Stavi sliku suza da ih vidimo:)
Printable View
Stavi sliku suza da ih vidimo:)
Je li na kraju stigao k700? Ne mislim na oglasnik nego na pravo tržište (npr. može li se kupiti u HTu ili VIPu)?
U oglasnik je stigao,zasto se svi tako bojite oglasnika???
Ne bojim se oglasnika (btw mob sam i kupio preko oglasnika...). Pitam zato što meni sere IE pri refreshanju stranica.
čujem da u ponedjeljak dolazi u elektromagic
A bio je testiran u mobilu,vec je mogao doci
Ne bih bas rekao. Mozda su dobili prototip kao uostalom i većina ljudi na netu koja je radila review.= Citat =:
Poslao: IggXy
A bio je testiran u mobilu,vec je mogao doci
Ma doci ce po mom misljenju pocetkom devetog mjeseca
Živi bili pa vidjeli...
Ma taj k700 ce znaciti samo onima koji obozavaju SE ali nama nista jer nema mmc kartica pa time malu memoriju
testirani k700 je bio prototip i to dosta bugovit
A 100% nece imat mmc??Šteta:-/
Da, to mu je veliki hendikep... 40 MB memorije mi je ipak malo premalo...
Kad ce SE izdat model sa mmc-om(osim p900 jer je prevelik):rolleyes:
40mb je stvarno premalo ali ima filemanager pa ces morat brisat dosta stvari da si oslobodis memoriju kad ga napunis
Na svu sreću ja neću imati tih problema... :)
Meni je 7610 punooo bolji izbor je da kosta ali toliko i vrijedi,SE-ovci nemojte se uvrijedit;D
7610 nije ista klasa.
Mozda ce eventualno s700 moc parirat toj nokii
S700 ima prosirivu memoriju??
Da.
I 252000 boja ekran.
I 1.3 MP kameru.
se neće nikad podržavati mmc, memory stickove možda ;D
To im je veliki -,jer 40 mb ja napunim za par dana(bez koristenja kamere)
s čim?
Jao boze! Ja ne vjerujem...
Ja nisam reko da ima mmc, nego sam odgovorio da ce S700 imat 'prosirivu memoriju'.
Ok. Tebi je to minus. I kaj sad.
Meni je 41 MB sasvim dovoljan i za slike i za teme i za igre i za programe i za mp3 melodije pozive.
Za slusat muziku imam mp3 player.
Java aplikacije,wallpaperi,melodije.mp3 melodije,teme...= Citat =:
Poslao: gog
s čim?
+ako cu slikat nesto s kamerom,a ovako nije los taj k700
Napunis 41MB sa wallpaperima, animacijama, temama i igrama? Pa tolko ja na kompu nemam toga, a slike su u puno vecoj rezoluciji...
Pa kaj imas 100 wallpapera? 50 tema?
Chemu to??
Gle,kad imam mob s takvim mogusnostima onda to i koristim.
da, ali kaj će ti toliko wallpapera i melodija, ja to podesim jednom i ne mijenjam...
Napunim ja to i videom,javom...
jedino kaj takvu ciglovku nemreš metnuti u džep od majice za razliku od k700
???= Citat =:
Poslao: uragan
jedino kaj takvu ciglovku nemreš metnuti u džep od majice za razliku od k700
pa ovdje i pricamo o k700
pričam o mobu sa memorijskim karticama-koji je veličine k700
Mozda grijesim ali mislim da je 6230i duplo bolji od k700
kad zaboraviš kak se mijenja;D= Citat =:
da, ali kaj će ti toliko wallpapera i melodija, ja to podesim jednom i ne mijenjam...
Ma on i zaboravi da se to može;D
tako nekako ;D na mobu nemam nikakav wallpaper, a melodija zvona je ona koja je bila kada sam kupio mob ;D a imam ga već preko godinu i pol...
meni mob pocne zvonit onda neki tip kaže "bolan javi se mobilni ti zvoni"->takva mi je meodija;D
ej, ja sam jutros bio u elektromagica u Splitu, dobili su ga i kosta 3.400,00 kn!!!!!
