Sutra nam stize i taj dugo ocekivani prvi prosinac pa cemo vidjet jel ima sta od smanjenja cijena.
Printable View
Sutra nam stize i taj dugo ocekivani prvi prosinac pa cemo vidjet jel ima sta od smanjenja cijena.
sve si mislim da od toga nece biti nista,jer ne vidim nikakve najave,a ni reklame.mozda iza nove godine bude nesto.
U zadnje vrijeme reklame počinju na dan od kada cijene počinju vrijediti, a najave se svode na naša nagađanja po forumima i na newsima= Citat =:
Izvorno postao zmija
Kad su povecali promet na 5 GB isto nije bilo nikakvih reklama.
Ja se iskreno nadam da ce bit nesto od ovoga.
15.12 će nam sam reć da smo svi sa 5GB prebačeni na flat :D= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
ko i ono kad su nam rekli da sa 2 idemo na 5...
Nadam se da ce biti promjene jer sad je i AMIS presao na drugu semu.
Sada je red na T-Com, posto je AMIS ipak na T-Com-ovoj mrezi ako se varam onda ispravite me..
Samo sta sumnjam na smanjenje cijena nego vise na neku kombinaciju kao kod AMIS-a i Iskona, tako nesta bi moga i T-Com napravit..:-/
Vise bi mi odgovaralo brzi net;
1 Mbit => 2 Mbit
2 Mbit => 3 Mbit
3 Mbit => 5 Mbit
This is real stuff...:king:
Reklame idu samo za privlačenje novih korisnika, sve drugo je njima nepotrebno.
daj boze da bude tako jer sve se nadam da ce T-com ipak odgovoriti na ovu ponudu AMISA.= Citat =:
Izvorno postao YarisBlue
@Sljaka
Govoris koda radis za T-Com, cuj u tome ima istine ali sta ce im reklama kad ih mogu napravit mac, stara njemacka poslovica je: zadovolji korisnika sa carobnim rijecima i zadrzi ga sa novim methodama..;D
Mislim da ce ipak biti nove kombinacije....
Sta najvise mislim da bi ipak mogli dignit brzine jer DSL kod nas je jos uvijek na maloj razini a mi se blizimo EU tako da bi bilo neko vrijeme prelaza tehnologije..
Da ne idem u OFF, u GER je TV-MAX od kada izasao, DSL brzine od kada velike i povoljne ali ne povoljniji od drugih.
Ako nece sada onda nece nikada....;D
IMO, T-com se uopće ne boji niti Amisa, niti Optime, niti Iskona (:)), ali postoji nekoga koga se T-com poprilično boji, a to je H1. Zahvaljujući WiMax infrastrukturi te odličnim odnosom prema korisniku, H-1 je praktički preuzeo tržište poslovnih korisnika u Splitu, a slijedeći je Zagreb. Iako je njegova pokrivenost vrlo mala, kada H-1 uđe u velike gradove, T-Com će spustiti cijene. A to bi trebalo biti negdje početkom slijedeće godine i tek će ta godina donijeti djelomičnu liberalizaciju tržišta koja će pokriti veći dio tržišta. A dotad možete samo sanjati da će T-Com spustiti cijene paketa ili povećati brzine i tako dodatno opteretiti svoju ionako lošu infrastrukturu koja naprosto nije predviđena da se na njoj zgrću tolike količine novca.
varaš se, ispravljam te :rolleyes: naime ove novonajavljene usluge amis će nuditi na vlastitih centrala= Citat =:
Izvorno postao exotica
Tak je...ova infrastruktura je u potpunosti Amisova :)
Ako je to to, onda bi se moglo desit da ce brzine ici gore.. iLi..??
Sta mislite,cijen idu svejedno dole pa mogle bi brzine gore...:thumbup:
trebalo bi da se boje amisa...sa ovim cijenama su stvarno dobri= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
da sigurno,jesi nesto pio?= Citat =:
Izvorno postao Compov
mislim...to je t-com!
