... to sam upravo i reko.... ;)
Printable View
... to sam upravo i reko.... ;)
Znam da je offtopic ali jednostavno moram reći koju o HG Spot-u.
Prvo što sam tamo kupio je bila MMC kartica. Dakle, nazovem ja, imaju je. Super, idem tamo. Dođem tamo: "Nemamo je ali imamo 256mb". Skuplja od 128 samo duplo. Odem doma (naravno, od lopova ništa ne kupih) i nazvao ,onak iz fore, dal imaju 128. Opet vele da imaju. Pitam koliko komada. 5. Zovem direktora, on se ispričava i šalje karticu City Ex-om do mene free of charge. Imaju sreće što je radila
Prije nekih mjesec dana kupio grafičku, Leadtek A400 TDH. Naravno da nije radila, pitaj Boga šta su s njom tamo delali jer je sve bilo puno loših piksela i ostalog smeća. Pare su mi vratili (+ Želite li nadoplatiti za ovu/onu?). Ma lopovi jedni i prevaranti, u servisu se nabacuju s hardware-om a da ne spominjem kolika je rulja u redu za reklamacije. Links kicks ass, HG Spot je šrot.
http://www.nabava.net/katalog/firme.php?firma=110 <-- pogledajte recenzije, zanimljivih komentara ima (Na dnu stranice, BTW moja je 1. :D )
Sorry na offtopicu još jednom ali nema posebnog dijela foruma koji se odnosi na tvrtke a mislim da ovo ipak ima neke veze s temom ;)
ma nije hgspot bas tako los, a ti si imao bad luck. pc hardware im je losa strana i guzve, ostalo je ok
da i meni je links super, sad kupujem u njih cjeli komp
e hrc budi srean da su ti pare vratili jel negdje bi ti samo
zamjenili ono kaj ne valja i opet bi kod njih kupio.....
Kak to misliš "zamijenili ono kaj ne valja"? Mogli su mi samo zamijeniti cijelu grafičku, ali ih nisu više imali
dali je neko od vas kupovao sa HG-spotove aukcije??pretpostavljam da su to dijelovi koje je neko vratio tj. imao reklamaciju...
pa zasto onda da kupim ako nije ispravno
Zašto oni prodaju ako nije ispravno?!
pa uvjek ima ljudi sto ce kupit... al ima i svari koje se mogu lako popravit pa mozes i sam sta ne?
pa otkud oni znaju da je ispravno???Pa neće testirat svaku karticu...nema vremena za to= Citat =:
Izvorno postao Hrc
pa nije rjec samo karticama.... sve i svasta
A ima vremena za otpakirat ju?= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Killa, da se nešto može lako popravit onda bi oni popravili i prodavali pod novo, mogu se kladit
intel pentium 3 701mhz
geforce2 nvidia 32mb
512mb rama
nije baš nešt ali koristi mi
gle dobio si novce natrag i to je važno,a ko zna kak bi kod nekog drugog prošao..= Citat =:
Izvorno postao Hrc
Oni su mi dužni vratiti moje novce ukoliko ne mogu zamijeniti ovo što sam kupio potpuno istim proizvodom. (ili boljim ako je bez nadoplate ;D )
Konačno nova konfiguracija:
AMD Athlon 64 3200+,2000 Mhz,512 kb c.,socket 939
MBO asus,s.939,A8N-SLI,nFoece 4 SLI,BUS 2000 Mhz,DDR 400,1 Gbps
Cooler zalman, cnps 7700 alcu
RAM 2x512 MB,DDR,PC-3200,400 Mhz,kingmax
midi tower,napajanje TAGAN 360W
HDD seagate barracuda 2x80 GB
PCIe nvidia GeForce 6600 256MB(zamjenska jel čekam AX800XT)
sound card Creative Labs live 5.1
mouse logitech MX900
gamepad logitech Wingman rumble pad
dvd rw pioneer,dvd LG
speakers CL,inspire2.1 T3000
LCD 19" SAMSUNG SM 193P(šećer na kraju;D)
Ma šta reći, zvjer! :thumbup:
Samo da tu grafulju makneš, ipak je to još nezrela PCIe kartica...
reci koliko te para sve zajedno došao upgrade?
