baš su neka ozbiljna ekipa,sad im ni sajt neradi :spin:
Printable View
baš su neka ozbiljna ekipa,sad im ni sajt neradi :spin:
Dok im sajt ne radi, ne radi im ni net, tak da trenutno ne mogu surfat prek njih. ;D Inače, danas sam se registriral i dobio sam user i pass vrlo brzo. Isprobao sam brzinu na carnetu i dobio sam nekih 2KB/s brže nego prije na iskonu što bi bilo nekih 20kbits više.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Evo, proradilo je :bunny: , prekid je bio nekih 10-tak minuta.
Evo poslali mi account. Sve radi besprijekorno.
I locira u HR. Tako da su se potrudili iako nisu tako veliki kao t-com ili iskon.
Svaka čast! :)
ip-77-104-152-106.rev-addr.vm-mreze.hr (77.104.152.106) is located in Marina Del Rey, California, United States= Citat =:
Izvorno postao josipa04
LOL. A nitko ne zna sa tim Metronetom :) Svakakva je to muljaža. Jesu li barem sad brzine u redu, vi koji imate :)
Brzina je ista kao i prije. Meni sve radi kako spada do sad osim što me sada locira u Engleskoj.
Prije me nije routao ali očito sada da.
Glavno da mi se promet ne naplaćuje i da mi je brzina stabilna, a sada gdje se nalazim manje bitno.
Tko voli neka izvoli, a kome se nedopada što ga ne locira u HR ne treba uzeti account.
Znači, sredili se... Ajd fino... Idem i ja čekirati brzinu...
EDIT: Ovo baš i nije ono o čemu neki ovdje pišu... Zapravo, duplo je slabije od brzine koja bi trebala biti... Koje brzine vi ostali dobijate?
http://www.speedtest.net/result/69251981.png
A kad odaberem Beogradski server, rezultat je nešto malo bolji:
http://www.speedtest.net/result/69252588.png
http://www.speedtest.net/result/69269854.png
http://www.speedtest.net/result/69269614.png
http://www.speedtest.net/result/69269389.png
http://www.speedtest.net/result/69271676.png
sve je bilo dobro do tada kada me locirao u hr sada su brzine pale
trebati će oni malo više poraditi na linkovima jer 3 puta povečanje brzine očito nije dovoljno
Samo da znate, da ionako niste potpisivali ugovor, a spajali se nakon 31. 12. 2006. da će vam svejedno doći tih 49 kn na naplatu... Vjerujem da to znate, ali za svaki slučaj...
Kod mene je brzina sasvim normalna, ista kao i kad sam se spajao s T-Com-om (110 kB/s). Jedino mi se komp malo guši od silnih programa što marljivo skidaju. ;D
Odakle ta informacija?
Jučer se mi rekli da to neće sigurno naplatiti i da isto tako ako se ne spojim cijeli mj nece biti računa :confused:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Meni su brzine kakve su izmjerene ali mi skida s http-a sa 110kB/s dok mi torrent ne prelazi brzih 5kB/s= Citat =:
Izvorno postao bluntafari
Otkud mi te brzine stvarno ne razumijem, a i testiranje s carnet-om mi jednom pokaže 500kbps drugi put 50kbps
Ako će nastaviti ovakvim oscilacijama nad vezama neću se više spajati, računa neče biti i čekati ću iskon da smanji cijene.
To mislim na sljedeći mj ako se stanje ne popravi do kraja godine.
= Citat =:
Izvorno postao josipa04
Nakon koliko dana su ti poslali account?
Ja već čekam dva dana i još ništa.
Ja sam ga dobio isti dan za kojih sat vremena.= Citat =:
Izvorno postao pepelepe
Vidim da su ljudima jako brzo poslali account,samo meni ne. Možda imaju sad gužvu.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Pričekat ću do kraja dana,a onda ću ih pozvati.
Evo,poslali i meni.