Ima istine u tome što govoriš, ali Amis je malen igrač, H-1 ipak puca na veliko, što se i vidi u ambicioznošću i profesionalnošću ekipe...
Ipak malo je poznata činjenica, da su za H-1 od samog početka govorili da će, ako će itko napraviti razliku na telekom tržištu, da će to biti oni. A i Amis se jako sporo širi i T-Com može obuzdati njihove nalete. Ali dakako prednost jest što H-1 koristi WiMax infrastrukturu (za koju oni imaju regularno pravo na području Grada Zagreba; ne bih znao da li to uključuje i Zagrebačku županiju) i oni moraju ući u svega nekoliko centrala, da bi imali cijelokupnu pokrivenost grada ADSL signalom (teoretski naravno).
je,ali opet nazalost samo zagreb. i cini mi se da imaju koncesiju (wiFi) za splitsku i zadarsku zupaniju.= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
a ostatak hrvatske?
skup je kabal.
ako smanje cijene na razinu amisovih....mozda i uspiju zagristi veci dio kolaca,a ovako....kud se bore sa nacistima,tu je jos i ta sitnija konkurencija sa slicnim ili nizim cijenama.
svi na malom prostoru,guzva u 16-tercu!?
ne znam,nisam ekonomist,ali cini mi se da sam zagreb nece biti dostatan ni za jednog od alternativnih operatera. a svi bi bas tamo
cisto sumnjam da ce smanjit cijene vec su stavili bozicnu ponudu od 1 kn.da su htjeli smanjit cijene vec bi razglasili na sva zvona.:sheriff: :rifle: :headbang:
to i ja mislim.u bozicnoj ponudi imaju adsl za 1kn i sony mp3 player.zasad ne najavljuju druga snizenja.
čuo sam da H1 skoro pa da nije probao da se politika nije umiješala, al mislim da tu ima istine jer su jedno vrijeme bili dužni 100 miliiona kuna T-Comu.= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
al meni su ok ja sam njihovih korisnik fiksne linije da još uvedu dsl i da se odvoje od t-comove sise bili stvarno H1
1.12 pa ništa .....sada čekamo 1.1.2007
Zašto uvijek nešto čekamo? Kad dođe - dođe... Ako uopće dođe...
zato jer je netko tu na forumu ispljunuo da mu je netko iz pouzdanih izvora rekao da će 1.12. ..... ......= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
I kad su povecali s 2 na 5 GB isto nisu nista rekli , tek su sredinom mjeseca javili da je sve povecano...= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
A ova bozicna ponuda je samo za nove korisnike, a nas stare ko je*e
to nije ni bilo vrijedno reklame ....ako prebace sa 5 gb na falte to je ipak znatno sniženje cijena i ako još uz to povećju brzinu vjeruj mi bit će reklame na veliko ne za nas nego za nove korisnike ...= Citat =:
t-com nešto sprema
http://img88.imageshack.us/my.php?image=120407hm6.jpg
odakle ti to?= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
sa http://zombix.net/glob/ tamo di su nove cijene AMIS ADSL-a
Wow, pad sa 278 na 138 kn za flat :) Sa cijenom od 19 eura izjednačujemo se sa Njemačkom. Baš sam gledao, ista cifra :)
Amen!! ;D
Još kad u fiksnoj telefoniji izbace onu ****** naknadu za uspostavu poziva koja samo kod nas postoji i uvedu normalan flat, te ponude flat preko mobitela.... biće super.
Korak po korak
Amis je ipak bolja ponuda ....ako je tel. pretplata u cijeni od 153 kn
koliko sam skeptičan u vezi ovog,pogotovo kad sam pogledo intervju sa Ivanom Šoljan na bug dvdu koja kaže da če se uskoro dogodit promjene u vezi brzina, na na pitanje o flatu je rekla da nije u trenutnom planu ,to ostaje "na programu" za budučnost.
