:lol: ;D LOOOOLČIIINA!!! Hahahahahaha!!! Imaš pravo, izgleda kao da pljuga.... hahahahaha= Citat =:
Poslao: andrea
kakav ti je to avatar? na prvi pogled mi izgledaš kao da pušiš nekaj drugo a ne cigaretu il maricu...?
Printable View
:lol: ;D LOOOOLČIIINA!!! Hahahahahaha!!! Imaš pravo, izgleda kao da pljuga.... hahahahaha= Citat =:
kakav ti je to avatar? na prvi pogled mi izgledaš kao da pušiš nekaj drugo a ne cigaretu il maricu...?
:p
kakav komp coece? Kaj ce mi to na moru kad imam telefon.= Citat =:
Poslao: dmi ...a ti odmah za komp, ccc... ;D
kakav zadatak?čuvat te od nasilnika,nije bed....
ma kakvi nasilnici, ona to sama riješava ;D
danas smo se frend i ja nes dogovarali,mozda i za pag, tam je ipak špica..kolko dode soba na dan?on kaze 10 eura, ja brijem daje više
...neka, neka - otići češ se to okupat' pa ti ga netko popali... :D= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
kakav komp coece? Kaj ce mi to na moru kad imam telefon.
inače je apartman 40 eura po danu, znači ako vas je 4 onda ti je to 10 eura= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
danas smo se frend i ja nes dogovarali,mozda i za pag, tam je ipak špica..kolko dode soba na dan?on kaze 10 eura, ja brijem daje više
@hrvoje, ja sam dobio za manje od 10 eura po osobi sobu, a 10-ak eura je bilo da smo htjeli sobu sa terasom, ali tamo ionako samo spavamo (a i to je upitno) pa nam nije trebalo...
ja sam isto mislio da je skuplje...
Na pagu?tam di su aqvarius i papaya?
ako je to u novalji na pagu, onda da ;D
hrvoje da,ziher češ sad sobu nači....
zakaj ne, mi smo si sredili to prekjučer...
= Citat =:
Poslao: gog
@damgol, kakav tobogan, kakve sposobnosti, kakvi bakrači?!? ;D
pa tobogani u papayi ima ih dva ak nisi znao;)
za sve one koji još traže smještaj na pagu neka probaju ovdje:
http://www.papaya.com.hr/
evo javljam se iz Zadarske županije, sve nam je na dohvat:)...patite se doma heheheeheh.....;D ja sutra namačem......noge hehe;D
Ajde tomo ne seri, subota je, vani sve vrvi od pičak* a ti doma na kompu... ;D
pa dans sam došel, zaslužujem prvo malo odmora!! hehehhe;)
nema odmora dok traje obnova! Pa znaš to, tomo, tomo... ccc... nemoj da ti ja moram doć dolje pokazat kako se špreha! ;)
nemoraš! Albanske šprehe ima na svakom čošku u slasticarnicama!!...;D hahahah
Jesi ponio bijele ćehla? Planiraš i zaradit nešto dok si dole vidim... ;D hahahaha
No dobro, sad za ozbać - ajd u akciju i fotić sa sobom i svaki dan oćemo update ovdje na forumu!
ma ,di i kak gog?
ok!!...;)..nemasš beda= Citat =:
Poslao: whiteboy
Jesi ponio bijele ćehla? Planiraš i zaradit nešto dok si dole vidim... ;D hahahaha
No dobro, sad za ozbać - ajd u akciju i fotić sa sobom i svaki dan oćemo update ovdje na forumu!
Tomo Jesi poneo pumpu za slauf?
