pa napravi cule,nitko to ne brani...........
Printable View
pa napravi cule,nitko to ne brani...........
ajd mi napravi uslugu i mene izostavi kad radiš te svoje liste....bit ću ti zahvalna....a kaj se moje Tare tiče....koliko sam skužila Comin pas dominira prema tome.....:wave:= Citat =:
Poslao: creative
ma to je opcenito lista ljudi koje najvise citam...pa sam ih se i najprije sjetila...
ne samo zbog narodnjaka nego uopce neznam kaj da mislim o tebi...ono malo mi se cinis ok pa malo ne...kuzis?:cool:
ne zamaraj se uopce...a znas kaj onaj cucak tvoj mi se svidio!!
mozda si zato na listi!!hehe:D :D ;) ;) ;) ;D
:fried: :fried: :fried: :fried: :fried: :fried:
ko je reko da su dalmoši ljeni :)
a vidi spliću kako editira postove... :)
nemojte mi cule-a zaheb.... :)
je li zabranjeno i to slučajno to san napravia zato jer ste mi pola postova sa ove strane izbrisali pa je ispalo da san reka samo ono šta san editira= Citat =:
Poslao: whiteboy
a vidi spliću kako editira postove... :)
Ja sam pobrisao tvoje i Andreine postove (chatali ste).
nije fer ovo je slobodna država
Postoje zakoni za offtopic chat. Budi sretan da nisi u zatvoru :rolleyes:
cule, objasnila sam ti već, nemoj se s moderatorima raspravljat jer nema svrhe. budi pametan kao ja....:) :cool:
btw- sezam je dobar moderator i on briše samo u nuždi, znači samo onda kad to stvarno mora....:p
i sad dosta offtopica, pa će valjda i moj postek pobrisat, ali će se nasmijat kad ga pročita, a to mi i je bila namjera.:D pa pa......
aj dobro
...pa dobro,jel izabran forumaš godine ili se prebacuje glasovanje u ovu godinu........
BTW....još malo pa će biti 1000 ulogirani član....jel sta spremili neš za njega....?....:lol:
jsp_m mi je reko da ko dovede 1000clana ima nagradu, a isto tako i taj 1000. clan
= Citat =:
Poslao: andrea
cule, objasnila sam ti već, nemoj se s moderatorima raspravljat jer nema svrhe. budi pametan kao ja
ako se neko ima zaliti neka to napravi u mobil forum obavjesti, a ne da ovako prigovara, ja cu rado poslusati svaki prigovor
coma kaj ti hoćeš? moj post si trebao u cijelosti kopirati, znači sa smajlićima...
i ja se ništa nisam bunila i zato me nemoj bezveze živcirat.
kaj ćeš mi sad još i šalu zabranit? daj se malo opusti.:angry:
:lol:
nema zajebancije sa andreicon
to si dobro napisao.
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
jsp_m mi je reko da ko dovede 1000clana ima nagradu, a isto tako i taj 1000. clan
da da . isto kao i za 600 clana ak se sjecas. "put u pariz za dvoje"
čiiil andrea
ma gle, wb, andrea je u stvari naša forumašica godine jer tak nekog (ajmobitpristojnipareć) temperamentnog forumaša koji uvijek zapali atmosferu ko ona smo teško mogli nać. uz nju nikad mira na forumu ;)
ma andrea je zakon
to sigurno...;)= Citat =:
Poslao: zappan
ma gle, wb, andrea je u stvari naša forumašica godine jer tak nekog (ajmobitpristojnipareć) temperamentnog forumaša koji uvijek zapali atmosferu ko ona smo teško mogli nać. uz nju nikad mira na forumu ;)
ajde barem se i ti koji put javiš s postom...i to sve zahvaljujući meni.:cool::D :p= Citat =:
Poslao: zappan
i ovo u zagradi je trebalo ići ovako (dužnostnamjepristojnost)....:)
wb- pogle gore koliko smajlića:afro: :D
smajlici su se kolko vidim odnosili na ono "budi pametan ko ja"
ma vidi ti to, ima i trzavica-postaje sve bolje i bolje. :klap: , ali kad ce rezultati-nije valjda da i ovdje ima afera :d !
a o čemu ti to ?:confused:
tu lud jebe zbunjenog, sad vi birajte jel ste ludi ili zbunjeni
Lud definitivno neće mene neki zbunjeni batje!
Dobro, možda vajtboj ipak mi je nekako sladak :p
Andrea, Coma pa dajte samo se šalim :beer:-sorry ako ste shvatili krivo.
bilo bu ovdje čistoća ,,,,,....
amo kad se ja zbudim...
zadnjih 20 postova (ne adekvatnih ,leti VAN)
kaj sad si odjednom poceo brijati na on topic
to ovisi o tome kaj pijem. Jučer je bila Graševina u igri i onda me pere ontopic.
drš'te se teme. sve bum vas zbrisal sutra il preksutra...
ma mi ćemo zaključit ovu anketu i proglasit pobjednika. ja zatvaram, a glasovi su gore vidljivi.
offtopic rulez! --> :closed: