a dali ga ja moram unlockati?ako se moze samo flesat u w660 bez da ga moram otkljucavat,to bi mi isto pasalo.
Printable View
a dali ga ja moram unlockati?ako se moze samo flesat u w660 bez da ga moram otkljucavat,to bi mi isto pasalo.
Pa naravno da mozes samo flesat......pa ako kasnije budes htio unlockati...unlockaj...deri flash... :D
tenks!idem probat.
EDIT:
uspjesno flesirano!puno hvala!
:)
Ovako, hoću patchat prijateljev k530 flashan u w660i s jdflasherom da ga otključam, ali kada povučem main od w660i na onaj qmaker.exe pokaže mi se ovo: http://pce.hostili.com/images/untitledzkn9_thumb.jpg
Jako mi je hitno da ovo riješim danas!!
e THX, nije u rar-u, ova je verzija: W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52.mbn imaš ju sigurno jer sam tvoj pack i skinuo :]
@night_whisper,
Hitnost nije razlog da bespotrebno otvaras novu temu.
Drugi put pripazi na to, inace bi mogla tema zavrsiti u smecu, ili u najboljem slucaju zatvorena.
Može li mi netko uploadati quick accesss patch na rapidshare.com ?
izvoli,imaš ih unutra malo više
http://rapidshare.com/files/15460840..._by_Seclub.rar
Bok bečari prije mjesec dva sam flasho mob u W660 ali bio je cid 53 pa ga nisam mogo unlockat na sve mreze dali ima kakvih novosti i nacina da se odključa
besplatnih nacina nema zasad,bila je nedavno akcija besplatnog otkljucavanja mobova i spustanja CID-a ali je trajala do 30.09.
Flashovao sam K530 u W660, sa W660_R8BB001_RED52, u kome se nalaze HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_generic
W660_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED52
W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52
Ceo postupak je prosao ok kad ga ukljucim, demo radi, ali kada ubacim karticu, telefon mi daje poruku : "Configuration error. Please contact your network operator or service centre", o cemu se radi, sta terba da uradim, da bi proradio? Sad nemogu da ga vratim u predjasnje stanje. Imam i
K530_R8BB001, i to sam stavio, ponovo ista situacija.
Flesovao sam ga sa XS++.
Molim za pomoc!
Čekaj, ne razumem te u potpunosti.
Imam rarovan folder koji se zove "W660_R8BB001_RED52", u njemu se nalaze
1. HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip
2. W660_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED52
3. W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52
kad "HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip" otpakujem, u njemu se nalazi folder "tpa/preset/custom/"
ja sam, prilikom flashovanja taj "tpa" preimenovao u "own_custompack". Ne znam kako da uradim to sto mi kazes? Moze li malo detaljnije objasnjenje?
Sredio sam, hvala.
Problem je bio sto kad otpakujem HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip on sadrzi
"tpa" folder, koji sam ja preimenovao u "own_custpack", pa zbog toga nije radilo.
Kad sam procitao tvoj post, iako mi nije bio skroz jasan, napravio sam folder "own_custpack", pa u njega raspakovao HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip
i tada je proradilo sve.
Postoji li mogucnost kod ovog telefona da se iskljuci logo operatera???
Mislim da postoji, ali moras koristiti tzv. Elfove.
Ubaciš custom layout.xml u tpa/system/layout.
Gde da skinem (kako da napravim) taj layout.xml?
Moze li da se promeni logo, umesto da se skroz ukloni?
Interesuju me još 2 stvari.
Ima li neko link gde mogu da se skinu originalne SE flash teme? Znači, one teme koje su instalirane u telefonima W610, W660, W302...
Drugo, postoje li teme pravljene od strane korisnika koje podržavaju ispisivanje naziva izvođača, pesme i albuma na desktopu, kada Walkman radi u backgroundu, kao što imaju teme koje su se nalazile u telefonu?
1. Potraži ;)
2. Može, elfovima
3. I mene zanima, imam original od W610 menue ako ti trebaju
4. Naravno, samo ih treba naći.
.:TailS:., znači, layout.xml-om se može samo ukloniti logo, a ako se želi napisati nešto drugo, onda se mora odraditi elfom?
Da li bi ovaj layout odradio posao?
http://www.speedyshare.com/368398457.html
elfovi? layout?
ljudi novi sam u ovome, dajte mi neki link kako to da uradim...
inace zelim da uklonim logo, smeta mi za pozadine.
