Ja sam ove mape isprobao na starom I-GO-u 2006.
Samo sam ih prebacio na SD-karticu u direktroij od I-Go-a u map folder, pregazivši stare i sve radi OK. Ništa nije trebalo dodatno raditi.
čudno da nekima neće..
pozdrav
Printable View
Ja sam ove mape isprobao na starom I-GO-u 2006.
Samo sam ih prebacio na SD-karticu u direktroij od I-Go-a u map folder, pregazivši stare i sve radi OK. Ništa nije trebalo dodatno raditi.
čudno da nekima neće..
pozdrav
imam problem
skinuo sam igo s onih linkova od zpintara,međutim prilikom otvaranja arhive (na kompu) u prvom rar fileu idem na setup,al mi na kraju javlja error.
nisam siguran radim li ispravno il trebam odmah nešto iskopirati na SD pa onda pokrenuti.
unaprijed zahvaljujem
Moras perbacit na sve na memorijesku karticu i na uredjaju pokrenit setup..
BTW.. ovo je tema od ViaGPS2, tak da ste skrenili daleko s teme.. NHF
Skinuo sam ova dva fajla za viaGPS,i vidim da je to samo karta hrvatske,može li neko poslat link za cijelu kartu.
Imas na torrentu Via GPS 2 cardinale 1.8GB i to crackirana verzija meni radi na pocket PC-u ali nisam sa njom zadovoljan.Zapinje i resetira se za razliku od originala.
Izišao je update "ViaGps 2.1" poboljšane karte , noćni mod, zoom kao kod iGO-a.
Pozdrav svima!
Zanima me ako netko zna gdje se mogu skinuti pomorske karte i adekvatan program za njih, idem se voziti sa brodićem pa bi mi dobro došle!
mene pak zanima sta se tice ViaGPS 2.0 ili 2.1, da li funkcioniraju na Fujitsu Siemens T830 jer ima ekran 240x240, i da li ima neki patch za tu rezoluciju?
Hvala
ovako.. sto se tice pomorske karte.. nadji vito navigator, viagps i i-go su cestovne navigacije..
a sto se tice viagps rezolucije, mislim da ima samo za qvga, cak mislim da ne postiji ni za vga, mozda ima neki patch za vga, ali za square mislim da ne postoji, viagps cak nemoze okrenit iz landscape moda, sto je prelose...
Kad se već "refreshala" ova tema, ima li naznaka da će "netko" uskoro cracknuti ViaGPS 2.1?
imam ja 2.1, ali nisam jos stigao provjerit dal je crackirana
Ako je kao Cardinale 2.0, bolje nemoj. Ja sam moju bacija kroz prozor auta u Njemačkoj koliko je bila dobra(masano plaćena 1700 kn), Zato me iGo 2006 plus spasija po Frankfurtu i Manhaimu, a on je sa torrenta. Čim iziđe novi iGO My way 8 kupujem ga. Probao sam crackiranu verziju cardinale 2.0 ona se sama resetira. Original sta se tiče toga u redu, al me izludila u ne snalaženju,vodila me u neke ulice koje opće ne postoje. Samo bi karta letala po ekranu, jednostavno se nije snašla u prostoru. Zato je i završila di je završila.
Pozdrav,
ovako imam jedan problem kod viagps 2.0
naime, imam PDA yakumo delta 300 GPS Windows 2003
via 2.0 radi ok, samo bi trebao prebaciti na landscape,
kako da to napravim??
Za sada kad biram neku lokaciju isl nemogu neka slova odabrat
jer nemogu doci do njih...
unaprijed hvala!!
Orginalno je viaGPS 2.0 napravljen za WM 5.0 pa su nabrojeni problemi vjerojatno zbog operativnog sustava.
Vise o tome: LINK
a dal se moze to ikako rijesiti ?!
btw. uploadam vam novu kartu hrvatske (iGO) 6.5mb
Pa jednostavno - koristi iGO koji je po meni, koji dosta koristim navigaciju, puno bolji (ne ulazim u detalje oko tocnosti karata jer i jedni i drugi imaju gresaka).
iGO 2006 PLUS - LINK (za slucaj da ga nemas)
Pozdrav......
Hvala za kartu HR !
sve ja to kuzim godinama sam u tom,
samo me zanima dal se kak moze skonfigurirat via2.0 da radi na landscape?!
da nekako iz windowsa zvrtim ekran dal bi se onda prikazivao na land ??
btw kaj nije IGO my way noviji od 2006 plus ?!
sad je samo problem kako zarotirati win 2003 za 90°
Kad izlazi kod nas iGO My way 8???
http://www.i-go.com/hr/contacts/index.php postavis pitanje mailom i oni ti odgovore:)