Fino, fino!
Koji si bubreg prodao za to? ;D
Ova konfiguracija dođe oko 15 somova, po mom...
a grafulja jest privremena ali 2000 bodova u 3DMark05 su dosta dobri
a koliko me sve koštalo,hm vjeruj još ni sam neznam trebam zbrojit sve račune;D
I jesi zadovoljan ekranom? Koje je boje, srebrni? Koliko si njega platio i di si ga uzeo?
da zadovoljan je preblaka riječ...
moram micat glavu da dođem sa jednog kraja ekrana na drugi;D
nisam još probao ni jednu igru ali zasad mi je sve ok možda je malo jača
svijetlost ali to je zbog 800:1 kontrasta za razliku od tvojih 700:1;D
Ekran je sigurno dobar kad je Samsungov ;)
Što se 05 score-a tiče... Sa X800XT će ti biti bar 5300 ak ne i više.
(tupane :)) tom brojkom se ne mjeri svijetlost nego kontrast (pa to si i sam napisao)! ;D LOL!= Citat =:
Izvorno postao damgol
A svjetlina ti se mjeri u kandelima po metru kvadratnom, iliti cd/m2 a tvoj ima 250 cd/m2, dok moj ima 270 cd/m2 ;)
LOOOOOOOL koja pržiona! ;D ;D :p ;)
dobra konfica, kaj je, je!
@damgol ja bi tvoju konfu nazvao "Žderaćica Bartona" pa nek ovaj WB LOOLIRA kolko hoće ;D
no comment..... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
jucer sam frendu slozio novi komp, kupio je u linksu sve komponente i donio mi sve fino zapakirano u kutijama... koji predivan feeling to sve novo otvarat i slagat. joooooj! ja sam mu prije izabral komponente i dobro sam izabro za tu cijenu, 6k kn
radi se o amd64 3000 na abitovoj ploci, 200gbsata seagate, 512ram 466mhz kingmax, i najvaznije: nvidia 6600gt, prava masina.
naravno, majstor nebi bio majstor kad nebi na kraju i malo 'razradio' isprobao masinu...
pale su neke igre tek tolko za probu (farcry etc) sve vrti na high bez umora.
= Citat =:
Izvorno postao damgol
eto konačno i zadnje dvije promjene na kompu
dvd rw pioneer DVR-109
PCI-E sapphire ati radeon X800XT 256bit,256 MB,vivo,dvi
daj malo ljudi pišite jesu li se dogodile kakve promjene na
vašim kantama pa od ove teme je prošlo gotovo 6 mjeseci...
evo sutra ce biti jedna promjena pa sutra i napisem :)
evo doslo je do te najavljivane promjene. kupio sam novo napajanje, fortron 350w. 120mm vent :) sad planiram ofarbat kuciste njegovo u crno i bacit 2,3 ledice nutra
eto uz sponzorstvo supersporta još par novih stvari
u compu ali i pored njega;D
RAM 2x512 MB,DDR,PC-3200,400 Mhz,kingmax(znači sad imam 2GB;D)
HDD WD raptor 36 GB,serial ata 10.000 o/min.,8 MB cache(na njemu su pogađate što;))
HDD seagate barracuda serial ata 7200.7 plus 160 GB ncq,7.200 o/min.,8 MB cache
i za stari HDD: external case vantec nextar 2,firewire + usb 2.0
doc..... catch me if you can;);D
pa ti nisi normalan, pa kaj će ti to sve?? :eek:
mogo si tu lovu rađe na stranu spremiti, a ne je spiskati sam tak OPET na komp... ti si ovisnik postao... :rolleyes:
Ili je bar spremiti (lovu) pa za godinu dana ili dvije kad ti komp 'ostari' ga nadograditi, pa 1 GB ti je bio uvrh glave, pa di ćeš uopće 2 GB iskoristiti u današnje vrijeme, malo si uranio s tim svim kad je još skupo...