Evo ti uputstvo kako se instaliraju Elfovi, ali ako nisi nikad radio nesto slicno, onda ti, mozda, nece biti sve jasno.
instaliranje Elfova
Dovraga, zasto ne koristite search? :jehon:
Postoji gomila tema o moddanju (s djelomicnim objasnjenjima layouta), postoji posebna tema o elfpacku...
ljudi evo citam ovo sve, i nigdje nisam nasao konkretni tutorijal, tako da bih zamolio dobru dusu ili da mi da link do tutoriala jer nikako da nadem, ili neka mi proba pojasniti...
znaci gtio bih flashat k530i u w660i, naravno da mi bude i na hrvatski, ali i ako nema firmwarea na hrvatskom nije strasno...molio bih to nekoga tko je to vec radio i siguran je u to, jer nebi volio sjebat novi mob...unaprijed hvala!
AFAIK, tutorial je isti kao i za flashanje K800, samo su drugi FW fileovi.
ja nezznam to nigdi nac...jel ima netko da mi da tut po kojem je on flashao?
Imas u SE firmware podforumu gomili sticky tema, medju ostalim i tu koja ti treba.
I inace, pogledaj prvo sticky teme, sticky su s razlogom (da ih se lakse nadje).
pa to je za k800i a ja trebam za k530i, znaci tocno za njega jer prvi put to radim i nisam bas najsigurniji...neznam di software nabavit...koji software, i rado bi acustic drivere ubacio...
Pa procitaj sta sam gore napisao. :jehon:
Firmware fileovi su naravno od W660, ima tema za zahtjeve, u njoj su u prvom postu linkovi na firmware. Medjutim, ako se toliko slabo snalazis u svemu tome, mozda bolje da pricekas i jos malo proucavas postojece teme, po meni bolje tako nego da sad forsiras i nesto (mozda i nepovratno) zeznes.
znaci ako zelim k530i flashat u w660i moram iz onog posta downloadat w660i software?
a ostalo sve pratim upute isto kao i za k800i?
i sta s tim acustic driverima, jel su oni isti za sve modele ili sta? i kako se oni stavljaju?
Acoustic driveri su isti za sve modele na istoj platformi - kao npr. K530, W660, K800 i K810. Piše ti tamo kako ih ubacuješ. Upute pratiš kao za K800. Da, moraš downlaodat W660 softver, sumnjam da će raditi sa K810 softom :D.
Nisam nikad radio sa K530/W660, ali mislim da da.
Acoustic driveri NISU isti za sve modele. Procedura je na pocetku teme o moddanju K750.
Jesi siguran da ne zelis ipak jos malo proucavati teme o moddanju?
EDIT:
Da, kao sto .:TailS:. gore kaze, acoustic driveri se uglavnom mogu koristiti za razne modele na istoj platformi. Htio sam samo naglasiti da i kod toga pripazis, da ne stavis npr. apf drivere u zapf mobitel. Ne bi trebao biti neki veliki problem (samo neces nista cuti niti ce tebe cuti), ali ipak, za svaki slucaj.
hehe...ma ja sam pratio okolo i vidim da to nije tesko...
ali sta nitko nema bas k530@w660i?
Sumnjam. Evo, ja imam 2 K610@W660 (jedan radi, drugi ne :D), ako ti treba nešto određeno, pitaj u temi za zahtjeve.
si sjebo flashanjem ili...?
Duga priča. S**** sam s krivim GDFS-om.
a koje patcheve trebam prije ubacivat?
Za K530 niti jedan ako hoćeš da mob normalno radi, samo za K610 treba patcheva.
kako da riješim tipkovncu kad upalim walkman na k530 u w660
Moguće bi bilo patchem riješiti to osvjetljenje, ali treba samo određeni dio "odrezat" od K610@W660 patcha, pa onda stavit (a u mojem slučaju i portati), pa je opet pitanje da li će raditi.
Pozdrav,Imam k530@W600 i kad promjenim skin od Walkmana...Stavim onaj s vecom kockom gde ide slika od pjesme ili vizulacija i Slika iza se promijeni ali layout ostaje isti,mala je ona kockica s vizulacijom i Tekst pjesme tj, ime pjesme je gje je i bilo...Kak da to slozim?Hvala
Za to trebaš patch.
