Trudit ću se da je ne slomim= Citat =:
Poslao: Dark
Rađe ćeš dati 1500kn za nešto što ćeš za par mjeseci slomiti!!! :D :D :D :D :D
Printable View
Trudit ću se da je ne slomim= Citat =:
Poslao: Dark
Rađe ćeš dati 1500kn za nešto što ćeš za par mjeseci slomiti!!! :D :D :D :D :D
mislim da mx500 ima zicu...
Za par mjeseca dereš tenke?Ti ih nosiš 24/7 ili kaj?
Jep. On je sa žicom= Citat =:
Poslao: flOorKilla
mislim da mx500 ima zicu...
Pa gdje je 640? U Linksu je oko 583 kn= Citat =:
iso ja danas kupit mis.... uzo sam sa sobom 600kn, a mx700 bio za 640kn...... koja nesreca....
pa trebao si killa reci da ces im donijeti ja stalno tako pa im nikada ne donesem :)
ljudi pa kaj ste vi tajkuni a mislim sve to kaj nabrajate je previše novaca, ljudi za te novce kupuju kompjutere
Ja sve što kupim pošteno i zaradim= Citat =:
Poslao: Trayche
ljudi pa kaj ste vi tajkuni a mislim sve to kaj nabrajate je previše novaca, ljudi za te novce kupuju kompjutere
= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ja sve što kupim pošteno i zaradim
Ma svaka čast stari ali previše novaca za nešto poput tikovnice i miša
A na šta bi drugo? Patim na takve fancy stvari i zaradio sam lovu i kupio je= Citat =:
Poslao: Trayche
Ma svaka čast stari ali previše novaca za nešto poput tikovnice i miša
e pa ja ocu mis bez zice. bt mi je ipak preskup, mislim da ce me zadovoljit ovaj sa irc vezom.
Misliš IC vezom? Ta veza je u qrcu i više nema takvih miševa za kupiti. Logitech ti ima RF vezu= Citat =:
e pa ja ocu mis bez zice. bt mi je ipak preskup, mislim da ce me zadovoljit ovaj sa irc vezom.
a onda ok ako ti tako kazes ;) cyb ajd nadji mi neki mis bezicni opticki da dobro izgleda i da dobro sjedi u ruci za oko 500kn max
Dosta dobar i ergonomski je MICROSOFT Wireless Intelli Mouse Explorer. Košta 350 kn u HG spotu. Ali Logitech je Logitech= Citat =:
a onda ok ako ti tako kazes ;) cyb ajd nadji mi neki mis bezicni opticki da dobro izgleda i da dobro sjedi u ruci za oko 500kn max
vidio sam neki microsoftov mislim da je to taj i ful mi je gadan
Ja ti nebi prepručio baš microsoft, imao sam loša iskustva s njihovim bežičnim mišem. Odbijao je poslušnost, letio po ekranu, i pio baterije ko lud. I nije imao punjač, nego su se baterije morale mijenjat... Ja sam ga onda išao zamijenit, drugi je bio isti takav. Onda sam si rekao j***š bežični miš, uzeo si Geniusov tablet, i sad je sve super.
I ja sam imao takva iskustva. Najbolje ti je uzeti MX700= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
Ja ti nebi prepručio baš microsoft, imao sam loša iskustva s njihovim bežičnim mišem. Odbijao je poslušnost, letio po ekranu, i pio baterije ko lud. I nije imao punjač, nego su se baterije morale mijenjat... Ja sam ga onda išao zamijenit, drugi je bio isti takav. Onda sam si rekao j***š bežični miš, uzeo si Geniusov tablet, i sad je sve super.
NEMOJ UZET MIŠA BEZ ŽICE.Mislim kaj ti ta bijedna žica tak smeta il kaj? Još moraš mijenjat baterije, nije najpouzdanije a skuplje je. MX500 rocks a MX700 za preseravanje
Očito nisi radio sa mišem bez žice. Ja već jedno 4 godine imam miševe bez žice i puno si slobodniji. Nemaš zajebancija sa žicom. Sa MX700 se dobe akomulatori i stalak za punjenje tako da to nije problem.
Postoji Trustov miš koji je bežićni, optički i ima punjač na koji se natakne kad se ne koristi. Morao bi biti u Hg-spotovoj ponudi između 400 i 250 kn, ali ne garantiram da je ta cijena.
da mislim da cu uzet mx700..... netrebam mjenjat baterije.... sam ga mstavim u stalak/punjac i bok. i puno para 'bk' isto tako... al nema veze to su misevi koji traju...
a zica me zivcira.... hebga nekima smeta nekima ne..... freedom is all I want ;)
Btc miš i keytronic tipovnica dečki to je kvaliteta.:D :D :D :D :D
..tapecirana tipkovnica i miš,to je ugođaj....:)
ma najbolje bez misa i tipkovnice... ajd sada svi idite kupit touchscreen.
Doduše, ja sam uspio potrgat i 2 stola, tak da ni to nije uputno...:D Najbolje ti je imati vreću za boxanje sastrane...:)= Citat =:
pa po stolu mozes, po tipkovnici nemoj :)
= Citat =:
Ja imam bežičnog infracrvenog microsofta i prezadovoljan sam, radi ko zmaj, baterije mi traju već 2 mjeseca u njemu, ako ne i više, nisam ziher, nijedan problem nisam imao s njim, najbolji mišek kojeg sam dosad imao, ne znam točno koji model, al ak vas zanima pogledat ću kad dođem doma.