Ja ne vidim nigdje na zombixovoj stranici tu sliku... A nema je ni na T-Comovim...
djed mraz mi donio= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Bravo... Još jedan pametnjaković...
kak ste mogli nasjest na to
t-comova stranica za maxadsl je crne boje a ne bijele kak je na slici!
:cyborg:
comment broj 29= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
http://zombix.net/glob/2006/11/30/am...sl-a/#comments
ja sam sam pogledao cjenik mislim da nije točno evo cjenik
http://www.t-com.hr/privatni/kzona/cjenici/int_adsl.asp
Iskreno se nadam da je istina. Živi bili pa vidjeli.= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
you are :bunny:= Citat =:
Izvorno postao TheLion
Živo me zanima...
prije bi rekao da je ta slika navodnog cjenika za flat, photoshop...
Ali bi bilo lijepo da je tako... Sad je cijena 199 (flat)+ 79kn (brzina)...
Eh kad bi to sve skupa spustili na 138kn bilo bi lijepo...
možda to i naprave az Božić... kao poklon korisnicima...;D :rolleyes: :spin:
laze selo lazu ljudi:)
sumnjao sam da će biti šta od toga..
sve je to banana..
jedva čekam da pređem na Vodatel, ali tek mogu u 7 mjesecu jer me t-scum drži kao roba..
šta treba da se isključim iz ugovora??
Meni je vec pukla nada za T-Judas i pitah iskon ima li nade za moj zlatni;
Ona meni:
= Citat =:
Si hay chance en el mío dorado nummero. Luego ella no decía por desgracia mi preferido.
krajem godine zavao ja službu .....= Citat =:
Izvorno postao jana
Šta krajem godine? Šta bi krajem godine trebali pojeftiniti ili? To su ti baš rekli u službi za korisnike.. :rolleyes: :-/= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
Man ne vjerujem da ce krajem godine to napravit...
Platiti sve preostale mjesečne naknade koliko ti ostaje od ugovora... Onda si slobodan...= Citat =:
Izvorno postao Bronth
zvao sam ih radi nečeg drugog pa upitah frajera i reko je da će se mjenjat paketi i brzine krajem ove godine ili početkom znači od 1.1.2007= Citat =:
Izvorno postao Ico
znači više od 1k kn..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
jer mi je ostalo još kojih 8 mjeseci..
DObio sam ADSL i ako stvarno smanje cijene bit će preludu
i onda će 5 gb bit 100 kn jel tako??
ja sam uvjerenja da t-com neće spustiti cijenu ni poslije 2007 jer ima još jako puno mjesta gdje uopće nemaju konkurenciju tako da će i dalje pobirati masnu lovu a za borbu protiv konkurencije su si kupili iskon koji nudi svoje usluge u velikim gradovima
također mislim da na ovakvim forumima ima također ljudi iz t-coma (probajte sami prosuditi tko uvijek lobira za t-com) kojima je posao obmanjivati ljude kako bi što duže ostali na njihovim uslugama (pogledajte samo koliko bi para izgubili kada bi se par tisuća ljudi u kratkom vremenu prebacilo na novog operater sa kojim bi bili vezani ugovorom na 12 ili 24 mjeseca) zato mislim da bi se korisnici trebali okretati novim pružateljima usluga odmah a ne čekati 1.12 pa će ponovo čekati 1.1 i tako pitaj boga do kada.
Usluge će im sigurno pojeftiniti ali sigurno ne tako brzo
sve je moguce iako ni ja bas nisam uvjeren u te nove cijene flata.
samo imam jednu stvar rec u svezi sa t-comom.zasto naplacuju upetrebu kabelske mreze to nije njihovo.to je vlasnistvo ljudi koji su ukljucili telefone jos za vrijeme juge i gradili je svojim novcem.samo sto je doso t-com i tu mrezu prisvojio sebi i sad zele ponovo monopolizirat,al ima i u tome dobra stvar (zacudo),a to je brzi razvitak bezicne mreze.
