Nešto je iscurilo jel sam to probao ostrugati i ne da se
Printable View
Nešto je iscurilo jel sam to probao ostrugati i ne da se
pa da točno kad je bila oprana u vreloj vodi.....
ah dobro znači krivnja 50% mamina 50% tvoja. baš me zanima dal bu mama stvarno dala lovu za novu 6600
Rađe kupi neki jeftiniji jer se hlače brzo prljaju a 5 soma nije malo novca :)
Tko će se sad naviknuti na lošiji mobitel kad sam okusio symbian. Sad sam na nokiji 3310 i to je pušiona. Za popizdit. Hvala bogu da ovaj tjedan kupujem mob
koji?
killa, mora da se šališ s ovim pitanjem?!
ja ipak neču uzet nokiu 6600 kad kupujem laptop...
uzet ču rađe opet neki šminkerski...
A koji bi? Naravno 6600 jel trenutno nema ni jedan bolji osim P900 koji je duplo skuplji a da ga hebeš ne vrijedi toliko
A i 6600 je preskupa kad smo već kod cijena
Imam 10000 vip club bodova i još je kupujem na firmu tako da mi se odbije PDV i ukupno me dođe 3400 kn.
Ti očito puuuno telefoniraš kad si toliko skupio.Račun ti je sigurno...Ufff...Al dobar je mob, nema sumnje
Ma ne telefoniram puno nego imam VIP.smart sa 2 VIP.multismart pretplate tako da svi skupljamo bodove. Tako sam isto kupio i T610. I došla me ukupno 1300 kn
ja svoju platio 3000kn , ali bolje tebi ti imaš garanciju i sve za 400kn više ali ok
Nekoliko pitanja:
Jel se isplati za N6600 dati 365e?
Kak se gleda TV i kakva je kvaliteta slike?
kako se gleda tv??? pa sjednes ispred tv na kauč i upalish ga daljinskim upravljacem ili ti cak moze za to posluziti irremote !!! PA N6600 nema tv prijamnik !!!! mozzes samo skinuti program po imenu smartmovie pa mozes gledati filmove i ostale gluposti ili mobiclip i mozzes gledati crtice flash stvari LUDNICA ...
Možeš gledati TV tj. HRT jer ima live streaming preko interneta ali to je neisplativo jel ide preko GPRS-a
jesi li ikad probao ?? jer ja jesam i ne radi ... barem meni :(
Nisam jel nemam GPRS. Trebao bi stari uskoro uzeti GPRS pa ću probati
sta se to spojis preko gprs-a ?= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
ludnica ljudi evo upravo gledam 1. program HRTa na Nokiji . stvarno Sience Fikšn
koja je adresa?
Ide preko GPRS-a. Adresa je http://www.hrt.hr/streams/streams.html= Citat =:
Poslao: el nino
sta se to spojis preko gprs-a ?
koja je adresa?
Više mi se sviđa onaj sistem da je TV u mobitelu. Samsung ima neš takvo ali samo u Koreji (koliko mi je poznato)