Pa ubacio sam i FS i MAIN i CUSTOM jel to full flash ili...?
Printable View
A evo kome treba i pripadajuci firmware (R4GC012, RED, CID50).
MAIN: http://www.2shared.com/file/2868810/..._MA_RED50.html
FS: http://rapidshare.com/files/93147568...RED50.rar.html
custpack: http://www.esnips.com/doc/1668c488-0...RIC_S_E_EUROPE
jel mi može neko rec jel ima patch za unlock k550i ili w610i?
nisam bas u toku sa tim patchevima tak da...
ak ima mi mozete dat?
hvala...
W200i...CID52...db2010...RED
Jos uvek nista? :confused:
nope, nada, ništa...
Dali se moze generirati patch za v630 db2020 cid52red?
Upravo skidam setool pa me zanima dali je moguce?
EDIT:radi :flame:
treba mi taj patch za k800 r8bc004
@xulos imas li ovaj patch
moze pomoc jedna s KOJIM programom mogu vijdeti koji mi je firmware na mobu ???
Vec je vise puta receno i objasnjeno.
Ne treba ti nikakav softver, to se vidi u skrivenom meniju.
>*<<*<*
BTW ovo nije prava tema za to, pa nemojmo tu dalje o tome.
[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/3497/simla5.th.jpg[/IMG]
???
Pa na tom screenshotu se nista ne vidi, premali je.
jbg... nemam vise slike izb. sam je... ako mi se javi ista greska ponovo cu je staviti... :D:D:d
skinuo sam main soft za w200i i normalno flashao mob, debrandirao ga, ali nastaje problem kad idem ubaciti patch, u seolite 1.11 ubacim tamo .vpk file u misc za patch i write script uprem i normalno spojim mob. drzec tipku c ubaci patch normalno ali poslje patc nece radi, nemogu stavitit od vipa karticu, jos je kodiran na t-mobile
Ne znam da li radi, prenosim s http://forums.se-nse.netCode:K510 SW-R4EA031
;Remove SIM-Lock
;(c) IronMaster
;(p) m1ch43lzm
+44140000
c41f9c: 70B5041CD7F236F900230022011C1C20 F0B505213A22D1F7CBFC0020F0BDC046
a i SIM Lock Patch Gen je izbacio nešto takvoga
sony_750 jel ti jos uvjek treba taj patch koji si trazio? sry nisam vidio da si me pitao
Evo kupio sam u tele2 taj cudan mob i pitam se a i vas ekipo, dali se to cudo moze otkljucati putem patcha.
Nema ni tipku C pa ni neznam kako bih ga mogao prikopcati na setool da vidim sta kaze a kada mu idem u >*<<*<* kaze mi sljedece:
soft: CXC1250845 R1C004
Lng:CXC1250927 R1C004
customization: CDA102787/39R1A
erom:CXC1250889R1B
A sim zakljucavanje:
network 5
network subset 5
service provider 5
corporate 5
simlock 5
ecnetwork 5
Imam neki predosjecaj da nece ici preko patcha, mozda ima kakav kod u skrivenom izborniku umjesto da ga sredim patchem. :comp:
Evo ako postoji patch za njega ili ako netko zna kakvo rjesenje u kucnoj radinosti dobro bi mi doslo. :beer:
J120 je AFAIK CID 50 pa se zato ne moze besplatno otkljucati.
Inace, umjesto tipke "C" mozes istovremeno drzati tipke "2" i "5", isprobano radi. :thumbup:
Probaj ga tako ocitati sa XS++ pa vidi koji je CID. Ako nije 50, onda probaj generirati patch SIM lock patch generatorom i ubaciti ga u mob.
Ako ne ide tako, mozes ili platiti operateru (masne pare) da ti otkrije kod zakljucavanja mreze, ili platiti nekom unlockeru (znatno manje pare) da ti ga otkljuca.
Hvala sefe. Budem isprobao sve popodne pa javim u drugoj temi ako mi zatreba komplet sw za njega, sada imam posla :tomato:
btw ne vrijedi tu lovu da ga idem negdije odkljucavati platio sam ga novog u ducanu sa prepade brojem i 100kn na racunu za sve skupa 95kn :crazy:
Isao sam racunicom da barem baterija i punjac i slusalica vrijede tu lovu a taman je ista kao od k750.
Hvala na pomoci :respect:
Ispravak: Evo probao sam ga prikljuciti na setool i na xs++ ali nema sanse da ga skuzi.
