hrvoje ova mala na drugoj slici je najjebenija treba koju sam ikad vidjela.
a na ovoj prvoj, tko je taj čelavi tip okrenut leđima?
Printable View
hrvoje ova mala na drugoj slici je najjebenija treba koju sam ikad vidjela.
a na ovoj prvoj, tko je taj čelavi tip okrenut leđima?
ma slika je super i mala je dobru pozu odabrala...
@andrea pa nisi valda ljubomorna...;)
ma mala je jebenica, tko ju nebi, ja bi njega ;)
lol :)
sto jest jest mora se priznati, hrvoje majstor si ;D
On topic ljudi molim!
dobra je, al kakve su joj ono bele štrafte po leđima i guzici?
= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
@andrea da fakat je super cura!!!!uzasno je slatka.ovaj tipo ej navodno smogovac koji ju malo prekriva,da.sad ja neznam jel je il nije vise. :D
sto se godina tice-a sta sad,malo ej mladi al je lud taj smogy,upoznaj se pas vidjet!
@smogovac sam da znas jos mi dugujes jedno opijanje ja velja ti i franjo!!vec se sad smiejm !hahaha
andrea - dobro ti hrvoje kaže, tko zna dali je smogovac na slici. ni ja se ne sjećam, a bio sam s njima na maturalcu. tak da...ono... bolje ti je da...da malo baciš oko na mene i hrvoja.:)
tomo, zar moras biti detaljan?? ;)= Citat =:
Poslao: tomo
dobra je, al kakve su joj ono bele štrafte po leđima i guzici?
:love: - mislm da sam s ovim rekao sve(za onu curu naravno)!
ma to ti je obicna cura-standard samo kaj je u yegozovnoj pozi :love:
ma da, niš posebno
@tomo jel pricas za ovu u bjelom na prvoj slici?
at bjeli decko neznam jel se to odnosilo na mene al ovo sam sve uhvatio aj sa svojim foticem.
i da apsolutno ej velja u pravu.kolko ima čelavaca na svijetu, možda je to neki ko zna ko.
@vjeko
Standard je osnovno mjerilo kvalitete i na temelju toga zaključujem da je ovdje riječ o djevojci koja zadovoljava moje visoke standarde! ;D
da i svaki čelavac je obučen u moje krpe....i ima moju torbicu...u kojoj se nalaze razne potrepštine
daj ajde pa ti imas splicanke-naj-komade hrvatske;) zgrabi jednu..;)= Citat =:
Poslao: watson
@vjeko
Standard je osnovno mjerilo kvalitete i na temelju toga zaključujem da je ovdje riječ o djevojci koja zadovoljava moje visoke standarde! ;D
@hrvoje na ovu drugu...
= Citat =:
Poslao: vjeko
daj ajde pa ti imas splicanke-naj-komade hrvatske;) zgrabi jednu..;)
Imam, imam ali sve su đavlije ne možeš ih tek tako namamit u mrižu ma bit će valjda nešto poslje južine i kiša! :D
pa daj ima neš za jesti...
prvo je ponudis malo marelice-votke.nakon kaj ju popije(barem dvije case) ponudi je tri pive i onda kad sve to popije mozes na akciju ;):D= Citat =:
Poslao: watson
Imam, imam ali sve su đavlije ne možeš ih tek tako namamit u mrižu ma bit će valjda nešto poslje južine i kiša! :D
i obavezno imati lavor nrgdje sa strane..jel..
@tomo da neznam ni ja kaj je to, zaboravih ju pitat...nismo imali vremena za suvišne rjeci
@vjeko
Znam ja kako doći do ulova, treba sačekat poboljšanje vremena kad je vidljivost malo bolja! ;)
hehe, good one!!
i sad smo dobili u izvornom threadu traperice. Dajte ljudi malo slikajte ono kaj treba!
sms freak daj molim te reci kojim si to mobom slikao tako čiste slike?
mislim da si kupim odmah par komada;D
vidio sam boljih i po losiim krcmama....
MCA-20 ih radi u max.rezoluciji,ako ne vjeruješ pogledaj neku fotku sa crvenom bojom(inače je kamera nešto alergična na tu boju-radi nekakve "rešetke"),ima ih u odjelu Slike auta...= Citat =:
Poslao: damgol
sms freak daj molim te reci kojim si to mobom slikao tako čiste slike?
mislim da si kupim odmah par komada;D
Šteta što sam izgubio MCA-25,ona tek radi oštre slike.
sms freak,nadamo se još tvojem inspiriranom radu
Sve je to fine al nekako mi bas ne lici da su te slike naravno ne sve uhvacene bas s vasim mobom. Al ocijena 5.
nevjerni toma
Moje su sve snimane mob_kamerom jer je ovo ipak mobitelski forum(a i naslov teme je zahtijevao tako).Usput puno je diskretnije snimit fotku mobom nego digitalcem(osim ako je onaj Philips na USB sticku).= Citat =:
Poslao: sile
Sve je to fine al nekako mi bas ne lici da su te slike naravno ne sve uhvacene bas s vasim mobom. Al ocijena 5.
