo dobar video qvga u 30fps,ali bolje od toga u toj rezi nisam vidio..cak i po noci,ledica pomaze,gotovo da i nema suma(naravno ono sto blizu osvjetli)..
trazio sam paket sa usbom,inace se ne dobije:)
ne znam,za 1400kn koliko je na crno,best buy...lajkam:)
ja se isto nadam da cu ga sutra-prekosutra dobiti :)
znaci ne dobije se usb? kak mislis "trazio paket sa usb? koju si boju uzeo?
ajde stavi sliku neku
srebrni..ne dobije se svugdje usb kabel,pogle iznad..
pa sam trazio paket u kojem ima..srebrni..htio sam bijeli,ali nigdje nisam nasao..
svugdje samo srebrni...
bas pravi mob,sms,poziv,slikaj:)
galerija je brza,akcelometar radi ful brzo...to je super..
Nemoj misliti ako ne znas ;)
Ne dolazi USB u opremi... Moj je srebrni i isto je dosao bez kabla...
Ako nekoga zanima straznji poklopac lakirano bijeli je u Agram servisu 150kn...
Peace Brother...zato i mislim jer nisam 100% siguran:)
Ma sve ok :D Ali rekoh bolje da napisemo situaciju iz prve ruke da se ljudi ne iznenade... Mene je isto zacudilo iako mi nije bitno jer imam doma bar dva-tri takva USBa od bivsih telefona...
isto i ja mislim...draže mi da nema usb ako će to sniziti 100-200 kuna mob a opet ih se ima sa strane ili preko frenda a tu su i bluetooth povezivanja! Kakve su slušalice sa c901 kvalitete? Ove sa c510 koje sam dobio završile u smeću kako su loše:(
evo i ja postao vlasnik srebrnog C901 :) (makar sam htio crni, ali kad ih nema)
za sad jos slikam, istrazujem, ali bude review neki i slike
Ekipa kak izlazite na kraj sa blur slikama?
Jel ima ko kakv recept protiv toga?ove "zamuljane"slike su valda nedostatak IS...
kod mene nema bas blur slika
meni smeta sto je malo display tamniji od npr. k800. Ali tako mi je bio i na C902, pa sam stavio novi display driver. Moram naci i za C901
Kad stisnete lijevu tipku (za pisanje poruka) jel vam sve u jednom ili ima ono sms i mms da se bira?
imatic sve5??:))
je sve OK ;) jos ga istrazujem i slikam okolo :)
samo nemoj perverzije na net stavljat;)
probaj video,ja ocekiva kockice kao kod svakog se,ali dosta je fluidno,bez trzavica,iako je qvga,dosta je dobar za pogledat na fonu..
Hmm,mislim da ipak ima...ak si imal kad c905 onda bu ti bilo jasno o čem pričam..
To mi jedino zna smetat,pošto ti ruka kod slikanja mora bit mirna,al skroz mirna...
Lijeva tipka,imam ponuđeno poruka,govorna pošta,e-pošta...
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=189944
a sto za ovu tamniju sliku? Jel za to ima fix?
znaci spojene su sms i mms poruke tj-kad ubacite animaciju automatski vas prebacuje na mms
to mi se ne svidja
jel se to moze nekako popravit?
Neloše fotke stvarno...nema što, taj c901 je mrak mob! Jel mi može neko reći kakve su slušalice i što je to (kakva to) BLUR slika???
razmazana,mutna...prilikom slikanja kod trešnje ruku,dolazi do takvih slika,nedostatak IS,kod C905 nisam imal takvih da velim nedostataka,a to je ujedno i jedino kaj me smeta kod tog mobitela,sve ostalo je odlično..= Citat =:
Izvorno postao maher22
Shutter shake problem (blurry images)......
http://garynbc.blogspot.com/2009/08/...is-better.html
Mana spram n82...
GSMArena review:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...review-401.php
Taj Shutter shake problem,stavrno me zna raspizdit kod slikanja,fakat ne kužim kaj nisu to moglo riješit...Kolko vidim dost ekipe ne obrača pažnju na to...