Mislim drago mi je zbog tebe i stvarno zvjer, sve 5, ali po meni neracionalno trošenje love... :dunno: :-/
ma frende zar ne vidiš od kuda je lova došla;)
pa naravno da ću je uložit na ono gdje visim 80% svojeg
vremena kad sam doma uopće mi nije žao ni lipe;)
bolje da sam potrošio na comp nego na nekaj beskorisno
ma bitno da si ti zadovoljan, tvoja je lova... :thumbup:
ja samo velim da bi ja drugačije s tim, ne postoji 'poklonjena lova'... ;)
Evo par hipotetskih situacija - možda bi čuvao kao dio love za opremanje novog stana ili neki kredit, ili bi to pridodao lovi za novi auto kad prodam stari, ili skuter... ma ima stvari bezbroj... a tvoja konfa je već prije bila zvjerčina kakve se ni alienware ne bi postidio... a sad ovo nemreš ni iskoristiti, a kad ćeš moći za godinu-dve sve bi to dobio za 3 put manje love... no to je samo moje mišljenje, meni je drago da si ti zadovoljan! U svakom slučaju zvjer koja može bukvicu očitat alienware-u.. :beer:
BTW preporuka sad za ovu novu zvijer možda da razmisliš i o jačem napajanju? milslim tvoj tagan od 360 W je super, ali sad si toga nakrcao u komp, pa možda ne bi bio na odmet neki tagan od 420 W... ne znam, možda nije potrebno, ali kad je bal, nek jebal... ;)
Moja konfa je dobila pojačanje od još jednog harda od 80GB, Seagate Baracuda, 7200rpms, 2mb cache...
Ovim putem bi se htjeo zahvaliti gospodinu, caru, DAMGOLU!!! koji je legenda kakvu ovaj svijet još nije vidio i koji je praktički sponzorirao moje memorijsko proširenje!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilježim se sa štovanjem ;D
Nego ćeš ti taj disk u eksterno kućište? Tak da se svi fino od toga okoristimo... ;D
Razmišljao sam, ali a) nemam love; b) u njima se diskovi dosta griju pa ne znam da li je pametno imati ih stalno uštekane c)ch3lawy ti već ima jednu kurvu od 160GB koju daje svima ;D
ma znam, ali ta njegova je u banani... ;D
A ništa, onda ćemo ovaj novi damgolov eksternjak morat u promet stavit... ;)
nema frke što je moje to je i vaše;);D
Evo moja:
Amd Athlon Xp 1800+ Palomino @ 2300+
Fastfame 6vfh mbo, via kt266a
Sapphire Ati Radeon 9700pro
HDD Maxtor 40GB + 512MB stick usb2.0
2x256 MB ddr 400mhz Corsair
Cdrom LG 52x
DVD prža 16+-, dl
Zvučna MSI 5.1
Labtec home arena 675 5.1
LG flatron 19" monitor
......
