3*# [left side play] --> probaj ukucat ovo..
Ja nisam slagao taj patch.. al kolko sam vidio/skuzio.. moglo bi biti tako nesto..
Pogledaj ovdje
Printable View
3*# [left side play] --> probaj ukucat ovo..
Ja nisam slagao taj patch.. al kolko sam vidio/skuzio.. moglo bi biti tako nesto..
Pogledaj ovdje
E vidiš dobra ideja:cool:= Citat =:
Poslao: Fabi
Posalji onom liku.. na mejl menu s prijevodom na naski da ga ubaci na sajt :)
Dečki, jel zna tko kako da ubacim slike direktno u .vkp datoteku, da ne moram kasnije to raditi sa ffmod?
Čemu ovo služi??
Ovoje sasvim bezveze!!
:confused:
?!= Citat =:
Poslao: V.S.
Čemu ovo služi??
Ovoje sasvim bezveze!!
:confused:
Imas SL?
Ako imas mnogo poruka u inboxu.. ucitavanje dosta traje zbog citanja imena iz adressboka sa MMC kartice.
Meni je to trajalo ohohoo.. (mozda zato jer imam 236 kontakata na MMC).
Mozes i sam probat.. upalit telefon bez MMC i onda uc u inbox.
Brze otvara inbox jer onda cita brojeve sa SIMa..
Sad vise ne moras vadit i stavljat MMC :)= Citat =:
Poslao: viki2win
Vrlo korisno:) to možeš napraviti i ako izvadiš i vratiš mmc mob će koristiti sim location :)
Tako je :D idem si ukucati patch... pa da maknem ono dosadno čekanje..
Evo ubacio ga je :cool: http://www.calver.cz/luke/index.htm= Citat =:
Posalji onom liku.. na mejl menu s prijevodom na naski da ga ubaci na sajt :)
Bas super :)= Citat =:
Pa nek se vidi da se i hrvati igraju s menijima ;)
viki daj mi reci jel ova kartica moze icu u sl45?
Kako se može prevesti menu, mislim cijeli, odnosno kako napisati hrvatsku verziju; s kojim programom?
Mislim da bi trebala....a gdje si ju našao i koliko košta?= Citat =:
hgspot, 400kn!!!!! a jel mogu to kako provjeriti? da ne bacim 400kn!
p.s. dogovorio sam se sa tipom za sl45 navecer!!!
Evo ovdje još jedan prevedeni menu na hrvatski
Evo upravo sam ga isprobao. Fora i korisno samo da je još i Ne a ne Su:)
Evo sredio sam ja to ;)= Citat =:
Evo upravo sam ga isprobao. Fora i korisno samo da je još i Ne a ne Su:)
Sad imas
Po Ut Sr Ce Pe Su Ne
Ako izmislis neke bolje skracenice za dane (od dva slova) javi pa promjenimo ;)
:jump:svaka čast!
Imam jedan mali problem i ne znam kako da ga rijesim..
Naime.. napravio sam si bin file s mnogo lijepih patcheva.
U tom bin fileu je ukljucen i Graphical Menu (jedan od prvih, pa mi se bas i ne svidja).
E sad dolazi do problema.. kad ga hocu promjeniti da rucno upisujem kodove.. onda mi telefon gasi.
Kad probam s VKlay onda mi jednom uspije a jednom ne..
Kad mi ne uspije.. onda opet ne mogu upaliti telefon.. vec moram preko UniSiemensa ici sa bin fileom.
Nemam sad volje opet sve upisivati rucno pa onda s VKlay samo Graphical Menu.
Sve mi radi savrseno s tim bin fileom.. samo me taj stari menu zahebava :)
Mozda vi vidite neko rijesenje?
Gle meni se isto nešto slično dešava. Kad ubacim neke sistemske sličice, jednom mi radi jednom ne, zavisi koji program koristim za flešanje. Ne kužim zašto se to dešava?? Možda kad bi znao kao ubaciti slike direktno u vkp fajl...
Ma pazi, ja kad i ubacim rucno u ffmod pa onda sa UniSiemensom.. nece bas ni onda radit kak spada.
Ali opet recimo kad nesto napravim s Vklay-om jednom radi.. drugi put ne, a napravim s istim menijem. To mi nije jasno. Radim istu stvar dva puta i jednom OK, jednom se gasi.
Ufff..
