meni je sada glupost što ne možeš jednom otvorit smajlije i onda ih imat u
novom prozoru da ih koristiš u "brzom" odgovoru nego moraš otvorit post reply
da bi ih koristio.... a prije je to radilo na starom vb-u
daj zappan promijeni to....
Printable View
meni je sada glupost što ne možeš jednom otvorit smajlije i onda ih imat u
novom prozoru da ih koristiš u "brzom" odgovoru nego moraš otvorit post reply
da bi ih koristio.... a prije je to radilo na starom vb-u
daj zappan promijeni to....
...ovo sa deset karaktera je dobro zbog smajlića (ali i to se da riješit' sa razmaknicom)...
Ljudi pamtite kodove smajlića - olakšat' ćete si život... ;)
Usput ne kužim kako ne možeš otvoriti drugi prozor sa smajlićima?
I gdje mogu to vidjet kom sam dao ko mi je dao i sve sto se tog dijela tice? Zasto, kako, komu, jel se negdje vidi tamo kad ja napisem sta mislim?= Citat =:
Izvorno postao zappan
pa moraš odgovorit "naravno da može" i sl :)
@dmi ma mogu otvorit ali ga onda mogu koristit samo kad otvorim
"post reply" a prije sam ga mogao koristit i u ovom dolje na dnu "brzom odgovoru"
znači otvorim prozor jedan put i koristim ga cijelo vrijeme dok sam na forumu
bez obzira gdje odgovaram na post
Vidi sta kaze: Imate 10 reputacijskih bodova.
Sta god to znacilo??
Šile ćorav si;D,pogledaj sad imaš vjerojatno 11(iz sažaljenja ja ti dao jedan;))
A ni ja nerazumijem te bodove cemu sluze sto kad dodes do 0????
@dmi - bit će ispravljeno u sljedećoj verziji prijevoda kojeg ću dizat... strpite se oko tih stvari, pomalo ću to ispravljat kako ću dalje prevodit
Bodovi za reputaciju se dodaju na maloj vagi ispod avatara.
da ali po meni su totalno ne realni.....
iskreno čak bih rekao i nepotrebni....
"...je na prekretnici" nerazumijem što to znaci,možda i nisu nepotrebni ako netko dobije dosta negativnih bodova može dobiti ban(a negativne ce dobiti s razlogom)
svi članovi po defaultu dobivaju 10 bodova s novom verzijom, toliko im je potrebno da bi uopće mogli djelit dalje bodove... s tim da za različite članove drukčije vrijede bodovi, to je zapp objasnio u obavijestima - bodove koje daje član s više postova više vrijede, tj. taj član daje više bodova, itd...
...dobro koje je tu stupnjevanje i da li se ovi zeleni kvadratići povečavaju što si "bodovniji"; da li kod dodjele nekom tebi smanji broj bodova i... :)
@zapp - znam da će se promjeniti samo sam napomenuo... ;)
AFAIK, povečavaju se...
aha, jesam ja rekla....već su isfurani smajlići. bilo bi dobro da ima ona opcija,smiley`s generator....tj.---> http://www.world-of-smilies.com/smil...rund=%23fffffe= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
a žao mi je ali kaj sad.....možda su ih trebali ostaviti, jer ipak nekima je to bitno....ali očito nismo imali pravo glasa....nema veze, bitno je ovo:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ZNAŠ ME, ZNAM TE.... :king:
Meni je nova verzija foruma totalno bezveze jer ne znam zašto mijenjati nešto što valja?!?!?! No, eto vi ste to učinili i izbrisali većinu tema koje su još bile informativne i trebale ljudima. Eto to je moje mišljenje, sad me napadajte...
Tko je što izbrisao?
daj se sredi malo... ništa nije obrisano, sve teme su i dalje tu koje su i bile. jedino probaj na dnu stranice pronaći padajući meni koji ti označava unatrag koliko aktivne teme vidiš, odaberi 'od početka' il kak je već prevedeno i vidjet ćeš da je sve tu!= Citat =:
Izvorno postao djjovanhahaha
a treba mu samo vremena da se privikne na vb3 i onda će shvatiti razliku
točno, nek se ugleda na mene :)
Gdje se u opcijama moze izmjeniti reputacija ispod korisnickog imena?
Kako misliš u opcijama? Jednostavno klikneš na vagicu (tuđu) i daš svoje mišljenje.
Ne ne mislim na ovo nocna patrola foruma, kak se ono bese to moze promjenit?
pa u kontrolnoj ploči
Mislim da se još ne može dok zappan ne posloži korisničke grupe.
kontrolna ploča -> uredi profil
tamo je opcija 'Custom User Title' (sad sam aktivirao za modove, isključena je bila kod instalacije nove verzije)...
za ostale korisnike - morat ćete pričekat da konfiguriram grupe i automatske prijelaze u grupu koja ima dozvole za avatar i custom user title kad zadovolji postavljene kriterije.. bit će...
plusić je oznaka da ti se taj user nalazi u listi frendova
vid stvarno, nisam ni znao da mi je on u listi frendova
nebih rekao,meni se pojavljuje plusic i kod clanova koji su se tek ulogirali u forum(pretopstavljam)= Citat =:
Izvorno postao zappan
zanimljivo je kad malo zadrzis kursor na onom zelenom kvadraticu ispod broja postova (reputaciji), pojavi se poruka o stanju bodova
meni ne, meni se pojavi ono 'HRCO je na prekretnici'...
