odes u gogle i nadjes..imas vise modova-uvije prvi,letenje,nos,..
@eminem na pocetku koristio sam civic i golfica a na kraju uvijek elipse(najbolji start)
Printable View
odes u gogle i nadjes..imas vise modova-uvije prvi,letenje,nos,..
@eminem na pocetku koristio sam civic i golfica a na kraju uvijek elipse(najbolji start)
da, skinuo sam trainer, i kaj sad? di da ga stavim..... i kak da ga pokrenem.....
pokrenem ga pa kaže 'could not locate the game in memory'
imas vise trainera npr ja svoj pokrecem u somom direktoriju igrice
skinuo sam neki dr trainer koji sito pokrenem iz direktorija igre, i onda uđe u igru preko njega, ali neznam kako koristit to u igri...
tam piše neka slova za razne akcije.........
snajdi se decko
pa nemogu se snač!
šta recimo za beskonačan nitro... šta se stisne?
pa valjda ti pise na traineru kaj moras stisnuti!! ak ne pise skini novi..ma ne, daj mi reci mail pa bum ti ga poslo za par dana!
piše u traineru:
1/2 always first place on/off
O one lap race
K/L chaos timer on/off
G/H ghost race on/off
V super jump
U super speed boost
N infinite nitros
S max style points
M max money
i kaj bi ja sad trebo? za vrjeme vožnje stiskat ta slova ili................
E PA TO PITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!"
...također sam ga skinuo...ja stišćem ko budala al neide...NOS se opet troši,nema love...
ajmo vjeko, objašnjenje........ :D
jesi li ga stavio u direktorij di je igrica, jesi li odabro nalov igrice koju zelis(NFSU)?? e kad to napravis stisnes N tijekom voznje-beskonacno nosa i to ti je to.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
piše u traineru:
1/2 always first place on/off
O one lap race
K/L chaos timer on/off
G/H ghost race on/off
V super jump
U super speed boost
N infinite nitros
S max style points
M max money
i kaj bi ja sad trebo? za vrjeme vožnje stiskat ta slova ili................
E PA TO PITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!"
-beskonano nosa vam uopce nista ne pomaze(kompjuter je jednako brz)
...a šta je sa ostalim,novci,super jump...
sve je ok, u direktoriju igrice je..... al neče....
neke tipke poput J=jump ne rade na svakoj utrci(ne znam zasto)....dok nos i always prvi rade uvijek-bar meni......ak vam ne rade traineri napisitemi mail pa bum vam poslo svoj!= Citat =:
Poslao: Eminem
...a šta je sa ostalim,novci,super jump...
evo ti moj meil na PM
nejde jer ti je inbox full. mymail@hi.htnet.hr
Evo vratih se sa skijače.Taj trainer sam i ja imo,stavio u direktorij al se desi isto što i Killi, nemre igru pokrenut.WTF?
ja preko ovog trainera gore udjem u igru, i onda kad za vrjeme igre pocnem tipkat, jednostavno izadje iz igre skroz.
nesmis sve tipke stiskati-najcesce rado NOS i ALWAYS FIRST(1)
pa ne stiscem sve tipke, samo onu za nitro
daj nabacite slike auta, ovo je moj trenutno, tek sam zavrsio s level 1 modifikacija i krenuo na 2, igram se polako :)
i da auto nije pederski ako ima ruzu na sebi, meni bas dobro izgleda :)
http://web.vip.hr/mobil4.vip/nfs.jpg
nisam znala gdje da mi killa stavi ovu sliku, htijela sam vas pitat : vam se sviđa ovaj autek?= Citat =:
onaj iza peugeot crni je moj, golf 4 srebrni je od starog, a fabia zlatna od stare
imaš lijep izbor auteka doma....
a nisi rekla čiji je ova zelena pila
ma to je od jednog tatinog frenda....dobar je vozila sam se, ali onak osjetiš svaki ***** na cesti...mislim svaku rupu
...to je i bit tog auta.....:)
takvi auti nisu namjenjeni hrvatskoj, posto mi nemamo ceste za takve aute...
ma nemamo ceste ni za bilo kakve aute.....
sad ču dignut par mojih auteka sa N4S:U-a
Takve aute bi trebali zabraniti u pastelnim bojama :p
evo sada da vam ja predstavim neke od svojih auteka::::
ovo je nissan skyline, skojim sam zavrsio igru
http://free-zg.htnet.hr/doljan/undgrnd_skyline2.JPG
http://free-zg.htnet.hr/doljan/undgrnd_skyline.JPG
ovo je moj mali slatki golfic
http://free-zg.htnet.hr/doljan/undgrnd_golf.JPG
tu je ovaj prekrasni zeleni luđak
http://free-zg.htnet.hr/doljan/undgrnd_350Z.JPG
i ovaj debeljuco
http://free-zg.htnet.hr/doljan/undgrnd_206.JPG
Heh...stvarno se svašta da napravit od autiju u toj igri :rolleyes:
Ali nizak ti je style brate imao sam toliko na prvoj trećini igre :afro:
ma super kao zavidim ti ono...... to me opče ne zanima!