:rifle: :rifle: :rifle: against t-com front
a sta im mi mozemo, jedino da im kazemo da to ne moze vise tako, da su to nasi roditelji sve platili i da nam vrate svakome po 5m kabela ili koliko nas vec pripada :)= Citat =:
Izvorno postao CoReD
ovo zvuči predobro da bi bilo istinito...= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
doduše, meni je svejedno: t-com mi je jedini dostupan pa ni ne mogu otići drugom operateru koji ima povoljnije cijene...:-/
Mislim da je ova slika djelo photoshopa...
Pogledajte malo ono gore gdje pise "Flat Rate Internet", nigdje , ali bas nigdje na t-comovim stranicama ne pise "flat rate" nego samo "flat".
Zasto bi samo tu stavili i ono "rate"???
svi OT postovi obrisani.
tako će biti i ubuduće, a onima koji nastave sa OT prijeti i odgovarajuća kazna.
isto tako, izbjegavajte pisanje poput; Slažem se, Potpisujem i slično, što nikako ne pomaže temi, niti forumskoj zajednici. Ovo je ipak tematski forum i molimo za malo ozbiljnosti i argumentiranje postova, a ne pisanje samo radi pisanja ili još gore nabijanja postova.
copy/paste
"Prema onome što sam ja čuo, negdje od 15.01. T-Com svim korisnicima diže brzine i to:
1 Mbit = 2 Mbit (79 Kn)
2 Mbit = 4 Mbit (199 Kn)
3 Mbit = 6 Mbit (369 Kn)
ali i pakete prometa:
START 1 GB = 5 GB (20 Kn)
5 GB = FLAT RATE (59 Kn)
Tijekom proljeća ponuditi će se i TRIPLE PLAY usluga gdje će MAXadsl, MAXtv i telefon biti nešto jeftiniji."
otkud je to copy/paste-ano?= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
netreba se nitko ničemu nadat, već je bilo par puta da e nešt novo uves a nakraju ispadne to nečija šala
satelitski forum= Citat =:
Izvorno postao nijala
dobro, ali zašto vjeruješ u to što je napisano? ta je osoba vec bila u pravu kod nekih predviđanja ili...?= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
u povećanje brzina još i mogu povjerovat, ali da će flat pojeftiniti za 70% teško...
Ovo mi djeluje kao čista šala... Pa ako to naprave, mislim ono... Cijelo vrijeme nas tu deru i sad šta? Uhvati ih duh Božića... Aha.. Mo'š mislit... Ja se samo nadam ovome za flat, drugo me ništa ne zanima... Skroman sam. ;D= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
zato kaj mi je frajer rekao na SZK da će se mjenjat paketi i brzine početkom 2007 godine :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao nijala
i kad sve zbrojiš ispadne te isto kao i AMIS od 2 mbita ....jedino što oni imaju 40%jeftinije telefoniranje ....
ako malo bolje pogledaš t-com spušta cijene radi konkurencije jer AMIS je napravio revoluciju i sada mora t-com regairat a reagira tako da ne sputi cijenu već da ti da veću uslugu ......i takva im je sstrategija ....zadržavaju iste prihode samo povećavaju uslugu ......zato svi korisnici start paketa će bolji proć kod konkurencije ...= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Što se tiče ovog copy/paste_a... nekako sumnjam... ajde da spuste cijenu prometa, to nekako mogu vjerovat i realno je za očekivati da će to napraviti... Ali ovo da će dignuti brzinu, to nekako sumnjam...
bio bi zadovoljan kad bi za 138kn bila brzina 1Mbit/s i flat... :rolleyes:
naprotiv,vise sam uvjeren da ce podici brzinu nego da ce doci do drasticnih smanjenja cijena flata pa mi se vise cini logicnim ono sto Ludacris navodi.
Ovo nije sala ljudi, budemo vidjeli ,zasada samo mozemo nagadjat..