I meni isto...
e pa bas to. neki imaju npr. andrea ima ovak "andrea je jos uvijek nepoznanica" sto valjda znaci da joj jos nitko nije dao nikakve bodove, a mi koji smo na "prekretnici" cemo s jos malo dobivenih bodova dobit dva zelena kvadratica
pa skoro svi su na prekretnici
A tko ustvari nije?
Oni koji nemaju niti jedan "glas"...
You must spread some Reputation around before giving it to ..::HRCO::.. again.
To mi ispise taman kad sam mislio pohvalit hrcu ponovno.
što je eto način da dijelite reputacije što većem broju članova....
i trebalo bi se svima opisno pojavit, a ne nekakvi broj bodova... bar kolko si ja brijem da je to tak
evo na primjer tek registrirani clanovi imaju "nije stekao reputaciju"
...vidim da je riješen izgled imena moderatora,super moda i administr. ...ili sam tek sada to primjetio...
Jel se dobija sta tom reputacijom kad ju dijelis i kad ti dijele ili?
kad ju djelis onda ne jedino kad ti ju udjele, onda da
I kako se krecu te reputacije vidim ovo nema reputaciju, pa trenutno je na prekretnici sta ima dalje?
I jos jedno.
Attach Files
Valjane ekstenzije datoteka: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip
E sad kako to radi, koja velicina file mora biti i naravno u cemu je kvaka jel nemrem prikacit nista?!
ne znam vidjet cemo. kad su se bodovi podijelili a nas je malo pravih forumasa tak da smo si ih vec podavali.
attach je najvjerojatnije ukinut
attach se ne može stavljati, imate istu mogućnost ko i za slike.
reputacije - vidjet će se lakše tko je tu tko na forumu kad se to razradi malo.
Može se attach, ako imaš datoteku koja je velika 1bajt :D :D :D
Molim, 1bajt mora da se zezas!! Ustvari to sam vidio dobra sala.
reputacije - pa opet mi nije nis jasno sta ce se vidjet ko je koliko na forumu ili ko je koliko aktivan ili sta?I kako ce se to vidjet?Jel kockica mjenja boju, broj, postaje trokut ili?
Vidim da je zappan na forumu,fino... zato zapy kad ces postavit one "kucice" gdje pise koji mob imas i operater:)
e sile, nemam blage veze kaj kockica radi. meni je forum nov kao i tebi. a vidjet će se koliko je tko cijenjen među ostalim forumašima što je jako zgodan podatak i starim i novim članovima (iz različitih razloga ;) ). nečije rjieči ovdje mogu na taj način dobiti određenu težinu.
@sile, AFAIK, članovi sa većom reputacijom imaju više kockica koje iz zelenog kreću prema žutom i crvenom..
Jeste primjetili da je posjecenost foruma skocila za 60%,ne bas u ulogiranim clanovima ali sad ima stalno otprilike 12-20 gostiju.
"Najviše korisnika online, 275, bilo je 13-09-2004 u 16:36."
Prije je bilo oko 60 ako se ne varam? :D ;) :)
ma to je robot
Bilo ih je 66,27.11.2003(4 dana nakon mog rodendana:))
Možda se google i drugi pretraživaći malo bolje snalaze sa novom verzijom foruma pa od tamo dobivamo više hitova. Trebalo bi proučiti log-ove na serveru...
da pa ima neki brojač valjda koji se može stavit da se sve točnije vidi...
Ima, logovi na serveru, pa to sam i napisao ;D
pa dobro i šta kažu? ;D
...da nam se tamo nekakvi botovi prikapčaju... ;D
ne znam, moram vidjeti sa joker da mi da pristup
jel se može promjenit ovo kod nicka da ne bude "Telefon" nego "Mobitel"
Može ali to Zappan mora napraviti,a inace nije sramota imati fiksni;)
A zašto bi se mjenjalo? Naime, telefon može biti mobilni ili fiksni, a 'Mobitel' je kao naziv u nas 'rvatina ostao zbog NMT mreže (099) koja se tako zove i koja je bila prva u ponudi na mobilnom tržištu. Da se je mreža zvala 'letitel' sad bi za mobilne telefone govorili letitel umjesto mobitel, bilo bi ono: 'ej, jesi kupil novi letić' ili 'kak dobar letitel imaš!'.= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Prema tome 'Telefon' je mnogo ispravniji izraz od 'Mobitela' bez obzira što smo na njega navikli...
onda je najbolje da se stavi skraćenica GSM
i riješili smo problem ;) ;D uz rimu je sve moguće ;D
Đi-si-em,nek tako napiše:thumbup:
@ wb ipak bolje zvuci mobitel nego TELEfon ili letitel ;D
Evo upravo je na forumu sveukupno 49 ljudi:eek:
zašto ja nemogu uploadat avatar iz svog računala???
o avatarima ima posebna tema! molim vas da tamo pitate ak nekaj ne štima!
zappane daj stvarno pogledaj jel se može kaj naoravit da kad odgovaraš
na post preko "brzi" odgovor možeš koristiti smajlije jel to se na starom vb-u
moglo radit,dovoljno je bilo da ih jednom otvoriš i kasnije si ih mogao stalno koristit..