A neznam, sigurno negdi radiš neku grešku, ma već ćeš ti to skužiti :)
Malo se rastegnula ova tema, pa cu je zakljucati, a za nastavak otvorite novi thread...
Ja sam ga isprobao i gasi mi se mobitel. Čak sam ga dvaput probao ubaciti, ali uvijek isti. Ako kome uspije nek se javi...
Inače, bio bi to koristan patch
Treća sreća je upalila, sad mi radi, dakle, kad mi je zaključana tipkovnica, a dođe mi sms poruka ne treba otključavati, već samo kliknem na left soft key i otvorim je. Zgodno..
U cemu je bila kvaka onda?
Si nesto krivo unosio ili?
Vjerojatno sam nešto krivo unia. Ovaj put sam radia sa unisiemens-om i sad mi radi i baš mi je to dobar patch.
Cek to znaci da onda ovo stima ne?
3B07C8: 46 F8 1F 00 --> FA C7 70 D8
27D870: FF FF FF FF FF FF FF FF FF --> 46 F8 44 00 2D 04 46 F8
27D878: FF FF FF FF FF FF FF FF FF --> 1F 00 FA DB CC 07 FA DB
27D880: FF FF --> 3C 05
----------------------------------
Isprobao sam... radi :)
nemam pojma, šta to nije isto?? Ja sam unia onakav kakav je tamo.
jel se moze napraviti neki patch da kad citas poruku imas onaj klizac sa strane kada si u porukama, kao sto je to na s45?
Mislim da je netko predao zahtjev vec za ovaj patch.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jel se moze napraviti neki patch da kad citas poruku imas onaj klizac sa strane kada si u porukama, kao sto je to na s45?
Mi se moramo strpiti i pricekati dok rizapn i drustvo nadju vremena pa naprave :)
Bad je u tome kaj se ne upali svijetlo kad citas SMS sa zakljucanom tipkovnicom..
A vidim da mi se i ugasi mob kad imam Missed Call pa ga pogledam pa odem u normalni stand by telefona i stisnem crveno :)
Vidim da ima bugova. Za sad vracam na prethodnu verziju :)
Ni u prvom se ne upali svijetlo kod čitanja. Rješenje je da prvo držiš stisnutu crvenu tipku da se upali svjetlo pa onda pročitaš sms.:)
Da.. onda ti je mozda lakse i otkljucat tipkovnicu :)
E vidiš toga se nisam sjetio :rolleyes: :D= Citat =:
Da.. onda ti je mozda lakse i otkljucat tipkovnicu :)
@ 3aTmr
Daj reci.. jesi ga isprobao?
Ubacio sam ga i onda se nešto dešava na ekranu, bez veze, ali to je bez slika. Kad sam ubacia slike onda mi se gasi mob, pa sam to skinia, jer ne treba mi taj patch, a nije mi se više dalo zezati s tim.
Ne znam.. meni se jako svidjao onaj patch koji je prikazivao sat.
Samo velim.. problem mi je bila baterija..
Mislim da potorsnja baterije kod ovog patca nebi trebala biti velika.. jer se ne povlaci kao java midlet.
Ja sam sad isprobao i na ekranu su mi neki hieroglifi. Sve je prošarano? Možda sam krivo učitao *.BMP-ove. Treba li zamjeniti slike 309 - 320? i kojim redosljedom? Na koje mjesto dođe dvotočka?
Pogledaj jel imas ukljuceno:= Citat =:
Treba li zamjeniti slike 309 - 320? i kojim redosljedom? Na koje mjesto dođe dvotočka?
SETUP --> DEVICE --> CLOCK --> AUTO DISPLAY
Probaj to iskljucit (ako imas ukljuceno) pa javi..
copy/paste:
This patch use firmware image no. 309 - 318 as a Digital Clock number (image size is 22x47), image no. 319 as a colon (image size is 13x47), and image no. 320 as a clock background. Modify those images using my ffmod or any other Siemens picture modifier.
309-318 --> stavis brojeve
319 --> stavis dvotocku
320 --> stavis background
E sad.. to bi trebalo biti to..
Jesi tako stavio ili?
Evo ja sam sad ponovo probao, ali ovaj put sa hex editorom, ffmod, pa unisiemens-om i opet ista stvar, samo mi se hijeroglifi pojavljuju na diaplay-u :(
Ništa od onih zgodnih brojeva...
Evo ja sam sad sve rucno ukucavao.. i prikazao mi se sat na dvije sekunde i telefon se ugasio.
