E tu ti ne mogu pomoći jer w950 nema wlan..
Printable View
E tu ti ne mogu pomoći jer w950 nema wlan..
ok.on se meni spoji na wlan, ali mi ne prikazuje koliko je transakcija kb izvrseno tak da...
i kratko pitanje di skinut flash player za mobitel?!
jer npr.ocu na mobu youtube pogledat trazi mi adobe flash...
dali postoji mogucnost da to skinem negdje?!
EDIT:
dali postoji remote controler za p1i?!
Molim lijepo,može li mi netko reći gdje mogu skinuti aplikacija za p1 koje on može pokrenuti,jer zasada sve aplikacije koje sam skinija neće da pokrene,molim neki link za aplikacije,jer ću izp.....!!!
Hvala!!!
Ja radim sljedeće:
- odem na youtube i kopiram url videa kojeg želim skinuti..
- otvorim na netu stranicu http://keepvid.com/
- paste url u područje namjenjeno za tekst i stisnem download
- nakon downloada, rename istoga u npr video.avi
- otvorim program ''free video to ipod converter'' i konvertiram ga u ''ipod standard quality, MPEG4, 20 fps, 320*240, AAC''
- prebacim u mob i to je sve :)
Ovako ekipo,citajuci sve ove postove o P1 ful sam se zagrijao za njega,ljudi kazu da je brz,da nema problema s njim,da se ne rusi,da je mob opcenito jako dobar.A meni moj frend informaticar reko da se smrzavaju,resetiraju sami od sebe.On ih je imao cak nekoliko u svojim rukama.E sad gdje je istina?Pa moze li me itko uvjeriti da je stvarno mob (relativno)brz.To mi je stvarno bitno jer trenutno imam Nokiu N73ME i stvarno sam se razocarao sa njom i njezinim Symbianom,cim napunim vise od 600Mb na kartici postane spooooooor......:(
Jos jedna stvar,moja N73ME je ganc nova,jos 11 mjeseci garancije,2gb,covjek me trazi 1200-1300 kuna za zamjenu,mislite li da se to isplati?
Plz neki odgovor,dosta mi je hitno....
Imam N73, P1 nemam ali sam čačkao po dučanima na P1 i mislim da je znatno sporiji od N73. Kako sam pročitao i fotoaparat daje nešto lošije slike od N73 (mada mislim da je to tu negdje)
nope....SE p1i se samo sporije otvara prvi program a onda ide ko podmazana....Duplo je brzi od nokie.Sto se tice kamere u pravu si
Za procjene i usporedbe mobitela postoji poseban podforum. Molim drzati se teme.
koliko drži baterija na vašim P1i?!
Pozdrav ekipa,
čitao su tu vaša mišljenja i doživljaje oko p1i, i porpilično sam siguran da ću izdvojiti koju kunu više nego što sam planirao i piknuti ovo čudo.
Eh sad, pošto ga namjeravam uzeti na crnjaka, da li mi možete reći što je sve u kutiji.. od slušalica, memorijske kartice (ako da koliko mb)... itd.
Folija mora biti gore ok, dalje što je s baterijom... da li su sada sve veće tj. one od 1200+ mAh?
Što je s tom navigacijskom jedinicom, jel to dolazi u paketu ili?
Ne želim se zeznut, svaka riječ je dobrodošla...
btw: cijena je negdje oko 2800kn, jel ti to previše?
Hvala svima :wave:
Edit: još me samo zanima jel u paketu dolazi i onaj stalak, hvala
Edit 2: evo našao sam sve odgovore u drugom topicu.
I slikica svega toga - Link
Novi sam u "igri" pa me zanima služi li WiFi na P1 samo za surfanje ili postoji mogućnost na mobitelu, ili pomoću nekog programa, da se pristupi lokalnoj mreži - prebacivanje datoteka sa/na računalo.
Malo je glupo da WiFi služi samo za Internet......
Pozdrav
Evo i ja neki dan postao vlasnik P1.
Zamolio bih vas da mi posaljete svoje najbolje programe i teme za P1.
Moze ovdje ili na mail renaultf1@net.hr
Moze i linkove.
Usput, moze pokoji tips and tricks ako ima i sl. :-))
Hvala
1.Već si zatražio aplikacije/teme
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=831
2.Pogledaj UIQ podforum
http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=87
3.UIQ 3 aplikacije igre,teme..........
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=40384
4.UIQ modovi
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56423
Jel ima koji prog koji emulira p1 na kompu tak da aplikacije mogu isprobavat na emulatoru a ne svaku stavljat na mob??
Hvala
Nazalost nema, ali mozes prije nego sto instaliras potraziti malo na netu kako izgleda i sto pise o aplikaciji, pa vidis da li ti odgovara...
Da li se ikako moze namjestit da kad mi dođe nova poruka, da se u onom prozorčiću ne vidi tko ju je poslao? To se na ''obicnim'' SE-ima dalo namjestit.
Pre svega, pozdrav svima!