Još jedno pitanje,da li mogu i dalje koristiti e mail adresu od iskona
( korisničko ime,lozinku za mail ) ili ne?
evo ja se jučer prijavio kod njih.
čekao nekih 15 min account
al brzina ima je :-/
do 3 puta sporija nek na t-comu..
i dal mi netko može reći zašto mi pol linkova ne otvara??
pošto znam dosti toga skidati imam neke forume i linkove odkud skidam..
al polovicu njih mi ne otvara..-
majku ima..
zašto to??
kakva zaštita ne te strane??
i del možda netko zna ak ne pošaljem potpisan ugovor ili se ne spajam poslije 31.12. dal se onda ne naplačuje ništa??..mislim ak ne mislim ići više na njihov net.
Možeš. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao pepelepe
Trenutno su u banani, nadam se da će uskoro srediti jer ovo je gore od modema.= Citat =:
Izvorno postao dud
= Citat =:
Izvorno postao josipa04
Napisao sam nakon 31. 12. 2006., znači, ako se budeš spajao/la nakon Stare godine, a nisi poslao/la ugovor potpisan, svejedno će ti poslati u veljači račun za siječanj... Tako da ne mislite da možete se spajati od 1. 1. 2007. misleći da računa neće biti... Ja ću čekirati svako toliko situaciju i brzinu do kraja godine i onda vidjeti da li se isplati prelaziti ili pak pričekati još koji tjedan do znatnog snižavanja cijena i kod T-Coma...
= Citat =:
Izvorno postao dud
stvarno,koliko ljudi se spojilo preko vm,a nisu potpisali ugovor niti ga planiraju,da li se onda to nešto naplačuje ili ne?
Pa, i piše vam na stranicama da se ne naplaćuje do kraja godine... Znači, do 1. 1. 2007. oni nas "časte", mada ne baš nekom ludom uslugom trenutno...
mislim da se nismo razmili.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
zanima me dal se taj kao poluugovor može poništiti??
ak se poslije nove god ne spajam i ne šaljem potpis
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nadamo se da će se sve to srediti,ipak im je to tek početak.
Kakav poluugovor? Jesi li potpisao onaj isprintani ugovor i i poslao ih njima? Ako nisi, onda nema ugovora ni vezanja na godinu dana... Ali ako se budeš spajao nakon Nove godine, svejedno ćeš morati platiti tih 49 kuna za siječan... A sad, koliko dugo će ti taj username i pass vrijediti bez ugovora, ne znam... Sad su nam to dali unaprijed, bez ugovora da vidimo kako to funkcionira...= Citat =:
Izvorno postao dud
ma nisam im poslao..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
jučer sam zvao do kad treba poslati..
rekli su da ne mora baš odmah..al što prije..
sad me ova brzina skroz iritira..
skidam rocky balboa s 15kb/sec :-/
prek rapidshare..dok mi prek t-coma ne prelazi nikad ispod 100kb/sec
Ja sam uzeo username i pass od vm-a ,tek tolko da skinem par filmova i ne namjeravam prelaziti kod njih jer mi je amis2u1 dostupan. Vjerujem da nisam jedini i da će se situacija promijeniti nakon 1.1,jer ovako oni nemogu znati koliko usera će potpisivati ugovore tj. koliki međunarodni link im treba.
Daju vam flet BESPLATNO i vi se žalite? :thumbdown
Blago tebi ako skidaš filmove, ja sam se malo prije spojil prek njih i nemrem niti google otvorit . ok-morem al za 3 minute
Kako neki vole ćitati između redova. Napominjem po 382. put da brzina je predaleko od one koju navode, te da ako takva situacija bude duže vrijeme, da onda sigurno neću potpisivati ugovor na 12 mjeseci, jer mi treba brzina... Jer u tom slučaju neka napišu da brzine trenutno nisu kakve bi trebale biti dok ne potvaraju dovoljan broj linkova, jer ovako većina ljudi pojma nemaju, samo vide cijenu, a za brzinu će skužiti prekasno... Ne velim ja da su ili bezobrazni ili da nas navlače za noseve, već samo to da nakon što se oni srede i kada brzine budu stabilne i bar približno onima koje nude, onda možemo razgovarati o prelasku... A to što je besplatno ovih par dana, big deal...= Citat =:
Izvorno postao niten
2 frish: niten ti je dobro napisao. vjerujem da je flat pusten samo radi toga da testiraju koliko bw trebaju prema van i da im se optereti sustav. sada kad je besplatno niko im to nece uzeti za zlo. uostalom zasto im ne mailas brzinu ili vrijeme kad ti nije radilo pa vidi sto ce ti odgovoriti.
