e da bar jesam,ništa idemo onaj iduči vikend van,pa če mo se veseliti...
Printable View
e da bar jesam,ništa idemo onaj iduči vikend van,pa če mo se veseliti...
[QUOTE]Poslao: Hrvoje xyz
[B]glupost!ja osobno sam sjedio na tu stvar i drzo iz protesta finger srednji u zraku tjekom skoro cjele pjesme..
plesalo je odn razbacal ose jedno 10 osoba uglavnom od simica frendovi.osim toga nisi spomenuo koju su pjemsu pustili afterwards...
DINAMOVU HIMNU!!!jeee
pa neznam di si ti sjedio al ja sam vidio da su se skoro svi razbacivali.
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
i da jos @velja manje zaj.. ostale vise pisi nesto pametno..
no ofens :)
ma vidimo se sutra u skoli.
:fried: :fried:
nisi ti bio sposoban vidjet ..hehe
@smogovac dada veselit cemo se ..samo nesmijemo fulat parkic ko u subotu..da nam en zovu policiju
joj mala, pa samo klikneš na link....:rolleyes:= Citat =:
Poslao: mala
a je neda mi se gledat...!
nemojte off topic ljudi
da li je netko ikada bio u Hemingway-u? kako je tamo?
ok...neda mi se...
ja sam jucer skoro pala kroz prozor :D
moj izlazak....hehe
a ok ti je ak imaš sa sobom dobru rulju...a ito ko tantra dok se nije ugasila...
ja uvijek imam dobru rulju sa sobom:D
čula sam glasine da tamo samo idu snobeki....nešto tipa wb-a..i tak..:D
istina....al kaj te briga...
šalila sam se za wb.....
uglavnom, neznam možda odem, vidjet ću ...hvala
kaj tantra ne radi vise, od kad to? jest da sam bio samo jednom, prije cca 3 mjeseca, ali samo pitam :)
moja ekipa...NEMA BOOOLJEEEEEEEE :D
ma radi,al dr. vlasnik,dr. rulja...
di cete ovaj vikend?
ja trebala u dubrovnik ali izgleda da ništa od toga ovaj vikend...
a kam ću van....u borovje na cugu, kao i svaki dan
ja neznam...mozda u slo. ima tamo jedan dobar disco..neznam ime...a i frendu je rodendan...lutanje...
Paradiso mozda?ja bjeh tam par puta..= Citat =:
ja neznam...mozda u slo. ima tamo jedan dobar disco..neznam ime...a i frendu je rodendan...lutanje...
ja osobno cu na neki tulum na gornjem gradu,neki opet slave rodenda..a poslje modza u aqvarius,ak stignem.
...bliže ti je Mađarska,jedino ak nisi u Zagrebu...;)= Citat =:
nije!!!ma paradiso ti je doslovno 40 minuta voznje !
a ihrvoje će do onda imati vozačku,pa te odđira...
ma,u madarskoj nikad nisam bila u nekom nocnom klubu ,a za slo,je zagarantirano dobro...al nea veze idem kod frenda na rodendan tu u osijeku...
apsolutno..kad ja počnem šiftat ima da mi svi gutaju prašinu.= Citat =:
Poslao: smogovac
a ihrvoje će do onda imati vozačku,pa te odđira...
SDI rulzzzz!
hrvač to ti je 68ks...al uz tvoje znanje i agilnost to te predstavlja problem...
a cuj mozemo bacit rejs ak oces..aha da neces smjet vozit kad polozis,sorry...
@tomo ajmo i mi snjima al sa bajsovima:)
...prebrzi smo,možemo sa romobilom...;D
a mozete i sa autima,nema beda.stavit cemo aj i smogovac NOS pa cemo vam mozda bit dostojni..
tomo,koji auto furaš...nisam baš presiguran da ste brži...ma moći ću đirat,vozio sam starog,zadovoljan je...al još kenja nekaj..
tomo fura najbolju pilu u galaksiji i šire, a kaj se nosa tiče doći ćemo mi s crvenim nosevima pa bolje da se čuvate... :)
nemojte tomu izazivat dečki, pojma nemate kaj (i kak) on vozi, nije mu ni šumi ravan... :)
vrijedi i obrnuto...
smogovac,ocemo ih oprat ko malu decu ?
može, ponesite dosta sapuna jer se mi baš često ne peremo
meni je dosta za ovaj vikend...skrsena ja...skrsen motor...a buraz....i on...malo jace skrsen :(
evo bio u cabu, bio je neki hh party, bilo fora, dobra zika, zena...
