da,dobro smo igrali,samo smo trebali nas trojica protiv ovih trojice švaba i čeha,a ne vas dvoje protiv mene,moramo se mi hrv. ujedinit pa onda ove druge killat mi cafemobil nacija!:hrv: :respect:
p.s. dobro malo sam si zabrijo a....:banme: :flame:
a zast mi je cod bas sada moro krepat smrc
E decki kada je opet u CoD2 da se spremim.;D ;D
sljedecu igram i ja da vas ownam!:respect:
Mene isto zanima kada je pa neka netko javi za okupljanje....
Bi li netko htio baciti tiberium warse?
...samo da napomenem da smo se za Call of Duty 2 prebacili na xfire -
tema o tome: - Xfire - Multiplayer okupljanje & gaming ...
kako igrati diablo 2 i fallout 2 u preko hamachija? :wstupid:
ako je neko za BF 2142 neka se javi pozdrav
ima li tu nekoga da mu se igra Unreal Tournament 99?
to se može lako skinuti, zauzima oko 300-400mb..
Jel bi se mozda dao igrati pes 6,prek hamachia,ja imam neki piratski sa procyonom koji bi trebao raditi on-line
Ja sada skidam Fifu 08 pa kada skinem javim se.
Pa ako ko hoce mach ;)
Aj moze,kad skines reci kak to radi prek neta,da znamo!
jel ima ko neš novo...Evo sad imam i ja COD 2 pa bi smo mi mogli polako krenut s tim.A ja sam sad isprobo ttaj hamachi i neradi mi.Moj frend je ušo u moju mrežu i kad sam ja napravio server on ga nije vidio na Source:Local
ce ko na counter strike priko hamačija mozda?
ime: countstrike
pass: 41
jel tko od vas igra warcraft 3 dotu ? :respect:
FM 2008
server:manager 08
pass:bukovac
Neznam u cem je problem ali nikako nemozemo igrati football manager preko hamachia..frend stvori igru ja se spojim odem na join,refresh napravim i nemogu ga nac. tj. nikog nema na listi..jel se ta igra uopce moze igrat tak ili?
sory što upadam ovako naglo da li bi mi netko može pojasniti kako da podesim i šta da radim da igram multiplayer ili gdje to ima opširnije.U ovom sam stvarno novi ali večina kaže da je bolje igrati u ekipi nego solo
multiplayer je igranje sa igracima iz cijelog svijeta preko neta
najbolje ces igrat igre ako su original,odma ce te ubacivat u server itd,ako imas kopije mozes igrati igre preko lana(opsirnije u prvom postu ovog threada) ili skidat razne online crackove ili private server patcheve,ima naravno igara koje ni ne trebaju bit original da bis ih nesmetano igrao preko neta kao npr F.E.A.R ILI SWAT4 ili toca rd 3,pa trackmania....itd itd...
Dobro hvala na odgovoru. Ja bi na primjer igrao MOH air. kod mene igrice nisu origigi
a tesko,jedino ako nađeš neki private server ili tzv 24/7 a za to ce ti trebat private server patch ili online crack,malo je teže nove igre igrat online...
edit:naravno mozes igrati preko lana,preciznije preko hamachija možeš ga skinut na prvom postu ove teme XD
pozz ekipo zacas cu si upgradeat na flat pa bi vas pitao mogu li se s vama pridruzit na hamachi za cod2? Ili na xfire
to ti je prog u kojeg importaš server listu i ne treba ti cd-key d bi igrao...zapravo treba,ali ne na crackiranim serverima
evo ti za download OVDJE
Ovako, svi oni koji bi željeli igrat Call of Duty nek skinu Hamachi:
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-1.0.2.1-en.exe
Hamachi server: CodCRO
Password:1234
I još vam samo treba Call Of Duty 1.5 Private Server Fix
http://www.speedyshare.com/663924586.html
Kojeg samo treba iskopirati u X:\Program Files\Call of Duty
I to je to :)
Naravo treba vam Call Of Duty 1.5 Patch:
http://callofduty.filefront.com/file...15_Patch;36117
(ima 36 mb)
Vidimo se na serveru...
thx dok mi dodje net cu sve isprobat makar hamachi bas necu, bit cu ja na xf i na ase
Radi radi itekako... :)
Kad želite igrati Call Of Duty 2, naravno preko Hamachia vrlo jednostavno;
-pokrenete igru-Multiplayer
-stisnete tildu ~ (tipka ispod Esc)
-pojavi se konzola, upišete connect te IP servera.
Primjer:
( connect 5.83.112.84 )
-istisnete Enter ,i to je to.
Dali tko igra mozda UT2004 preko hamachia.. ili ako igra nek kaze koji server je medju boljima. ja sam danas poceo
Ima tko da bi nabacio starog UT-a preko Hamachija?