btw kakva amerika ip je samo rezerviran od strane vm-a.
inetnum: 77.104.128.0 - 77.104.159.255
netname: VM-ADSL-DYNAMIC-POOL
descr: ADSL dynamic address pool
country: HR
Misliš da nisam? I to kaj je niter rekao stoji, ali stoji kaj i ja velim, ali se ne mislim više ponavljat... Kad prošire kapacitete, možemo razgovarati... Uostalom, provjereno je da vrlo brzo neće biti jedini koji će nuditi flat za tako male novce...
http://www.poslovni.hr/29969.aspx
evo na jednom mjestu sve....srucno,novinarski objasnjeno...
pregled svih ISP-ova
iz toga bi se moglo zakljuciti da svabe nece smanjiti cijene,jer u njihovoj maticnoj zemlji su jos vece...jedino bi mogli povecati brzinu,mozda dodati flat telefon...ali cijene ostaju iste.
u njemackos,kao i kod nas na trzistu su upravo oni najskuplji,nije ni cudno sto korisnici odlaze...
a VM,naravno za sada ostaje 2. po cijeni...
jer vecina nas kod zbrajanja i oduzimanja,smo ispustali iz vida i pretplatu za telefon koju amis nudi(naravno samo uskom dijelu korisnika u ZG) sve u jednom za 50-ak kuna manje.
sto je zanimljivo koliko forumasa je spominjalo da su nam cijene najvise,a ne ispada bas tako...jer i u sloveniji je DUO usluga slicne cijene kao kod iskona,a dsl je dalje cak i skuplji. naravno,ne uzuimajuci u obzir BDP,koji je takav je kakav je...
jedino sto oni imaju i ponudjene vece brzine (10Mb) po nesto vecoj cijeni,cijeni koju mi placamo T-comu
Česta pitanja i odgovori.
= Citat =:
Kapaciteti su prošireni za 3 puta i to je zasad maximalno što se može dobiti od našeg dragog nacionalnog providera,tako da korisnici koji su navikli na ogromne brzine preko raznih p2p protokola nažalost zaguše linkove i onda normalni korisnici koji žele imati povoljan flat i ne razmišljati o dodatnim troškovima ostaju uskraćeni za brzinu.
Nažalost ovo nećemo moći otkloniti za one korisnike koji su navikli bjesomučno downloadati i koji sigurno neće postati naši korisnici,a na apele korisnika koji žele normalan(cijenom i brzinom) internet zamolili bi ih da se vrate našoj dragoj konkurenciji jer tako čine i njima i nama uslugu.
Do sada se dobivalo korisničko ime i ugovor,ali kako to razdoblje traje do 01.01.2007. godine od sada će se dobivati ugovor pa kad se potpiše i vrati ugovor poštom dobićete korisničke podatke za spajanje.
Svi koji se spoje 01.01.2007. smatraće se da su potpisali i pristali na ugovornu obavezu i kao takvi će dobiti računa za 01.mjesec 2007. a ukoliko niste zadovoljni bilo kojim vidom usluge molimo Vas da se ne spajate preko nas da ne stvarate ni sebi ni nama neugodnosti,ugovor niste potpisali,ovo razdoblje je bilo GRATIS isteklo je i dalje očekujemo samo prave korisnike s potpisanim ugovorom.
