moze li mi iko reci kako da instal igricu u g800 hvala:cry:
Printable View
moze li mi iko reci kako da instal igricu u g800 hvala:cry:
Quadrapop igra od sonyericssona da radi na samsungu e251
I meni isto trebaju igre za g-600, a ovaj tvoj link mi ne radi :( (Address Not Found Firefox can't find the server at alinewaretest.freehostia.com.)
tesko ih je naci one koje valjaju za ovaj mobitel, pa ako mozes daj neki link cudotvorni da to rjesin. posebno trazin Wormse ako ima. Hvala unaprid :)
moze li mi neko dati link odakleda skinem neku igricu u kojoj se crta olovcicom,ili nesh na taj fazon za samsung s5230....bio bih mu jako zahvalan
pa zar nitko ne znam za neku takvu igricu?? hajte ljudi molim vas dajte nesta :)
jel postoje touch screen igre? NPR. igras normalno kao da šetaš izbornikom mobitela... ne bitna igrica HVALA
Imam problem sa mojim g600.Nakon instalacije jedne igre na svaki pokušaj da se otvori folder games and others mobitel se restarta.Na koji način da izbrišem sve igrice sa mobitela.Unaprijed zahvaljujem.
trebao bih rijecnik za samsunga s5230
ono kao sto ima nokia,
trebao bi mi
hrv-eng-portugalski
bilokakva kombinacija moze.
hvala.
jel moze netko staviti operu,windows live messenger i ebuddy za samsung jet!!!
hvala
Pozdrav svima. Imam m5650 super mobitel. I tražim jednu jednostavnu aplikaciju, da pušta online radio. Isprobao sam 2 apliakcije iradio i vrclient i obadvije aplikacije rade, samo što 3 sekunde rade pa se dogodi pauza u sviranju. Nemogu to nikako riješiti, imate neke preporuke?
plizz link igara za samsung s3500i,a igrice;pes10,ratne al da je dobra verzija...i ak moze igricaa nalik super maria,da prelazim lvl,al da je dobra.
Hvala !
Bok, trebala bi mi igra World of poker pro challenge za Samsung f 480...thx
Ako moze neka aplikacija za facebook, msn za Samsung S5230...hvala
Da li postoji aplikacija poput ''Shazam'' ili ''Track ID'' za Samsung U900 Soul? Ako itko može neka pošalje na mauro.staraj@gmail.com
Hvala... :)
Da li neko ima program kao što postoji za Nokiu a zove se SMS Timer?Treba mi za Samsung E2152.
Hvala unapred
samsung s7230, treba mi word, excel ,pp i pdf reader. ima li iko ista? unapred hvala
Jel zna tko od vas bilo koju igru za Samsung Galaxy Fit GT - S5670,link neki ? ?:confused new: hehe
mogu li dobti link igrica za samsung s5560
pes 2013
fifa 2013
i jos neki autima novi igrica hvala
mogu li ikako prevesti sasmung 5560 i nokiu lumia710 na hrvatski hvala