Pitanje za vlasnike C901: aparat ste nabavili preko oglasnika?? Zar ga nema u niti jednom shopu u slobodnoj prodaji (Bobo shop ne rachunam kao ozbiljnu trgovinu)???
da, preko oglasnika, 1400 kn (ima i jeftinije), otkljucan na sve mreze, gar. 1 god
u intelkomu ce ga dobiti sredinom 10. mj, ali nece biti sigurno ispod 2500
Evo nakon tjedan dana "druzenja" sa C901, evo mali review
DIZAJN:
Telefon je izvrsno pogoden, napokon sam se rijesio "grbe" na k800, i ne osjetim ga u dzepu. Tanak je, nije magnet za otiske prstiju kao C902, ali ipak se vide malo na ekranu, sto se brzo rijesi majicom ili krpicom :D Makar sam ja htio uzeti crni, ali ga nije bilo, pa sam na kraju uzeo sivi. Ali sve vise mi se svida sivi. A mozda ipak kad dode crni, uzmem i njega.
D-Pad klasican kao kod novijih modela, tipkovnica savrsena za tipkanje poruka, brzo se tipka. M2 kartica je ispod poklopca pa se mora prvo skinuti poklopac (nije tesko) da se izvadi, ali zato je tu USB kabel (koji se ne dobije u paketu, nego ga morate kupiti posebno). Cijena je 1300-1400 kn po oglasniku, dok je u vipu bijeli (GreenHeart) samo uredaj, 2500 kn.
EKRAN:
Taman velicine za takav mob, na suncu se normalno vidi, boje jasne i izrazene. Jedina zamjerka na telefon je i to sto su boje malo, ajmo reci tamnije. Isto tako sam imao i na C902, pa sam promjenio driver za display. Nadam se da cu i tu naci nesto tako. Ali nije nikakva greska da toliko smeta.
SOFTWARE:
Kad sam ga dobio, bio je izgleda najstariji, ali vrag mi nije dao mira i isao sam preko A2 uploadera staviti najnoviji. Brzina se itekako osjeti na novom, nema vise stekanja (npr. kod brisanja poruka ili poziva), sada se cini najbrzi Sony Ericsson koji sam imao do sada. Menu, izbornici su klasicni SE, nista posebno. Normalno da se mogu staviti flash meniji kojih ima svakakvih za skinuti. Podrzava i Shake It teme, te aplikacije umjesto wallpapera (tu je posebno zanimljivo ona WalkMate aplikacija koja mjeri korake, koliko se prehoda po danu). Glazbu jos nisam probao, tako da ne znam. Vidim da ima MegaBass i obicne SE slusalice, tako da je vjerovatno prosjek kvalitete zvuka.
KAMERA:
Napokon tanki SE sa Xenon blicem. Cekao sam ga od K800 (K850 je bio promasaj, cak ga u trgovini nisu vise htjeli prodavati) i evo ga napokon. Sa kamerom sam prezadovoljan, boje su izrazene i jasne, kao na C902, ali u usporedbi sa C902, po noci C901 ima veliku prednost. Imam i C902 doma i probao sam slikati po noci s obadva, nebo i zemlja. Ipak je Xenon pravi blic. Vidim da neki govore o nekom bluru na slikama, ali nisam primjetio jos. bila je jedna-dvije zamucene, ali mislim da je to do ruke, ne do moba. Ali vidjet cemo na daljnjim slikama. Slike budu oko 1,5 mb i savrseno jasne.
Video nikad nisam koristio na mobitelima, ali sam probao, prosjecne je kvalitete, a jos je tu i svjetlo koje mozete upaliti (koje K800 npr. nema).
ZAKLJUCAK:
Ako vam treba mali (tanki) telefon sa super kamerom i Xenonom, super pogodenim tipkama, dobrim ekranom, onda je ovo pravi izbor.
Eto ne znam sto vise da napisem, ako vas sto jos zanima, pitajete
@imatic,blur je izražen na slikama,pogle link kaj sam stavil c901 vs n82,naravno navode da mu je mana shutter shake problem,nedostatak IS,mislim to je vidljivo čim sam ga primil u ruke tj dok sam počel slikat,naravno al opet treba mirna ruka bit da bi se to izbjeglo zamučenje slika..
Slike uslikane mobitelom izgledaju super, samo napravi temu (ako već nepostoji) u podf "Fotke uslikane mobilnim telefonom" i stavi puno više slika...
Znači zadovoljan si s mobom? Kak baterija drži?