@smogovac, mogu ti se raspitati ako hoćeš, pa ti probam nabaviti broj, pošalji mi mail ili pm da me podsjetiš
gog celis da soba za 10 eura il kaj?
evo mene malo u zg :) sad vas do 18og mucit na forumu hehe
kaj
ja ipak modza otpicim u umag , al onda na mjesec dana , 01,08 - 01,09 uzas , duuuugo je
kak je bilo?= Citat =:
Poslao: flOorKilla
evo mene malo u zg :) sad vas do 18og mucit na forumu hehe
..jesam, al više mi škemba ne prolazi kroz njega, tak da mi netreba..;) znaš onu pravu.."..hvali more , drš se kraja"= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
Tomo Jesi poneo pumpu za slauf?
ma zafelsano sam napiso gore.... to je od sunca :)
umag je luud... jedino onih par dana kad je cvjetalo more..... fuj uzas bljak
e da jel cvjetalo more*
znaci u osmom mjesecu nece vise*
sad je ok
ma meni treba pumpa za slauf, danas sam pumpal neki camac na napuhavanje i nisam uspio.= Citat =:
Poslao: tomo ..jesam, al više mi škemba ne prolazi kroz njega, tak da mi netreba..;) znaš onu pravu.."..hvali more , drš se kraja"
Pakoštane
ZAKLJUČCI:
1 Dalmatinci nemaju kam za izać
2 Ak se nešto i nađe, prostor je dva sa dva
3 Neznaju plesat odnosno tjeraju sve turiste u krugu2 km
4 Cure su ili ispod 15 ili babe
5 Špica je u pol deset a ja kreto u 10 van
6 Ono kaj se cura i moze upoznat su iz ZGa
7 Sve je puno Češke Slovačke i Poljske dakle štanga što se jezika tiče :D
8 Muzika vani sucksa
9 Jesam reko da neznaju plesat i da su u zabludi da su crne potkusulje in na tipu od 30 kvrgi ?
10 Razno
evo nes slika
save target as
jedva čekam Umag
znaci popljuvao si to
ja sam došao u subotu s mora, a 1.8. pičim još tjedan dana u novalju
bio sam jedan dan u crikvenici, gdje ljetujem zadnjih 5 godina i bila je poprilična gužva, izlazak standardan, cuganje prije -> u galiju na b52 i long island-e -> phoenix i dovršavanje s malvazijom ;D
produžio na krk, ili bolje reči u krk, plaža tak-tak, puno starijih, puno bolje kupanje je bilo u malinskoj, barem ima komada ;D bio s frendom na onom padobranu kaj te gliser vuče, prestrašno, ukoliko imate priliku obavezno probati, budem poslao filmić kada se frend vrati s fotićem s mora
za izlazak smo bili ograničeni samo na krk jer nitko nije htjeo voziti pod gasom do crossroads-a u malinskoj :(
casa di padrone je neki klub koji radi do 2, uređeno do jaja, ali malo vruće, tamo smo napravili pravi show ;D disko đungla je katastrofa 30-50 ljudi max, ali ako si s dobrom ekipom može i tamo biti dobro
uglavnom nedostatak ljudi se itekako osjeti.. sva sreća bio je tamo frend s vinskim podrumom, 250 litara vina i nabrijana ekipa ;D
...samo 250 litara pa to je za malo lošije okupljanje (radno) Moslavaca u klijeti... ;D
vi morate piti da bi se zabavili.svasta
haha
b 52 mi je takoooo looos...uzas pio sad na moru . frend i ja bili tolko razocarani (ja pio kamikazu-puno bolja od toga) da je on zguzvo racun i bacio ga na pod, pa smo platili sam dve žuje :D
meni je b52 čist ok, kao zagrijavanje, možda su ti ga loše složili...
ja obožavam b52! Baš kao što gog kaže, za zagrijavanje...
Ja idem u Cittanovu (Novigrad ;) ) 14.8.
ja u petak 30.7 u crikvenicu (s frendom, ide njegova sestra i njezine frendice, a sestra mu ide u 4raz srednje :) ) i to do 13.8 i onda sa starcima na krk u silo do 17.8.
@dark bio sam u novigradu. to jos u sestom mjesecu i to na 3 dana. bas je tam ZAKON sve je uredeno cisto, a iza hotela (neznam kak se zove) ima velika plaza i bazeni. covjece!!!!!!
Znam. Bio sam tamo već nekoliko puta.
