meni je najslabija karika na bbc-u puno bolja, ova treba mi malo previše odugovlači s pitanjima...
Printable View
meni je najslabija karika na bbc-u puno bolja, ova treba mi malo previše odugovlači s pitanjima...
meni je najslablja karika uzas...tj voditeljica me ful zivcira..odvratna je...
Malo je reci da je odvratna, uopce mi kviz nije privlacan a cupka je odvratna, Mislim bolja je i ona nego da je vodila alka vuica posto se i ona konkurirala.
a jesmo se navukli na miljunasa pa nam sad nis drugo ne valja :D
ja cuo da je vremenska prognoza na rtl-u dobra :D
Itekako dobra, vrlo je pregledna i pokazuje samo bitno. ;)
dobra je player dobra morat ćeš si nabavit nekako rtl preko satelita,pa će i tebi kosa ovako narasti :freakout: kad vidiš renaticu na djelu;D
inače najviše me zanima kakve će emisije imati knjaz......
na njega smo totalno zaboravili a čovjek je legenda:)
malo je reći dobra :mega:= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
ja cuo da je vremenska prognoza na rtl-u dobra :D
...al najbolja je bila na prvi dan rada RTLa...lijepo ju je kamerman uhvatio :D...
Bas tako khm, khm!
A vidi ove portugalce.:-X
http://www.rtl.hr/repository/images/...b51a_large.jpg
jel se bude ko prijavio da ide u portugal? detalji www.rtl.hr/portugal
Čujem da Sopekica muti sa Cro Cop-om, a probila se putem Binga, a tamo je pak došla preko kreveta s Mucom.....katastrofa...
e da Sopekica ima kolagena u čubama i stavila si je neke silikone u sise, ne one standardne nego kao neke držače....eto ovo je ziher istina jer mi stara radi tamo....jedino za CC nisam ziher....
šta je je, treba je fakat zgodna.
jadnica, davi se dok piča
To da ima umjetne sise je 100%. Jel jedno vrijeme u bingu ko daska a onda odjedanput puf baloni, mada nemam ja nista protiv, osim onog uzasnog glasa. Al ko sljivi glas kad je "vrijeme dobro"!
Ma oduvijek je ona imala sisurine - sjećam se jednog auto kluba u kojem je ona izašla kao miss mjeseca prije jedno 4-5 godina, kad je tek krenula u 'biznis' i već je onda imala takve sise koje su joj osigurale titulu miss godine auto kluba.
je u pravu si sad sam se i ja sjetio toga......
znači ipak su prave;D
uuff..moj stari se ''pali'' na sopekicu :D,moram priznat da je bas sexy
LOOOOOOOOOOOOOL!!!!
...evo baš gledam glamur caffe i nem rem belivit kako su uvalili Sopekici kajlu hahahahahah.......pa novinar ju pita kaj je to ANTICIKLONA i onaaaa neznaaaaaaa!!!!!!! hahahahahahaa.....:D:lol:
koja sramota za RTL, ja bi joj odma nogu dao pa nek zarađuje u Getrou na promociji novih praškova za veš....;D
daj slusaj malo bolje ljepo je rekla " pa gle, znam" :) :) ;D
fakat ju je sje*** ovaj sa glamura
hahaha, hjoš je poslje tog pobjegla:D al ju je sje.. svaka mu čast, ajd drago mi je da je još neko vidio ;)
...jeste gledali jučer Veto...svaka im čast...
...a ja ne znam šta mi je,ja LUUUUDIM za Tatjanom Jurić,ženska je SEXY ;D...PRELIJEPA JE... http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_8_14.gif ...
gledo sam i ja glamour, prestrašno ;D
pa jebate kaj svi gledamo glamour;)
ma dajte ljudi pa nemojte jadnu sopekicu dirat
jest da se osramotila al' bez nje vrijeme nije isto...
mislim kak ćemo znat kad je ciklona a kad anticiklona;D
tomo izgleda da si bio u pravu a?
pa kad nema niš pametnije na telki, a nije mi se dalo izvuči guzicu negdje van, ionako čitav dan ljenčarim...