Server osiguran, fiksni IP, brzina neka bolesna (radi se o javnoj ustanovi pa..). Gore se vrti zeroping tako da nema problema sa pingom. Ukratko, uvjeti su kao da igrate u LAN-u (naravno, ovisi od vaše veze).
Zahtjevi:
- patch 436
- bonus packovi 1,2,3 i 4 te fix za bonus pack 4!!
- sitnice i neke mutatore koji nisu standardni vam pošaljem na mail
(sve ove stvari možete naći na guglu ili beyondunreal-u)
Uvjet:
- jedan jedini, znajte bar instalirati i podesiti igru.. neda mi se biti vaš helpdesk :)
Vrijeme:
- skoro svaki dan iza 23h
Trenutno nas je troje, nekad četvero.. Server i pass dobijete na PM. Over!
ej kako se most wanted igra preko ovoga,ja kreiram i pise mi connecting i nista 100 godina stoji a frend me ne moze joinat
Igra li tko preko hamachia call of duty 4???
ne igramo preko neta.
evo bas ja i moj klan rasturamo u cod4 :D
Ja hostam server da mozemo igrati warove i kada nam se igra 4 fun stane 8-10 ljudi
e a ovak counter strike cz igra to ko prek ham.
jer sam si reinst. kompa pa imam samo to
igra ko cs cz i ima li ko cd key jer sam ih ec 100 isprobao pa nista
trazim par ljudi koji bi igrali age of empires 3.. odgovorite na pm.
Igra li tko Counter-Strike Source preko hama ili xfirea? Ako ima takvih, molio bih vas da mi objasnite što trebam napravit kako bih vam se pridružio. I što trebam napraviti sa onim fileom STEAM?
i ako tko hoće igrati Warcraft3?
ej ljudi da malo ozivim temu ajmo nesto uradit dogovorit se oko igrice,napravit anketu i iglasat neku igru i dogovorit se oko vremena i igrati,da se imamo radi cega prepucavati na forumu :D
Ja bi cod2, samo što se on ne može preko hamachia, jel da?
Ali, ako bi se tako dogovarali- mislim da bi trebali otvoriti temu u cafeu.
A šta ćeš glasati, tko hoće igrati nek ti se javi. Ovako bi svi izglasali nešto, a na kraju bi vas se troje sastalo.
Ako ćete se dogovarati za igranje preko Hamachija to možete slobodno napraviti i ovdje, al opet držite se teme (kasnije razmjenite IM podatke pa pređete na chat i bok, kud ćeš jednostavnije)
ima tko za css?
Evo, otvorih ceh za one koji koriste xfire (iz razloga što ja koristim xfire :)).
Pa, tko je željan igre (bilo koje igre) i dogovora sa ostalim članovima cafe mobila- neka se pridruži (za sad imamo jednog člana- mene :)).
Puštam sve članove cafe mobila unutra, samo recite svoj nick da znam da ste s foruma.
Nadam se da ovo ne treba u promociju :D
Pa, ja samo udaram cod2. :)
Ali, pridruži se i ak ne igraš cod2, pa će se valjda pridružiti još ljudi koji će igrati to što i ti.
A xfire ti je ko msn, samo za igrače- vidiš ko šta igra, na kojem serveru, možeš se dopisivat s njim...
ma evo bas gledam u instalacijski dvd coda2 pa se razmisljam dal da instaliram, no meni da je igrati sa forumasima da ih malo preslusam :D
command conquer tiberium wars je jos dobar za lana odlican samo sto trenutno nemam njegovog diska a nemam ga ni instaliranog trebam kupit, ajmo forumasi javljajte mi se na pm sa prijedlozima sta bi ko igrao. peace
Primljen si, weeeee- imamo 2 člana:D
cak.......nudimo Intel Core 2 Extreme QX9650 tko pobjedi u turniru......a utjesna nagrada je.....za drugo mjesto CPU AMD Sempron LE-1150.....i za trece mjesto Monitor EIZO LCD SX3031W-BK, crni, 30".............:bat:
eh sutra onda vjerojatno dlam xvatru i instam cod, racunajte troje ;) btw imal tu lagga
i ce biti na raju koji war na cod2-u???........ili ste svi na godišnjem.........
zas i xfire ne cita cod5???......
