da, imas pravo....
Printable View
da, imas pravo....
Ali ja sam mislio na skin, onda.
Posto sam na ovom forumu puno toga naucio zauzvrat vam nudim !
Totalno besplatno !
Ali postoji jedna mala caka !
A zove se HOST ! Tj treba mi mjesto na netu tj ftp ili http server za recimo cca 1000-2000 programa/igrica za motorole VXXX ... vjerovatno toga ima i vise !
Uglavnom oko 100-200 mb prostora .
Pozdrav
Imaš puno igrica za Vxxx serije pa pošalji ga!!!!Čekam
HVALA!
Ajde pošalji svi smo nestrpljivi
Zakaj na google-ovom serveru ne otvorimo zajedničku mejl adresu, sa zajedničkom šifrom i tamo šaljemo? Ima gigu prostora i pouzdano je.. Ja tak već radim sa svojih par frendova...
Ma imaš pravo!Ko bi to mogao napraviti?
To je dobra fora... Otvori se GMAIL, pa se podijeli među ljudima username i password, a gore se uploada svega i svačega (tipa, ne znam, oni smiješni filmići, slike, itsl ;) )
Cook22 bi nam poslao puno igara i programa,lijepo od njega.Učinimo nešto da nam pošalje da drugi skinu te igre i programe
Kako cemo to?
Ok ovako otvort cu gmail acc cim navecer dojdem na posao !
Pa cu posalti gore sve Igre/Programe koje imam sortirane .... jedino me zanima zelite li da idu u paketima po slovima ili jednu po jednu igru tj program .
Pozdrav
Sory modovi ... zbog dupliranja porka :)
Necu javno objaviti mail acc nego preko PM-a
Acc bi trebao biti gore oko 22-22.30h
Pozdrav
Može u paketu po abecedi,ok,jedva čekam!
Javi kada je gotovo
Pozdrav
Pošalji sve programe i igre
Neke igre su u vise verzija - izdanja ! oznacene su s V2,V3,V4 , Neznam u cemu je caka ali npr neke zele raditi na V620,550 ali ne i na V525 !
Gmail acc je dignut upravo ga punim tj pocet cu za kojih pola sata !
Problemi u firmi nemogu poslati datoteke koje imaju izvrsni kod !
Ali eto zaobisao sam i to uglavnom datateke su u rar arhivi ali bez nastavka .rar pa kad skidate datoteke morat cete ih preimenovati tj dodati ima nastavak .rar
Grr Nazalost nista do sutra. Nemogu zeznuti mail server u firmi !
Pozdrav
Samo polako,ali sigurno :comp: :spin:
Eh da,btw, od Bluedevila imam hrpu igrica, i dosta njih mi ne radi na mobu,tj. neke se čak niti ne žele prebaciti na mob jer javi da je krivi fajl format,tak neš. U čemu je caka? Kako to riješiti?
Ponovo generiraj Jad datoteku !
Dio igara je gore !
Mail adresa je motorolamaster@gmail.com
Pass : Trazite na PM
Trentno rjesena slova ! 1 , A - L , V - Z
Pozdrav
Trenutno je gore cca 600 igrica / 10-12 aplikacija i 300 melodija !
Uzivajte
Pozdrav
Cook,puno ti hvala!
Super je!Sada sam sretna zahvaljujuci tebi ;)
Pozdrav
Trenuntno je goro skoro pa sve jos fale slova p , r , s !
To ce valjda biti sutra ... moram napraviti sort .
Ako imate kakav zahtjev za kojom igricom slobodno napiste pa ako ju nadjem stavim je gore .
Pozdrav
na kojoj točno adresi je gmail??
gmail.com i/ili gmail.google.com!= Citat =:
Izvorno postao M. NeMeC
h**p://www.gmail.com
Dosta ljudi se javilo da pass ne radi !
To je vjerovatno zato sto neko "trenutno" koristi taj acc !!!
Pass je dobar ! Samo se morate strpiti !