Jel taj mob ima onaj novi univerzalni punjač što će imat svi novi mobiteli?
Zanimljiva je ova usporedba kamera C901 vs N82...
Ipak N82 ima Carl Zeiss leću, mislim da i to igra neku ulogu...
n82 ima bolju kameru u globalu:jaci xenon,bolji video,nema taj shutter shake problem,koji je meni bar bio izrazito evidentan
OK, ajmo se drzat teme. Ovo nije tema ni o Nokijama ni o usporedbama modela.
zvone-da,da..lol
makar za tu lovu,koliko vidim vec 1300kn na crno,tesko ima boljeg moba sto se tice fotkanja...
budem napravio kad skupim jos slika
da, zadovoljan sam s mob., ja ne vidim bas taj shutter shake problem, uglavnom slike ispadnu uredu, bez zamucenja
baterija: 2.5 sata jave, negdje sat i pol poziva, oko 20 sms-a, desetak slika sa blicem i bat drzi 2.5 dana. Ima obicni punjac kao svi SE (k800, c902....)
pa za tu lovu nema bolje..to sigurno...ali da je sve tako bajno i krasno nije..
ja sam ga koristio,briga mene sta dr. pisu...
pa sve auto :D
a i probao sam upisati u google C901 shutter shake, spominje se samo ova tema i tema usporedne C901 vs N82 sto je tu netko dao link.
A jesam sve na auto,pa sam malo kemijal s postavkama...
Evo i ja sam kopal po google-u,al isto niš ne izbaciva..hmm..
Onaj link sam stavil to je mislim i jedini bil kaj sam uspio naći...
U slabijem osvijetlenim prostorijama obično dolazi do tog problema..
Pa na tom mobu i je praktički sve krasno i bajno osim jedino tog nedostatka IS:D
da, samo se tu spominje :D
ajde jedan test napravi.
stavi neku igru-dvije na memory stick (instaliraj)
izadi iz svega
i udi ponovo u igre i izbrisi jednu. kad ju izbrises, jel se refresha ili ostaje tu ta igra koja je obrisana? Meni ostane, ali prckao sam nesto sa A2 uploaderom. Ostane dok ne izadem iz igara, kad ponovo udem, nema je vise
A koji vi imate, GreenHeart ili ovaj "obični"?
Koja je ustvari razlika između njih?
Prema GSMAreni, GreenHeart ima 10 MB više od "običnog", smart contrast, red-eye reduction, Walkmate, CO2 Calculator, Eco friendly materials...
To su male razlike, koje su gotovo i nebitne.. Šta nije bilo bolje da su u jedan ugurali Wlan?
imam sivi obicni
uglavnom isto, jedino to malo memorije, sto je obojan vodenim bojama, manje uputa u kutiji i Co2 calculator. Ovo sve ostalo sto si nabrojio imam i ja na "obicnom"
100% su identicni, nema apsolutno nikakve razlike osim u kucistu koje je kod greehearta bijelo i izradeno od djelomicno reciklirajucih materijala, te u kutiji...
gsmarena stvalja podatke cim procure glasine, pa od tuda i razlike prilikom usporedbe... u svakom slucaju, identicni su.
mislim, jel ikona i ime igre odmah nestane? ili moras izaci iz menija i ponovo uci?
nisam, navikao sam se na ovo, sad vise ni ne primjecujem :)
sto je ovo sa C901? treba mi jos jedan, ali vise nema nijedan u oglasniku. nitko ih vise nema!
Heh, sorry...otkupio sam sve koji su bili dostupni da bude viška:gun:
Pa i nema ih baš puno po oglasniku. I ja se mislim ubosti koji (a još i k800 sam prodao zbog c901 ili c905) i sva sreća da u petak idem u njemačku malo tamo ispitati situaciju...veče tržište je.
Al odličan mob je i opet mi nije jasno da ga i tele2 i t-mobile pa i vip ne uvale u prepaid za nekih 1300 kn da svi nabavimo...