Ali vidio sam ga :)
Svaki put kad sad upalim mob.. vidim ga na dvije sekunde :)
Idem sad pogledat da nisam negdje nesto krivo ukucao..
-------------
22:01
Hmm da.. ukucao sam jedan krivi kod.. ali opet nista :(
Sad dobijem sad na kojih 5 sec.. ali mi vise opet ne radi ni jedna tipka i telefon se opet sam ugasi :(
U svakom slucaju svidja mi se taj sat :)
Ne zna vise kaj bi probao..
Mora daje RizaPN nesto pogrijesio :D
Neznam, meni uvijek isto, mob mi se ne gasi, ali nema sata, nego samo dvotočka i oko nje neke smetnje. Ali kako sam već rekao, nije mi baš od neke koristi taj patch, s obzirom da mi ispod tog sata se vidi klasični sat (onaj koji je uvijek na ekranu).
Možda se još malo budem zezao s time ako budem imao vremena.
Ja nisam ponovno probao. Možda danas kasnije. Imam iste simptome kao i 3aTmr. Fabi a imaš li ti iskljuceno
SETUP --> DEVICE --> CLOCK --> AUTO DISPLAY kad se pojavi sat?
RizaPN ipak nije savršen ili možda je? :)
Heh, ja to ne stignem iskljucit kad mi se smrzne mob na 5 sec i odma se iskljuci. Onda sam izvadio SIM i onda iskljucio.. ali sam skuzio da po deafultu je ukljuceno (znaci kad opet ugasim/upalim mobitel opet je ukljuceno).
Ne znam.
Onda sam ja dosao jos najdalje od vas :) Ja bar vidim kako to izgleda.. :D
Ma nitko nije savrsen.. tako onda ni Riza ..... (ili mozda je) ;D
Treba probati s tim.. mozda bi taj radio..
Idem probati :)
"- Modify those images using my ffmod or any other Siemens picture modifier, just after applying this complete patch."
Znaci.. prvo treba upisat sve kodove tek onda ubacivatil slike.
@viki2win
Jel upisujes rucno kodove ili preko vkp file-a?
Naravno da moraš nakon patcha, jer u njemu definiraš veličinu slika. Kad bi ubacivao njegove slike brojeva prije patcha, nebi stale, jer su veće nego što je definirano u ffmod-u.
Evo ja sam ubacio patch i sve radi (sva tri moguća stanja), i svi se lijepo vide osim onog jeb*** sata, opet su mi neke kao smetnje kad namjestim na sat.
@viki2win
Jeli tebi sad sat radi ok?
Upisujem preko Vkp-a. Baš sam mislio pitati to u vezi sa veličinom slika. Npr. slika 309 je 30x7 a nova slika sa digitalnim brojem je 22x47 i kad zamjenim originalnu sliku ona i dalje ostane mala. Nisam još napravio...
Mislim da si ti to krivo vidio :)= Citat =:
Npr. slika 309 je 30x7 a nova slika sa digitalnim brojem je 22x47
Slike su slozene onako kako treba..
Nemas s tim ti brige.. ti samo ubaci kako pise.. :)
Gledaj ako samo ubaciš sa V_Klay-om taj patch, onda moraš očitati flash, spremiti ga, otvoriti sa ffmod-om i onda ubaciti slike, pa onda opet flešati mob, zato je u ovom slučaju bolje ručno upisati patch, pa spremiti taj bin fajl, onda samo ubaciš slike u njega preko ffmod-a i flešaš. Znači jedan korak manje, tj. ne trebaš očitavati flash sa ubačenim patch-om, pa ga onda ubaciti sa slikama
Ja sam probao sa svojim slikicama brojeva, ali opet ista stvar, pa sam ubacio onaj dio patcha koji isključuje digitalni sat, a ostalo mi je anim. logo ili obična slika (zavisi kako namjestim u profilu)
Ajde dečki, ako uspijete riješiti to sa satom, javite pa da ga i ja ubacim...
Sretno
Nisam još probao "vaš" način ali hoću jer ovo je generalna zaj...!! Sad sam opet probao ubaciti onaj stari patch za digi sat i opet ništa ali sam skužio da ako imaš učitani neki od logoa pojavljuju se te šare. Drugačiji logo drugačije šare. Ako imaš samo operator logo onda njega i vidiš. I probao sam isključiti i uključiti sat i kad ga isključim nestanu hieroglifi.... puf puf pant:confused:
Kad je ovako neki patch sa slikama, onda je bolje sa hex editom (ručno) jer moraš jednom manje flešati mob, ali kad nema slika, onda je definitivno bolji V_Klay, jer ipak ne moraš se zafrkavati upisivanjem cijelog patcha i ne moraš flešati, pa sve to skupa traje jako kraće.
