Nisi jedini, sreca pa sam se na vrijeme rjesio svega po povoljnoj cijeni (za sebe).
E sad jedna mala 64-ka pa ce uskocit i DL przilica.
Printable View
Nisi jedini, sreca pa sam se na vrijeme rjesio svega po povoljnoj cijeni (za sebe).
E sad jedna mala 64-ka pa ce uskocit i DL przilica.
@kuki tak ti je sve jedno bitno da przi. ja cu ovog neca imati barem 2 godine (ili dokad ce vec izdrzat..)
nema na nabava.net!
meni sutra stiže komp - DVD pržilica pioneer DL 4x, SL 16x!!! Jupiiiii!!! Naravno i obična pržilica je tu, dva optička uređaja danas su obavezna...
Ovako: kupio bi dvd-rw, pa vas molim za prijedloge!
Uvjeti:
dvd-r 16x
dvd+r 16x
dvd-rw 4x
dvd+rw 4x
dl 4x
Po mogucnosti da se moze kupiti u zg-u.
ova pioneerova ili nec 3500a
ona pioneerova jos nije dosla, dosla je neka pioneer dvr-108:
dvd-r 16x
dvd+r 16x
dvd-rw 4x
dvd+rw 4x
dl 4x.
Koja je kvalitetnija firma Pioneer ili Nec?
isto ti je. ja koristim nec 2500a i do sad nemam zalbe na nju. platio ju prije 3-4mj 650kn
ovu (pioneer) ja imam, ali kako sam tek kupio komp još je nisam stigao ni isprobati...= Citat =:
Izvorno postao Brunek
os se mjenjat? ja tebi 107micu al nema dl
ma i tak ti sad nece dl koristit jer je medij za nju 90kn, pa za sad je to samo sminka (kod nas)
salim se nedam ja svoju stosedmicu :D pa za mjesec dana ce vec bit duplo jeftiniji dl medij
oce bar za godinu. kak je i dvd
NEC DVD RW + / - ND-3500, 16x, dual, gol
Cijena: 696.03 kn
DVD+RW / -RW PIONEER DVR-108 crni, Dual Layer 4x, DVD+R (16x), DVD+RW (4x), DVD-R (16x), DVD-RW(4x), CD-R (32x), CD-RW (24x),
Cijena: 771.43 kn
sad ih ima i po 350-400kn,namjeravam si ga kupit do uskrsa kad budem imo para
ma di ima za 350-400 kn-a?!?
pitat ću legu di je kupio pa ću ti javit
Ne znam koliko je pametno kupovati najjeftinije moguće modele. Raspitaj se radije koji se često nose na servis. Ja imam Teac-ov snimač već nekih godinu i pol i za sad nemam nikakvih problema s njom. Jest da je 4x i samo DVD-R, ali mi bolje i brže ne treba. Čak i za svaki slučaj pržim na 2x jer sam imao neugodnih iskustva s nekim medijima koje sam pržio na 4x.
slazem se. onaj liteon, asus i ekipa bas nisu nest premda je cijena primamna. jedino od ovih jeftinijih mogu preporucit NEC-ove i pioneerove jer one su stvarno koliko kostaju toliko i vrijede
Bolje kvalitetno ali skupo, nego jeftino ali nepouzdano.. Kvaliteta je kvaliteta..
:)
Ali nec-ova 3520 je vec 478kn tako da razlika vise nije velika izmedju ovih jeftinih i kvalitetnih!
ma najbolji je i najbrži pioneer dvr-109 za 570 kn
I najbolji može riknuti...
ah za takve stvari postoji garancija;)
ko i ona marka RITEK. bio je dvd player na kojem se vrtio dvd s prezentacijom cijeli dan i tak je nakon drzgog dana (nije ni 20h rada) riknuo
Pa ako pojeftine naravno da ću kupiti ali mi baš ne treba, odem do susjeda za onoliko koliko meni treba
Gdje si našao tu temu?
Ta tema je bila otvorena kada su cijene bile oko 1500kn tako da su itekako pojeftinile (za oko 75%)
Da, to sam i ja skužio. A ja glasovao "već imam" :) :)
btw. sad će doći blue ray tako da za godinu, godinu i pol će biti ko ove danas... a memorije ko u priči
zatvorit ću ovo, tema je lagano out-of-date a glasanjem u anketu ponekad ispliva.. neka ostane zaključana ako nekom zatrebaju informacije iz teme....