U Crikvenici sam isto bio više puta (7).
ja inace tradicionalno na silo (to ti je preko puta crikvenice)
@gog -- kolko si para dao za padobran? U puntu je 200 kn, a meni se to čini ful kratko, pa neznam baš dal se isplati...
Znam ja gdje je Šilo, znam ja cijeli otok Krk i bližu okolicu Crikvenice, kao i Rijeku (gdje sam već bio dva puta ove godine). ;)= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
ja inace tradicionalno na silo (to ti je preko puta crikvenice)
ja sam se danas vratio isto sa krk, tocnije njivice
U petak smo otisli na zagrijavanje u del capu u malinsku, a kasnije u crossroad na funky divas, upad je bio 60kn, ali nije bilo bas nesta posebno, a u subotu je bio normalan program i bilo je sigurno oko 700-800 ljudi, ak ne i vise. Uglavnom je sve bilo ok.
3.8 picim sa ekipom na dva tjedna na vir i par dana na pagu.
hrvoje,zuja?ima nesto svena u tebi
kaj fali žuji ?inace piem bavariu al dode na isto
ma daj moro sam si popravit okus u ustima nakon kamikaze i b52
fakat mi je taj b bio beeeeee
neam pojma mozda su ga lose slozili
bilo ej koda pijem obican run ali puno losiji okus
ma zuja je gorka
žuja je zakon!
@gen, 300 kuna za dvije osobe, išao sam s frendom, a đira te jedno 10 minuta, meni nije bilo žao para, jednom se živi, a da nisam otišao ionako bi tu lovu zapio prije ili kasnije ;D
@smogovac&hrvoje, ajde malo smanjite interne šprehe koje nitko osim vas dvojice ne prati..
i možda dj velja.... slažem se s gogom, dajte se rađe nazovite pa klafrajte do mile volje.
e sad citam ja proslu stranicu i enkuzim koej interne sprehe?
ovo "ima bnesto svena u tebi"
sve ostalo ej normalno razumljivo svim na forumu.
duboko se ispricavam u ime svih nas..
Ja ću samo jednu internu, ali ne i offtopic: odoh namore. Uživajte dok možete, jer kad se vratim... TheShitWillHitTheFan. :afro:
ah_ja_neznam_dal_cu_u_umag_uopce..
buuuu
njoy_friski
ja tebe niš ne kužim... tebi ne šljaka tipkovnica?....?= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
e sad citam ja proslu stranicu i enkuzim koej interne sprehe?
ovo "ima bnesto svena u tebi"
sve ostalo ej normalno razumljivo svim na forumu.
da,zrokana mu je nes
par fotki iz novalje naravno u papayi........
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/novalja01.jpg
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/novalja05.jpg
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/novalja06.jpg
eto toliko za sad.......
Cuo sam da je tamo more dost prljavo???
..."iggxy",baš je to tamo toliko važno...nisi vidio slike ili šta...tamo se,kolko ja znam,uživa izvan mora...a vidi se i na slikama...
Znam da se uziva IZVAN mora,ali barem na 5 min moras uc u vodu.
Zovi me Igor:)
...ok,Igor...:beer:...
imenjače :beer:= Citat =:
Poslao: IggXy
Zovi me Igor:)
dobre su mi one slike iz jutarnjeg kad su ih uhvatili kak se rokaju
:beer: evo za sve ali nemojte ako vozite;)
krivo si čuo fakat je čisto more čak ima i plavu zastavu za čistoću= Citat =:
Poslao: IggXy
Cuo sam da je tamo more dost prljavo???
a to su ljudi dobili takvu predođbu zbog toga što na plaži fakat ima
milion ljudi kao i što se vidi na ovoj slici:
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/novalja07.jpg
morat ćemo otvoriti after ljeto temu ;D
btw, zrče je ok za kupanje (ukoliko ne razmišljaš da se od toliko ljudi njih barem 80% popišalo u moru ;D ), ali novalja je odvratna, tamo se ne bi više kupao nikada...
p.s. propuštanje ovih slovenki me još uvijek izjeda potiho ;D
Znate slogan Bosanske turisticke zajednice?