Ali ovo sta je Ludacris postao to mi se vec od davnih dana u glavi vrti, nazalost moja veza mi ne zeli ili ne moze potvrdit ali osjetim da bi se to moglo desit to sta T-Com jos ne reagira ne treba znaciti da ne zele reagirat, to je sve marketing, trikovi. Ako ne onda nista drugo preci na drugi provider..::>Iskon<::...
pa da će brzinu još dignut valjda a falt to je malo teže za očekivat
ali čekamo 15.01
Ako se nista ne desi iza 15.01, onda je ova tema PATKA da ljudi ostanu kod T-SHIT....:-/
ma ne treba njima takvo nešto kad većini ljudi uopće nisu dostupni drugi operateri...:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao exotica
e upravo oni to znaju i svjesni su i zato će neš bit...= Citat =:
Izvorno postao exotica
Nisi baš u pravu. U Zagrebu živi otprilike svaki 5. stanovnik hrvatske, a kad još dodamo one koji tamo borave, a ne ubrajaju se u stanovništvo onda vidimo da se u Zagrebu nalazi imopozantna količina stvarnih i potencijalnih korisnika. Kad k tome još dodamo da je Zagreb i financijski i tehnološki napredniji od većeg dijela Hrvatske onda T-com ne može nikako ignorirati ulazak konkurencije na područje Zagreba i ako ne želi izgubiti dio zarade mora zadržati postojeće korisnike i pridobiti nove.= Citat =:
Izvorno postao nijala
Igrati na to da će nezadovoljni otići u Iskon, pa će sve opet u istu kasu, je u najmanju ruku neozbiljno.
I na kraju, kad jednom izgrade mrežu, a izgradili su je već dovoljno, prodaju nam "zrak" i prema tome imaju dovoljno prostora za spuštanje cijena i povećavanje brzina kao i za druge pogodnosti za korisnike da ih ne bi gubili.
djelomično si u pravu, ali uzmi u obzir da se u tu 1/5 stanovništva ubraja u i zg županija, kojoj iskon i dr. nisu dostupni, da su neki potpisali ugovore na 1 ili 2 godine i da oni koji samo borave u zg rijetko uzimaju adsl (moraju biti vlasnici linije da bi aktivirali uslugu).= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ne ostane jako puno ljudi... tako ja gledam na to.:-/
Sad sam 100 % siguran da ce nesto biti. Ili ce smanjit cijene paketa ili povecat brzine. Sad mi je frend pricao da mu je ujak (radi u t-comu) rekao da ce nesto biti ovaj mjesec ili pocetkom godine ali nije rekao sta. Nesto spremaju to je 100 % sigurno.
kak smo krenuli još če i poskupit;D ;D ;D
Ma hoce vraga...skuplje ne moze biti....= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Vjerujem da se mora nesta desit...:thumbup:
U tu 1/5 ubraja se samo Grad Zagreb, bez županije, cca750 000 od 4,5 milijuna prema popisu iz 91. A kad spominjem one koji tu borave, mislim na one koji tu imaju radna mjesta i poslovno koriste net.= Citat =:
Izvorno postao nijala
jas cekam.....cekao sam 1.12. pa su pricali o 15.12 a sad 15.1.= Citat =:
Izvorno postao Sipe
dajte ne bubajte vise datume....
A možda piše u Nostradamusovoj knjizi nest o T-comu i njihovim cijenama!!!:rolleyes:
Ma nece snizavat cijene tako skoro. Ipak najveca snizenja idu pred Bozic ali ova fora s mp3 playerom im je stvarno uzas!
Snizenja ce bit ako i samo ako ih konkurencija dodatno stisne. Mozda wimax...