Evo vani rozi 195 eura, bijeli 225 eura...sve mreže:
http://prepaidhandy.congstar.de/prod...7&attrib_1=387
Odlične slike,moral bum se ja malo pozabavit slikanjem,i onda ih ovdje dojdem objesit..Šteta bi bila da tema zamre;D
@imaticx,kaj koristiš za slikanje onaj d pad,il onaj "okidać"na boku mobitela?Kolko vidim ekipi bolje uspjevaju slike ak je uslikana slika sa d pad-om..Nadam se da će u novoj verziji firmware-a,riješit taj problem fokusiranja.Tražil sam dostojnog protivnika ovom mobitelu u pogledu fotkanja,al izgleda da bez rezultata..Svaka čast SE:respect:
Da, još kad bi taj mob bio više dostupan za nabaviti ga:angry:
Al slike su zakon. Definitivno netreba digitalac za osnovne fotke.
Ajmo ljudi, trpajte još umjetničkih slika:comp:
Pa ne kužim,od ljeta je u prodaji,a kod nas kasne već par mjeseci...
stvarno odlične slike i kak maher22 veli teško ga je nabaviti
ima jedan na njuškalu
inače malo se igrao u vipu(bijeli c901)ali tipkovnica mi je izgledala kao da će se raspasti
Fotke boli glava. Bolje neg k850. jedino što neko tu napomene da nema IS što je šteta. Ja sa k850 već mjesec dana slika i niti jedna mutna koliko god se ruke tresle...neznam kako je to na c901!
A to da ga teško nabaviti za poluditi. I u njemačkoj sam po velikim dućanima tražio, ništa. Ima jedna velika radnja polovnih i novih, preko 1000 modela svega ali ni traga c901:(
Pa da taj mob nisu masovno mogli ponuditi i u prepaidu oko 1200-1300 kn nije mi jasno.
Možda ako vip kod nas tako ponudi pa ga bocnem...inaće mi se taj bijeli užasno sviđa green heart! Meni je odao dojam dobre kvalitete tipkovnice...
Nažalost nema IS,al opet,da se napravit odlične slike,Inače ak se slika s D pad onda teško da budu slike zamućene,spram tipke na boku,koja zna dost tog zeznut,rezultat,blur,zamućene slike.Ipak mislim da će to nova revizija firmware-a riješit..
Ma mob je odlično sklopljen,na tipkovnicu sam se moral malo privikavat..
Mislil sam neku razmjenu napravit za drugi mobb,al jednostavno ne vidim da mu se ko može približit ili napravit bolje slike.
@zvone
Slikam sa D-Padom, jel sam i ja citao da su bolje slike s njim, ali svejedno mi je, jos lakse je s njim
@MASVA
imam ga 2 mj. i tipke su savrsene, jos sad bolje kad su se razradile
@maher
sto je IS?
Image stabilization(IS)
Stabilizacija slike..
Ma prava stvar taj IS. Kažem, cugnuli jednom ekipa, slikao sa k850 svak ko ga dohvatio i bezveze okidali...ujutro se sjetih, pogledam slike, wtf...nijedna mutna! Na k800 mi se znalo dešavati mutno (u drhtavim uvjetima)jer isto nema IS za slike(video ima).
ma jako jako rijesko mi se desi da je neka mutna, tako da mi ni ne nedostaje onda IS :)
Na SE sluzbenoj stranici pojavio se i obicni C901, pa ce sada pojaviti valjda i u trgovinama i kod drugih operatera
možete li mi ljudi odgovoriti na par pitanja za njega
1.jel ga ima u tele2
2.u kojim je sve bojama dostupan (u vipu i tele2 ak ga ima)
3.jel u vip-u ima on svoj originalni software ili je vodafone
1.šteta
2.još veća šteta
3.najveća šteta
ali svejedno hvala
2. imas u oglasniku sivi i crni, a uskoro i u trgovinama (mozda i tele2)
3. Sa A2 uploaderom stavis novi cisti firmware za 10 min
Tema malo prociscena, sve slike su prebacene u temu u prikladnijem podforumu.
Evo savrsene postavke sa savrsenom slikom za C901. Isao sam na kvalitetu, ne na velicinu filea. Takoder lijepi titlove i nasa slova. Probao sam i seriju i isto savrseno ispada
Program je Format Factory
http://www.formatoz.com/
http://img39.imageshack.us/img39/3040/pict0000.jpg
Ajmo ljubitelji c901...budite se da temu odrzimo:) Ja cu evo jedan c901 u njemackoj nabaviti pa kud puklo da puklo mada mi zapakiran doma stao! 99 eura mu cijena a green heart boje sto sam trazio prije 3-4 mj. mada mi mob ne treba mislim da cu uzeti ovaj pa c510 utopiti. Ipak to xenon u necem tankom. Negdje na youtube sam vidio na njemackom review da ima image stabilization i jos ga zenska ukljucuje iskljucuje...ili mu to samo za video???