[QUOTE]Poslao: smogovac
tomo,koji auto furaš...nisam baš presiguran da ste brži...ma moći ću đirat,vozio sam starog,zadovoljan je...al još kenja nekaj.. [/QUOTE
...kaj kenja,prebrzo se voziš pa je nesiguran...;)
vozim romobil koral55....;D
zaboravio si staviti na kraju "biturbo" :)
ma kaj nesiguran...moj otac ti je ovak malo nadprosječnih sposobnosti što se auta tiče...tak da hoče da i ja budem takav..što je i meni u interesu,al preduga mi je to škola...
a kaj hrvoje,hočemo ignorirati znakove i sve to na cesti?
ma koji znakovi!!ja negldam uopce ispred sebe dok vozim.netreba mi to.
al muku mu ježevu dok si kod onog tvog ludog instruktora moraš gledat sve inače ćeš bit bannan.
da,nije se s time za šaliti...
pa muku mi jezevu hrvoje manje gasa!stisni spojku do kraja!a ko ce gledat ljevo?..blabla
:D
da malo ontopikamo,ja u subotu valdja u aqvarius,mozda i sa autom,nikad se nezna,hehe,ipak sam polozio danas.sta kazes smogovac?
malo ste off....
čestitam na položenom vozačkom ispitu...
danas- cuga
sutra- best
prekosutra- mamurluk:D
hvala tomo
ja bi autooooooooooooooooo...
ja cu u birc blizu.....
danas - cuga= Citat =:
Poslao: andrea
danas- cuga
sutra- best
prekosutra- mamurluk:D
sutra - Nova TV
:lol:
Andrea u Hemingwayu ti nisu više samo snobovi, ok je, al meni se osobno ne sviđa...
da i ja bi auto..ispada da moramo stavit multlock pa nista od moje voznje dok se to ne kupi . smogovac,jednom rjecju,u istom smo sosu :(= Citat =:
ja bi autooooooooooooooooo...
ja cu u birc blizu.....
ja jucer bio kod frenda pa u papayi, dok sam bio kod frenda skinuli mi gumu s auta, pas masters... u papayi je bilo cist ok, btw, imam i jednu uspomenu na jucer...
http://web.vip.hr/mobil4.vip/forum/patrola.jpg
;D ;D ;D
danas do baobaba, aquariusa ili saloona, btw sreli smo i Andreu jucer, bio je i ch3lawy...
arivederchi... ;D
ma kak su ti uspjeli skinut gumu s auta?a i kak im se dalo?kaj je neka posebna il imas dobru neku felgu? opet,kaj ce im sam jedan felga,glupostć= Citat =:
Poslao: gog
ja jucer bio kod frenda pa u papayi, dok sam bio kod frenda skinuli mi gumu s auta, pas masters... u papayi je bilo cist ok, btw, imam i jednu uspomenu na jucer...
;D ;D ;D
danas do baobaba, aquariusa ili saloona, btw sreli smo i Andreu jucer, bio je i ch3lawy...
arivederchi... ;D
dobra slika!!! lol
ja danas bio u puhu, prije na cugi i doso doma, nisam raspolozen, ovi moji idu u gap na hh,rnb party
@gog..jesi se osječal pametnije kad si nabacil murijačku kapu na glavu..;D
ma to je pitanje, ali sigurno je jedno-izgledao je pametnije!
ja jucer bio u nekakvom exotic baru izvan zga,imas se kaj vozit po autoputu..odna u 4 u papayu,nas 5orica ulazimo ,njih sve pusti i mene zica osobnu. sramota ;) do papaya ganjanje po zelenom valu(cuj me dj_velja,sta je ,di si ti bio dok se ganjalo)
pa ono. najavljivo si da ces furat neke trebice doma, a na kraju nis od toga.