Da samo vidite kako je dobar - ljubav na prvi pogled, a i takao sam ga - samo da znate ;) ali ne znam kad cu ga ponovno dirati :(
jesi ga dirao po intimnim dijelovima?;D
i zada sam ga takao, u onu rupicu od, sto li je vec ono zada ;)
hehehe
Salu na stranu, meni je mob puno puno puno puno puno lipsi uzivo, stvarno je obrada za 8888, al' sad je to stvar osobnog ukusa, netko voli debele cure, netko mrsave, netko plave, a ovaj drugi zelene :)
Meni jedino taj SE sviđa,stvarno je mob fenomenalan(išao sam ga vidjet u trg.)
@SEguy ti voliš cure dobre obrade;D?
pa to je malo i preskupa cijena za ono što mob nudi.....
Za razliku od Nokie 8910 i 6000kuna.
Haha.
Gle, skroz je novi mob, i normalno da je takva cijena.
Pa motorola v80 kosta 4000kn a po meni iako puno ljepsa, definitivno nudi puno puno manje.
da istina onaj kome se sviđa mob kupit će ga bez obzira na cijenu
ja sam jedan od takvih......
I nije baš skup,ali za malo više se dobije 6600 ili sx1(ali bez 1,3MP kamere)
k700 nema 1.3 mpix kameru (ako sam dobro shvatio što želiš reći)
motorola v80 još i malo košta, ja sam očekivao barem soma, dva veću cijenu, ne plaćaju se uvijek funkcije...
Nema 1.3 mpix kameru???Onda je preskup!Za te pare dobiješ puno boljih!
Slučajno sam ga pomješao s S700
istina izgled v80 ne treba uopće komentirati
mada i k700 izgleda sasvim pristojno
ali je k700 preskup;)
je istina ali svaki mob ima svojeg kupca.........
whiteboy;)
Da kao i 8910i
meni je s700 prevelik, imao sam ga u rukama i ne treba mi takva cigla.
8910i je takvo sranje od telefona, al nokia je nokia i to će (barem kod nas) uvijek prolaziti, isto kao i NarodniAuto TM ;D
Nije velik,imao sam 3650 i 7650(onda me razumiješ:))
A 8910i je meni super(izgled),ali ne vrijedi više od 2000 kn
zato sam i napisao da je meni prevelik ;D
8910i imali stvarno premali zaslon
Ali ima ono super kuciste od titana,a ima li cijena SE-a S700?
Ajde momci/cure lakse malo, cijena u VIPnetu je 3.190,00 kn, jos malo pa ce doci i na 2.500,00 kn - to je moj zelja :)
Sto se tice onoga za cure, ne znam kakve su to cure dobre obrade, ali dobro, vjerojatno ih volim ;)
Nebirni se brzo ce mu pasti cijena,jer ima jaku konkurenciju
i valja pricekati. jer je najavljena nova T verzija s prosirivom memorijom ;)
Napokon nesto posteno iz SE-a:)= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
i valja pricekati. jer je najavljena nova T verzija s prosirivom memorijom ;)
samo mi nije jasno kaj ce ti tak puno mb na mobitelu, ako hoces mp3 vise se isplati kupit neki bolji mp3 player, a za slike i melodije je i 10mb sasvim dosta.= Citat =:
Napokon nesto posteno iz SE-a:)
zahtjevas od moba da ima sve onda zasto si uzeo s200? (samo nemoj s onom forom da je sminkerski, jer savaki covjek bira mob po svom ukusu)
ne zahtjevam to sve od moba ali SE jednostavno nabija cijenu a nudi manje od nekih,ocu dat 3500 za mob bez prosirive memorije i bez mmegapix kamere(jer je reza softverski povecana)???Za te pare dobijem njoku 6600
onda si ju kupi. pa nosi ciglu u dzepu. pogledaj malo k700. jest da nema symbian (meni nije bitno, mozda tebi), nema prosirivu memoriju, ali zato ima stereo fm radio, bolji ekran, mozda cak i kameru, velicinu i tezinu.
ovo je moja zadnja. vise se nema svrhe raspravljati jer se vracamo na isto
ah da mislis da je 6600 isfuran pa nisi faca kad ga imas;),a da je k700 2500kn cak bi i ja o njemu razmisljao
Jao boze. Da. Stvarno SE nudi slabo opremljene mobitele...