što se sopekice tiče, niste valjda očekivali da će tako mrak izgledati i još uz sve to biti pametna ;D da ima takvih žene bi odavno vladale svijetom ;D
a čuj gog nada umire posljednja;D
...i onda skužiš da si oženjen za nju i nema više slobode... :D
Kad smo već dotaknuli Glamur - malo se spušio nema više ničega - vrhunac mi je bila vijest da će sestra od Fani Čapalije biti šef BW na "Zlatnom ratu" - 'bate što mi je to važno...
A to što gledam Glamur je zbog toga što nema sapunica u tom terminu... ;D
slažem se, ona Yo je u banani, Pervan mi je isfuran odavno, kao i vicevi sa slovencima, ne ostane puno toga...
..pa i Nancy Profaca je zdimila na RTL, ak niš drugo isplatilo se gledat glamur zbog njenih zanimljivih pričica..
= Citat =:
Poslao: gog
slažem se, ona Yo je u banani, Pervan mi je isfuran odavno, kao i vicevi sa slovencima, ne ostane puno toga...
ma Pervan je legenda, nema šanse da je isfuran. On i ekipa s otv-a su legende toootalne.
legendama je bolje da se povuku dok ih se još uvijek doživljava kao legende...
ma oni su "žive legende"
Ivanišević je bio lagenda 2001 kad je pobjedio u W, i onda je već trebao prestati gnjaviti nas, sad je već isfuran... mislim svaka čast njemu, ali trebo je on još onda prestat.
Evo povlači se za mjesec dana na Wimbledonu, shvatio je čovjek.
Za mene svejedno ostaje legenda, kao i za cijeli Split!
sopekica u novom broju klika izgleda mrak...........
Daj neki scan slike da vidimo i mi:p :)= Citat =:
Poslao: damgol
sopekica u novom broju klika izgleda mrak...........
aha.i ja sam crkla kad sam gledala..pa to bar svatko zna..heheh ,a jadna zena..... hihi...= Citat =:
Poslao: tomo
LOOOOOOOOOOOOOL!!!!
...evo baš gledam glamur caffe i nem rem belivit kako su uvalili Sopekici kajlu hahahahahah.......pa novinar ju pita kaj je to ANTICIKLONA i onaaaa neznaaaaaaa!!!!!!! hahahahahahaa.....:D:lol:
koja sramota za RTL, ja bi joj odma nogu dao pa nek zarađuje u Getrou na promociji novih praškova za veš....;D
Instant zvjezdica i ništa drugo!
Jel netko gleda Cobru 11 na RTL-u?
evo jedne fotke za velike obožavatelje lika i djela Renate Sopek ;), snimljeno prije par sati u kinu europa, nažalost debeli kamerma i velika udaljenost su me spriječili od snimanja bolje fotke :(
http://web.vip.hr/mobil4.vip/forum/sopekica.jpg
hvala ch3lawom što me odveo u kino ;D
ivaniševič je legenda,a kao takav on i njegov dostignuča nisu isfurana...možda tebe gnjavi,mene osobno daleko od toga...ova sopekica je ok,al niš posebno,wauuuu ima sise i sad je ona faca...i zbog takvih kao on ne primječujemo pravu ljepotu koja kruži zagrebom
= Citat =:
Poslao: sile
Daj neki scan slike da vidimo i mi:p :)
niš od toga trk u koisk i kupi si novi klik........
nećeš požalit,isto kao i kad kupiš novi mobil:)
ma ne gnjavi me kad ga ni ne gledam više, jer se nema šta ni gledat... ispada u prvom meču i šteta mi je na to trošit živce... :(= Citat =:
Poslao: smogovac
ivaniševič je legenda,a kao takav on i njegov dostignuča nisu isfurana...možda tebe gnjavi,mene osobno daleko od toga..