tak im i treba!!
nek pješke idu doma
looooolllčina! ;D
lol lol i onda lol= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma to je pitanje, ali sigurno je jedno-izgledao je pametnije!
a cuj ice ce drugi put,nije bitno...al bitno da ce jednom ic,kuzis .. nego,kog si ti vozio doma? :)
kaj je bio i chelavi? živcirali su me ona tona ljudi, laktare se...a ja na to poludim....= Citat =:
Poslao: gog
u subotu sam bila u bestu, 60 kn upad, a u nutra 3,5 čovjeka....onda u gap....pa hm...hm......nije bitno....
uglavnom došla doma u nedjelju u pola devet navečer...valjda zato kaj se vrijeme mijenjalo....:D
ma sad izgleda ko intelektualac!= Citat =:
hehe...dooobar...
ja sam bila na nekom tulumu prvo...pa poslije otisla na jos jedan ....i dosla doma u 7 (po novom vremenu )......
@hrvoje, ne kuzim debile, najobicnija serijska felga s gumom 175/70/13. cak su mi i ratkapu ostavili :) sva sreca da mi je cura skuzila da mi fali guma jer da sam sisao s klocni razjebao bi i kotac i poluosovinu, nisu mi ni matice ostavili pa sam morao skinuti sa svakog kotaca po 1 ...
@tomo, nego sta nego da sam se pametnije osjecao... ;)
@andrea, da bio je chelavi i cim si ti otisla mi je uletio iznenadeno "jel to bila andrea?!?!?!", sa sjajem u ocima, vjerojatno mu je bilo neugodno jer mu je tamo cura bila... ;D ;D ;D
@wb, tako ti nikada neces izgledati :)
evo bio na treningu, pa oso u mambo na karam te u oko!
bili mi u remyu pa u papayi.
htio sam ja razgovarat s andreom, po običaju, ali rekli su me da me više ne želi ni čut ni vidjet... šmrc... :)
coma,15. 5. prvenstvo HRv u thai-boxu ,buš išo?
mozda gledat, nisam ja jos tako dobar da idem na svako natjecanje
@wb i jesi kaj papayo?...;)
jesam, jesam! tostiranu lepinju iz dolcevite! ;)
kaj je bilo trebi u dolčevitama pa jučer je bilo dost toplo...;)
evo bio u cabu
bila na tulumceku...bilo je luuudoooo :headbang: :crazy:
ja krenuo u aqv a zavrsio u somu juri
ja sam prvo otisao u oliver twist na cugu, a kasnije u papayu
u petak s wb-om u remija pa u papayi, jucer u hemingveju pa u salunu, jebota koja guzva, brzo sam se pokupio iz saluna ono je prestrasno...
eh da, bio sam s 6 finkinja vani ;D
jesi se i ti ponašal koda si iz finske...;)
normalno, kada su u finki... ovaj finskoj ponasaj se kao finac ;) ;D
ja sam zaboravio dodat,kad smo izasli iz s.jure smo nekak dosli na onaj pilogon za skejtere(mislim da je neko od nasih rigo u blizini :),i nekom je dosal pametna ideja da kao ajmo se popest tam gore di idu ovi sa rolama..strmina je jedno 90stupnjeva-dont try this!dvojica su uspjela doduse al nas 5orica nismo .. odemo na parkiraliste,pita nas lik "ocete se ganjat?ja sam u cliu 2.0 16V" ma nebi mi ima nas 7ero u deavuu raceru od 70 konja.. "e ko vam je kriv kaj nemate para" ?!?!KAKO MRZIM TE RAZMAZENE TATINE SINOVE!!!!aaaaaaaaa!
trebali ste mu reci da ode naganjat pi... a ne tu vas zajebavati ;D
samo sam pričala sa neredom i gogom. kaj bi se ljutila na tebe? koliko sam skužila ti nisi ni tražio da mene čuješ....= Citat =:
Poslao: whiteboy
bili mi u remyu pa u papayi.