Za sve ostale korisnike koji ne žele razmišljati o velikim troškovima i normalno surfati ovdje su odogvori na najčešće postavljana pitanja korisnika.
Dokaz da t-com neće samo tako prepustiti korisnike drugim davateljima usluge. Ima vas već dovoljno koji nisu zadovoljni brzinom.
Torrenti ne prolaze nikako ali zaro rapid ide sada konstantno 110kB što mi je dovoljno :) i surfanje radi bez problema.
Ako vam radi bilo koji p2p surfati nećete moći barem ja ne mogu ali čim ugasim p2p sve leti čak i CARNet Bandwidth Metar
evo dokaza
http://img226.imageshack.us/img226/6...zinagb3.th.jpg
http://www.speedtest.net/result/69720620.png
http://www.speedtest.net/result/69721013.png
http://img301.imageshack.us/img301/2...ina2yo4.th.jpg
Oni testovi od prije bili su sa p2p u pozadini sa brzinom downloada od 5kB, a sada dok ih nema sve je normalno
Ponovo povećana brzina linka.
Nakon dugih pregovora uspjeli smo isposlovati dodatno proširenje našeg linka prema T-comu.
Mreža sada ponovo radi s normalnim brzinama,te su time ispravljeni problemi sa brzinama.
Trenutno smo u slanju prigovora na adrese Telekom agencije i Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja da bi se izborili za mogućnost pružanja bolje i povoljnije usluge za Internet korisnike ADSL usluge.
Nakon rješavanja ovih problema moći ćemo ponuditi još bolju i povoljniju uslugu Vama našim sadašnjim i budućim korisnicima.
Čak su im i stranice hakirali. Da mi je znati tko i zašto... :rolleyes:
= Citat =:
Ovim putem se ispričavamo za sve nesitinite podatke koje ste možda mogli pročitati na našim stranicama.
Stranice su sada zaštićene i na njih su vraćene ispravne informacije.
Još jednom primite našu ispriku ako ste doživjeli bilo kakve neugodnosti zbog ovog nemilog događaja.
Očito su ovo dopisali :comp:
jer toga više nema :-/= Citat =:
Kapaciteti su prošireni za 3 puta i to je zasad maximalno što se može dobiti od našeg dragog nacionalnog providera,tako da korisnici koji su navikli na ogromne brzine preko raznih p2p protokola nažalost zaguše linkove i onda normalni korisnici koji žele imati povoljan flat i ne razmišljati o dodatnim troškovima ostaju uskraćeni za brzinu.
Nažalost ovo nećemo moći otkloniti za one korisnike koji su navikli bjesomučno downloadati i koji sigurno neće postati naši korisnici,a na apele korisnika koji žele normalan(cijenom i brzinom) internet zamolili bi ih da se vrate našoj dragoj konkurenciji jer tako čine i njima i nama uslugu.
Taj T-Com se stvarno služi svim mogućim prljavim trikovima.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Joj kad bi samo ljudi prestali biti ovce... ali to je nemoguće u Hrvatskoj, zemlji čobana. Tako je tipično za nas da svi kukaju i kukaju i žale se kako im je skupo i loše, a onda kada dobiju priliku da nešto promijene svi se nešto boje, pa svi nešto čekaju, pa bude susjed testirao pa ću onda ja ić' na ziher.
Tako je bilo i s Tele2 tako će biti i s bilo kojim ADSL providerom. Jer malo je onih koji su informirani i svjesni onoga što se dešava oko njih. Kod nas većina želi biti šminka i ne želi koristiti jeftino i jeftinije jer onda ispada da su jadni siromašni. Koliko puta sam čuo: "Tele2..., a to su oni jeftini". To je ona filozofija: Imam BMW-a al' ne jedem da ga mogu točiti. Teško će se tu išta desiti uz naš Balkanski mentalitet.