Aha...Hvala...skuzio sam,Vidio sam na Topse.ru...
Molim pomoć oko flashanja K530! naime pokušao sam ga flashunt preko update servica... ništa..pa sam ga flashnuo sa jdflasherom i upali se telefon, pise please wait crta dodje do nekih recimo 75% i nestane slike i samo radi backlight!! pleeeeeeaseeee help!! cid 53 je
skini novi far ,novi plugin,novi main fs i sve i ponovo radi s razumijevanjem i polako prek uputa.
ok sada idem sve poskidati...... nego kad stavim FS jel moram custom fajlove obavezno stavaljati ili moze bez njih...
ma nekužim koji mu je..... flasham ga i upalim..pojavi se logo pa please wait dodje crta do 75 % negdje i stane... i kasnije samo backlight. i kad ga povremeno palim zavibrira na sekundu i ponekad se pojavi please wait ponekad ne....
Da sam na tvom mjestu spremio bi GDFS dok jos radi (ako se moze nisam siguran,nek me netko ispravi ,nikad nisam volio te blesave CID 50 i 53), i za svaki slucaj bi napravio update najnovijeg EROM-a.
Nakon FS obavezno ide custpack, bez njega javlja configuration error.
nema executor za w660 koji radi sa r8bb001 firmwareom ali ima rjesenje na:
http://forums.s*-n**.net/index.php?showtopic=37351&st=0
Probao ovo danas i radi bez greske tocno kako je napisano (ne treba REST file) a vjerujem da se na isti nacin mogu patchati i drugl mobovi.
ja sam flshao k530 u w660 i sad mu ne radi bluetooth. jednostavnio nece prima datoteke ... javlja gresku da nema slobodnog mjesta a sigurno ga ima jer na memorijskoj je slobodno 500mb
Evo imam jaden mali problemcic mislim da mu oslo nesto ovako: prvo sam na k530 digo njegove main i fs (radim u XS++) a u custom sam stavio od w600 i stavio onaj emea2 nezz tocno sad i mobitel radi sve i nakon pola sata samo se ugasi i ne mogu ga upaliti morma izvaditi bateriju i cekati 5minuta i onda stavim i radi i zna zastekati isto.. mislio da je problem u main i fs pa sam stavio od w660 isto sam stavio main i fs od njega i stavio sam w600 na custom files za mrezu i emea2 i upalio mob radio savrseno bez erora icega i isto se desilo nakon pola sata sat se isto ugasio mi moze reci koji mu je vrag...i dali negdlje grijesim ili je nes oslo na mobu a ovo sta stavim od w600 sam procito da se moze staviti od w600 bez problema
Problem nije do softvera, do hardvera.
hvala ti znaci baciti cu mob u skovace :D
ako netko zna, koji je zadnji firmware za w660,trenutno imam R8BB001 dal ima koji noviji
Hvala
Postoji R8BE001, ali ako moddaš, R8BB001 je bolji.
pozdrav svima
flashao sam k530 u w660 i sada imam pitanje
dali imače k530 ima tak tih zvučnik ili ima neki driveri koji pojačaju zvuk.
več sam stavio 4 različita akustična drivera gore i slabo se čuje alis e dobro čuje na slušalicama.
ako ima netko dobre drivere stavite ovdje. hvala
nisi napisao da li ti je slabiji zvuk nakon sto si ga flashao u w660.. ili je i prije bio slab..
ako je zvuk oslabio tek nakon flasha,probaj staviti origigi drivere od K530.. ako je i prije flasha bio slab, onda nema veze sto si ga flashao u w660
imam flashani k530 u w660
zanima me gdje mogu naci flash teme i kako ih ubaciti u mob (isto preko xs++?)
Flash tema ima posvuda po netu, a ima i tu tema o njima (pogledaj superthread).
Ubacujes ih kako god hoces, izmedju ostalog mozes i sa XS++.
Pozdrav, evo novi sam tu, treba mi pomoć oko SE K530i, hoću ga otključat tako mogu i druge kartice stavljat, kupljen je u T-KOMA! Tražio sdam po forumu dosta i ima masu toga pa neznam šta da stavim...
Recite mi sve trebam skinut i ako ima tutorijal neki, znam da je ovo pitano već zilion puta, ali ne želim krivo napravit ne s***em nešto... Hvala puno!!