Probao sam ga naci u my phoneExplorer ali uopce ne trza :cry:
Naravno odmah sam probao ostale SE sta imam i sve je naravno OK s programima.
Mozda je model samo za tele2??
Može li se otključati v630 (kojeg sam flasho u w660) da radi na sve mreže, a da se ništa ne sjb.(cuo sam da se pri tom deblokiranju ili kak se već zove neki kur... ode)?
ei ljudi ovdje sam nova i neznam dali je tema vec otvorena,ali imam SE w910i kodiran na 098 i htjela bih ga o9dkodirati...ako neko ima vremena da mi odg ali da mi sve detaljno napise ako nie problem... moze i na PVT...hvala
trebam mod za otključavanje svih sim kartica za k610i
CID 52 R3A002
i detaljno objašnjenje šta da napravim s tim
hitnoooooooo
Patch napravis sam pomocu K610 MAIN-a i simox SIM lock patch generatora (post je inace u istoj ovoj temi).
Tutorial imas ovdje.
Drugi put prvo potrazi... :jehon:
BTW stavljanje patcha i slicne radnje definitivno nisu operacije koje bi trebao raditi "kad ti je hitno", tj. nabrzinu, pogotovo sto ocigledno nisi to nikad radio i nemas iskustva.
Prilicno je lako unistiti mobitel ako ne znas sto radis.
mob mi je nakon flešanja sam se zaključao i ubacio sam ovaj patch ali nepomaže
a soft je K800_r1kg001_main_generic_wi_red52
ako netko ima patch koji bi odključao moj mob neka mi da= Citat =:
;K800 SW-R1KG001
;Remove SIM-Lock
;(c) IronMaster
;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
+44140000
60A594: 30B5041C00231A1C111C1C209DF4 F0B505213A22A4F477FD0020F0BD
ako nije problem, da mi neko kaze kako da unlockam (daklem, da nebude zakljucan za t-mobajl u ovo slucaju, valjda to znaci unlock:D)
koji mi programi trebaju i to...
inace, radio sam sa symbianom i motorolama, al gotovo sam siguran da nejde to tako i sa SE mobitelima:)
fala unaprijed:)
okej, vidjeh da se mora znat nmekakva verzija il nes tak koja se vidi prek onog skrivenog menija:D
software info:
R8BC004
prg1201-7602_TMOBILE_VI R8BC004
EROM: R3A022
prgCXC1250616_EROM_DB2020_HB106GENERERIC_FOTA_SIML OCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB
ITP SW version
1202-3214 1B
customization
1202-4158 R4A
12017603 R8BC004
T_MOB_INT_B
content version
PA8
update service SW
ua version:
CRH1069179 R3B025
SIM lock
network 5
network subset 5
service provider 5
corporate 5
extended 5
valjda je to to:D
treba ti setool2lite i simlock patch generator
pomocu qamakera u setoolu napravi quick acces patch kojeg ubacis sa setoolom i kad to napravis onda ubacis unlock patch kojeg napravis sa simlockom putem use quick acces u setoolu..imas tutorial i sve ti lijepo pise nemos zajebat : http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52666
fala puno;)
odoh probat to:D
javim jel uspjelo:)
EDIT:
okej, pitanjce jedno...otkud mi taj main:D
ga moram odnekud skinut il kaj?
EDIT 2:
okej, mislim da sam skinuo main:D
sa one ruske stranice...
ali u ovom settool2lite nema k770:| kad se ono na pocetku izabire model...
koji da onda stavim? (i da, patchao sam program)
puno je drugacije od mototrola
mozes stavit patch sa jdflasherom, on je bolji i brzi (bolji je zato sto je brzi)
imas tu kako se stavlja (na engleskom- ali je lagano)
p.s.
ne kuzim kaj ti znaci da si patchao program
a i kaj ne treba prvo stavit generic software ak oce patchat??:tomato:
Pa je si li ga flashao u k810?
Ako jesi onda ubacis patch od k810... a taj gore naveden ja za k800
ma flešao sam ga u k800 i samo se zaključao a taj patch nepomaže ništa neće mi ga otključati
patchao...mislio sam na program setools...ono, upgrejd na 1.11 verziju
budem probo na ovaj tvoj nacin:)
Onda najvjerojatnije nisi dobro stavio patch.
Prati tocno upute u ovoj temi i trebalo bi raditi.