Ovo bi moglo olakšati posao malo...
(nisam ga isprobao)
Workaround: Make GFX VKP Files Post #1 of 1
- download winhex
winhex
- open the fubu before graphic changing and the fubu after graphic changing.
- then click compare and select the two fubu
- so you see whats changed ... mark offsets from 4Bxxxx and copy them into vklay.
- apply patch
- be happy
hmm, evo još jedna novost:
There are 2 wrong addresses in Patch 66B Post #447 of 447
@Miriddin
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
I think that the correct addresses in the patch "Selectable operator logo" of this two lines:
0x00B932 : 10 04 AE 03 65 50 -> 70 02 AE 03 65 2F
0x00B93A : 20 08 -> E0 04
should be instead:
0x4BB932 : 10 04 AE 03 65 50 -> 70 02 AE 03 65 2F
0x4BB93A : 20 08 -> E0 04
Perhaps there is also a missing line:
0x4BB92F: 50 -> 2F
--------------------------------------------------------------------------------
yes that's correct and you're right. after changing those 2 addresses I could apply patch but something is wrong with that patch.(Digital clock is only like a blinking irregular shape in middle of screen)
@RizaPN
after applying patch and activating digital clock by profile changing, I see strange image on display and something irregular shape blinking in the middle of display.
Hej meni je proradilo!! Ali nisam ništa mijenjao. Koristio sam 1. patch i to tako da sam nakon što su mi se pojavile one šare ponovno skinuo fullflash i tek sam onda zamjenio original slike sa brojkama. :D Morao sam i slikati uspjeh!! http://web.vip.hr/baka2win.vip/forum...e/satsl45i.jpg
:lol: ha ha nisam ni skužio datum! A malo se pobrko jadan...ipak sam ga izmaltretiro danas. Stavio sam ovaj patch na flash bez ijednog drugog patcha. A imao sam sve živo gore pa sad moram ponovno ubaciti ali nije frka :) glavno da sat radi :) ovo izbacivanje malog sata je full cool ideja :cool:
I da nisam ubacivao taj 2. patch nego onaj od jučer :) i radi!
Ma nemoj sve ponovo upisivat. Vec dodaj ovaj danasnji patch u ove ostale koje imas. U tom danasnjem mozes i kombinirat jel hoces malo bitmap ili sat (dok ti sat dosadi stavis bitmap) :)
Jos sad samo trebao ustanovit trosenje baterije (meni je to jaaako bitno jer mi je baterija koma), ali mislim d ne bi trebalo biti problema jer to sad nije JAVA midlet.
Treba vidjet jel ima jos neke popratne bugove uz to :) a to cemo s vremenom vidjet :D
Da stavit ću ovaj noviji patch. Što se baterije tiče mislim da se nebi trebala trošiti više od normalnog. Bar ne puno više. Ja sam malo pretio kad je u pitanju animirani logo i nema neke bitne razlike. A za bugove ćemo vidjeti...
Riza je je ipak savršen :D
bravo, viki! :)
Nakon što sam sve patcheve vratio u pogon ubacio sam i onaj graf menu i sve je bilo ok dok nisam ušao u sms tada mi se mob ugasio i tako svaki puta. Ima li to veze sa ovim satom nemam pojma.
Čestitam dečki!! To znači da se ja više ne moram zezati s tim, nego se nadam da će netko od vas dvoje biti toliko dobar da mi pošalje bin file na mail
Hvala!!
:jump:
@viki2win
Ja mislim da bi ti to moglo imati veze s tim patchom, jer fabi je govoria kako se njemu prije pojavljiva sat, pa bi mu se ugasia mob! Mislim da je moguće da ga "guši" neki drugi patch, tj. da taj i neki od drugih patchova koje imaš ne mogu skupa. Bar tako mislim...
Da sigurno 2 patcha dolaze u konflikt pa se mob gasi. Koliko ih je već napisano nije ni čudo...
kupio sam sl45, ocuvan je i greben je!jel ima neki patch da se pogleda slika bez da je se prvo stavlja ko screensaver, nesto ko na s45?
