u mene nema ima samo da ga normalno upališ ili da ga upališ za rad u avionu
Printable View
u mene nema ima samo da ga normalno upališ ili da ga upališ za rad u avionu
Ja sam si mislio kupit taj mob, ali tipke su mi premale (a ja samo igre furam po mobovima), cuo sam da je ekran velik kao na K750i (a popizdio sam sa takvim malim ekranom)...:angry:
A to ona pita.Pa da imam ali sta ce ti to?Ima i Track ID ali trenuto u Hrvatskoj nema koristi od toga
išao sam i ja vidit taj mob... malo sam tipkao i stvarno je ugodna tipkovnica... ja sam mislio da neće... nezna se koji je ljepši crni ili bijeli... bijeli nekako naglašava obline i dizajn... a crni to sve upije i daje dojam na plavo svijetlo...
i koji ces? ja isto ne znam koji bi, bas sam na mukama.... ;D :crazy:
a vjerojatno bijeli budem još pitao nekoga ko bude od kupaca u trgovini :)
e da jesi dobio usb kabel?
dobiju se slušalice, usb, cd, uputstva na hr i mađarskom (rofl)
mislim da ću uzet bijeli da se nevidi kad bude izgreban...
jer crni kad se oguli ostane bijelo...
mene jedino živcira na bjelom neka crna rupica (povise CyberShot_naprijed).
E ZNAte li gdje su najjeftinije me. kartice za SE,je li treba original Sony ili mogu bilo koje mikro
ta crtica je valjda ono za svjetlost tipkovnice da prilagodava svjetlu vanjskom, kao na W810
a kartica moze bilo koja, samo da je micro
ajd vi koji ste uzeli k550 slikajte nekaj pa uploadajte sliku da vidim kakva je rezolucija
http://i150.photobucket.com/albums/s...r/DSC00007.jpg
Meni su jako dobre slike s tim da je mobitel.
preje*** mob.. Koliko dodje na crno?
http://i150.photobucket.com/albums/s...r/DSC00012.jpg
http://i150.photobucket.com/albums/s...r/DSC00011.jpg
Evo da ne širim puno post
naso sam u tele 2 paketu 1300 kuna znaci na crnjaka oko 1100 kuna.. al stvarno je lud mob... heheh E sam jedno pitanje : mob ima flight mod? ono samo mp3?
Bice.-nego dali se isplati kupit mem. karticu u HG spota vidio sam Apacer 1GB 133kn
A gdje je nesto onaj YarisBlue.Pomozite mi s ovim karticama sad sam našo 2GB 179 kn isto u HG spota je li ja to nešto krivo gledam ili što?..............pomozite
Evo jos malo opisa.Mobitel je jako širok,ali je zato tanak oko 14 mm.Ima najnoviji SE softver,dosta dobru kamero sto vidimo i po imenu.Solidan zvučnik,male ali dosta ugodne tipke(mnogo manje nego na slikama).Malo se teže otvara....i to je to.Meni sad samo treba neka kartica ali očito mi nitko ne želi pomoć
@sony ericsson
Koristi tipku edit, da ne moram ja spajati tvoje postove
vec sam ti napisao upozorenje na prosloj stranici
A dobro nisam ga ni vidio.Spoji i ove pa cu u buduce paziti.-Na greškama se uci
iskreno, nije mi se baš svidio u rukama!! malo mi je bio nespretan s tim naguranim i sitnim i natiskanim tipkicama ispod displeja. mogli su to i malo bolje rasporedit.. al to može bit samo meni na prvi dojam..:turn:
treba ti M2 kartica, to gledaj... mislim da je 2gb prejeftino i da krivo gledas...
koliko je siri u odnosu na k700? idem sutra po njega , mamicu mu ako nejdem ;D
edit: slikaj ga u ruci, nevjerujem da je siri od l2!??
Neda mi se-Ovako po izgledu i nije nešto širi,ali se u ruci osjeti.Ma nije to nista strašno.ali stalno moram brisat ekran i onu plastiku povise kamere jer stalno ostaju tragovi.
da, ali svi su ostali imali dolje, kod konektora za punjenje, ovaj je valjda prvi koji ima naprijed
sutra idem kupit mob za 1100kn pa ako budem jako razocarana prodavat cu ga ja dalje za 1000, no sumnjam da cu bit razocarana, idem po bijeli ;)
Jer se da dekodirati?