Osim toga, provjeravaj tijekom postupka da ti SETool2Lite ne izbaci neki error u lijevom dijelu.
@technorocker,
Nema potrebe otvarati novu temu kad postoji vec ova za patch unlock.
Osim toga, koristi gumb EDIT umjesto da zaredom otvaras nove postove.
oprosti za vise postova:)
ovak, nece mi se vise spojit mob na komp:(
pokuso sam sa onim flasherom...i neki error je pokazao...
e sad...valjda sam ja dobar main izabrao...
jel mi moze netko dat link za main od k770i molim vas, da vidim jesam dobar stavio...
uglavnom...neznam kaj da radim vise...
nisam valjda vec sjebo mob, dan nakon kaj sam ga dobio:(
imas vise verzija mainova, evo ti jedan main i fs verzija r8ba024
pa....za k770i?
Treba ti ovaj MAIN: http://www.topsony.com/forum/local_l...8&linkid=17069
(Ne mozes skinuti odande jer se trebas prvo registrirati i ispuniti jos neke uvjete, ovo ti je samo da znas koji tocno MAIN trebas.)
Pomoglo bi da si napisao koji tocno error ti javlja. :hm:
"Neki error" ne znaci bas puno. :(
BTW ako si napravio backup GDFS-a, ne mozes (tj. tesko mozes) zeznuti telefon tako da se ne da popraviti.
da, taj sam i pokusavao staviti...
a koji error...neam pojma...sad vise nemrem pokrenut isti postupak flashanja(il kaj je to vec) jer mi nece prepoznat taj jdflasher uopce mob..
ono, veli mi da drzim c i ustekam kabel...ja to napravim i nis....
cekam dok ne kaze da se nemre spojit...
btw. a ako nisam napravio backup -.-:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
evo ti r8bc004
http://rapidshare.com/files/89032817/K770_R8BC004.rar
a jel možeš upaliti mob,tj radi?
ne, nemrem ga upalit...
skinuo sam sad ovo kaj si ti stavio sa rapida...kaj sad s tim svim?
(reci mi molim te da mogu popravit mob:cry: )
dal si napravio debrand prvi put kad si otključavao mob?
ako idemo sad raditi full flash onda gubiš sve u mobu
e sad caka je ta da ti treba main od t-mobilea da vidiš dal je sve ok a ja ga nemam(imam verziju ispred)tak da time nismo niš dobili
ako se pomiriš s gubitkom onog u mobu,napravi full flash i onda otključaš mob
pa...neam nista na mobu...jucer je otvoren iz kutije...
daklem, neam niakkvih podataka na njemu...
ma mozemo radit full flash, sam kaj ga ja neznam radit...
pomoc?
onak, step by step:)
ak nije problem (da opet nes ne zajebem:s)
(ak imas msn, za laksu komunikaciju:D pa ga salji na pp:))
edit: nisam radio nikakav debrand...
sam sam isao po tutorijalu...
ajmo napravit taj full flash:D
ustvari dali ti opće oće prepoznati mob probaj sa XS++ v3.1 http://www.se-nse.net/gbrooks3/XS++/download.php
ako neće onda onda si ga ubio
ako ga prepozna
onda polako novi flash
mob radi i otključan je
xs ne podržava k770....
jel ima šta za z310i
otključavanje
IMa sta novo mozda u vezi W200 dekodiranja
Da li psotoji mogucnost otkljucavanja ovog telefona kuci preko racunara i programa? :comp: :comp:
Ako postoji, kako se to moze uradit jer mi je puno dat 35 € za unlock u servisu!!!
:hm:
pa kaj se ne moze s patchom?
a i vidio sam prije 2-3 mjeseca tu na forumu da je netko stavil link stranice s kodovima za unlock w200
Pozdrav,
ovako pokusavam frendu unlocakt mob iz naslova. cid49 db2010. E sad, ja imam neki firmware R4EA031. Fora je u tome da kad ubacim .vkp patch, i stavim drugu karticu u mob, on javlja neku gresku da se javimdavatelju usluge.. inace, mob je lockan na vip, a ja bi ga htjeo odlockat na sve mreze. Ima ko kakvu ideju? pokusao sam preko tog setool al on meni kaze da je sve obavljeno kako treba no ne radi mob javlja mi tu gresku
pozdrav,
hvala sto je neko spojio moju temu u ovu,znam da sam je negdje citao al nisam je mogao pronac. Uglavnom, nasao sam main generic za w300. E sad, problem je u tome sto meni on nakon flashanja i ubacivanja patcha, opet javlja konfiguracijsku gresku...i nes sam negdje procitao da neki customize.xml treba vratit? aj pomagajte pliz
edit
p.s. - skuzio sam da se i na mobitelu okrenulo ono cudo kad ga upalis, pa imas za odabrat samo muziku il telefon, ugl to dvoje se pobrkalo. Stisnem na telefon a on meni muziku i obrnuto
Evo ljudi help.....