Pa opce vise nemam kaj raspravljat.
Btw, mene K700 kosta 1450 kuna ako si produljim pretplatu jos 2 godine. :-)
SE je u pocetku bio dosta jeftin (npr. t300)ali sad je poceo nabijat cijene kao nokia za modele koji imaju slabe funkcije
Pa da. T230 kosta cak 700-800KN!! Uff! Sramota...
Btw, samo da nadodam. Danas sam ga prvi put drzao u ruci u zivo. Nisam ga uopce isprobavao, ali kvaliteta izrade je mrak. Materijali su mrak. Vrhunski osjecaj. Puno bolje od starih modela i aktualnih Nokia. Iako megapixelnu Njoku jos nisam drzao.
megapikselna nokia je veća od od siemens m65
SE radi sasvim pristojne telefone po pristupačnim cijenama...
pogledaj u oglasniku. na crno novi dode 350eura, a to je oko 2500-2600kn= Citat =:
SE je u pocetku bio dosta jeftin (npr. t300)ali sad je poceo nabijat cijene kao nokia za modele koji imaju slabe funkcije
A u oglasniku i nije loša cijena,ja ionako sve kupujem iz njega= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
pogledaj u oglasniku. na crno novi dode 350eura, a to je oko 2500-2600kn
ne slazem se s cinjenicom da SE nabije cijenu, a nudi manje od nekih?!
Recimo, ja nikad (citaj: do sada, i vjerojatno u skoroj buducnosti) ne bih uzeo Samsung (a o Nokii i da ne pricam)mobitel (bez uvrede), ali meni su oni cisto bez veze, na sve koje sam radio, imao, sam se vrlo brzo razocarao - jedino sto je bilo dobro je ekran, ali mislim da je sada sa V500, V600, i ovim novim SE-ovim mobitelima i tome dosao kraj, bili zivi pa vidili - doduse ovo je samo moje osobno uvjerenje.
Sto se pak tice zavrsne obrade, ne znam jesam li subjektivan, MOZDA, ali cini mi se da je ovo daleko najbolji mobitel kojeg sam imao u ruci - doduse i o tome sam vec rekao.
Iskreno, mislim da necu kupiti K700i iz 2 razloga: 1., i vazniji, jer trenutno nemam novca; 2. ipak cu pricekat, ustvari nadam se da cu skupit novac, dok SE ne izda taj T sa prosirivom memorijom - znate ono, od viska ne boli glava ;)
Mislim da ce k700 brzo past cijena,mozda ga bocnem u 11-12 mj.
a malo prije bi kupio 6600 http://www.cafe.mobil.hr/images/smilies/envy.gif= Citat =:
Mislim da ce k700 brzo past cijena,mozda ga bocnem u 11-12 mj.
rekao sam da bi za te pare kupio 6600(3500 kn) a niš se ti ne brini on ce past na 2000kn a 6600 nece nize od 3000kn
ma ne brinem se. odustao sam od njega pricekat cu dok ne izade nova T verzija s memorijskim prosirenjem.
Da, ali samo ako imaš 10 000 vip.club bodova, što ja nažalost još nemam. Od 1.9. kreće nova akcija, nadam se da će semoći opet otići 6000 u minus i ostvariti neki popust...= Citat =:
Poslao: refugee
Btw, mene K700 kosta 1450 kuna ako si produljim pretplatu jos 2 godine. :-)
gog ti ces valjda kupit s65 a ne k700
ja bih uzeo oba ;D
ja bih uzeo k700-skoro savršeni mobitel sa najmanje nedostataka,prekrasan po izgledu,veličini,SW.Nedostaci zbog memorije ili kamere s manje od 1mp su marginalni
Savršen ali samo na papiru. Frend ga je kupio prije jedno tjedan dana i nije pretjerano zadovoljan. A prešao je sa T610 na K700= Citat =:
Poslao: uragan
ja bih uzeo k700-skoro savršeni mobitel sa najmanje nedostataka,prekrasan po izgledu,veličini,SW.Nedostaci zbog memorije ili kamere s manje od 1mp su marginalni
@coma, ne ja ću sačekati da dođe s65 na test, ,pa ću se malo poigrati, pa ću posuditi negdje već k700 i nakon par dana korištenja donijeti odluku, ali brijem da ću uzeti jedan od ta dva...