Ma nema problema fotke se meni svidaju skroz ja bi svaki dan stavio novu samo da imam mobac s foticem al valjda ce i to bit od jedne place. Jos samo da mi je znat ko su one dvije ona u crnim tangama i onda sto ima cicu ko dinja e ta mi treba :) a vec pise tamo da se izvor nesmije odat al ne pise da se nesmije rec ko je na fotkama?
...e sile,sile...sad bi ti i imena...
sms freak ma sile je samo ljubomoran jer on nikak da naiđe na dobru trebu da ju uslika....;)
...'baš pogledah slike - nekako ste mi "guzno" orijentirani momci, a... ;D
a sisno ništa.....e dečki dečki neznate vi šta valja
...znamo - piva... ;D
to ti je 1500 kn:p + 1 kazneni:cool:
pa guza je najbitnija! Assman!= Citat =:
Poslao: andrea
a sisno ništa.....e dečki dečki neznate vi šta valja
e nije!:angry::p
...da je nemaš gdje bi ti bile "prišarafljene" noge??? :p
pa ispod sisića:)
slažem se....u velikoj potpunosti= Citat =:
Poslao: whiteboy
pa guza je najbitnija! Assman!
Ma ima butri koliko hoces da bi i server zabloko :) al nema mobaca s foticem :(= Citat =:
sms freak ma sile je samo ljubomoran jer on nikak da naiđe na dobru trebu da ju uslika....;)
Ček dis aut,postoje neke stranice posvećene posebno toj temi.
MobilneGuze
Camarazzi
P.S.Nije baš lako ufotkati sa prednje strane,ovako nemaju pojma što se događa iza :D
Lol to nam treba voajeri!!! :)
...'bate izgledala bi kao pauk (mada i sada baš...)... ;D:rolleyes: :-/ :D= Citat =:
pa ispod sisića:)
dmi lsifčoweujvaisdjwaioefiusdlkjfoiw:angry:
...dobro da je ovo Č u daljnjem tekstu inaće bi pomislio da ti se tipkovnica prebacila na EN... ;)
samo bih htio još jednom naglasiti - guza je najbitnija! Nema boljeg od dobro zapakiranog paka!
:lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: whiteboy
samo bih htio još jednom naglasiti - guza je najbitnija! Nema boljeg od dobro zapakiranog paka!
Svaka cast tomu i najbolja guza po meni s gore navedenih adresa
http://camarazzi.com/pictures/3/3.jpg
i noga
http://camarazzi.com/pictures/2/24.jpg
ili ono sto se vidi tamo gdje izviru noge :D :D
...uuuuuuuhhh...dobra guza... http://smileys.smileycentral.com/cat/1072.gif ...a i noge... http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_112.gif ...
Pa to ti ja pricam negdje moraju bit prisarafljene a ove su nasle bas dobro mjesto :)
..."sile",dobra ti je ona mala u bijelom...
Kako na najjednostavniji nacin da ubacim sliku na forum?Sile,uploadyourimage ne sljaka vise!
Fotke su ti super!!!
Ma predobra!!! Reko sam joj da necu stavit slike na net i kao obeco al nemogu ovo je jace od mene pa moram ja podjelit to s mojim forumasima!
Posalji ih meni pa cu ih ja stavit gore. To je najjednostavnije. Al moro bi prokuzit kak to ide, al neda mi se sad objasnjavat ajd nek mu neko da lčink gdje to pise il nek mu neko objasni.
..."pinocio",evo link za pomoć -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=968 ...
...ondje ti je opisano kak postavit sliku...
..."sile",a di si to slikao,ove zadnje slike...nekako mi je jedna ženska na onoj drugoj slici poznata...
Mislis na ovu plavusu? Srbija brale. One prije nje emezeta OS.
...točnije,ova slika(di je slikana): http://ferencsipos.250free.com/cupi_10.jpg ...i ne mislim na dugokosu,nego na onu drugu(u crnim kratkim hlačicama)...
A moje slike?Ne svidjaju vam se?
Pinokio dobre su,ali malo si previše približio du*etu žrtve;)
Prvu sliku uradile su dve frendice,a drugu ortak.Obe slike su sa njegovog P900,a nas dva ukupno imamo trenutno preko 270 slika sa tom tematikom.Jebote,sile jel to kaznjivo sto mi radimo!?:)
Eh da,HVALA Sile za postavku fotki!!!
@Pinocio
Niko nije kriv dok ne dokazu suprotno!!!
Nema frke samo ti salji al ih prije toga zazipaj, vise stane.
@Eminem
U vukovaru na bezinskoj.
...ponekad zaželim da netko o vas naleti na sliku svoje drage, rodice ili sestre na ovakvom forumu pa da čujem komentare... ;D
zamisli da si ženu nađeš na forumu dmi...hehe!
http://www.world-of-smilies.de/smili...rund=%23fffffe
A ja posto nemam zenu!?
Zamislicu,da je nadjem na forumu :)
...napokon...