Pozdrav
Sve igre/programi su gore ! Ako naletite na neke nove stvari slobodno posaljete .
Pozdrav
hmmm...fala cook22 , sve je to ljepo i krasno,-
samo jel mi moze ko rec koje igrice su dobre, ovog fakat ima PREVISE
svaka čast na trudu
LOL
Dobro pitanje ....
Pa vise manje sve se mogu pokrenuti ... a sad koje su dobre a koje lose ... hmmm ... to sve ovisi od covjeka do covjeka tj do ukusa .
Npr meni su ok sexy poker :) , Crash n burn , colyn mcrae rally , ea snowbording , Golus tale , Prince of persia - svi djelovi , Worms , SC-PT , Samurai Jack Boulder dash ....... itd itd . (ove trenutno imam na mobu .
Jel neko mozda ima sexy blondes ? ... trazim je vec par dana ... ali lik koji ju je imao ju je pobrisao - nazalost .
Vjerovatno cu sutra staviti jos neke "nove" igre ... cca 30-40 komada .
Pozdrav
Meni je najbolja igra Pang,pucanje u balone,to je stara arkadna igra.
Sve druge su isto super.Treba ih sve isprobavati.
Svaki čovjek ima svoj ukus.
Meni su među najboljim Goldminer,Nightmare creatures,Prince of persia,Townsmen2,Collapse.Isprobajte ih,ak već niste.
E frajeru,ajde pošalji townsmen koji tebi radi na mobu na gmail zajednički. Ja imam neku verziju gdje pola gumbiju ne rade
Koji je pass za taj gmail?
Šta znači pass: Trazite na PM ? Da li je to pass?
Skužio, baš sam glup!
llooooooooooooooooooooooolll= Citat =:
Izvorno postao gringo
sory na offu al ovo je .... max lloll :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
@ Brainbug: Poslao sam igre na zajednički gmail.Valjda će ti radit.
Upravo saljem jos jedan dio "novih" igra gore ... uzivajte .
PS. Nisam radio sort pa su mozda duplirane :)
Sory zbog toga .
Edit :
Nema duplih igara ali ima raznih verzija istih igara .
Pozdrav
Igre koje nisu razvrstane po slovima nalaze se u pretincu Nerazvrstane igre . Ukoliko zelite kad saljeete da budu razvrstane po slovima napšisite u "ime" poruke VXXX igre neko slovo . A sve ostale idu u gore spomenut pretinac .
Pozdrav
Može mi netko poslati username i password za zajednički gmail?
javi se čovjeku na PM!= Citat =:
Izvorno postao motoV525
nadam se da se nisi registrirao samo radi toga, taj gmail je namjenjen ipak onima koji su nešto duže na forumu, sudjeluju, pomažu i sl.!
Sudjelujem tako što ne smetam, pratim već duže vrijeme ovaj forum i dosta korisnih stvari sam naučio.
Da mogu nekome pomoći rado bih to učinio, ali puno stručnijih od mene ovdje ima.
Nije bed ako ne mogu biti korisnik gmail-a, ali ne vidim razloga da isti postane privilegija odabranih.
posadi, uzgajaj, da bi brao iz vrta rajskog...= Citat =:
Izvorno postao motoV525
ako ti dotični da pwd, bit ćeš privilegiran, ja nemam prava davati tuđe passworde. e sad da li ti želiš biti korisnik gmaila ili koristit ovaj naš, to su dve odvojene tematike, čak nevezane.
Ima jedna super stanica sa java aplikacijama, većina ih radi na svim java mobitelima. Stranica je www.getjar.com.
Pass nemojte siriti jer je samo za forum i ljude koji su na njemu ! Tj pisu i barem se malo zalazu da ovj forum bude jos bolji .
Pozdrav
loool
moram ovo stavit
java aplikacija koja racuna kad se mozete .. jeli ... bez opasnosti od rode za 9 mjeseci
http://www.getjar.com/downloads/web/pub/57/MyGirls.jad
http://www.getjar.com/downloads/web/pub/57/MyGirls.jar
hahha odma ovo instaliram
edit : jel mi moze neko rec kaj ej to
current cycle day - da znam trenutni dan ciklusa - al od kad se to racuna od kraja zadnje menge il kaj?
i kaj je cycle lenght - kaj nije to svima curama isto 30 dana?
ko mi odgovori uspjesno saljem mu cd sa 1000 igara, 5000 melodija, wallpapera pu kufer, symbian app, videa, uglavnom hrpa toga
ja imam problema sa ubacivanje igara u moj v300 (v600 soft)
ovako...
...kad dodem do midway-a normalno otvorim igru i kada je pokusam poslati pise finding mobile phone-failed...
...disable-ovo sam serial portove i uvijek mi kazeserial port blablabla za sve com-ove osim za com4 pa bi to trebao biti pravi valjda
Si pogledao u Device menageru na kojem portu ti je usb modem..znaci spoji mobitel i tad pogledaj...i taj port ti treba radit u midweyu..ak ne upali pokusaj onda preko p2k tools-a onaj zadnji najnoviji..= Citat =:
Izvorno postao 5yracUze
tooo.uspio sam= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
ajd daj adresu
ako trba jos kome gore spomenuti cd nek ostavi adresu na pm
Neki tonovi koje ste trazili su gore :)
e zasto mi nece da otvori www.gmail.com pise mi The page cannot be displayed !!!! mozda ima veze s tim da mi neradi google tj. nemogu mjenjati jezike i postavke!!!!
nema to veze s time, no ajde molim te otvori thread o tome ovdje : http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=83= Citat =:
Izvorno postao darioilic
jer ovdje ipak pričamo o drugim stvarima, mada se eto sad tiče gmaila, no ne na taj način. otvori gore, pa ćemo tamo rješavat!
poštovanje.
Ima li netko igricu za Motorolu Championship Manager,Football Manager ili bilo koji Manager?????
Pa mislim da je gorae na g-mailu ?!? - kaj nije
Teme upravo idu gore cirka 30-40 njih uzivajte !
PS. Kako ih stavit na mob ?
Preko BT samo nikak drugacije...= Citat =:
Izvorno postao cook22
Uskoro cu stviti i teme za motorola smartphone gore u .hme formatu .... tja dok se skinu naravno ... spora veza s ljudima 600 bajtova u sekundi ... shmrc :)
Nisan nasa Manager gore na Gmailu.Ako neko je recite kako se zove,ili ako je netko ima,posaljite je.
Pise da je stranica za K700 ali ima dobrih slika i melodija.
www.myk700.lasyk.net
jedno 10-tak managara ce biti gore na gm-u !
Uzivajte !
PS. za cca 10 min
a da satvis pimp my ride ?
pimp my ride ... molimj .. kaj muziju , igru , film , seriju ... fuck kog vraga ... pretraga mi je izbacila cca 1900 raznih filova ?!? LOL
Tja valjda si mislio na igricu ... evo je gore za cca 1 min
eee to...ma igru naravno.
kaj ima i serija?aha film mislis.
ma neeee..
fala ti fala
ima i serijal koliko sam vidio cca 6-7 sezona :)
Ako neko sta treba recite ... he he sve je moguce nac a za nemoguce stvari ce te malo pricekat ... (cca dan dva) LOL
M3 CSL novi ? :D :D :D
sumnjam
steta kaj su neke igrice s tvoej str na spanjolsom ali MEGArespect na trudu
ek meni neradi pimp my ride kad ga pokrenem u mob. pise programska greska pokusao sam ga staviti vise puta no ista stvar!!!!
meni isto ne radi
zbog činjenice da je ovaj thread prvobitno otvoren kao mjesto za postanje linkova na stranice s gore naslovljenim sadržajem, a kasnije je evoluirao u sve i svašta, bit će zatvoren, a on sam će biti linkan unutar našeg stickya Linkovi, radi vašeg i našeg boljeg snalaženja i komfora pri korištenju ovog foruma, nadam se na zadovoljstvo svih!
poštovanje