Pa rekao sam mu šta treba napraviti. Treba samo zamjeniti dvosturke navodnike sa jednostrukima ili ih obrisati. I to je cijela mudrost= Citat =:
Izvorno postao damgol
zappane pa daj onda riješi ako je samo to "kvar"
Mogu i ja to popraviti ako nema vremena
..."zappane",vidim da si otvorio *Upozorenja i kazne*...svaka čast :thumbup:...
pa kaj ne zapamtite ove glavne kodove za smajlije?
...ja sam zapamtio dosta njih...stvarno ih nije teško memorirati...
e pa zakaj bi memorirao kad postoji mogućnost da ne moram ;D
nekaj mi se čudno ponaša forum danas
jedva sam otvorio ovu temu da mogu ovo napisati
naime kad u kontrolnoj ploči na pretplačene teme kliknem
na zadnji post na toj temi otvara mi se ova stranica:
http://www.incredifind.com/index.cfm...astpost&t=5968
!?!?!?!?!
a za nove postove je ovaj odgovor na istom sajtu:
The Site you are looking for "http://cafe.mobil.hr/search.php?do=getnew" is not available.
!?!?!?!?!
To ti je zato jer ti se na komp "naselila" neka tražilica,a forum ti se sporije otvara i onda ona preuzme kontrolu i prebaci se na svoju stranicu,tako je meni bilo onda sam malo pročačkao po Windowsima,našao je i izbrisao:thumbup:
evo nije me bilo neko vrijeme i moram priznat da me docekalo ugodno iznenadjenje... :) jako lijepo izgleda ovo novo ruho...
...je čak ti se i avatar "ubrzao"...
..."vrag",pa konačno da si se vratio...:beer:...
..."dmi",a kud ti trčiš...žuriš nekud ili vježbaš...
...a sad za VB3 - zasad radi ok,samo što ima nekih *fulanja* u prijevodu...
:beer:
ok za prijevod... dobro da ga uopce ima... cini mi se da se malo smanjio promet na forumu!?!?
"Trenutno Aktivni Clanovi"
pise ja, Dark+, neki ostali
sta znaci taj plus + ?!?
Da sam ti u buddy listi?
...primjetio sam,u test podforumu,da su neki Guesti(točnije gosti) postali...hoće li mi netko reći da li oni mogu sada odgovarati i drugdije ili samo ondje...
početak pitanja ti je i odgovor;)
to je joker nekaj testirao s tim gostima... ne znam točno kaj je htio isprobat, to je samo tamo tako. možda je u međuvremenu i zabranjeno
A kad cemo moci dodati Attachments, to nam stvarno treba?!
Nikad, jer zauzima previse prostora na serveru. To je samo opcija u forumu i nista drugo.
Pa mislim glupo, sta vise rec.
Inace sam na jos jednom stranom forumu gdje to sljaka i ima materijala za skidat koliko ti dusa zeli od programa, preko igara, thema, slika ma svega sto moz zamislit.
Jel realno ljudi imaju ovdje dosta materijala koji bi mozda i podjelili s nama al bas nezna svako uplodat na server a ovo ladno moze svak.
Stvarno valjalo bi kad bi se moglo.
Razlog zašto je to onemogučeno nije glup, ali šteta da je tako s tim se moram složiti...
Pa jel postoji mogucnost da se to nekako aktivira, pokrene ili nesto trece?
Postoji, ali bi se uskoro potrošio sav prostor na serveru, a kojeg se već interno koristi za jako puno stvari, 50-100 mega mora uvijek biti slobodno zbog mailova koji dolaze u redakciju... tako da slobodno možete zaboraviti na to...
Redakcija? Sad mi nije nista jasno?!?!
ej šile...postoji neki (loš;)) mobil časopis o mobilnim komunikacijama,i njegovi novinari-redakcija treba emajlove...a za emajlove treba imati email box najmanje 3mb,a ako napunimo server oni če ostat bez prostora...jesi skužio;D
Ma to o.k. al gog i redakcije to mi nije jasno? :)
Samo za tebe :D : Gog radi u mobilu. On komunicira putem sluzbenoga :D maila kao i svi ostali zaposlenici u Mobilu. Da bi mogli komunicirati, trebaju na webu imati prostor kamo ce se njihovi mailovi spremati. Ako ti uploadas na forum N-Gage igru (npr.), Gog nece moci primiti ili poslati mail i nece moci komunicirati, tj. nece moci poslati recenzije i tekstove u mobil, i casopis nece moci izaci. To bi bilo to :D :D :D