Ako da, tko radi to?
nemoj ti meni ako ;D
ma zakon je mob, kaj da vam velim :)
bijeli, mozda mrcu male tipke ali je potrebno navikavanje
zvucnik nesto losiji u odnosu na W
a to da izgleda plasticno... pogledajte w300 pa usporedite :D
sve u svemu nije ti žao?
crni ne izgleda plastično
ak mi bude zao vidit ces ga u ogasniku :D i ne izgleda ni bijeli plasticno i ne maže se full. w300 i crni i bijeli su prava plastika, to mogu sa sigurnoscu usporediti jer ga imam.
ne nije mi zao za te pare nimalo, full je lijep a kamera je predobra
sve u svemu, preporucam ;)
zivcira me jedino kaj je utor za slusalice sa strane pa mi jedva stane u dep u uske hlace kad slusam mjuzu. no opet usporedujuci ga sa w300 slusanje mjuze nije toliko dobro bas i to... takav dizajn i soft od w meni bi idealan bio w610 ali sumnjam da bu taj toliko jeftin... koliko para toliko muzike.
hjtlea sam k750, taj mi decko ima, ali opet, ovaj mi je i ljepsi i bolji... i laksi milijon puta :thumbup:
k550i se može preflashati na w610 :)
mislis k550... ma znam, al jel ima kakve razlike onda u zvuku? se moze taj zvucnik kak sredit?... bas mi ide na zivce, puno je losiji nego na w300, osjetno losiji :cry:
Sad si bas skidam neke cartoon teme :D
kad ti ides po njega? aj svi smo ga uzeli sad moras i ti ;)
i jos uvijek glasam za bijeli ;)
mozes sredit cjeli soft,odes kod unlockera(za 2-3 tjedna kad izade nova verzija semc tool-a koja ce moc flashat k550) i kazes da ti stavi soft od w610,dobit ces bolji mp3 player(walkman),kvalitetniji zvuk ali glasnoca zvucnika ostaje ista za to ces morat stavit drugi (glasniji) driver
Sad je jedini problem što ce cjene padat ko lude pa če ga imat cjela Hrvatska,ali mi ga imamo dok je još na reklami kao najnoviji mob.
I USPUT SVI KUPITE TELE2 KNOCK OUT TARIFU
a štaš... bude ga bilo kao i k750 :D koga god vidim vadi to
k550, cini mi se da bateija ne traje extra dugo, mozda jer ja sad puno kopam po mobu... al je identicna onoj na w300 koja traje i po 6 dana pa me cudi kako se ovo ovako brzo trosi?!
2 dana drži ako se jako puno po njemu čačka
jedino sta mi je iritantno je zvuk, nikako se nemrem naviknut na tako los zvuk, morat cu ga ja presaltat u w610... :rolleyes:
nemoj me strašit... ;D
nije valjda tako loš
Ma nije nego je ona navikla na one walkman SE-e.
Nego bili meni valjala ova mem. kartica: Apacer Secure Digital Micro 1GB.
(za K550i)
Bilo da uzmete crni,bilo bjeli nećete fulat-vjerujte
Super Jer Dođe Samo 150kn
ja mislim da nece raditi jel su to SD kartice, a za K550 treba Memory Stick. nije bitno ono Micro
jel ima taj mob 2 zvučnika ili sve pušta na onaj prednji?
di mu je zvucnik?tj di pusta mjuzu?i jel se isplati dekodirat ga ak ga uzmem u tele2 tj jel se moze dekodirat ?
valjda može-pitaj ih
daj oće ko odgovorit za zvučnik?
što ja znam koliko ih ima-valjda samo onaj prednji koliko ja čujem
znači ima jedan zvučnik... koje sranje aaaaa
zato i je nekvalitetan zvuk...
moraju oni zasrat malo :(
ali ga ipak kupujem :D
Ako je sranje zašto onda kupuješ
alo, pa to je entry level. ima dobru kameru. kaj ste očekivali , i walkman i fotić?? hehe to ima samo 750, i bog zna kad će SE pustit nekakvu sličnu kombinaciju u prodaju :hrv:
znaci gore mu je zvucnik gdje se cuje sugovornik?
pa npr k750 ima 2 zvučnika...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-t...Ericsson/K550i
evo ljudi imate sve od a-ž je sprska stranica sta ja mogu ni meni nije drago al su ga '' dotukli'' do temelja i svi koji kazu da ima los zvucnik isti je kao i kod w810 :D
ma zvucnik je los ali samo ako ga usporedujes sa walkman serijom, osobito w300, razlika je zaista nebo i zemlja.