@ viki2win & fabi
dečki jeste možda primjetili dali mu smeta gfx menu?
kakva slika? ako misliš bmp, onda odeš na mmc i pod bitmap odabereš onu koju želiš postaviti/options/load bitmap(to nije screensver, za njega moraš ubaciti patch). nema onog klasičnog pregleda, moraš je postaviti da vidiš kako izgleda, pa je skinuti ako ti se ne sviđa.
@viki2win
Ja nemam problema s patchom :)
Imam graf meni takozvani Simpson. Nista mi se ne gasi kad ulazim u poruke i slicno.. bar jos sad nisam primjetio.
Ja sam gore napisao koji su mi patchevi ukljuceni u bin file.. pa ti mogu poslati taj bin.. a ti onda samo sebe nadodas ili izbacis sto hoces.
@Kati
A bravo ja? ;D ;D ;D
@3aTmr
Nema problema, mogu ti ja poslati bin file.. ali tek navecer, posto je sad raano jutro i samo sam dosao na kratko jer gibam za Zg. Ti si onda samo isto ko i viki prepravis bin file u sto hoces :)
@ coma_zgb
Ima :) Da je prvo pogledas na kompu. :D :D
Kolko ja znam nema..
Ma ajde sta ce ti slike te.. stavljaj ovaj patch sa satom :) :) :)
Nema ali možeš si staviti java program bmp viewer ili nešto slično. Ali onda moraš učitati tu aplikaciju pa tek pregledavati sličice.= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kupio sam sl45, ocuvan je i greben je!jel ima neki patch da se pogleda slika bez da je se prvo stavlja ko screensaver, nesto ko na s45?
Nemam pojma je li razlog tom gašenju menu....možda je. Sad sam si vratio stari flash sa svim unutra pa ću probati ponovo kad kad se malo ohladi :)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
@ viki2win & fabi
dečki jeste možda primjetili dali mu smeta gfx menu?
@Fabi
Nije hitno, kad stigneš večears, pošalji.
joj jedva cekam sad idem kupiti hama kabel i onda patchevi! koji je najjednostavniji nacin ubacivanja ona na vikijevim strqanicama?
Sa V_Klayom ti je najbrže jer ne moraš flešati mob, pa kraće traje, a možeš napraviti i undo, ako ti se patch ne sviđa. Ali ako ubacuješ neki patch sa slikama, a slike nisu ubačene u vkp file onda ti je bolje ručno upisati patch, spremiti bin file, pa sa ffmod-om ubaciti slike, pa flešati.
Evo ja sam ubacio ovo , pa mi sad sve radi super i izgleda ovako:
http://free-zd.hinet.hr/avukic666/si...sl45_clock.JPG
malo je mutno, ali nisam mogao bolje. To je sa svim patch-ovima ubačenim...
evo kabel opet nisam kupio nama ga nigdje, cijeli grad sam prosao, u hami vise ne dobavljaju kablove, jel mi moze neko pomoci?! jel ima u chipoteci mozda?
A koja je razlika u cijeni kad se kupi u siemens-a?
U http://www.gsm-diskont.com/ ti je koštal 71kn.To ti je u Cankarevoj.
@ viki2win & Fabi
Evo isprobao sam i slijedeće: dakle u onom .rar fajlu (stranica 12) ima 2 vkp fajla, ubacia sam samo onaj od Project Zero-a, ali sam ga ubacio u bin fajl koji je sadržavao onaj patch koji nas je mučio (66B) i ovako radi odlično. Znači imam sat, anim logo i običnu sliku (zavisi kako namjestim u profil3), ili sve to skupa.
Trebao bi ga centrirati..
Moram priznati da mi se ipak bolje svidja ona prva verzija :D
@coma_zgb
Probaj u oglasniku.. mozda netko prodaje..
Pozdrav drustvo! :)
Meni se poslije jednog patcha desilo nesto slicno. Totalno mi je nestao GFX menu (koji je nio na desnom navy-ju) i umesto njega bih na desni ulazio u obican menu, a kada bih pritisnuo desni soft, mob bi mi se jednostavno ugasio.
Nije bilo druge, nego da ga flashujem ponovo :)
A nemate pojma kako mi je bilo mrsko da ubacujem sve one svoje grafikice jednu po jednu..da ne spominjem patcheve :)
Ali morao sam. Onda sam uzeo i poceo zapisivati sta sam sve od patcheva stavio i kod kojeg mi se pojavilo ono da dio stringa nedostaje.