= Citat =:
Poslao: andrea
dobar je vozila sam se, ali onak osjetiš svaki ***** na cesti...
ti pase?
:beer: :beer:
@velj:lol: :lol: :lol:
BTW.....nabavio ja igru.....
ma nisi jos, tek budes :)
onda ok.....
Naravno. Treba preči igru sa trejnerom na izi i onda je to to jel?= Citat =:
ma super kao zavidim ti ono...... to me opče ne zanima!
http://www.smily.at/smily/smily980.gifaha= Citat =:
Poslao: dj_velja
ti pase?
:beer: :beer:
ma kaj si ti briješ stari, pa nisam prešao igru sa trainerom, još ga ni danas neznam pokrenut.....= Citat =:
Poslao: Ch3lawy
Naravno. Treba preči igru sa trejnerom na izi i onda je to to jel?
naj se ti meni živcirati killek..
ja sad vozim clia u autoskoli. dizel je fino ide
meni je od onih tvojih gore auteka najlijepši peugeot 206:)
frend isto igra tu igricu, i on je napravio crnog peugeota sa plavim munjama...prekrasan mi je....
da ja sam imo neko vrjeme skyline-a crnog sa plavim munjama...... e da mi je to zapravooooooo
micubiši elipse zakoon izgleda-kad bum imao vremena bum uplodao sliku
ljudi pogledajte kupio sam si novi auto - shelby
http://free-zg.htnet.hr/doljan/ja_i_shelby.JPG
:lol: :thumbup:
ccccccccccc
evo ja stigo do 66 faze i sad idem da predjem sve,vozim Micubishi Eclipsa ili kako se vc pise
ja ne igram više ovu igru. prešo je i dosadila mi i bok...
nabavio igricu i skoro zaboravio otic na forum kolko je dobra
= Citat =:
ja ne igram više ovu igru. prešo je i dosadila mi i bok...
ja isto
ali zato igram vice city opet, jednostavno to mi je tako igriva igra da je stalno igram......
Oasti ja sam prešao i idem ponovo!
Prešo sam s mijaticom, samo sam se pred kraj malo prebacio na rx7 koji je isto fantastičan auto.
Sad prelazim s nekim dugim autom, neću s malim autima, razlikuju se dosta u tehnici vožnje pa ću si dat truda jer mi je igra predobra. :)
@svi dobro konacno mi recite koliko vam autek maximalno ide na DRAGU s beskonacno NOSA??(trainer)...frend mi je uspio dogurati do 390kmh, a ja 368kmh..
nemam trainer
nemam još ni igricu....
ma meni nijedan trainer ne radi
kad ti kanta ne valja ;)
Možda bi trebalo biti pitanje: Koliko maximalno na dragu bez trainera i bez da mašina ode u ... Ma pustite NFS, ja odigro Max Payne 2. Jao kak je to zakon igra, šteta kaj je toliko kraća od originala (prešo za 3 dana :( ). Valjda zbog dobre grafike i ogromnih nivoa ---> svakako probajte
ja baš nevolim takve igre....... a da je imam onda bi je probao....
Meni je max super igra, ali hrc zaigraj i mafiju, nema bullet time ali je predobra igra.
E ajmo sad momci koji vam je bio najjači drift? :)
Tata se odsklizao do 37 tisućica i kusur...
http://web.vip.hr/ezekiel.vip/dobar_drift.jpg
u driftovima ja carujem..... :) samo se nesječam koji je bio največi.....
Dobar je drift, svaka im čast jer je trebalo izmislit nešto novo.
Drift je odličan ali neznam kaj bi novoga mogli stavit u sljedeći NFS. BTW. Ch3lawy odigro ja Mafiu-zakon igra.Legenda koja je stara al ima bolju grafiku od većine današnjih igara na PC-u (i šire). Koji vam je najbolji mod u NFS-u? Meni je recimo drift nešto nevjerojatno
meni je lap knockout ok i sprint
a koji vam je najbolji auto......... meni je bio golf ok, pa onda neznam nesječam se pa onda skyline......... mislio sam da mi skyline neče bit najbolji ali ipak je..... problem je što si prisiljen promjenit auto dok ne dođeš do te faze kad jednostavno taj auto nemože izvuč snage za bilo kakvu pobedu
micubuši elipse -auto sa najboljim ''letecim' startom and max brzinom..
mazda mx5, najbolje drzanje
da mx ica ima najbolji handling, ali za pobjedu je bitnije ubrzanje i brzina nego držanje na cesti.........