Jesi siguran da je infra crveni. Kolko ja znam Microsoft nema infra crveni miš= Citat =:
Poslao: Draz
Ja imam bežičnog infracrvenog microsofta i prezadovoljan sam, radi ko zmaj, baterije mi traju već 2 mjeseca u njemu, ako ne i više, nisam ziher, nijedan problem nisam imao s njim, najbolji mišek kojeg sam dosad imao, ne znam točno koji model, al ak vas zanima pogledat ću kad dođem doma.
Ma šta ja znam, svijetli crveno... :D Nisam ziher pogledat ću, s ozirom da fakat ne patim za takvim stvarima, ni ne razumijem se baš najbolje u to...
To je optički miš. Microsoft ima RF vezu= Citat =:
Ma šta ja znam, svijetli crveno... :D Nisam ziher pogledat ću, s ozirom da fakat ne patim za takvim stvarima, ni ne razumijem se baš najbolje u to...
A koja je razlika???
Razlika je ogromna. Kod IC miša miš mora biti konstantno uperen u prijamnik kao kod daljinskih i ima mali domet dok kod RF-a imaš potpunu slobodu. Možeš raditi s mišem na podu, plafonu sve jedno i hvata do jedno 5 m dok kod bluetootha veza je nešto bolja i hvata do 10m= Citat =:
A koja je razlika???
E ja imam taj s kojim možeš na 5m...
http://free-zg.htnet.hr/doljan/box.jpg= Citat =:
Doduše, ja sam uspio potrgat i 2 stola, tak da ni to nije uputno...:D Najbolje ti je imati vreću za boxanje sastrane...:)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Meni je najugodnije radit sa tabletom, od miša mi se zgrči ruka, a ovako samo držim pen u rukama, puno je (meni) bolje...
Nisam se nikad s tim susreo. Jako malo ljuti ima tablet= Citat =:
Meni je najugodnije radit sa tabletom, od miša mi se zgrči ruka, a ovako samo držim pen u rukama, puno je (meni) bolje...
Ja sam našao jedan malen (4"x3"), ali posve dovoljan, geniusov, dosta jeftino, za 180 kn, i stvarno mi je odličan.
Kad sam ga ja kupovao bilo ih je u dućanu oko 50-ak, došao sam za 2 dana, još ih je bilo 3...
hebote dobra ti ta vreca ... koliko si je platio imam i ja vrecu za boks pored kompa ali nije kao tvoja
Imaš takvih vreća u Turbo Sportu. Mislim da su oko 200 kn ali nisam ziher= Citat =:
Poslao: kappa
hebote dobra ti ta vreca ... koliko si je platio imam i ja vrecu za boks pored kompa ali nije kao tvoja
mogao bi si je nabaviti ... stvarno izleda mocno (ali ako je 200 kn onda nije od koze )
tocno, nije od koze, i kosta 199 kn! covjek pomisli da je za jednokratnu upotrebu ali dobra je..... posto ja najbolje udaram na forumu, kazem vam vreca se dobro drzi... isplati se ju uzet....
U svakom slucaju bolje da ispašta vreca nego te skupe tipkovnice koje koristite!:D
To istina :lol:
evo moram se pohvaliti da sam i ja nakon dugo vremena kupio novu tipkovnicu ali ne bezveze nego mi je netko prolio sok po njoj pa su se slova lijepila kada ih stisneš a pošto je koštala punih 30 kuna nije mi se dalo čisti ju. I tako je odluka pala na logitech ultrax flat košta 200 kuna i meni je super, samo ju još nisam spojio jer postam na posla
jel to bezicna tipkovnica ili ??
Nije. To je tipkovnica kao moja samo sa žicom i mislim da je aluminijska= Citat =:
Poslao: kappa
jel to bezicna tipkovnica ili ??
Ja imam tipkovnicu za 120kn sa svim i svačim i sasvim sam zadovoljan.
= Citat =:
Poslao: cyberphere
Nije. To je tipkovnica kao moja samo sa žicom i mislim da je aluminijska
Nije niti bežićna niti aluminijska nego je tanka recimo kao na laptopu. Kratki hod tipki i ima neke shortcutove recimo za mail za muziku, za explorer. Super mi je tipkovnica skroz je tanka, mala recimo dizajn je sličan tvojoj cyber samo što nema toliko mogućnosti i nije bežićna i nema miš. Ima je u hg spotu i vemilu pa možete tamo sliku pogledati da ju sada ne uploudam.
Evo tipkam prva slova na njoj i moram priznati da je vrlo ugodna. Super mi je tipkovnica, samo sam razočaran što slova ne ispadaju bolje na ekranu sa ovom tipkovnicom naspram stare. Ali dobro malo šale nikome ne škodi.
Stvarno je tipkovnica super, meni
..da nisi kupio sa azbukom možda....:D
Mislim da jesam ali sada je gotovo neda mi ju se mjenjati pa ću te tomo zamoliti za malu poduku kada se nadjemo u bazi.
intel pentium 4, 2.4 ghz, 512 mb ddr pc 400, hdd 80gb, dvd lg 16X/48X, cdrw 48/24/52, radeon 9600pro 128 mb...