Uskoro (15dana) bit će zamijenjen proc i ploča (vjerojatno ću od frenda uzet pentium 4 2,66 ghz i msi ploču), te zvučna i zvučnici (audigy 2 i creative 5.1 neznam koji model zvučnika)
Pa nista posebno samo sto sam memoriju "silovao" na 380mhz (def 333) a mozda bi isla i vise al mi se neda zivcirati :) + sto sam si napravio VU-metar= Citat =:
Izvorno postao damgol
jos jedna promjena kod mene, ali ovaj puta prava,, gamerska ;)
nvidia geforce - gigabyte 6600 GT strava kartica (1600kn)
8 pipelines, 500/1000 clockovi i jos se dade dizat
ev da i ja dodadem... imam dvije kante... jedna je moja:
AMD 64 3400+ s739->(bed)
MBO asus nforce3, s-ata, 7,1, dual lan FireWire Firewall Atx2
HDD 80GB maxtor s-ata
HDD 40GM maxtor ata133
HDD WD 36.1GB scsi (al nije trenutno u pogonu)
ATI RADEON x700xt 256MB
768MB pc 3500 DDR433 RAM
DVD-RAM teac
DVD-r/CD-rw teac
15" LCD LG
500w thermaltake atx2
+ modificirano kučište... 3 blue ventilatora, uv neon i uv reaktivna pasta na cooleru... bez bočne stranice(dao sam napraviti bočnu, pa još nije došla...
i imam još jednu kantu... koju smo ja i lega sastavili...
Intel CELERON 2,8 @ 4GHz (čitaj : četiri gigaherca)
Ati Radeon 9600XT
512MB PC 3200 RAM
80GB maxtor s-ata
DVD-ram pioneer
DVD-r LG
15" CRT LG
uskoro: vodeno hlađenje za celerona.. i novi cooler za amd-a
ma da pa x800xt koju slučajno ja posjedujem je bolja;D
dobro damgol sad si već stvarno naporan - evo zaključka - DAMGOL IMA NAJBOJU KONFU NA FORUMU!
ok, sad si valjda zadovoljan pa prestani gnjaviti ljude... čovjek je samo napisao kakvu konfu ima, a ti njemu odma ko malo djete 'moja je bolja, ja imam bolju grafulju, na-na-na-na-na-na...' ;)
novost na mojem kompu - ventilator (ispušni) za kučište sa ledicama za 40 kn (buka od vrlo dobrih 25 db) i podržana varijabilna brzina vrtnje s matične... sponsored by whiteboy ;)
+ memory card reader 15 in 1 (u stvari bitno mi je samo za xD, ali nek se nađe i za ostalo), USB 2.0... sponsored by whiteboy ;)
+ ultimate upgrade - spindel od 100 verbatim CD-a... ;D također sponsored by whiteboy ;)
+ sljedećih par dana imam Philips LCD projektor za potpuni doživljaj filmova, igara i dr... ;D
je istina tek sam jučer malo čačkao po netu i uskoro će definitivno pasti novo= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kučište skupa sa recimo 400-500 W napajanjem;),i još mislim ubost neku bt tipkovnicu
to je prva sljedeća investicija;)
btw onaj post za grafičku je bio namjenjen killi a ne krumpirku;)
još malo pa češ fakat imat kantu, trpaš u nju sve i svašta, nemilosrdno...
.....kao recimo ja...
http://img206.exs.cx/img206/3548/dsci00021nh.jpg
Daj Killa molim te veću sliku na ovoj se baš niša nevidi tako da je totalno bez veze.Daj veću sliku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
kako se ne vidi.... :dunno: :rotfl:
E sada je malo bolje!
One limenke u funkciji (pivsko hlađenje :) )ili su samo ukras!
ja se igram na:
athlon m(mobile) 2400+ na 2600mhz(pravih,a ne plus)
abit nf7-s v2.0
vodeno hlađenje(samo procesora)
seagate baracuda 120gb 8mb sata x2 RAID 0
1024mb kingmax 433mhz
gygabyte geforce 6600 GT 128mb agp
kuciste aopen bigtower neki(ruzno je al je ogromno-treba mi zbog vodenog)
napajanje tagan 480w
samsung monitor neki sugavi
nec dvd rw 3500a
pioneer dvd
e da imam i mali BT od msi-a :spin:
a čuj dragi meni je moja kanta poput kućnog ljubimca i naravno tu i= Citat =:
Izvorno postao tomo
tamo kućnog ljubimca moraš nahranit zar ne?;D
ozbiljno da vidiš kak izgleda kučište iznutra i ti bi poželio kupit novo...