Hm, tutorijali vec postoje, i to prilocno opsirni. Obzirom da su se ljudi potrudili napisati ih, vjerujem da nemaju bas volje opet sve ponavljati. Procitaj tutoriale, pa ako bude problema, pitaj konkretno sta ti nije jasno.
išao sam preko ovog XS++ programa i na kraju mi kaže da nemože, e sad, koji je tutorijal najbolji i koje fileove da skinem jer tu ima hrpa toga i više neznam šta trebam skidat... sinoć samo cijelu noć tražio i pokušavao, jednostvano nemogu sam nać sve što treba **ebiga..
Najvjerojatnije ti je mobitel CID 53,pa moras preko FAR managera+JD Flashera.
Ima puno tutorijala i za CID52 i CID53,a i postoji ona dobra stranica:www.google.hr pa upiši i potraži jer je to objašnjeno već puno puta i nema smisla ponavljati nešto,što već piše po raznim forumima.
cid53 je tako je... išao sam po nekim tutorijalima ali eto ne ide mi, i samo nekim step by step metodama mogu uspit, inače se solidno kužiim u kompove ali ovo me skroz vratilo u vrtić :-)
EDIT:
Ljudi uspio sam sve zahvaljujući "Video tutorial-i za jdflasher"
sad mi samo treba još da ubacim hr jezik...
Ovo je firmware koji sam ubacio..
K530_R8BF003_MAIN_GENERIC_NC_RED53.mbn
K530_R8BF003_FS_TELEF_GEN_RED53.fbn
A zanima me šta se još može ubacit u ovaj mob da izgleda bolje, slova, walkman ili šta već.. Sad kad sam skužio kako se radi, baš mi je zanimljivo... :-)
Sve pohvale ljudima koji su radili tutorijale, bez toga bih mogao lajati na mjesec :-)
OMG, gdje si nasao ovaj TELEF FS?! :jehon:
To ti je razlog zasto nemas HR jezik. Nasa regija je S_E_EUROPE, kao sto je vec mnogo puta receno.
Pa jel mi možeš reć onda di da nađem taj :-D ?
A ako želim ubaciti u K530 neki drugi software i aplikacije kao walkman iz ovog W660 da li jel isti postupak kao u onim tutorijalima ili to ide drugačije..?
Uf... Sve je isto, samo drugi fajlovi.
Nemogu nać firmware za W660 cid 53? Di ga mogu naći?
Dobro, a zasto ne koristis pretrazivanje? Lijepo postoji posebna tema za ovakve zahtjeve, a i linkovi za download firmware fileova su vec nebrojeno puta nabrajani...
Sve lijepo stoji u superthreadu...
našao sam negdje u jednoj temi, e sad uspio sam sve do koraka kad trebam executor pokrenut u mobu i kad ga kliknem kaže mi radnja nije uspjela... ? Šta ću sad...
Stavio sam ovaj firmware i uspio sam fleshati, sad mi je u mobu walkman i sve to..
W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED53.mbn
W660_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED53
ali neznam šta sad s ovim executorom??
Mda, trebas naci executor TOCNO za taj firmware/model/verziju.
Navodno ih se nadje po netu, ne bih znao jer mi nikad nije trebalo pa nisam trazio.
tražio sam ali nisam našao, ako neko ima file neka mi pošalje link please ili ako zna riješenje..
A evo i ovamo sam opet zapeo, ovaj lik daje step by step ali onda u SECTION 2. korak 10 kaže stavi BFILES u taj i taj direktoij a ako ih nemate možete ih nać u nekoj drugoj temi i tamo prvom postu ima anycid sa istim filoeovima koje imam i opet nemam taj ***eni executer pravi...
zar nisu nigdi mogli sve fileove stavit na jedno mjesto :-(
Moguce je isto tako da executor jednostavno ne postoji za tvoju verziju firmwarea.
Ne bi bilo prvi put da ljudi moraju flashati stariji firmware kako bi dobili neke mogucnosti.
Ljudi su se potrudili i napravili koliko su mogli/znali/imali volje. Sve su dali besplatno, pa se nitko nema prava zaliti. Ako ti nesto fali, uvijek mozes nauciti sve o kompletnom sustavu pa napraviti sam. ;)
RIJEŠENO!!!
Bilo je sve ipak u onoj temi ali su malo drugačiji nazivi i fileovi koje je trebalo ubacit.