Evo video:
http://www.youtube.com/watch?v=zR0P4F90B8c
Na minutazi 3:35 min pokazuje da kamera ima image stabilizator?? Sad mi nije jasno kako svi tu kazete da nema??
IS je samo za video, kamera nema IS...
Steta...sve u svemu uzimam ga u ponedjeljak iako mi ne treba al mi je dosta jeftin u svabiji. Nekako me vuce, jer me podsjeca na uspjesni k750 koji sam imao, pa nek stoji zapakiran...mozda nekada posluzi:)
Taj mob za fotkanje je, dušu dalo, a pogotovo dok se stavi modani driveri za cam, nema mu ravnog:respect:
Ja sam tražil neku zamjenu za njega po pitanju kamere, al još i dan danas nisam našel dostojnog...
Ma ja sam i ovako vec sa c901 zadovoljan kada ga vidim. Svi pucaju za nekim ultra techno future...nesumnjivo takvi dolaze i to sve na touch, gps i to. Ali kada je k750 dosao to je tada bio vrh vrhova kamera i mobitela a cijenom 3500 kn i ljudi htjeli samo taj. c901 sad nudi veci ekran, xenon, 5 mpx...itd a za 720 kn. Bitno mi mp3 i fotic...a i Java igrice su novije vec zanimljive i grafikom a prije svega sto mi je i tanak. Sve u svemu mob mi je dizajnom mrak. Uzimam ga...fotke mislim nisu sad bas toliko losije i bez modanih drivera:)
Od danas sam dakle i ja ponosni vlasnik toliko hvaljenoga (i trazenog) c901 green heart.
Iznjeti cu malo svoje prve osobne dojmove za one koje mozda jos interesira nabavka ovoga modela. Dakle, vec od modela k750 me privlacilo imati nesto mocno, kombinaciju mp3 i dobroga aparata u malenom, a pojavom k800 definitivno sam se palio na xenon ali manjak ledica i malo debljina ubijala dojam.
Zato opet tvrdim c901 dostojni mix k750 i k800 sa dodatkom c510:)
Mobitel sam uzeo (nije da mi treba) ali da se dakle ima... pojavom svih novih modela sa velikim ekranom i touch itd...mislim da ce se izgubiti nesto ovakvo maleno i kompaktno. Neka ga se ima a SE mi je oduvijek svojim softverom broj 1.
Dakle, ono sto sam primjetio:
- dobar osvjetljen ekran, dobra prednja cvrstina i tipkovnica, poklopac kamere i brzo slikanje, brz softver (i to jako).
Minus ali jedan jako VELIKI je zadnji poklopac. Neznam jel neko imao problema ili zanemaruje ali skripi uzasno! Ima lufta sa desne i lijeve strane (gornji i donji dio pricvrsceni ok) i kada se tipka dovodi do nervoze. Mozda s vremenom se naviknem ali je dosta siromasno napravljeno. Pretpostavljam da zbog tanjeg kucista nije mogla biti izvedena dobra kombinacija umetanja baterije kao na k750/k800/k850. Još ga je teško i skinuti i uvijek imaš osjećaj da će puknuti. Definitivno nije ono lako otvarat/zatvarat poklopac.
Sam poklopac kamere mi je odlican mada osobno meni puno cvrsci djeluje na k750 i c510.
Ono sto se mozda jos mnogi pitaju, kao i ja do dana danasnjeg, isplati li se mjenjati k850 za c901 i dali bi se dobilo sto revolucionarnije osim tanjine? Definitivno NE!
Tek kad sam danas malo uzeo c901 (a k850 koristim pola godine) osjetim kvalitetu izrade u korist k850. k850 ima jos 3 cool touch tipke te Image stabilization za slike, ISO postavke, meni ljepse cool plavo osvjetljenje zadnje oko lece kamere, SD podrska za kartice (uz m2), donji dio mobitela od poklopca za bateriju nekako "gumiran" i mob odlicno nalegne na glatku povrsinu i ne sklize (u masu situacija mi super doslo), slikao sam brdo slika vrhunskih (jos uvijek bez modanih drajvera).