Mislim daj Bože da on nešto u tom W i napravi za kraj, ali nekako sam pesimističan u vezi toga....... :(
U redu nije više baš onaj stari, ali u jednom se valjda svi slažemo: svejedno ostaje neupitna veličina bar na račun prijašnjih rezultata!
Pa naravno, svaka mu čast! Čovjek je legenda.
...legenda je, ali nemoguće mu je zaboraviti ograničene rečenice i ponašanje na temu zahvale navijačima u hrvatskoj tjekom prijenosa mečeva na wimbledonu. Ono njegovo ponašanje u vezi relacije Zagreb-Split ( koje več svim zrelijim ljudima ide na k...c),naime ***** nije mogao reći niitjednu riječ zahvale navijačima i građanima Zagreba pa jeb..u m...r pa i mi smo bili na iglama dok se borio na putu za osvajanje naslova, uostalom u wimbledonu je nosio Hrvatsku zastavu , a ne dalmatinsku. Šta da kažem, primitivac je u tom pogledu...
Istina to mu dijeljenje na Zagreb i Split nije trebalo i tu se slažem u potpunosti (glede primitivizma).
Opet u svim intervjuima na TV-u, u časopisima i dnevnim novinama pozdravljao je SVE svoje navijače u lijepoj našoj, stoga mu nemoj zamjeriti ako bi znao uz to posebno pozdraviti i navijače iz Splita- ipak mu je to rodni grad kojem može zahvaliti na uspjehu!
na to nemam zamjerke!!dapače, ali drago mi je da si primjetio i drugi dio priče...:)
Argumentirana rasprava na temelju objektivnosti je najbolja! :beer:
:beer:
:beer:
daj nemojte se toliko kucat jel ćete se napit;D
nemoraju se oni ni kucat, oni su pijani ako samo pogledaju pivu ;D
to kaj si wb-a prokužio ne znači da smo svi takvi ;D
...jeste gledali Exploziv večeras...bila Sopekica...:)...
Ne, zar je rekla nešto pametno?
je sigurno se ispričala kaj nije znala anticiklonu i ciklonu;D
to je namjerno rekla kako bi zabavila gledateljstvo
moš mislit kak je rekla namjerno........
zvučalo je svakak samo ne namjerno.......
Ma nju treba kazniti jednom centrifugom! Laganezze je okrenuti i stjerat u 3 pič** mat***** :)
I ak se već skida, neg barem ta jebena prognoza bude u skladu - na primjer: ako je vani hladno neka kaže 'pogledajte dragi gledatelji, bradavice su mi se napučile što znači da je vani vrlo bradavičasto!' A kad je vruče 'joooj što je vruččče, sva sam uspaljena i znojim se i sjaji mi se koža i moram se podhitno skinuti!'. A kad pada kiša ne treba ništa reći nego se samo s frendicama treba jebozovno prati na kiši i mazat gelom za tuširanje i svima će biti jasno da je vani mokro i sklisko!
...'bate tebe bi trebalo stavit' za urednika na RTL-u... ;D
Sigurno bi i onaj jadnik u Vetu tukao natjecatelje a i oni njega...
imam broj moba od Renate Sopek
frendica se napila u petak i nazvala ju u pola dva ujutro. nije se javljala. nakon kojih pola sata zove moju frendicu Renata. Kak je bila pijana nije skužila da je to ona, i pita ju: a tko je to? a Renata kaže: pa vi ste mene zvali, valjda znate tko sam. A moja frendica pita: ti si Renata Sopek? A ona kaže da. A veli moja frendica: A kakvo će vrijeme biti sutra???? a mi crkavamo od smijeha....onda je Renatica poklopila jer očito nije znala....