:lol:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
A vidi na onu desnu limenku je nesto spojeno ;D 12voltno napajanje..
evo jos jedan apdejt na mojem racunalniku, sada imam gigabajt rama :guitar:
eh i ja si mislim još jedan keks uzeti od 512 MB, pa da imam ukupno 1 GB...
jel netko zna šta sve treba napraviti kad se pikne modul, dal treba šta podešavati u biosu ili se sve automatski napravi samo?
nista netreba.
Pitanje, malo banalno, ali neka: imam 512 DDR-a (Intel Pentium 2.4). Bude li mi stroj bio zamjetnije brži ako ubacim još toliko memorije. Znam da bude, ali isplati li mi se kupovati još 512 MB i ima li kakvih lošijih strana ako ga nadoštukam?
evo ja sam dosta dugo bio na 512 i evo neki dan kupio jos 512. pa normalno da se osjeti, sve se izvodi brze a posto ja i cesto igram igre pogotovo se tamo osjeti. leti leti :)
and..... ima vec od 300kn jedna plocica mada nisam siguran koliko je to kvalitetno/isplativo. ja uzeo kingmax za 420kn.
ma samo umetni i nakon toga provjeri jel ti prepoznao u windowsima;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ali pazi na to koju kupuješ da ti nebi jedna drugu kočile.....
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma samo ti kupi vidit ćeš kak se isplati ja sam trenutno na 2GB;)
Fino, fino. :) Nego, ako imam 512 od Kingmaxa, da li da uzimam samo kingmaxovu ili znate iz prve ruke i neki drugi brand koji se ne kolje s kingmaxom?
pa kingmax je po meni najbolji odnos cjena/kvaliteta ali nece nista smetat ako uzmes neki drugi brand
@frish-KI: Ako ima u trgovini ista - uzmi, nemozes pogrijesiti.
Nego da se nadovezem na pitanje sto si pitao: dali ce se primjetiti razlika - trebala bi se (osjetno) primjetiti ako mislis koristiti neke programe koji gutaju ram (tipa PS, prog. za modeliranje i tako) i na igrama naravno! Win ti se nece brze dizat :) ... Al opet ako ovo planiras i kao vremenski update (znaci za vremena koja dolaze) isplatit ce ti se!
Ulogu u ovome hoces li vidjeti razliku igra pomalo i ostatak konfiguracije - tvoj ce se 2.4 dobro nosio s tim. Jer uzmi za primjer neki slabiji model procesora, i maticna samo kao faktor ;) , taj proc ce tesko zvakati taj ram... On bi bio usko grlo. Al bez brige, tebe to nece dirati :)
Super. S obzirom da DDR RAM trenutno nije skup, definitivno ću na ovu novu konfiguraciju nadoštukat. U HGspotu (u kojem neću kupovati, da ne bude zabune, već samo orijentacije radi) košta ispod 400 kuma.
Kupis meni jednu na rate :D
E da sam znao da mu 512 nece bit dosta...
I sad that first :cool: 512 danas najmanje pa nisu te memorije tako skupe koliko potrebne
eto još promjena na mojoj maloj kantici;D
Midi Tower, Coolermaster wave master,TAC-T01,ATX 2
Cooler for HDD,Coolermaster Cool Drive 4,
eto tako mi se više neće stroj pregrijavati od silnog igranja;)
a kad smo već kod igranja,nažalost riknula mi je grafička X800XT
pa sam je danas zamjenio u njenu napredniju verziju:
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon X850 Pro FR 256 bit, 256 MB, VIVO, DVI
eto stvarno se nadam da u ovoj temi više neću morat pisat barem
što se tiče nadogradnji u samom ali i oko kompa!
pa kak je riknula?? kaj si radio?= Citat =:
Izvorno postao damgol
al imao si garanciju, kaj ne?
ma štekala je užas nisam niš mogao igrat i konstatacija je da je riknula
naravno da sam imao garanciju;) nisam niš nadoplatio zamjenu!