Dakle K530i unlockan sa softom od w660. Hvala svima puno i oprostite ako sam bio zločest :-) ali nisam spavao par noći zbog glupe elektroničke naprave, kad se toga uhvatim nemogu se pomirit sa porazom!!!
flashal sam svojeg k530 u w660 sad ima jedan problem
skuzil sam da opće nemogu primati poruke a slati mogu??
dal je moguće da zbog flashanja vise neće primati poruke?
EDIT:
dobro je skuzil sam kaj je bilo
izgleda da je sim kartica dala otkaz
Ok,
Isao sam napraviti unlock k530i cid52.... Sada je trenutno T-mobile.
Dosao sam do pola i nisam mogao dalje jer nisam imao maina... Iskopcao sam kabl, ugasio program i mob se nije htio upalit.
Zatim sam drugo jutro iso radit istu stvar i neznam tocno sta sam napravio, ali uspio sam zavrsit. Kada sam izvadio bateriju i isao ga upalit pojavio se tzv. white screen of death....
Nisam znao sta drugo nego skinut softwer sa SE stranice i reinstalirat ga. Mob sada radi normalno, ali kada ga ukopcam u Far ne pojavljuje se bflash, nego samo oflash i ofs. Pokusao sam stavit firmware od w660 ali pojavljuje se neki error. Pretpostavljam da ga treba unlockati pa onda staviti firmware. E, pitanje je kako da ga unlockam ako nemam bflash????
Nadam se da ova tema nece tako brzo zavrsiti u smecu ... bar dok ne rijesim to...:crazy:
Dobro, a zasto je bilo potrebno otvarati novu temu? :jehon:
Takodjer, bilo bi dobro da znas barem ponesto o nekom programu/procesu prije nego ga ides koristiti... Kabel se nikad, NIKAD ne iskapca dok ti program to ne kaze!
Nadalje, "unlockati pa staviti firmware" -> kako tocno mislis ovo napraviti? :jehon:
Ok... nism vidio da se ovdje o ovome raspravljano, ali ne vidim odgovor na to ovdje....
Pa unlock preko bflasha i poslje samo stavim firmware od w660.... ali nemam bflasha....
Krenio sam flashirati k530i.Skinio sam farmenager i jadflasher.On mi uredno prepozna mod ali kad želim uć u oflash izbaci mi ovu grešku
http://slike.hr/slike/farmenager_ffbc3.jpg.html
..........
jel si stavio jdflasher u far/plugin?
Da stavio sam
hitno bi mi trebala pomoć...neznam jeli ovo samo za zahtjeve ali ipak cu stavit pitanje...oprostite moderatori ako sam krivo smjestio pitanje...flashao sam k530 iz t-mobila(cid 52) u k530...da izgubim one gluposti od t-coma...sve je normalno prošlo bez ikakve greške...ja njega upalim i dode do please wait i dalje nigdje...ostavio sam ga cijelu noć...ali ništa...stvarno neznam koji mu je k***c...nakon toga sam ga isao flashat u w660 ali opet ista stvar...ako itko zna kako to srediti bio bih mu zahvalan...ako treba jos kakvih informacija samo recite... :respect: :sos: :respect:
08:56:38| XS++ v3.2 Dev1 (Crystal) Ready !
08:56:38| Executed on Microsoft Windows XP
08:56:52|
08:56:52| Attempting to open the interface...
08:56:52| TURN OFF PHONE!
08:56:52| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
08:56:52| You have 30 seconds...
08:56:55| Baseband ID: 9900
08:56:55| Protocol Version: 3.1
08:56:56| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:K530 GDFS:K700)
08:56:56| ...using IMEI name
08:56:56|
08:56:56| Profiling SEMC phone...
08:56:56| Platform: DB2020
08:56:56| OTP CID: 51
08:56:56| EROM CID: 52
08:56:56| EROM Color: Red
08:56:56| IMEI: 35901901xxxxxx
08:56:56| Phone ID: K530
08:56:56| Region: T_MOB_INT_B
08:56:56| CDA: CDA102823/49 R6A
08:56:56| Firmware Version: R8BB001
08:56:56| EROM: R3A022
08:56:56| Ready for operation!
Cek, koji je sad na kraju firmware gore? Jer po ovom gore ispada da je jos uvijek T-Mobile K530. Jesi siguran da je cijeli flash prosao bez gresaka?