e a zakon mi je i nissam zx...... ne..kak se zove......
najljepsi mi je ELIPSE sa prosirenim blatobranma and u crnoj boji s taknim kromiranim naplatcima(19')..morat cu sliku staviti ovde..
ja sam s mx5 zavrsio cijelu igru, tu i tamo sam za drag uzeo hondu s2000 (pozdrav chelavi :) )
Nisi mi se pohvalio da si prešao :)
Inače "ali za pobjedu je bitnije ubrzanje i brzina nego držanje na cesti........." (by killa) je neistina, ja sam prešao cijelu igru osim JEDNE (brojkom:1) staze sa mijatom, kad sam uzeo rx7 jer sam morao, budući da su me previše prali na ravnim šnitama.
Najvažniji je handling, jer ako dobro odvozim zavoj skinem ohoho vremena ak je tip ispred mene, a ak sam ja ispred (što obično jesam :p) onda samo bacim pogled unatrag i gledam kako su sve manji...
Ko je suprotnog mišljenja imamo online mod :)
preso ja odavno, cd-ovi su kod tome vec skoro tjedan dana, a jadan jos uvijek ne zna kak se instaliraju igre :D
...najveći drift...mislim,negdje oko 29000-30000...with Subaru Impreza...
je sam isto oko 37-38 tisuca, mx5
Makar kad se napravi takav drift to je više drž-nedaj-fulaj zid-totalni gubitak kontrole-vožnja :)
jebga, al si frajer poslije na forumu :D
A tek kad izađeš i zašprehavaš male... :smart:
neznam kakva je igrica moj stari i buraz je igraju isto ko i vice city brijem..hehe,neznam
nema baš nikakve veze sa vice cityem........!
znaaaaaaaam,aj me ti floorkilla imas definitivno nes protiv mene!aj da to rijesimo. sta i zasto!!?? ja sam kao prvo rekla da moj burky i stari te dvije igrice stalno igraju,mogla sam napisat i craha da igraju, (ne igraju) opet totalka drugacije..kuis!! nisam niti namjeravala rec neku igricu koje su iste..kuis??
e al ima veze sa voznjom, jel tak mala??:) krck= Citat =:
nema baš nikakve veze sa vice cityem........!
e kad odem u folder gdje mi je nfs, kaj su mi saved games, odn sta trebam iskopirati kad ponovo instaliram igricu da mi je normalno sejvano
ak imas xp..windows\system\aplication tak nekak..potrazi..100%se tu nalazi..
tak je! beeeelj . :D= Citat =:
Poslao: vjeko
e al ima veze sa voznjom, jel tak mala??:) krck
ma šta si si ti zabrijala da imam nešto protiv tebe.......a jadna...
sad me jos i jadnom nazivas??! oh fala ti puno :(= Citat =:
ma šta si si ti zabrijala da imam nešto protiv tebe.......a jadna...
pa ono neznam procitaj sve svoje rijeci koje su upucene meni.
papa cepes shvapatipi opo cepemupu tipi gopovoporipim. fapa lapa tipi jopos jependapanduput napa oponopom APA JAPADNAPA!!
nadam se da isam izostavila slova :)
ma......... opet si zabrijana sva...... onda čemo se nači pa da ti se ispričam :) za sve...... što sam ti reko......a što nisam trebao :)
oki-doki kada dodem u zabreg javljam ti se
Floorkilla, samo da znas da sam ja KRALJ ISS Evolutiona... Ne bi mi presao centar... hehe
:deal: --- provjereni PRVAK
ajmo onda nabacit tekmu..... pa ces vidit da sam bolji :)
daj to je sranje...........izazivam vas na čelenđ -fifa2002WC
nema sanse da me pobjedite:)
Svi ali baš svi koji igraju ISS tvrde da su nepobjedivi... :rolleyes:
Mi pravi igrači pustimo da razultati govore ;)
tako je!
e meni je super igrica MOTO GP2
Ja obožavam i naravno rasturam ISS PRO EVOLUTION, ali na Playstationu jerbo na kompu ga još nisam igrala, ali svaki koji mi se do sada suprostavio je popušio, igram na pet zvjezdica i prelagano je to sve sam živo već osvojila, kad će napraviti malo težu verziju ovak mi je već dosadno...pa si vi sad mislite, nema me nitko u ISS..:cool:
hm.......... :chatter: vidjet cemo se mi
Ima da osvjetlaš obraz muškog roda i pokažeš ženskama da im je mjesto u kuhinji :p
tocno! i...i.....i........ usisavati prasinu... LOL!!!
pa mogu se i zene zabavljati,ali bez usisavaca itd... valjda..
znate li vi sta je kada zena dode u dnevni boravak ... lanac iz kuhinje je pre dugacak :)