htio sam ja razgovarat s andreom, po običaju, ali rekli su me da me više ne želi ni čut ni vidjet... šmrc... :)
u petak sam bila na cugi, pa kod frenda doma nas 8, pa u aquariusu, pa u bestu na astralisu, pa opet kod frenda doma. Pa doma spavat u 7 ujutro, nakon kaj sam frendicu odfurala na posao.
u subotu sam bila na cugi u borovju, vidjela sam smogovca koji je prošao pored rialta ;), s nekim frendom, pa smo išle na jezera na roštilj, pa u movie pub, pa u blue night, pa su dečki u zapruđe išli jest, pa ajmo reć doma ;)
uglavnom nedjelju sam cijelu prespavala, iako sam se morala dići u 9 ujutro jer sam morala skočit u firmu nekaj isprintat, i onda opet spavalica. navečer sam bila na cugi i to je to...
zaključak: ovaj vikend je bio buran, i prošao mi je brzo.... :cool:
hehe, to sam mu ja ispricao da si se naljutila na njega da ga malo potkurim, samo je pokunjio glavu i oci su mu se zacaklile od tuge ;D ;D ;D
misliš ovak-->http://www.smily.at/smily/smily1216.gif
nemoj ga zezat gog, zna wb da se ja na njega ne mogu naljutit, isto kao što se on na mene ne može i da hoće http://www.smily.at/smily/smily1221.gif
@andrea a ide sa na astralis a?tak treba,cuejm da je bila ludnica!
@gog ma tipovi misle da su neke face daj ajd..da im je doso neko u malo jacem autu opro bi ih ko ..
hrvoje- išla sam ja prije po party-ima stalno, ali prošlo me to. odem tu i tam....u biti sam cijelu noć bila u aquariusu, a u best došla oko 4 i otišla oko 5 i 15
eh da sam to znao, nebi ja tugu u alkoholu utapao! Samo sreću! ;)= Citat =:
Poslao: andrea
misliš ovak-->http://www.smily.at/smily/smily1216.gif
nemoj ga zezat gog, zna wb da se ja na njega ne mogu naljutit, isto kao što se on na mene ne može i da hoće http://www.smily.at/smily/smily1221.gif
drugi put kad te oni nazovu ti njima samo reci da samo samnom hoćeš pričat pa da budu ljubomorni. :) (poslije imaš cugu od mene)
a kaj inače nemam cugu?:D
to ti je tak kad si mi oteo svoj broj:D
jel itko bio ikad u desetki??
cujem da tam idu klinci sad.
ja bila kad sam bila u vašim godinama:lol:= Citat =:
Poslao: vjeko
jel itko bio ikad u desetki??
tam sam bio..i bas kako ti kazes samo klinci tam izlaze..al sto se tice cura ima izbora :) +to kaj se tam vodi tucnjava izmedju gradskih kvartova..
OCJENA: 3
jeste li bili u ''big mami'' (tak se nekak pise..)??-na jarunu
ti si nekaj zabrijao vijeko....big mamma je tamo gdje je otok, iza Sigeta....koji Jarun....brkaju ti se kvartovi malo aaa?
bila sam tamo, jako je lijepo uređeno, živa glazba, jazz...i Christina Ujkica pjeva.....dosta je velik prostor...i nije vruće kao u movie pubu...
jel te još kaj zanima?
ja kad sam u zgu idem u desetku ponekad :D
e,e,e aj posjetite pizzeriu od mog ujaka,sad ima neku novu neznam di,javim vam,jabi isla da mogu...al kad je u zg-u :(
andrejice falja na odgovoru:) .... btw koje generacije tam izlaze??
@mala - mogla bi kod svoga ujaka organizirati sastanak forumaša i sve nas lepo pocastiti??! :D
više izlazi starija ekipa. ono prosjek godina je od 22-40
ali zna se tu i tamo desit da klinčadija zaluta, ali brzo odu.....:D
btw super ideja za sastanak forumaša...potpisujem definitivno:beer: :drink: :thumbup: :headbang: