[n95 8gb]Problem s WLAN-om
ovako imam n95 8gb i nikako se nemogu spojiti na wlan mrezu bio sam na nekoliko hotspotova kod frenda cak na wlanu i nikako da mi ukljuci preglednig weba , sto se tice nekih aplikacija da skidan , nisam bas zainteresiran , ak tu ne pomognete ide mob na par dana u mobis nis mi drugo nepreostaje p.s. imam mob vec oko 2mj i skup mi je net ovak kad mogu djabe imat od susjeda
[N95] 8GB - spajanje s WIFI na kucnu mrezu
..moze li se podesiti N95 da bude u mrezi prikazan tako da se mogu slati i primati sve datoteke na njega ..kao sto su to ostala racunala..
uspio sam dobiti jedino da se mogu pregledavati glazbu..slike i video...
no podatke ne...
NOKIA N95 -WLAN thru- Molim pomoč
POMOČ!!!! ne znam da li se pisalo u forumu o tome al imam tehnički problem.
n95. I do tu je (manje više) sve ok.
imam adsl vezu na jednom kompu u kuči, složio sam wlan i sve ok. i super.... radi... surfam na mobu ko veliki. al u mojoj sobi na drugom compu nemam vezu na internet, da povučem kablove ispalo bi 46m, a ne bi kupovao ni usb uređaj(kako se več zove) niti internu karticu ako to nije potrebno....dok mi netko ne odgovori:
mogu li spojenim n95 (koji lovi wlan signal) preko usb kabla dobiti vezu na internet na drugom računalu?? Tojest da u biti mobitel igra ulogu wlan recievera za comp.
(shema: CPU1-WLAN-N95-USB-CPU2 )
Svaka pomoč bila bi od jako velike koristi. Hvala i pozdrav svim forumašima.
[E51] Spajanje na wlan doma
Ovako, htio bi napraviti da se mogu kod kuce spojiti wlanom na net. PC mi je spojen na internet kabelskim internetom. U kompu se nalazi i jedna wireless kartica. Zna li netko kako da omogucim da se sa mobom mogu spojiti na net,preko svog wlana (ne susjed)? Neki tutorial ili nesto...ponesto se kuzim u mreze,ali ne uspjeva mi...negdje grijesim ali ne znam u cemu..:dunno:
Ima li tko kakvu ideju?
[E51] Problemi za izradom i wlanom
Imam ovu njoku vec nekih mjesec dana, kupljena je u T-Mobile-u...zapravo u jednoj trgovini koja je njihov prodajni partner.
Od samih pocetaka konstrukcija je losa. Poklopac baterije skripi od prvog dana,sada puno vise pa sam morao umetnut papirice. Mobitel jako skripi u podrucju bocnih tipki, cim se malo dotaknu ili se tu mob uhvati sve krcka. Metalni okvir u gornjem dijelu mobitela ima lufta pa i tu skripi. Skripi skoro svugjde. Donji dio plastike iznad display-a se uvija na pritisak prstom,otprilike 1mm. Eto moje pitanje je da li je to kolko toliko normalno na ovom mobu, iskustva drugih? Koliko sam ja citao na netu to se ne bi smjelo dogadjati. Mogu li to nositi u mobis kao reklamaciju u sklopu garancije??? Ovo me stvarno nervira i ne podnosim kad je mob kao neko sranje plasticno,a ovaj to nije...barem ne bi trebao biti.
Sto se tice WLAN-a...
Kod kuce se spojim na komp koji ima pristup na net. Radi sve 5. Ali nakon nekog vremena mi kaze da nema dovoljno memorije i net vise ne radi. Koristim operu mini zadnju verziju,ali sa bilo kojim programom ak probam na net kaze nema memorije i nek zatvorim neke aplikacije..bla bla. Kada se to dogodi onda mi vise ne pronalazi ni wlan. NApravim reboot i onda sve ok. Da li je ovo onaj famozni problem sa wlanom? Kolko sam ja shvatio ljudima se dogodi da uopce ne mobu naci wlan. Ja ga nalazim i koristim al nakon nekog vremena crkne i samo reboot pomaze.
Help u vezi oba problema!!!
Nokia N95 - spajanje na WLAN
Pozdrav!
Odjednom se ne mogu spojiti preko kućnog Zyxel routera na net preko moba.
Dosad je sve bilo ok. To se dogodilo nakon što sam se pokušao kod prijatelja spojiti na njegov router, mislim da je isto Zyxel - ako to uopće ima ikakve veze.
Kod kuće kada idem na Alati -> Čarob. WLAN - pronađe moj Zyxel router, ali jednostavno ne će na net. Ne traži me uopće da unesem ključ, ništa. Piše samo da je mreža pronađena, poznata i to je to.
Kada pokušam pregledavati web, napiše da poslužitelj nije pronađen. Zna li tko kako to riješiti?
Unaprijed hvala!
Problem sa spajanjem Wlan- N95
Dakle, na bilo kojem hot-spotu ili wlanu mjestu kod frenda, moj mobitel se spaja svaki treći put ( s time da ako se ne spoji taj cas, obicno se vise niti ne zeli spajati taj dan ), dok ostatak ljudi za koje znam da imaju mogucnost wlana na mobitelu se uredno spajaju na takvim pozicijama (P1, iphone,itd... ).
Moje pitanje je da li je to vezano uz nekakva softverska podesenja ili eksternalije (pr. odasiljanje wlan routera ) ili je to hardverske prirode ( stvar u mojoj N95 ) ?
hvala ;)