Konkretno,radi se o SE K800i (kupljen u Tele2) i ja bi sad unutra stavio VIP....
Šta treba?
treba mu staviti unlock patch
Samo to? Ovo "samo" ću staviti pod navodnike ipak...:)
Znači samo opalim taj patch i gas?
Uzmi u obzir moje skromno znanje oko toga,misliš da bi mogao i sam to napraviti? Ako se nešto posebno može zeznuti onda ću platiti nekome 150 kn,ali več ako se može i samostalno to obaviti onda bolje da ekipi tu platim cugu za te pare..:D
Huh, pa sto mislis o cemu je cijela ova tema? :jehon:
Da, ocigledno je "samo staviti unlock patch" dovoljno.
Ako pazljivo slijedis upute, da, mozes to i sam napraviti. Mozes zeznuti jedino ako stisnes krivi gumb, te zatim ignoriras sve potvrde i upozorenja nakon toga. A i onda nije zeznut za trajno, samo do prvog servisa. ;)
Hehehe to sam i mislio..
Ono,ne umanjujem Vaše cijenjeno znanje..najprije ću proučiti malo to pa Vam se javim sa prvim problemom kojim zapnem...makar bi ja to najrađe odnio nekome u servis jer je ipak mob novi....:)
Radio sam ja svakakve kerefeke sa V3 ali ipak ima 2 godine pa kvragu i da nešto zeznem....makar je crkla i ona,ali to več ide u neke druge sfere a ja ne želim u OT..
Ekipa,zahavaljujem Vam zasad na odgovorima...!
Vjerovatno imas R1KG001 CID52, bar takav je bio u mom "novom" K800i ali samo jedno popodne, ipak nisam htio da mi bude pre star za operaciju :lmao:
Ajde salu na stranu, vidi koji ti je fw pa javi dali je taj, a vec ce se netko naci da ti napravi vkp patch pa ga samo ubaci unutra i gotova prica.
Ja ga nemam, jer sam ga digao na R8BC004 CID52 iako ima jos jedan noviji pa ti ne mogu pomoci. A kako se budes s nama puuuno druzio, sve ce se rijesiti da ti mob bude ko beba za slucajni servis, reklamaciju, garanciju. :comp:
Dakle decki, tko ima, a zeli da pomogne, neka slobodno napravi taj vkp. :respect:
evo, tolko sam dobar da sam ga sam napravio (simlock autopatcherom :))
malo je drugacije od moddanja motorola :)= Citat =:
;K800 SW-R1KG001
;Remove SIM-Lock
;(c) IronMaster
;(p) simox SIM_lock_remover patch generator v2.1
+44140000
60A594: 30B5041C00231A1C111C1C209DF4 F0B505213A22A4F477FD0020F0BD
Jel postoji patch za K850 , neznam koji firmware, al nebitno, lako stavim neki gore, posto kupujem mob koji je kodiran...hvala
k850 (trenutno) ne mozes patchat, pa ti ne treba niti patch
Hvala....sad moram odlucit jel se isplati kupit pa ga u servisu dekodirat...
Ide sada ali nije free...ali opet nije ni 250KN koliko je prije kostao unlock.= Citat =:
W200i...CID52...db2010...RED
Jos uvek nista?
Radim te telefone ali preko setoola(ne light ;) ) i od nedavno se ne koriste
logovi...srecom!
odma sam svojih par komada rijesio a stajali zakljucano jedno pola godine, nitko
nece da kupi :(
moze se rijesiti i v630 netko je pitao kao i k770-ma sve verzije idu :D
samo nije sa patchanjem...nego preko setool-a
Pozz svima
koliko je sad unlock w200 ako nije 250kn (kod tebe npr)?
Pozdrav forumaši!
Imam SE P1 zaključan na t-mobile, zna netko kako ga najlakše otključati, nigdje nisam na ovom forumu našao rješenje za taj model?