Zalosno...
samo tako mogu i docekat snizenje.nece ga tako skoro bit sigurno= Citat =:
Izvorno postao raky_b
metal front against :rifle: :rifle: t-rape
Ovo s mp3 playerom je OK na prvi pogled ali kad pogledas onaj text dolje sitno napisan koji veli uz obavezan ugovor od 24 mjeseca onda shvatis da bas i nije neka ponuda!! :-/= Citat =:
Izvorno postao Nemesis
u tome i je stvar sto treba dobro vidjet ponudu zbog trikova kojim se sluze.sluze se s svim mogucim trikovima kako bi uzeli pare.to je bar jednostavno.= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
zna li netko koliko mb ima taj mp3 player jer stvarno e razumijem tko će to uzet pa za dvije godine će se svi ostali proširit i na ostale gradove, a što se tiče nekog sniženja nadam se da će stvarno biti smanjenje cijene flata i da će 5gb biti 20kn, pa pogledajte i slovenija to ima, kod njih uopće više ne postoje gb, sve je flat. valjda će se nešto dogodit 15.12
i sad vi hocete reci da se ne isplati uzeti pretplatu!?= Citat =:
Izvorno postao CoReD
ma daj...dobijes mp3 mukte!!!!
pa i onako moras platiti dsl,a mukte je mukte.
i to ne bilo kaav mp3,nego sony!!!!!
sony,jebote!!!!
a jos ako potpisete mozete se zajedno sa nama nadati da ce i smanjiti cijene!!!!
a svi znamo da je u nadi spas!
znaci,sa osmijehom na licu cekas da netko na forumu napise: smanjuju cijene!!!!
cijena adsl-a 99kn
osmijeh - neprocjenjivo!
pa eto,cinjenice su: besplatan mp3 i nada u bolje!!!!
:thumbup:
meni se bas i ne cini dobra ponuda.bit na necijoj mreži 24 mjeseca.sta ako dodje bolje ponuda od konkurencije?ja bi presao na to,a ovako bi morao ostat na t-comu 24 mjeseca.kao sto si rekao u nadi je spas.a moja nada je ne bit vezan uz jednog operatera.nije besplatan mp3 ako moras bit 24 mjeseca.:bat: :bat:= Citat =:
Izvorno postao raky_b
da evo link za taj sony mp3
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....etwork+Walkman
ma daj...ali dobijes ga besplatno!!!!= Citat =:
Izvorno postao CoReD
od koje konkurencije ponuda...od optime,h1!?
pa oni se bune na iskonove nove cijene,male su im! mislis da ce oni ici ispod! da sigurno!
mozda amis...ok on je jeftiniji...ali pitanje za 100 kn je :
kome je dostupan?
a mp3 besplatan!!!!
he-he
i onako...usput,nisi osijetio ironiju u mom postu?
naravno da sam i ja protiv potpisivanja tog ugovora,hebo ih taj mp3,to je i onako danas dzaba(da je bar kao nekad u iskono ipod).
ali stvarno je problem,sto su u vecini slucajeva samo oni dostupni....
ja zivim u mjestu do osijeka,gdje je optima "krenila u osvajanje trzista",a naravno...nije mi dostupna usluga!
u stvarni niti ne znam nekoga iz grada kome je dostupna.....
o amisu da i ne govorim! on nikada i nece na ovu stranu HR.
vip,takodje...isto svabe,kradu u dogovoru sa t-comom.
mada mi je sama ideja homebox-a dobra(samo da je bio flat internet).
dsl imam,a sad da predjem na iskonduo,(naravno ni to jos ne mogu) ne znam ni koliko bi mi se isplatilo...
jer i ova djubrad ce smanjiti cijene(kad,tad) sad mi ostaje da cekam.
ali siguran sam da t-com nece ici ispod iskonovih cijena...jer kako bi onda iskon skupljao korisnike,a cilj im je da zarade,bilo preko iskona ili svog max-a.
(mozda su im dali mjesec,dva prednosti ali to je malo jer nisu dostupni)
a ****** nisam skuzio da se zajebavas.;D ;D ;D a sto se tice homebox to sad ja imam i smece je preskupo 1gb free i onda 1mb 20 lipa.uzas.= Citat =:
Izvorno postao raky_b
preskupo.24 mjeseca.iskreno boli me racku to je moja stara uzela.ja cu si uvest nesto sto je jeftinije.
dobar je mp3 player... kvalitetan lijep no za te pare su mogli ponuditi odličan mp4 player pa bi i više ljudi navukli... no eto.... da je tako ja bi potpisao na još 12mj... ionako mi treba net... a mp4 nekom pod bor ili prodat nije bitno...