ako hocete cekat dobar mob koji isto tako izgleda, cekajte w610 koji ima dva zvucnika i izgleda jos i bolje a sigurno ima bolji zvucnik
http://img126.imageshack.us/img126/3797/pic05od0.th.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/2985/pic06gm2.th.jpg
da ti pravo kažem meni je k550 ljepši zbog autofokusa, zatvaračem objektiva i tipke su mi ljepše ove za upravljanje...
meni je 610 ljepsi i ako bude ok cijena, prodam sve mobitele i kupim si taj :D
tak i onak imam 100brojeva pa jednom mora doc dan da si samo jedan ostavim :D
K550i vam je Sranje oprostite na izrazu
što cjepidlačim.Ti stalno nešto pilaš s zvučnicima.Kupi V630i
DObro.I koji češ na kraju kupit mob,ako češ kupit
DObro.I koji češ na kraju kupit mob,ako češ kupit
e i imatic je na kraju bio u pravu ne valja ona kartica
samo micro m2 ide u k550i.. sutra idem po njega weeeeee
ma kupujem k550i nema toga što me može odgovorit baš mi je mob super :)
kupujem sutra ujutro... valjda će mi dat oni konji u tele2 na produženje ugovora... 5.05 sigurno mogu ali mi se neda čekat do tad pa ću probat dogovorit tih par dana ranije
xulos ideš po karticu ja se nadam????Ko vas pita kolko ste platili recite 2000.
-Ja kažem jeftino pa odmah pomisle da je skup-i još dodam Sve sam ti reko.
kartica od 512 - 180 kuna ,mob 2000 :D i to je to
Tako je mobitel je 2000-i neče mu još dugo padat cjena
btw bolje cu uzet to i imat solidan mobac neg davat 3 i po milje kuna za w880 lpki izgleda ko ploca cokolade i samo zatosto je walkman toliko kosta...
a i kartica od 512 mb je sasvim solidna meni su pjesme izmedju 10 i 12 mb i imam ih oko 25 s tim da svaka traje po 8-10 min to je sasvim dovoljno..kako kome,meni je..
Meni je ljepši k550i nego svi ti w,ali neče mi bit kad ga bude cjeli grad vadio iz džepa
trebam formatirat MS na 550 no kad to stisnem pita me za kod zakljucavanja uredaja? wtf!?
da, default kod je 1234 ili 12345 ili 0000 ili 00000. procitaj u uputstvima koji je defaultni
0000 je uspio... pobrisala sam si sve teme, zaboravila sam ih kopirat ... a imala sam neke bas dobre danas ih poskidala u t mobileu :D :D
edit: nije player ni tako los, namjestaila sam ekvilajzer ;)
ps ima iza zvucnik, ona rupica iza ti je zvucnik, ima i napred nesto slabiji, koliko mi se cini, samo sto je slab kad ovako slusas mjuzu
Nakon tri danja prčkanja po k550 mogu reći da sam jako zadovoljan sa njim. Slike su i više nego zadovoljavajuće, na tipkovnicu sam se odmah naviknuo a i vidim dosta poboljšanja u odnosu na k750.
Meni je zvučnik dobar (nisam neki audiofil) a i ne koristim mob za slušanje mjuze.
Sve u svemu dajem mu ocjenu 4,5/5.
Moram priznati da sam kod dosta ljudi vidio k550 i izgleda da bi stvarno mogao postati pravi hit, ako već nije :D
neka drago mi je da je sony ericsson napravio opet hit!
ma meni je isto odlican i jako sam zadovoljna!
i tipke su super ,sad vec normalno tipkam.
compov a kad ces ti vise kupit taj mob :D ?
Budu svi bili rasprodani dok se on odluči! :D
kupljeno crni sam uzeo :D
idem napisat review :)
naravno da je zaključan
Ja još u nikoga nisam vidio k550i i nadam se da još barem neko vrjeme neću
Cekaj, cekaj da mu cijena jos malo padne pa ces vidjeti kad ga opet svaka druga osoba bude imala na cesti, jer se cini da je telefon fakat dobar....
a moj stari w300 nije niko ziv imao :) nisam ni ja jos vidjela k550 kod nikog :)
ali zato ga svi vide kod mene :jump:
Tako je malena.
..........Meni je čaša uvijek napola puna,ja se još nadam da ga neće imat svi.