@Symbian FAN:doom poslano
Printable View
@Symbian FAN:doom poslano
Meni se pojavi App.closed ako hocu da otvorim sliku sa MMC i program se ugasi,jel i kod tebe tako,ili ima mozda neki crack!?Inace,super je program!!!= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Da,cini mi se da je to zbog rezolucije ili slike sa predugim imenom(ni saveat nece sliku ako napises vise od dva slova)pa otvaraj sliku sa moba i spremaj na mob pa poslje premjesti,a kaj ne da je prog. zakon? ;D
Ajd nek mi netko tko može pošalje full SmartMovie na mail (symbion64@hotmail.com).
Ako neko zna za neki program koji moze pregledavat .doc,.pdf....datoteke(kao onaj na 6670)nek posta link gdje se moze skinut.
Ljudi, fulali ste temu za razmjenu aplikacija. Ne vidite kako se tema zove? Dajte malo...
Probao sam SpyCall koji mi nije uspio snimati razgovore. Jednom je snimio djelić sekunde i to je sve. A sa Call Recorderom nisam imao ništa više sreće. Kod uspostavljanja dolaznog poziva pitao me je da li želim snimiti razgovor na što bih ja odgovorio potvrdno, ali na kraju isto ništa. Ako ima netko od spomenutih aplikacija koja RADI na N7610, da mi ju pošalje na frishki@gmail.com. Fala!
Probaj ovog... Meni radi bez problema
Hello I seek for my nokia s60 "N70" the bluetooth without authorization of the recipient AND HOW TO SEND A PROGRAM PROTEGE BY BLUETOOTH
my address: titisifredi@hotmail.com
[Hello I seek for my nokia s60 "N70" the bluetooth without authorization of the recipient AND HOW TO SEND A PROGRAM PROTEGE BY BLUETOOTH
my address: titisifredi@hotmail.com