Prednost c901 naspram k850:
- radi kvalitetniji video (iste rezolucije ali c510 tu bolji od oba u istom rangu), jednostavnost otvaranja kamere, tipkovnica, tanak, donji dio malo zakrivljen tako da zvucnik ima prostora za glasnu zvonjavu (dok isti kod k850 samo kuciste pokrije), ne prikuplja toliko prasinu, 3D java igre (neke od...) vrti bolje bez trzanja.
Nabacio sam par fotki nocu xenon sa oba i definitivno je bolji prikaz slika na k850 displayu!
Ovih dana cu malo baciti fotke c901/k850 cisto testa pa uredim post dalje osobnim dojmovima o kvalitetama fotkiju cisto usporedbe (dakle oba bez modanih drajvera)....
Malo nas je al nas ima....Aj nek si ti zadovoljan s c 901...Ak kojim slučajem nebu bile dobre fotke, onda znaš kaj ti je činiti:D
Ima nas ima...bum (valjda) znal sto mi ciniti:P Evo napravio malo nocni test sa nekih 10-tak slika sa oba i k850 ima zerme jaci blic a na daljinu se osjeti bolja kvaliteta dok je od c901 zrnatija i "suhlja". Iz blizine pak malo c901 prednjaci jer ne primjecujem one odbljeske i bijele objekte dobro prikaze. Kvalitetne slike. Ovih dana sunceve zrake test:)
Slusalice naravno su daleko ispod kvalitete nego sto su dolazile s k750/k608/k530/k800.
Rijesio sam i problem skripavog poklopca. Nabio malo papira izmedju baterije i poklopca i sada je ok. Dobro znati da SE uvijek ostavi i malo mjesta za salabahtere:cthumbup:
postavi te slike ovdje u temu "C901 (Greenheart) slike" http://cafe.mobil.hr/threads/65827-C...Heart%29-slike
Jos nisam slike stavljao pa vidim da ne uploada sa kompa ravno. Malo da prokuzim pa stavim!
Sada vidim da u startu slobodne memorije ima samo 50 MB a na gsmareni pise 120 MB??? Doduse imam neke sitne aplikacije i igrice dobivene ali ne vjerujem da sve to uzima 70 MB?
Kako je Vama...ili su to na areni falili podatak?
moras uploadati slike prvo na neki image host: imageshack, imagesforme, slike.hr.....
imam 97 mb slobodno, ali sam pobrisao sve slike, one flash-ove i video
jučer sam primjetio crtu uz gornji rub ekrana
napravio full flash ali crta je još uvijek tu
danas ujutro se pojavila i druga ispod prve
jel imao netko takav problem,očito da je ekran u pitanju?
http://cafe.mobil.hr/%3Ca%20href=htt...tqo7_thumb.jpghttp://www.zaslike.com/files/wiprw6w...tqo7_thumb.jpg
@ MASVA
hm, ako si vican rasklapanju moba, mozda da pogledas da nije problem u kabelu..
uglavnom, sam si rekao, ako flash nije pomogo, greska je fizicke prirode, nazalost :) ili kabel ili ekran
nikakvo rasklapanje dok je garancija
azimut žitnjak....
ma jasno, samo ne znam hoce li priznati to pod garanciju, nebi se cudio da kazu da je to mehanicko ostecenje..
kao sto se i nebi cudio da je samo problem u kabelu od ekrana..
eto, kad rade mobitel od razgradivih materijala.. tvoj se izgleda poceo razgradjivati :) a mozda se i reinkarnira u neki drugi :D
@MASVA,
Ja sam imao prilicno slican problem na maminom mobitelu (samo su crte bile potpuno od jedne do druge strane ekrana).
Nazalost rijeseno nabavkom i ugradnjom novog displaya.
Ma to sigurno spada pod garanciju... Mislim da tu nebi trebalo biti nikakvih problema...
@Madfish: Postepeno se razgradjuje, pixel po pixel... :belj:
Nemojte se zezati sad...kad sam ga nabavio da mi se pixeli počnu razgrađivati, još mi samo to fali:)