Ma figu su oni povećali link, a niti su im stranice bile hackane. Prije bih rekao da su zabranili p2p promet na svojoj mreži pa su se brzine ustabilile. Probajte nešto skinut s torrenta preko vm-a pa ćete vidit o čemu pričam.= Citat =:
Izvorno postao josipa04
Meni se čini da nisu "zabranili" nego su samo limitirali po korisniku. Od prvog dana mi ne prelazi tih 5kB.
Prije je išlo sigurno više od toga, znam provjereno, ali od danas koma.= Citat =:
Izvorno postao josipa04
Meni je stalno tih 5 kB dok mi je na rapidu bilo 110KB danas mi je prvi put bilo 10kB, a to je stvarno neprofesionalno od njih ako limitiraju brzine :thumbdown
Prvi, veliki minus...
da brzine su fakat koma danas mi ide 13 kb/s samo jednom mi je islo oko 100 kb/s
ako se ovako nastavi vracam se na t-lopove
Zvuči kao DCM ;D
Evo ja skidam sa rapidshare i brzina mi ne ide ispod 100 kb/sec
( nemam još potpisan ugovor )
Radije probaj sa nekog P2P programa ili torrenta...= Citat =:
Izvorno postao pepelepe
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
na Aresu mi je bila brzina filma oko 80 kb/sec,a sa torrenta baš ne volim skidati jer mi se previše puta desilo da je zastao na 90% i nikud nije više išlo
a na rapidshare preko 100 kb /sec
jeee sad mi je brzina iznad 50 kb/s :jump:
Preko p2p programa, ili http download?
evo sa rapidsharea sam skinuo oko 80 kb/s a brzina na torrentima ovisi o seedovima= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Znači nije više limitirano na 5 kB/s?
ne danas sam neki torrent skido na 16 kb/s ali mi je dopizdilo ;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Svaka čast ljudi. Ali kod mene nije niti blizu dobrome još od jučer . Danas sam čak uspel napraviti test brzine i evo rezultata: download iznosi 31kb/s, a upload je normalnih 161kb/s. Sam ja kaj krivo postavke složil od DNS servera ili kaj već?? Ja sam iz Varaždina. Možda to ima kakve veze.
Ja isto u vžu i torrenti su koma, neće radit nijedan.= Citat =:
Izvorno postao Majky
http://img139.imageshack.us/img139/6051/69982694nc3.png hi hi hi
al fučkaš sve to kad mi torrenti ne rade
Konačno radi surfanje i skidanje istovremeno. Skidam sa rapida sa 110kB i surfam bez da veza osjeti da je pod opterečenjem.
Inače smatram da je nepotrebno raspravljati o brzinama i kvaliteti jer ipak nitko od nas nije dao niti kunu za flat a ipak svi skidamo kako tako.
Sigurna sam kada će svatko dati tih 49kn da će i svakom sve raditi.
Torrente nisam sada isprobavala ali nisu mi niti tako bitni ali i to će raditi 100% jer nema smisla zabranjivati neke stvari.
Za mene je ovo beta testing od strane VM-a i ništa drugo. Nakon 1.1. treba raspravljati o kvaliteti a ne sada dok oni još sve podešavaju.
Jer ni t-com nije bio sjajan i bajan u počecima svako malo pad sustava, nisam jednom zvala i prijavljivala nedostupnost nego više puta i nitko se nije pretjerano bunio glavno da je imao MAX adsl.
A da ne spominjem MAXTV koji isto tako zna blokirati pa serveri "padaju" itd.
Meni je važna jedna stvar: ako postoje neke restrikcije, ja tu uslugu ne mislim uzimati bez obzira koliko povoljna bila... Meni internet treba za sve, znači uključujući i za surfanje i e-mail i p2p i torrente i streaming...
neda memi vrag mira pa sam ih zvao u vezi torrenta i lik veli vjerojatno je velika navala, vjerojatno je velika navala
Hej :D
Ok imam mrezu dva dana i mogu reci da nisam zadovoljan ponuđenim.