Prije nego što dođete vaš auto je već ovdje;D
gog pa ti si jedan od rijetkih koji se tamo ikada okupao(mislim u novalji;D )
a za slovenke ne brini možda na slici izgledaju ok ali u zbilji mi je
to stvarno izgledalo previše degutantno.....
ma daj, došli smo prvi dan i spustili se u 18h na kupanac pa nam se nije dalo do zrča, odvratno, nikad više...
što degutantnije to bolje ;D
nikad ne reci nikad;D
ma poslat ću ti onda slike u većem formatu da si ih staviš na desktop
dok ti se ne zgade kao i meni....
baš gledam slike iz papaye, damgol bila sam tamo tad kad su se te dve trebe lizale....ja sam bila na zidiću s druge strane bazena. kad sam srela goga rekao mi je da si ti tamo u papayi ali eto nismo se vidjeli, a možda i jesmo ali neznamo?:D
da istina možda i jesmo.......
ja sam radio stalno navečer na prvom šanku.....
ništa navrati do piranhe pa ćemo tamo popiti piće
eh da reci još kaj si imala na sebi možda te i nađem na ostalim slikama;)
nisam sve stavio u opticaj........;D
mogla si s gog-om doći navečer na cugu kad si već bila tamo...
kad sam se s gogom vidjela to je bila faza traženja apartmana jer smo iz svog izašle...tako da nisam baš bila raspoložena....
e a u Kalipsu je bio jedan konobar, Dean, e tako je sladak ma pojela bi ga......mmm....
to je sigurno radi obleke koju je imao na sebi;D
ustvari shvatila si da te pale konobari u ženskoj odjeći a;D
ne palim se na ženske, i ovog ljeta sam shvatila da su mi neke stvari kod dečka bitne, a to nisam ni znala...:D
ma daj podjeli to s nama..
pa nije to valjda neka tajna...
pa tko je rekao da je?
...zlato u džepu, srebro u kosi i čelik među nogama, možda?...;D= Citat =:
ne palim se na ženske, i ovog ljeta sam shvatila da su mi neke stvari kod dečka bitne, a to nisam ni znala...:D
@damgol, kaj mi drugi nismo pozvani na cugu u piranhu?, sam tog goga zoveš, mogel bi ga već i zaposlit tam npr. ko animatora...;)
ovo zadnje tomo......jako sam se razočarala ovog ljeta...
tko mi može stavit slike na forum s mora?
to je zato jer si pazila na prve dve stavke...;D
ma nije.....sve je bilo super, ali baš sve i eto....ma znala sam ja da tu nekaj ne štima čim je sve tak super
otvorite thread -->slike s ljetovanja pa će ti neko uploadat, mogu i ja ak oš...;)
ajde ali ih smanji jer ih ima puno. pod uvjetom da ćeš mi ih maknut kad kažem. ok?
na koji mail da ti pošaljem?
inbox je 5MB nemoj slat sve odjednom jer neće stići i pogledaj kolko imaju KB-a slikice!..;)
si dobio?
a ****** već sam poslala.....kaj sad?
čekaj sad ču pogledat
evo za 10 min će biti gore..;) dobra si, malo si smršavila ili?
naravno. pa morala sam.....ali sad će zima i andrea opet papa...hehe
otvorila sam ti temu....slike s ljetovanja 2004
Kada si igrala na prestare ili prepijane ;D= Citat =:
ovo zadnje tomo......jako sam se razočarala ovog ljeta...
nisam se našao u ovop postu...;)
EVO NEK TU IDU I KOMENTARI NA SLIKE S LJETOVANJA!!
može...i šta mislite....?
ja sam stavila samo jedan komentar kao objašnjenje za jednu sliku.....
đurđica je dobro ispala na 1. slici, ukoliko sam dobro zapamtio to je ova s lijeva? ;D
@tomo, jest da si još mlad duhom, ali godine su tu na leđima, ništa ti ne brini, navodno se već dinamyco isfurava na crnom tržištu ;D