Pitaj bolje u UIQ podforumu, ovdje se raspravlja uglavnom o dumb modelima.
vidim da ti je prvi post ali prije nego sto postas drugi put pregledaj forum ima sve lijepo objasnjeno evo link pa procitaj ako nebude sta jasno onda pitaj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52666
tamo stoji main koji koristite u mobu znaci skini main i fs i custom, flesaj mob sa novim softom i nemas problema da nebi pitao koji main da koristis (znaci koristis main sa kojim si flesao mob)
Za pocetak pregledaj ostale teme o patchanju i moddanju, buduci da je postupak manje-vise isti za sve modele, te je vec vise puta detaljno objasnen. Stvarno nema smisla sve opet ponavljati.
Uspio!
Dečki hvala! :respect:
evo samo da kazem ako kog zanima za 10€ moze patch-at cid 53 preko davinci team servera ja sam svoj odradio i radi ko bombon samo morate prvo odradit debrand da nebi i to im placali
Svi znaju da se cid53 može patchat uz plaćanje.
Ali, večina ljudi koja piše tu na forumu, pod cid53 patching misli besplatni patching.
ne znam da li grešim ali nisam uspio nać na forumu da li je moguće flashnut w200 u k310 pa otključati pacthom
naime imam w200 db2010 R4HA014 CID52 kodiran na t-mobile
hvala
Vec je nekoliko puta receno da se W200 jos ne moze otkljucati, bez obzira na firmware.
BTW a zasto bi stavljao losiji firmware? Obicno se stavlja W na ne-W, a ne obrnuto...
evo procitao sam temu od pocetka, nisam nikaj nasao, pa me zanima ako zna netko postoji li patch za V640i, R1DA038?
Hvala unaprijed svima na odgovoru!
Mislim da SIMLockPatchGen jos ne podrzava V640 MAIN.
Osim toga, nisi rekao koji ti je CID, ako je 53 onda jos nista od toga, cak i da imas patch.
kad pritisnem onu magicnu kobinaciju tipki, ne pise mi CID, samo R1DA038.
Pregledaj malo ostale teme. CID se ocitava vanjskim alatima, tipa XS++ ili SETool2Lite.
FLASH CID detected: 52
valjda je to to.
Cini se da jest.
Znaci mozes ga patchati, samo trebas negdje pronaci unlock patch, buduci da kao sto rekoh koliko znam SIMLockPatchGen ne podrzava V640 MAIN, pa ne mozes sam generirati patch.
moj v640 je cid52 ali on je db3150 platforma
sa cime bi se mogao patchirati?
k510 cid 50 jel se da otključati free....ili mu se spustiti cid na 49...
thx
@dejo33,
Zasad sa nicime. U tome u jest problem.
@kiseli1977,
Joj, pa o ovome se vec 500 puta pricalo. Nema free otkljucavanja za CID50, nema spustanja CID-a ni teoretski. Sorry.
ok hvala
znam da se pricalo ali uvijek se nadas :)
zasto se w200 ne moze otkodirat a u setool-u imam cid52 i w200???
može, ako imaš original setool
Aha jer sam ja probo frendici samo na brzinu ubaciti patch i napisalo mi je da moram full flash prije nego mogu ubacit patch pa sam mislio da samo moram kao i sebi na k610 ubacit main i fs i onda patch i to je to!
Bok decki! Imam K510i i nemogu ga otkljucati pise ovako "NEW SECURITY MODEL DETECTED PHONE IS RED RETAIL PRODUCT " Ja stavim Patch ali nist ne pomaze, Kako da to rijesim. POMOZITE!!!!!!
Drugi put prije postanja prvo potrazi. :jehon:
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52930
Nisi bas previse podataka dao, ali pretpostavljam da ti je mob CID50 i da zato nece. Tu nema pomoci.
BTW velika slova i gomila usklicnika ti nece puno pomoci da prije dobijes odgovor...
ima li kakve mogućnosti da se ulocka se w350 kupljen u vip-u?
Mogao bi dati malo vise podataka... Ne znaju svi koji su parametri VIP-ovog W350.
Ako ne znas kako ocitati dodatne podatke, procitaj teme o moddingu.
Moj dojam je da vjerojatno neces moci. Buduci da je to relativno novi telefon, vjerojatno je CID53, a mozda i A2. Nijedno od toga se zasad ne moze patchati.
nije A2, ali CID53 vjerovatno jest