Igram WoW i prijasnja apsolutno perfektna i stabilna veza od max 100-150 MS postala prava koma. Ogroman lag min. 400ms i povremena iskljucenja :-/ .. Uistinu se nadam da ce stvari nakon nove proraditi glatko jer zaista ne zelim potpisivat ugovor pa makar morao placati nekih 150 kn vise da si spasim zivce i nesto zadovoljstva.
Isto tako sam primjetio slabiji promet opcenito. Download sporiji, sporiji pristup stranicama koje su vec u temp-ovima. :O
O nemogucnosti torrenta ne zelim ni govorit jel ima nekih stvari koje se skidaju svaki thedan i stvarno neznam kako cu bez toga.
Zanima me dali oni koriste vlastitu infrastruktura ili koriste bandwidth od HT-a jer onda je moguce i da ih HT sabotira. A ako koriste svoji infrastrukutu tada moza veza nikada nece biti na razini one sto nudi HT.
Ljudi,treba malo pričekati.Iskreno ja mislim da ih T-Com malo koči, a ako kažu da je navala, treba i vremena da se sve posloži.Uostalom, ja sam među prvima imao ADSL, pa se sjećam problema sa njim.Svakih par dana sam zvao službu za korisnike.A i moja sestra je prošle godine uvela si ADSL, pa je također bilo problema - veza joj je svako malo pucala, download je znao biti katastrofa i sl.
Između ostalog ovo piše na stranicama od VM Mreža:
A i same VM Mreže su rekle da će se nakon 01.01. situacija bitno poboljšati.Ako gledamo da je kod nas do sada bio flat dostupan za 300 kn, a nakon toga netko ponudi za 80 + 50, normalno je da je navala velika...barem ja tako mislim, te da neće sve raditi od početka idealno...= Citat =:
Nakon dugih pregovora uspjeli smo isposlovati dodatno proširenje našeg linka prema T-comu.
Mreža sada ponovo radi s normalnim brzinama,te su time ispravljeni problemi sa brzinama.
Trenutno smo u slanju prigovora na adrese Telekom agencije i Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja da bi se izborili za mogućnost pružanja bolje i povoljnije usluge za Internet korisnike ADSL usluge.
Nakon rješavanja ovih problema moći ćemo ponuditi još bolju i povoljniju uslugu Vama našim sadašnjim i budućim korisnicima.
A kad će t-com smanjit cijene, i hoće li uopče smanjiti???
Može mi netko reći s sigurnošću??
ako se idem ovaj mjesec spajat prek njih na net..dal samo za ovaj mjesec pošalju račun ili bi to mogli napraviti i za cijelu godinu??
jer još nisam siguran kako će im to funkcionirati..mislim na brzinu..
Svi koji se spoje od danas na dalje, dobijat će račun od 49 kuna za mjesec u kojem su se spojili... Ako se ne spojiš niti jednom u mjesecu, neće ti naplatiti... To vrijedi za one koji nisu potpisali ugovor i poslali ga...
I, kakvo je stanje danas što se tiće brzine, torrenta, p2p i sl?
Dal je sve u normali ili?!?
da to i mene zanima dajte javite što prije:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao zeroo-cool
Još uvijek radi sporo, neke stranice uopće ne rade, ping loš itd...
Kod mene je od danas sve normalno, vidi se da mreža "lakše diše". Ovih prethodnih dana je preko noći bila odlična veza 110 kB/s dok je preko dana bilo dosta manje, oko 30 kB/s. Danas mi je cijeli dan veza između 100 i 110 kB/s što je i više nego u redu. Ja sam zadovoljan, s obzirom na to da u jednom danu skinem više nego što sam kod T-Coma smio u mjesec dana, a za iste pare. :)
Meni još uvijek ne rade sve stranice, brzina je napola manja nego na t-comu tak da još to nije ni blizu usluge koju bi htio, ali dajem im mjesec dana, tj. cijeli mjesec ću ih koristiti, i ako usluga ostane na ovom nivou jednostavno ću se morat vratit na iskon 5gb paket. :rolleyes:= Citat =:
Očito je kod vas u Varaždinu nešto u banani jer ovdje u Zagrebu radi normalno, možda mrvicu sporije nego dok sam bio potkradan. Evo šta kaže firewall o prometu:
http://img152.imageshack.us/img152/6443/vmvezakp3.jpg
Hm... a kakav ti je ping i dal ti je takva brzina dok skidaš bilo šta sa stranih servera ili samo domaćih?= Citat =:
Jel mi sad mozete malo ovo pojasnit: Znaci t-comu placam 79 kn brzinu i vm mrezama 50 kn flat? I jel to to? Ja sad imam kod t-coma start paket i znaci ak ga ne trosim platim t-comu tih 79kn i vm mrezama 50 i to je to ili moram dva puta platiti 79kn?