Mozda bismo to mogli uporediti? :) Nemam ovdje listu kod sebe, ali ce biti sutra :)
@Fabi
Je, samo treba očitati ovaj flash i ubaciti druge slike (one od rize), ali mi se nekako neda...
E da..jos nesto. Vidio sam da je coma trazio i slusalice za SL. Ja licno uopste nisam bio zadovoljan kvalitetom zvuka koji su mi one mogle pruziti, tako da sam odlucio ubiti svoj handsfree i uzetio njegov konektor, kupiti obicni 3.5mm konektor za sluske i kupiti sluske odlicnog kvaliteta (priblizno iste cijene kao i original za SL).
Cak nisam ni lemilicu uzeo u ruke (mada bi bilo pozeljno) :)
http://snowball.on.neobee.net/SL45i-1.jpg
http://snowball.on.neobee.net/SL45i-2.jpg
http://snowball.on.neobee.net/SL45i-3.jpg
Za kvalitet fotki je zasluzna Logitechova web kamerica :)
To sam čekao! :) Koliko će mi to olakšati eksperimente... :D= Citat =:
E da, isprobao sam i onaj program za ubacivanje slika u vkp file i super je. Sad više ne trebam flešati mob kad imam patch sa slikama JEEEEEEEEEEEE
@-V-O-Y-A-G-E-R-
Koje su to slušalice koje si uzeo? Koja marka?
Philips. To je sve sto znam o njima u ovom trenutku :) Nije mi tu pakovanje. Ali moze ti pomoci cijena..kostale su me oko..15.50€ :)
@viki2win
ej ovo je prava stvar, gotovo je za sekundu i kako sam već rekao možeš napraviti undo ako nešto ne štima, a ne opet flash-ati...
Evo ako nekome treba logo vezan uz ovu temu :D :afro: http://web.vip.hr/baka2win.vip/forum...tchinside2.jpg
@Fabi
Nisi mi poslao fajl??
Ajde plizzzz pošalji kad stigneš pa da ga usporedim sa mojim jer me full zanima zašto mi prije nije radilo kad i vama.
jel moguce staviti sekretaricu u sl45? ima dovoljno memorije, mozda neki java programcic?! :confused:
NIsam još naišao na takav midlet, ali možda i postoji.
Eh da još nešto, ima li tko da mi pošalje jedan čisti bin file. Mislim onakav kakav je kad kupiš mob. bez ikakvih patch-ova?
@3aTmr
Eh, zaboravio sam ti poslat :)
Budem veceras.
Imam ja onaj moj prvi bin file di je upisano mislim 4 patcha.. ne znam sad napamet koja.. ali s tim fileom.. nema nikakvih bugova ni slicno. Ako te zanima.. javi.
@coma_zgb
Ne znam jel moguce.. al meni se svidja onaj Answer. message :D
@Fabi
Može onda oba kad ti se bude dalo.
Thanks
Evo ovdje možete skinuti još jedan Thunderman-ov program koji olakšava definiranje postavki grafičkog menu-a. Korisno!!
@viki2win
Pitanje od mene,a i od Fabija: Kad si ubacia onaj patch za sat, jesi imao problema sa čiatanjem adressbook-a, tj kad šalješ sms on otvara sim, a ne mmc?
Da da vidiš to mi se dešavalo samo to nisam povezivao sa satom. Mislim da neki drugi patch uzrokuje tu pojavu pošto mi se to sinoć desilo a više nisam imao sat. I onda kad sam ga resetirao sve je bilo ok i do sad nije se desilo opet.
@viki2win
Mozda to ima veze s "Read New SMS While Key Locked" ili s onim da cita brojeve samo sa Sima.. ali ne znam.. to sam tek primjetio dok sam stavio sat..
Sad kupis sebi neke malo jace aktivne zvucnike i spojis ih na svoj sl45 i uzivas :D Ja vise ni ne slusam liniju :D= Citat =:
Poslao: -V-O-Y-A-G-E-R-
Philips. To je sve sto znam o njima u ovom trenutku :) Nije mi tu pakovanje. Ali moze ti pomoci cijena..kostale su me oko..15.50€ :)
@viki2win & Fabi
Ja ipak mislim da to ima veze sa onim da čita sa sim kartice kad stigne sms
Ali napravio sam undo toga patcha= Citat =:
@viki2win & Fabi
Ja ipak mislim da to ima veze sa onim da čita sa sim kartice kad stigne sms
Napokon je napravljen i funkcionira kako treba :)