što se tiče smanjenja sumnjam... nije baš logično kad su već ponudili taj mp3...
jedino u skoroj budućnosti jer znate, mora se nešto pomicati i kretati... smanjenja će biti uvijek naravno samo je pitanje kada i koliko dugo ćemo čekati...
poslije nove kada istekne ovaj glupi mp3 možemo očekivati nešto novo...
sada NE ;D
da su t-smradovi htijeli povećati brzinu već bi to napravili!
sjećate se kad su povećavali brzinu i pakete da su to napravili poslije 15. u mjesecu? stoga velike su šanse da ništa u ovom mjesecu pa najvjerojatnije ni u slijedećem.
Kak se kaže ko' čeka taj se i načeka.
:rifle: T-Com
možda će nam to dati za božični poklon, jeli netko saznao koliko mb ima taj mp3, na netu ne piše, mp3 je ok, ali ja sam prošle godine u 12 mjesecu uzeo axadsl i dobio onaj dvd player i mogu reći da s njim imam više roblema nego što radi. Vjerujem sony-ju ali ne daju oni to bezveze tako skupljaju garanciju da će ljude držat još dvije godine
a dvi godine nisu malo........... pogledaj malo (za dvi godine ja više ni u školu neću ić :D ako sve bude po planu
512MB :comp:= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
meni se cini da je mp3 od 512 mb. sto i nije tako lose...= Citat =:
Izvorno postao ijelec4
a sto se tice ugovora na 2 godine(sto je lose),ne moras se briniti,jer ako dodje do snizenja cijena,snizavaju i postojecim korisnicima,a ne samo novim...
a za konkurenciju takodje ne brini,jos dve godine NECE SIGURNO prosiriti dostupnost...
malo zbog togo sto im se ne isplati svuda provlaciti optiku,a malo jer ih T-com zajebava.
tao da i nije lose uzeti taj mp3,samo ako si bas siguran da zelis uvesti dsl.
i usput onako,da se mozes orijentirati,pored pretplate za start paket,ja nisam dobio NIKADA racun MANJI od 120kn za internet promet,a ne koristim bas preterano net za skidanje...tek tu i tamo po koji mp3,pogledam video sa youtube-a...
znaci to je jako skup sport!
stari dail-up,mi sada i ne izgleda tako losa opcija...sporiji je,ali s tom brzinom ti se ne da skidati,pa i neces...
i manje trosi(iako je skup)!
cak mislim i raskiniti ugovor za dsl,ako za mjesec dva ne smanje cijene flata...ostalo me ne zanima!
Jestel pogledali intervju sa Ivanom Soljan (izvrsna direktorica T-coma). imate ga na novom BUG-ovom dvd-u. Ona kaze da ce se uskoro dogoditi promjene u vezi brzina, a nakon toga i sa paketima.
koliko sam ja skuzio ne misle tako brzo smanjit cijenu flata.ja bi htio da realiziraju adsl bez fiksnog (jel mi fakat ne trea fiksni tel).i iam jedno pitanje OT u vezi sa max tv-om.jel tko zna dal se naplacuju serije i filmovi?ak se gleda npr.rtl vatreni decki.= Citat =:
samo je pitanje sta je mislila pod "uskoro".vjerojatno cekaju da izgube jos nekoliko tisuca korisnika.zasad su izgubili 130000;D= Citat =:
kako je krenulo izgleda da će 2007 biti burna šta se tiće dsl-a tako da sklapanje nekih ugovora od 24 mjeseci nije baš pogodno .....= Citat =:
Izvorno postao OuttaControl
Pa trebalo bi se nešto izroditi, ali to će se u pravilu svoditi na izjednačavanje konkurencije sa T-Comom na nekim poljima, ali nipošto ne nekakvo prestizanje. Još uvijek će 2007. proći bez nekakvih ekskluzivnih promjena na tržištu...