Tako nekako, ne zadovoljava sve uvjete natječaja...
Printable View
Tako nekako, ne zadovoljava sve uvjete natječaja...
...misliš da nisu dovoljno podmazali??? :D
ili je netko drugi bolje podmazao ;D
Ajmo prognoze za dalje. Tko bi mogao uletit kao 3. i sto bi mogao ponuditi.
Match Telecom... konzorcij Orange, Alcatel i Puki... kod nas uvijek mora biti valjda neki mafijaš u igri...
Mogao bi ponuditi razrađenu uslugu i tako se nositi s konkurencijom... cijene ostaju na oko 1 kune unutar mreže... fokusirani su na prepaid i poslovne...
3g pustaju u promet sredinom slijedeće godine i 0,2 lipe su jeftiniji od vodafona i t-mobila...
S...nje,nemamo sreće.
Evo vidim da su 3 ponude za kombinirane GSM1800/UMTS licence predane.Možda nešto i doživimo... uskoro... nadam se... valjda. :-/
Ali su rezultati tek 22.12. tako da neće biti u Mobil katalogu. :D Malo ste preuranili sa najavama. :D
Mozda postoje sve skupa tri firme na planetu koje bi usle u tu avanturu sa nasim trzistem ( vladom i mitovima ) jer ako ovdje budu poslovali to nemoze biti legalno sto ih automatski iskljucuje na trzistima razvijenih zemalja.
..."dark",možda katalog izađe 23. ili 24. :)...
To je onda prekasno za prijedloge za božićne poklone.
mislim da će mach telecom imati velike šanse
evo ga sad... Tele2 smo dobili i u k. pa cemo vidjeti kak bu... ja sam pesimist ;)
Imamo i trećeg 3G operatera :D sada imamo u svim područjima po tri (Fiksna, 2/2,5G i 3G)
kako reče naš dragi Škegro,planiraju osvojiti trećinu tržišta. Zakaj mi to smrdi na kompromis?
...ne znam,vidjet ćemo šta će biti...sad možemo samo nagađati...a trećina - u dve godine ili..= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
http://www.tele2mobil.at/
koji jeb*eni izbor mobitela .......
Boze pomozi u sta se mi upustamo... ;)... regisrirali su www.tele2.com.hr pa ce da vidimo
Oni su u Italiji bili drugi ili treći fiksni operater, i fakat su složili revoluciju. Al ova mobilna ponuda, kako se vidi iz priloženog je zak*rac... Al' na kraju, nek' mi daju povoljnije impulse, pa se lako ja dekodiram i prebacim.
e sad vidite zakaj ja nisam/necu ostat vipov naredne 2 godine... cim ovaj tele pocne funkcionirat prelazim
cek malo.... sta to oni nude samo 2 mobitela i sim karticu?!
ma ja mislim da smo mi popusili losu travu s ovim tele2... dao Bog da sam u krivu, ali ja mislim da ostajem na vodafonu...
izgleda da će natječaj ponovno biti poništen zbog nepravilnosti :closed:
what's up doc?
...kakve opet nepravilnosti...koji ku*ac oni stalno se*u...idu mi na živce...= Citat =:
Izvorno postao jay
Veliki stručnjaci, čuli samo za O2 i Orange...
evo gotovo je Treća sreća potpisuje.
Treća sreća? Kakav je to operater?
pa to ti je Škegrica, Tele 2, Rajić, Todorić i ekipa
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ali zbilja marketinga, pa mogli su neko ozbiljnije ime nadjenut...
samo da spuste cijene razgovora, recimo SiMobil Vodafone ima gotovo 4x jeftinije razgovore od nas. uz to, SLO ima 12000$ BND, a mi jedva 6.
a šta je s 4. operatorom?
halo kakav 4. operater. Pa nije ovo thread za znanstvenu fantastiku. Pričekaj 5-10 godina, pa možda nešto bude. mislim da nam 4. ne treba odnosno nikome se neće isplatiti ulaziti na tržište kao četvrtom.
A studije kazu da na nasem trzistu 5 mreza moze koegzistirati i zaradivati.
aha vjerovatno su te iste studije pokazale 90te da čemo za par godina biti bolji od Švicarske :). daj pusti link gdje si to pročitao baš me zanima tko je radio tu studiju.
Ne pretjerujmo sa željama. I taj treći je velik korak.
= Citat =:
halo, Ministarstvo pomorstva, prometa i veza na čelu s drugom Kalmetom najavljuju još ove godine natječaj za 4. operatera, to je izjavljeno netom prije konačne odluke o 3. operateru! a o tome da li se isplati ili ne, mislim da mi ne možemo raspravljat.
Hoće Kalmeta naći naivce da mu uplate lovu u proračun.
= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
da, ali navodno smanjuju ulazni trošak za dobivanje koncesije... tako da će se sve svoditi na osobni rizik i procjenu
bilo bi odlično da netko sa strane može nešto bolje napraviti, ali teško je konkurirati dvama najvećim operaterima u svijetu.
= Citat =:
ma stvar je da oni kreiraju tržišnu politiku ovisno o tome gdje se nalaze, ponuda recimo T-mobilea je u EU puno ozbiljnija, cijenom prihvatljivija no ovdje. zasad, vjerovatno, zbo samo jednog konkurenta s kojim pak surađuje na svim važnijim odlukama vezanima za kreiranje cijena. tako da novi operater treba samo prvenstveno poraditi na rušenju cijena, jer šta će nam sve te usluge kad nemaš pinke da ih koristiš. no, vidjet ćemo za pola godine kako će nastupiti
Gledali ste Dnevnik? Objavili su da je bankovno jamstvo Match telekoma lažno.
http://dhost.info/mobilni/Ugovor.jpg
sad im je sve jedno bilo lažno ili ne.
Tele2-095, koji ružan pozivni. Ko točno vrijeme, bash sad slušam vijesti, za početak samo 40% pokrivenosti.