Sad ćemo banat' andreu... ;D
joj kad vidim te vaše slike...a kad znam da imam bolje od sebe i prijateljica...ovo vaše mi je smješno...ali ajde ako vas veseli....:D
a kaj ti to imaš bolje
Ne veseli nas ova slicica= Citat =:
joj kad vidim te vaše slike...a kad znam da imam bolje od sebe i prijateljica...ovo vaše mi je smješno...ali ajde ako vas veseli....:D
http://web.vip.hr/maran.vip/slikeAndrea/8.jpg
i ova
http://web.vip.hr/maran.vip/slikeAndrea/11.jpg
i naravno svaka druga na kojoj mozemo vidjet tebe i tvoju legicu
s tvoje ljeve strane :)
http://web.vip.hr/maran.vip/slikeAndrea/3.jpg
Izgleda da Sile-ta jako vesele slicice:licklips:;D
Ja sam vam reko bice maca na izvoz samo da sile dode do kamerice. Imam i malo zescih slika al neznam jel smijem i to stavit?!
Sile,moj si covek!!!Znas koliko je tesko imati kameru u rukama i ne skljocnuti...
Sta mi je riba proslo ispred nosa,a je gledajuci u ekran da ih sto bolje slikam,propustao guze i cice LIVE!!!
E dobra ti ova plavusa,ko je ta? :) PARIS??? :)
(mislim na slike postavljene ovde)
andrea mi na ove prve 2 slike izgleda ko iva majoli. kaj nije?
ma koja iva majoli naša andrea je zgodnija ;D
mogao si mi radije reći Andrea ružna si , bolje to nego usporedba s Ivom Majoli. ali ok. hvala...btw poštedi me takvih komentara jer sam već jednom rekla da mi je ona odvratna!
a tebi sam sile poslala pm. i tamo ti je sve objašnjeno.
Ovo uopce necu komentirat :o= Citat =:
...e,"sile",čovječe,jesi ti papparazzo...;)...
ej pa šta se sekiraš odma, pa nije te htio uvrijediti, samo je rekao da mu ličiš na nju, a to bome nije zabranjeno... a i mislim da se iva majoli ne bi složila s tvojim mišljenjem... ;D= Citat =:
mogao si mi radije reći Andrea ružna si , bolje to nego usporedba s Ivom Majoli. ali ok. hvala...btw poštedi me takvih komentara jer sam već jednom rekla da mi je ona odvratna!
dobro
nemam riječi
wb ima pravo. ja sam samo rekao da izgledaš kao iva majoli, al nisam pri tome mislio da si ružna. pa kaj.. uostalom nije ni iva majoli tak ružna, al je glupa.= Citat =:
a tebi sile nisam poslao pm. i tamo ti nije ništa objašnjeno:)
Sile prva slika u tvojoj zadnjoj seriji je vec vidjena na nekom od sajtova!!!Zar nam podvaljujes???:(
Andrea samo hrabro,najljepsa si djevojka na sajtu!!!
kao što rekoh, dobro, nemam riječi. kraj rasprave za mene iliti EOD.= Citat =:
Poslao: dj_velja
wb ima pravo. ja sam samo rekao da izgledaš kao iva majoli, al nisam pri tome mislio da si ružna. pa kaj.. uostalom nije ni iva majoli tak ružna, al je glupa.
a tebi sile nisam poslao pm. i tamo ti nije ništa objašnjeno:)
Pinocio- hvala ali nije to bila poanta svega. kužiš stvar je u tome kaj jako malo forumaša ima muda stavit sliku ovdje.....a ovi kaj kenjaju nemaju muda tak da im ne preostaje ništa drugo nego da postanu opasni kritičari:D :rolleyes: :angry:
Andrea ne obracaj paznju na provokatore!!!Takvih je bilo i uvek ce ih biti!!!
ne obraćam ja pažnju, nego moram dodat svoj komentarčić.
mislim ovo su već niski udarci.........= Citat =:
Poslao: dj_velja
ja sam samo rekao da izgledaš kao iva majoli, al nisam pri tome mislio da si ružna. pa kaj.. uostalom nije ni iva majoli tak ružna, al je glupa.
:rolleyes:
:-/
:o
:angry:
mislim stvarno
:D
a jadna iva... ;D
ali ima mi dobre noge....to stvarno.
ima,ima...
Ni slucajno lako se provjeri desni klik pa pogledaj link slike!!:angry: :angry:= Citat =:
Poslao: Pinocio
Sile prva slika u tvojoj zadnjoj seriji je vec vidjena na nekom od sajtova!!!Zar nam podvaljujes???:(
To je sve ok!Ali ja tu sliku vec 5 mjeseci nosim u mob.,al ne mogu da se sjetim gdje sam je skinuo!?Slika je vec postavljena na nekom sajtu,al nema veze... Samo nastavi da slikas!!!
nisam htio da krivo shvatite...= Citat =:
Poslao: damgol
mislim ovo su već niski udarci.........
nisam htio? čuj ga molim te, bedak jedan kaj spelavaš...!
:D :cool:
zajebajem se
mi smo shvatili onak kak si ti napisao......
pa makar je to bilo u prenesenom značenju....
potpisujem!:D