a kad bolje pogledam možda je i ovak bolje....
ma zakon!! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao damgol
:wstupid:Sa čarobnom krpom!!!= Citat =:
Izvorno postao damgol
Ja nemam tih problema!!Imam staru kantu kršinu od računala.Čekam da se totalno raspadne(a to če biti uskoro)pa da nabavim novo.Nemrem se igrat baš svega jer je preslab. :-/
Definitivno imam KANTU!!!!
p4 AMD 2000+
256 sdram
Radeon 9000 128
aoc 19
yamaha i nec pržilice
Skoro sam zaboravio svoju novu konfu napisati, iako je već ima u jednom drugom threadu ;D
AMD 64 3000+
2x256 corsair value pack, ddr400
sapphire atlantis ati radeon 9600xt 128MB
gigabyte k8ns ultra-939 nforce3 ploča (2x gigabitni lan. 7.1 zvučna)
80gb seagate barracude, 8mb, 7200rpm, SATA
80gb seagate barracude, 2mb, 7200rpm, IDE
samsung 959nf, 19" flat CRT
ceative live 5.1
creative labs 5300 (5.1 sustav)
leadtek winfast 2000 deluxe (tv/fm)
i da nadodam što si zaboravio: CD/DVD prža Pioneer A-109... ;)
E hvala, na to sam skoro zaboravio ;D
kaj skoro? zaboravio si. ;D
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
loleks....;D
kolko sam skužio ovo creative live je zvučna (ili...) a na matičnoj imaš 7.1 zvuk a ti imaš 5.1 zašto?
OVo 7.1 mi ništa ne znači jer nemam 7.1 zvučnike, ali u pravu si trenutno mi live-ica stoji neiskorištena jerbo mi je sve uštekano u onboard zvučnu koja nažalost nema hardware acceleration kao na prvim nforce pločama sa soundstormom. Kupio sam si upravo i jedan dodatak za komp -> http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=13998 idem sad to poštekati pa da vidim oće li mi trebati live-ica ili ne... To mi je za Teamspeak kada se igramo u mreži da možemo pričati...
Evo novosti kod mene - kupio sam još jedan keks DDR-a, A-data 512 MB PC3200 400Mhz, tak da sada imam ukupno 1 GB u dual chanellu.. :) i baš sam happy!
a-data to je ona jeftinjara ;D ma glavno da radi
ma super je, radi bez problema i ima 3 godine garanciju... ;) dosadašnje obje 256 pločice su mi od a-date, pa je najbolje kupiti od istog proizvođača...
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ma super;) sad ćeš vidit se brže učitavaju igre a i
ostale sitnice kad nisi ograničen!
ma ionako mi je sve brzo na kompu kad su mi win friški gore bez gluposti... ;)
ali znam da će se razlika osjetit debelo pri učitavanju igara (ala far cry) i ostalih stvari... za sad se windowsi dižu jako brzo, a od igara još nemam ništa instalirano... sad ću tek NFSU2 instalirat koji ionako nije zahtjevan za RAM (iako sam tu igru već prešao, ali volim tu i tamo koju trku odvoziti...;) ).