mene zanima kad bi trebala izaci ta nova T serija sa karticom za memoriju?
I suska li se sta da ce imati i bolju kameru?
= Citat =:
@coma, ne ja ću sačekati da dođe s65 na test, ,pa ću se malo poigrati, pa ću posuditi negdje već k700 i nakon par dana korištenja donijeti odluku, ali brijem da ću uzeti jedan od ta dva...
gog pa znaš valjda tko će od to dvoje pobijediti.....
Sve pohvale za K700, ali zasto je izgubio neke dobre stvari koje je imao u prethodnim modelima T610-630? Mislim na "Find contact"
za T verziju cemo vidjet. trebala bi izaci u pocetkom sljedece godine, ko i svaka nova T verzija
ma to su sve sitnice koje se sa novom verzijom softvera budu ispravljene...
Da li je neko otkrio kako izbaciti neku osobu iz grupe? Osim brisanja iz adresara pa novog unosa u adresar.
tesko.
bas nitko nije imao mob duze od 5 min u rukama, a ko ga i ima prodao ga je
pa sigurno postoji neko normalnije riješenje,jel ovo je glupo
Skinuo sam Mobile Agent sa neta i uspio da izbacim osobu iz grupe. Moze, ali je glupo.
Jos uvijek mi nedostaje pretraga adresara.
Ja sam mobitel kupio prije 10 dana i ramisljam da ga prodam. Ovo je moje prvo razocarenje u Ericsson-ov mobitel. Mislim da ne vrijedi toliko doplatiti u odnosu na T610-T630. Nadam se da ce neka revizija software-a sve vratiti u normalu. I dalje sam pobornik SE u odnosu na ostale proizvodjace mob.telefona.
Novi problem. Definisem acces list u accepted calls, ugasim telefon, promjenim karticu i access list se ispraznila. Na T28......T610-630 je sve sljakalo u redu.
?????? Zar samo ja imam probleme sa ovim telefonom.
a ti si za sad izgleda jedini koji ga ima.....
pa normalno da ti je prazna access lista kad promjeniš karticu.= Citat =:
Izvorno postao fancy
Mozda nisam dobro objasnio to sa karticom. Lista ostaje prazna i kad vratim istu karticu (bitnije je to da sam vadio bateriju).
Kod prethodnih modela pocev sa T18,T28,T310,T380,T39,T68,T68i,T610 i T630 lista je ostala zapamcena bez obzira na vadjene baterije (pri zamjeni kartice ili ne).
PROVJERENO. POSJEDOVAO SAM SVE POMENUTE TELEFONE. A T630 POSJEDUJEM I SADA KAO POMOCNI TELEFON.
.......
Da, da, obozavao sam Ericsson i SE telefone do sada. Sada razmisljam o prelasku na neku Njoku (bljak). :-/
kak hoces. lista se izbrise kad izvadis bateriju. pa snimi onda sve brojeve na sim karticu ak se seve brise
Mislim da nisi razumio sustinu.
Prvo na karticu stane oko 200 brojeva, a u memoriju 510, ali to nije bitno jer je stvaru podesavanju liste kontakta za koje sam dostupan. A to bas nije zgodno svaki put praviti. :retard:
ok ne kuzim, vidit cu kad ga nabavim
cuo sam da su se ljudi zalili da im se cije krcanje kod razgovora na k700. da li je istina?
meni nije ništa krčalo...
onda jos samo jedan trač
jel zna možda netko gdje nabaviti usb kabel za k700i i kolika mu je cijena?Hvala unaprijed.