...a bogami ni tvoja frendica... :D
Sve mi se čini da će netko uskoro promjeniti broj moba... ;)
mogu i ja do njenog broja, ali ne znam što bih s njim... :)
= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma nju treba kazniti jednom centrifugom! Laganezze je okrenuti i stjerat u 3 pič** mat***** :)
I ak se već skida, neg barem ta jebena prognoza bude u skladu - na primjer: ako je vani hladno neka kaže 'pogledajte dragi gledatelji, bradavice su mi se napučile što znači da je vani vrlo bradavičasto!' A kad je vruče 'joooj što je vruččče, sva sam uspaljena i znojim se i sjaji mi se koža i moram se podhitno skinuti!'. A kad pada kiša ne treba ništa reći nego se samo s frendicama treba jebozovno prati na kiši i mazat gelom za tuširanje i svima će biti jasno da je vani mokro i sklisko!
wb !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
pa ne vjerujem da je ovo iz tvojih usta izašlo;D ;D
ja vjerujem....tiha voda brege dere...:)
ah ti ................
šta ja? ja žuborim i brege derem istovremeno:D
ma žene nemreš bez njih.... a nemogu pišat stoječki;D
ohoho bez brige imam ja još hrpu ideja takve prirode... ;D ;D= Citat =:
wb !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
pa ne vjerujem da je ovo iz tvojih usta izašlo;D ;D
...mogu samo onda izgledaju kao muškarci... ;D= Citat =:
ma žene nemreš bez njih.... a nemogu pišat stoječki;D
al ste se narajcali na sopekicu.. :D
btw wb ona gore ti je dobra..heheh
= Citat =:
Poslao: whiteboy
ohoho bez brige imam ja još hrpu ideja takve prirode... ;D ;D
dogovoreno:thumbup:
inače koga zanimaju cike od tatjane jurić neka si kupe novi playboy
ima par slika dok je bila u onoj patroli po jadranu
stavio bi ja slike da nisu zaštićene....
čime?
...grudnjakom??? :D
dmi ti si pravi komedijen,stalno zbijaš te šale i pošalice...
pa valjda su copyright
damgol daj ih uploadaj pa mi pošalji na PM ili e-mail kinfa1@msn.com
pa normalno da su zaštičene copyrightom.......
nećemo mobil forumu nabit neku tužbu od playboya....
sad če vam se sopekica smijat iz jednog časopisa :)
ma može radit šta hoće samo nek se skine;D
ja bi joj i kožu ogulio...;D
...netko je gledao "Kad jaganjci utihnu"... :D
tko zna možda je i bio statista u filmu;D
...možda - glavni (tj. sporedni) negativac...
Najbolja scena je ona kad skriva malog... ;D
..nažalost nisam, nisam tip za takve filmove....ja sam više za ljubiće...ili nešto kao seve žanr..;D= Citat =:
tko zna možda je i bio statista u filmu;D
@dmi..ma jača je scena kad šiva kostim...;D
za ljubiće da baš.....;D
ovo za seve ševe žanr još možda:thumbup:
...dobro Tomo a s kojim tipom bi glumio... ;D
...onako..tip azijatkinje ili čista crnkinja, takve mi se sviđaju...;)
...a jesmo izbirljivi...
Bolje da se mi vratimo http://www.planet-smilies.de/haushalt/haushalt_009.gif...
of topik, ovdje se priča o sopekici, molim lijepo... :)
fino, onda mogu još jednom izjavit da je mala u totaloj banani!!
ne,ne banana je u njoj
hehe, bravo! nebi bilo loše:)
sta jos o tome ? :D
Mislim ova sopekica nemam rijeci. Sad pogledah ovu emisiju zvjezde extra pa kakav dopicnjak ja sam umro. Dajte neke slike od nje, po mogucstvu gole :)
da, ajmo slike od sopekice!
ja imam samo svoje slike....:blush:
...stavi ti njih (makar ih ne treba retuširati)... ;)