79 kn T-Comu, ako se ni jednom u mjesecu ne spojiš preko njegovih postavki plus 49 kn VM-Mrežama za Flat...
Plaćaš sveukupno 128kn, ali nemoj se prerano veseliti jer vmdsl za sad ne radi baš bajno.= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
Još jedan problem u vezi skidanja s rapida. Do sada mi radilo disconnet connect pa novi IP i rapid shvatio novi user a sada mi stalno javlja vaš ip 80.253.169.110
upravo skida, a moj stvari ip je 77.104.20.128 :confused:
Stalno detektira VM-ov ruter a ne moju stvarnu adresu i by by rapid
neka neko pokuša doći do counter-a
http://rapidshare.com/files/7066255/...iON.part10.rar
ili je to samo meni ili je to sljedeći problem osim torrent-a koji ću imati preko VM-a, a to mi se i ne sviđa previše.
Ne znam kakav mi je ping i ne znam kako bi ga testirao, to je vezano uz igrice jel'? Ne igram baš igrice tako da mi to i ne znaći previše. A što se tiće domaćih i stranih servera, sa svih skida isto. Evo ovo je kad skidam s rapida:= Citat =:
Izvorno postao ojpi
http://img406.imageshack.us/img406/6...pidvezahr8.jpg
Meni sad isto ne radi šema s diskonektanjem, do prije sat vremena je radila normalno. Valjda će se srediti to. I dalje nisam nezadovoljan. :)= Citat =:
Izvorno postao josipa04
Zašto kažem nezodovoljna zato jer za čisto surfanje neću potrošiti 1 GB koliko nudi iskon-tcom i to če me stajati 20 kn ili 512 MB za 10 kn kod iskona.
Nije mi za plačati 49 a da samo surfam!
Evo, sad i meni napokon vuče sa http-a max brzinom, samo je zanimljivo da na bwm.carnet.hr prikazuje da mi je ip adresa 80...., a u routeru i dalje počinje sa 77. Vjerojatno su nas bacili preko nekog proxya ili tak nešt, uglavnom, sad radi puno bolje i otvara stranice koje prije nije htio. Samo kad bi tak ostalo...= Citat =:
EDIT:
Dakle, sve su nas bacili preko istog proxya tak da je sad nemoguće skidat preko rapidsharea, a brzina je dobra uglavnom na domaćim stranicama, prema van još uvijek slabo. Uglavnom, VM je KATASTROFA.
Bas nas hoce otjerati.Ja sam se danas spojio.Dajem im mjesec dana fore.Kada skidam preko private trackera brzina mi je izmedju 50-60 kb/s.A ziher bi na T-Comu bila oko 100...
Ovo je strahota...koji prljavi trikovi. Nasadit na proxy server. Nije ni čudo što su performanse p2p aplikacija očajne ;D
Mogao bi ja uzet jedan akaunt da poberem abuse na usenetu i svih vas rijesim muke? :king:
Svaka im čast! Prava konkurencija t-com-u. Ipak za samo surfanje mi ne treba flat za 49 kn jer na iskonu je za 20 kn 1280 MB, a to je za samo surfanje i više nego dovoljno jer ipak VM ništa drugo ne nudi. Sve "zabranjeno".