e odlučio sam postaviti counter strike source server na lan pa želim vidjeti da li se može na njemu igrati preko HAMACHI-a
ime mreže: cs source hamachi_test
password: secret
moći ćete se spojit na mrežu(dakle spojite se na mrežu, upalite cs source i pod LAN tab-om pogledate da li se vidi kakav server):
četvrtak, 8. siječnja 17:00 h
EDIT: pošaljite odgovor na ovu temu tako da znam da li se može igrat ili ne može preko HAMACHI-a
kada se spojite na moju HAMACHI mrežu (ime i password pogledajte u prvom postu) i ako u igri pod LAN tabom (karticom) ne vidite nikakav server dodajte u favorite ovu IP adresu:
5.155.131.241:27015
evo za counter strike source ,al ne preko hamtachia nego preko novoh hrvatskog non-steam servera (DUB) HRVATSKI HOSTING, evo IP adresa 85.25.73.72:27035 nadam se da cete posjetit serever, cheating i ostali oblici varanja su naravno zabranjeni!!
tko do dovede oveci broj igraca ima mogucnost da postane sekundarni admin
ostale informacije su na www.vul4.webs.com
Palo mi je na pamet malo zaigrat COD2 preko neta. Jel to puno siše? (posto nemam flat) Hvala...
meni siše oko 300 mb na 1h...mogli bi zaigrati jednom neki serijal cod-a...
yep, im in.
Ja igram cod 2 mp, ima cafe mobil group-a, ko hoće uć u nju pa da se sve dogovorimo pitajte Georgy-ja, on je napravio tu grupu...
ne na ~60.....tak nes..........boo....mah sta me briga imam flat......kad bi mogli odigrati koji war....
Evo, javite se na ovaj moj link u potpisu- pa da se dogovorimo nešto. :)
Ima nas čak 10 ;D
Moja integruša ne podnosi igru,pa sam jucer dofurao svoj drugi komp koji moze i igrao sam. Ubijali su me ko miša (doduse ja nisam neki igrac jer nikako ne igram) al drzao sam se... Ako opet donesem taj komp pa cemo malo pucat... :rifle:
koji cemo nastavak igrati......cod 2,4,5???
Komp mi je slab,pa igram samo COD2..
tko zeli bacit turu counter strike sourca nek se javi :)
ima tko za AvP2?
Igra li itko Exteel?
netko cs 1.6? 1vs1 10 rundi ili team deathmatch 15 rundi ?
np....almost waiting..ali opet da ja uzmem neke igrače iz mojeg tima (ali pro^^) ili da idemo svako svoj tim?
ma nema veze makar bio n00b igrat ću s nožem neću s awp-om ti headshote dijelit hehe...ak niš drugo s deagleom...hehe..jer da ja uzmem svoje igrače....ono...hehe..sustižemo krumm-ovce jedan od najjačih klanova..
zaš mi se neče logat u hamachi misli hoće al u cafeov server napišem i pas i login i onda kaže server is full i tak cijelo vrijeme al bas cijelo vrijeme
Za Call of duty 2:
Jel mi može reć ime servera ili IP adresu na kojem ima Admiral Mod (AM) ??
Za v1.3
e jel ko za partiju DotA-e ???? na serveru eurobattleneta
Eo ovako igram SOF2 MP i možemo reći da sam među boljima u HR i želio nih da se organizira neki bolji hrvatski klan i server jer nema nijednog!!Imao bih igrača koji je među 5 najboljih u Europi i još hrpu dobrih tako da ajmo da se nešto napravi :) Ja sam mislio ali nemam to znanje da napravim server i sve to :)
Evo vidim da vamo već dulje vrijeme nitko ne igra, pa da malo osvježim. Svi mogu doći na server, ne samo ekipa sa foruma.
COUNTER STRIKE SOURCE PUBLIC SERVER
HRVATSKI NON STEAM SERVER
193.9.21.29:27095 - EK1PA/GLADI8OR/
Nekad 0-24 pun server je opet online samo na novoj lokaciji (bolji server)!
Server je kompletno iznova složen - Tick 100, odličan ping ~ 29 :top:
MixNights - od 23:00 - 07:00 only de_dust2, 1 AWP, AllTalk 0, padobran,... :top:
koji unreal tournament 2004 ili 3-ca
CoD 2, CoD 1, CoD 4, Trackmania Nations Forever, Starcraft...
Recite kaj bi mogli odigrat? :D
cod 2 il 4....nisam igro ih 3-4 mjeseca ali nema veze :)
Ajde onda, subota u 19 sati.
Da li paše datum?
Nadam se da bi se moglo nas nekolko skupit pa da se gađamo. :bigjump:
ma može...kako da ne.,...ali sta cemo igrati?...i na kojem serveru?
Deathmatch, ipak imam osjećaj da bi nas se premalo skupilo.
Mapa... Toujane mi ide kroz uha van, Matmata mi se sviđa, kao i Carentan :D
Server... nemam blage... :D
Ja bih se također pridružio igri (iako nisam igrao COD2 par mjeseci), ali nisam siguran dali ću moći igrati, jer sam prestao zato što mi je konstantno visok ping i kada server mjenja mapu komp mi zašteka..