Moja konfa:
Pentium 4 2.4 GHz, 800 MHz FSB, 512 kB
Abit IC7-MAX3
1 GB (2x512 MB) Kingmax SuperRAM DDR433
Sapphire Radeon 9600XT "Fireblade"
Seagate Barracuda 80 GB, 7200 rpm, 8 MB cache, S-ATA
Samsung SM-352B, combo, 16x 52x 24x 52x
Chieftec BX-03SLSLSL-W + Tagan 480W
1x Papst N/2GMLE + 3x Papst N/2GME
U.S. Robotics 56k v90 interni modem
Creative T2900
Samsung 959NF
Logitech UltraX Flat Desktop + Logitech MX510
Evo u mojoj konfi neko vrijeme boravi TV kartica Winfast TV2000 Expert, a od hardverskih modifikacija trenutno bušim rupe na boku :)
Ja sam opet malo pojačao ergelu, sada "doma" imam 3 računala, moj:
AMD 64 3000+
2x256 corsair value pack, ddr400
gigabyte k8ns ultra-939 nforce3 ploča (2x gigabitni lan. 7.1 zvučna)
80gb seagate barracude, 8mb, 7200rpm, SATA
80gb seagate barracude, 2mb, 7200rpm, IDE
samsung 959nf, 19" flat CRT
ceative live 5.1
creative labs 5300 (5.1 sustav)
leadtek winfast 2000 deluxe (tv/fm)
pioneer DVR-109 DVD pržilica
Sestrin komp:
p4 2,4@533
gigabyte maticna s inetlovim chipsetom
512mb ram @333
17" XEROX LCD
gforce4 ti4200, 128 mb ram-a, MSI
80gb hard, maxtor
dvd, toshiba
cdrw, teac
mrezna
altec lansing stereo zvučnici
komp od staraca:
AMD 2000+
Abit KD7-Raid ploča
512MB RAM-a@266MHz
STB Horizon 2MB graf. kartica ;D
15" LG StudioWorks 56m CRT (zvučnici u monitoru)
unutra je trenutno posuđeni 20gb disk, no vjerojatno ću im staviti svoj 80gb eide, a sebi uzet veći ;D
Efektivno doma imam 7,4 GHz ;D morat ću ih povezati u cluster ;D Svi kompovi su umreženi ili će biti umreženi čim skupim energije za povući kabel do staraca kroz 2 debela zida ;D
he super kad imaš para da kupiš nekaj boljeg ali daj prodaj zvučnu i kupi neku bolju grafičku!!!ja čak imam bolju na svom smeću
Pretpostavljam da misliš na ovu koja je u kompu od staraca? Njima ne treba, a u taj komp sam složio za točno 500 kuna, moram samo hard kupiti neki jer je ovaj od 20gb posuđen čisto da vidim jel komp radi...
ali ako imaš tako bjesnu pilu mogao si kupiti x800 barem
Zašto kada mi ne treba... i ovaj mi je lagani overkill, igram samo call of duty, mada mislim da ću se baciti i na FIA GTR uskoro jer su dignuli na serveru pa će biti multiplayer ganjanja ;D
Ja nabacio lagani upgrade, hvala dečkima koji su mi za rođendanski poklop sufinancirali nabavku još mem-e, tako da sada vrtim 1GB ram-a, corsair value select 2x512 MB na 400mhz...
Ovaj tjedan bi mi trebao stići i novi disko od 250GB ;D, tako da ću onda imati 1x250GB, 1x80GB i jedan od 8MB na kojem vrtim linux, suse 9.3 professional, jako zgodna distra moram priznati...
BTW; cijena od radeonke 9600xt je jako pala, te se sada u linksu može kupiti za 784,80 Kn
Koji model diska, koliko para?= Citat =:
Izvorno postao gog
Iskreno nemam pojma koji je disk u pitanju, znam samo da je S-ATA, da ima 250GB i da ću ga platiti 700 kuna, pa ti je valjda jasno zašto mi je bilo svjedno koji je proizvođač ;D
...fak - a jesi li razmišljao o nekom serveru (ipak su tu već tri kompa u igri pa...)... ;D
pa kako tako jeftino ja sam S-ATA WD 160GB paltio oko 800Kn.= Citat =:
Izvorno postao gog
Znam da smiješno zvuči, ali jesam ;D Trenutno je ovaj moj komp "server" u kući, a imam pristup još i jednom 2003 serveru i linux mašini na kojima imam admin prava tako da mi ne treba ;D= Citat =:
Izvorno postao dmi
@**gogi**, ovo je neka štela i bez pdv-a, tak da, ne pitaj ;D