Da...to je i meni čudno...ali ovo mi je još čudnije... (IMEI:K530 GDFS:K700) ...kako moze biti k700...a to nisam nikad gledao...a fleshao sam vec 15 komada
Pa jel bi mi mogli dat link od fs i maina za k510 ovaj...pa da probam opet...jer stvarno nelužim...(moze i od w660, samo da on proradi) :comp:
...Kakav sad K510?!
Ovo za GDFS zanemari, u principu nije opasno.
Firmware i za K530 i za W660 imas u temi za zahtjeve, na pocetku.
joj...sorry...krivo sam napisao...ma pisem zadaču i na kompu sam pa sam se zezno malo...sorry...umjesto k510<k530...budem probao navecer ponovo flashati...sad moram u skolu...javim rezultate večeras...
Sad sam se sjetio da se na tom mobu nije moglo uči u programe i igre..radi toga sam ga i išo najviše flashati...(radnja nije uspijela) to mi je stalno ispisivalo...nisam mogao uopce uč u mapu
i jos jedna bitnija stvar..
koristi XS++ 3.1 a ne 3.2
ako me dobro sjecanje sluzi, 3.2 nije nikad izasla sluzbeno, nego je ta verzija procurila u javnost, i nije bas zdravo(za mob) koristit ju.
ako sam u krivu, neka me netko ispravi..
http://forums.se-nse.net/topic/16338-xs-v31-darwin/
Uf, ovo nisam ni primijetio... Pobogu, mislio sam da dosad vec svi znaju da se 3.2 NE SMIJE koristiti... :facepalm:
Da, 3.2 je poznat po tome da voli zeznuti mob, i nije skroz nevjerojatno da se tebi upravo to dogodilo...
@ rav, a sta ces, neko ko je novi u ovome, misli da je bolje uzeti odma zadnju verziju :)
ima vremena, naucit ce :)
@kikas: evo ti za W660: http://www.4shared.com/file/DCq2ClN0...001_RED52.html
ne znam jel isto kao i u temi za zahtjeve, al to ja imam na svom mobu, i radi kak spada.
e ljudi...ja nisam novi u ovome...samo vec nekih pola godine i vise...nisam se bavio time...ugl, ja sam bio instalirao windowse ponovo...a nisam si nista spremio od podataka...pa sam sad mislio skinut sve najnovije programe...a time se ja inace i bavim...slažem mobove i kompove...xD...hehe
I neikad nisam zeznuo mob da sam ja bio kriv...jedamput mi je crkao w910i...nije se uopce htio upalit...zapravo sam je trznuo i ekran je svijetlio ali je i dalje bio crn...i odnesem ga ja tatinom prijatelju da mi ga popravi, jer on ima onu kutiju za to...( masno je platio tu kutiju) :cthumbup:
I napravio mi je...i rekao je da je greška bio prekid kabla...nije bio ispravan kabal...negdje u sredini kabla je prekidao...
Idem ga ja flashat starijom verzijom pa vam javim rezultate za nekih pola sata
EDIT:
ništa...opet isto....samo sta mi ga sad nece spojiti na xs++...alaaa...ljudi!!!! on se pali sam od sebe i opet upaali...hahah 3 puta je to napravio
trebao je druge flash drajvere...neznam zas ali nema veze
opet sve istoCode:20:42:35| XS++ v3.1 (Darwin) Ready !
20:42:35| Executed on Microsoft Windows XP
20:42:40|
20:42:40| Attempting to open the interface...
20:42:40| TURN OFF PHONE!
20:42:40| Hold 'C' button on phone and connect phone NOW.
20:42:40| You have 30 seconds...
20:42:47| Baseband ID: 9900
20:42:47| Protocol Version: 3.1
20:42:47| Warning: IMEI name does not match GDFS name (IMEI:K530 GDFS:K700)
20:42:47| ...using IMEI name
20:42:47|
20:42:47| Profiling SEMC phone...
20:42:47| Platform: DB2020
20:42:47| OTP CID: 51
20:42:47| EROM CID: 52
20:42:47| EROM Color: Red
20:42:47| IMEI: 35901901xxxxxx
20:42:47| Phone ID: K530
20:42:47| Region: T_MOB_INT_B
20:42:47| CDA: CDA102823/49 R6A
20:42:47| Firmware Version: R8BB001