Sataviti nas sve na isti proxy-a je ..... sami dodajte i rout-ati nas simo-tamo a na kraju izlazna adresa svima ista. 5+ za VM, majstori :thumbup:
Ne mogu trenutno ni staviti sliku na http://imageshack.us/
inače ovo je dokaz moje trenutne brzine
http://img124.imageshack.us/img124/6...juceqh1.th.jpg
http://img106.imageshack.us/img106/3...uce2lw0.th.jpg
jednostavno nema downloada bilo gdje da testiram :(
inače kada pregledavam ovaj post slike ne vidim nadam se da ih vi vidite
a carnet kaže fiju
http://img123.imageshack.us/img123/4...uce3rg7.th.jpg
a ip vidite i sami
surfam prek vma trenutno , em mi je sporije surfanje nego sa tcom-om/amisom , em mi NE ZELI SKIDAT PREK TORRENT MENAGERA , EM MI NECE SKIDAT PREK p2p PROGRAMA
pa sta je to ???kakve su to vrazje restrikcije?
http://img395.imageshack.us/img395/5125/dvy1.jpg
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja nisam potpisala ugovor i spojila sam se ovaj mjesec i za taj mjesec znam da moram platiti tih 49 kn,ali me zanima da li mogu koristiti njihovu uslugu do kraja mjeseca bez ugovora pa možda i 2. mjesec bez ugovora,a ako dođe nešto novo samo se više ne spajam od idućeg mjeseca?
Uključi enkripciju u programu za torrent. Preporučam utorrent.= Citat =:
Izvorno postao stamp1
Nećeš se ti gotovo sigurno spajati sljedeći mjesec tamo :D= Citat =:
Izvorno postao pepelepe
Mislim uzet iskon_duo, jel u njega ide sve preko jednog proxy-a ili se moze normalno sve skidat?
Pa ove su panjine sada stavile i statični IP, mislim da ako im ostane 100tinjak korisnika, puno im je ostalo... i to sve oni koju su poslali ugovore prije Nove godine...
Code:http://www.netdisaster.com/go.php?mode=manif&url=http://www.vm-mreze.hr/
;D ;D ;D ;D ;D
Ja ne znam da li sam ja nešto privilegiran ;D ili jednostavno imam sreće kao i uvijek ali evo, ovo je moja trenutna brzina s rapidshare-a:
http://img53.imageshack.us/img53/5066/vezaiz4.jpg
P.S. Još uvijek im nisam poslao ugovor tako da nije zbog toga.
Kako si sada uspio sa rapida skidati?
Ne znam ali trenutno skidam dva fajla s rapida dok su maloprije bila i tri u igri, naravno zahvaljujući ovome
Maknuli su nas s proxy-a. Barem meni sada na carnetu pokazuje pravi ip, a inače zbog tog proxy-a mi nije htio otvarati 50% stranica.
Pametno od njih ;D
i jesu li sredili skidanje preko torrenta?
Može netko konkretno reći??
dal se može normalno skidati s rapidhera?? mislim da se odkonektira pa opet ili treba čekati nekih 1 sat??
i dal je brzina prek njih bar prek 50-60 kb/sec??
jer imam dosti toga za skidati pa da se spojim prvi put ove god..makar koštalo 49 kn.
hvala na odgovorima
Samo da se pohvalim. Na IskonDuo sam s 1024/256 prijenosom...
http://img519.imageshack.us/img519/7175/71023592aq5.png
U krivoj se temi hvališ...= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
jel može netko odgovoriti na ono prije?? pliz
ovako rapid radi normalno znači konektiranje i diskonektiranje, brzina je 100 -110KB/s= Citat =:
Izvorno postao dud
Što se tiče torrenta to barem meni ne radi kako treba stalno mi je do 5KB
I kod testiranja brzine na speedtest.net nemože detektirati download stalno mi je 0 KB ali me sada barem locira u :hrv: i to u gorskom kotaru ili već tamo negdje u blizini.