Imam problem sa P1i. Svi mi kazu da je ekran odsvirao svoje, ali meni se cini kao da se kontrast displeja (ne ono brightness) preterano povecao. Pojavile su se tamne linije koje prate ikonice i slova, a nisu uvek na istom mestu, vec kako setam po telefonu, tako se pomeraju sa slovima i ikonicama.
Da li neko zna kako mogu to (ako ekran nije otisao) da ispravim?
Hvala puno,
Sale
Za pocetak OBAVEZNO procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema. Teme sa ovakvim naslovom se inace brisu bez razmisljanja.
Nadalje, ne tolerira se bespotrebno otvaranje novih tema (kad pogodna vec postoji).
Te na kraju, ne znam kakve veze ovo ima sa Firmware mods i Unlocking. Drugi put barem stavi temu u pravi podforum.
Vidim da si novi na forumu, to je jedini razlog zasto ovu temu nisam odmah obrisao.
Usput, istina da se radi o P1 koji je SE mobitel, no za Symbian telefone postoji poseban podforum, pa mozda da pogledas i tamo.
Problen sa GSM signalom nema ga nikako jedini signal koji može da uhvati je 3G signal a i na njemu poslje nekog vremena počne da varira signal.
Da li neko zna nešto o tome ili ima neku ideju kojem servisu da se obratim živim u hercegovini pozzzz
Niti je za to trebala nova tema, niti ovo spada pod firmware mods. Procitaj pravila i pazi kud postas.
Osim toga, postoji poseban UIQ podforum, mozda da i tamo pogledas...
3-4-5 dana, puno ga koristim, posebno radnim danima.
Nisam najbolje shvatio, a jel ti podešen u vezama? veze - mobilne mreže - opcije - GSM/3G mreže na
1. samo GSM
2. samo 3G ili
3. GSM i 3G?
Ovdje je to dobro objasnio n00b http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=87 Hack/Mod, potpisivanje apl.
EDITIRANO U JEDAN POST (UBUDUCE KORISTI TIPKU EDIT)
@fredy:imas tipku edit/uredi,pa ju koristi!
A sto se tice baterije.To kolko tebi traje,ne znaci apsolutno nista,ako ne navedes sto i kolko koristis,barem okvirno! I preciznije od 3,4,5 dana :-P
Lijepi pozdrav
Dobio sam mobitel, naveden u nazivu teme.. Naime sav je slijepljen, nemam potreban alat, ali koliko mi se čini, samo maskicu treba promijeniti.
E sada, gdje i kako? Kod nas kupiti masku ili naručiti iz vana?
Iskustva ako već netko mijenjao na tom mobitelu itd..
Hvala
pogledaj u ovoj temi ako je bilo govora o tome
Ok,stvar je sljedeća..dobio sam Sony Ericsson P1 u perfektnom stanju,ali ima jedan problem. Mikrofon kad pričaš na mob zuji,tj kao da je bio mokar. Ex vlasnik mi je rekao da ga je jedanput malo prolio i da su mu u servisu rekli da treba mjenjati mikrofon.
E sad mene zanima,dali ja to kao n00b mogu sam uraditi,koliko me to zadovoljstvo košta i di uopče nabaviti mikrofon. Hvala.
A cemu nova tema?
Da je bar naslov bio po pravilima...
Sorry šefe...
Može odg?
I da napomenem,nije mikrofon/zvučnik u kvaru,nego onaj zvučnik koji služi za zvonjavu,tj kad ti dolazi poruka ili sms.
znaci vanjski zvucnik zuji samo dok pricas?
dok pricas prek njega(tzv.handsfree), ili dok pricas normalno prek malog zvucnika, pa cujes da zuji.
a dok pustas glazbu?
u svakom slucaju, ako nisi spretan i pazljiv, nebi preporucio otvaranje moba. lako se dogodi da pukne neka kopca(ne znam za P1,al tak je na drugim)
a za cijenu nemam pojma, zovi SE servis u Rijeci ak ga ima opce(mislim da cak i nema).. ili zovi raznorazne mob servise,pa ih pitaj!
p.s. znam da nije P1,al upravo sam rastavljao jedan k750 i nebi bas rekao da ga je jednostavno promijeniti, u istoj je plastici skupa sa malim zvucnikom
znači situacija je sljedeća - mob mi ispao, maska se na jednom dijelu ulupila (znači ona prednja, aluminijska), odljepio je, ispravio i sad ne znam s čim je zalijepiti natrag?! ono jednokratno ljepilo s čim je maska zalijepljena u tvornici naravno više ne lijepi.. zalijepiti super ljepilom me strah, više je neću moć skinut možda..
p.s. ako ima netko očuvanu prednju aluminijsku masku za neku simboličnu svotu, nek se javi.. jer ostatak moba je netaknut, nema mi smisla kupovati cijelu..
postoji ono ljepilo koje je kao silikon. lijepi predobro, ne uništava plastiku a kad se skida sam se sastruže, e sad me ubi al ne znam kak se zove. serviseri ga često koriste...
takva vrsta ljepila je i bila, razvlači se kao silikon kad sam čistio mob od njega.. možda će se netko sjetiti..