Ćo mona, sve ti je pred nosom, u temi D900 Firmwares ćeš sve naći :beer:
Printable View
ovako slomio mi se iznutra ekran od D900i neznam ni sam kako je to uspjelo!
pa me zanima di ga ima kupit ( ne servis) nego bi ga sam stavio! ako ikako moguce blize rijeci ! hvala
Pozdrav,
Pogrešna tema za potavljanje support pitanja vezano za dijelove! Pogledaj malo Burzi dali ćeš naći koji D900 di je lcd čitav ako se ne varam imaš oglas unutra od lokalnih servisera koji skupljaju razbijene mobaće pitaj najbolje njih, sam LCD dodje nekih 59€
Koja je procedura za ubaciti Candid's D900 mod ako imam D900XFFI1?
XEFK2 cla i tfs i poslije njegov cla ili moze XEFK2 tfs i njegov cla istovremeno?
Hvala.
Pozdrav svima!
Evo već danima tražim po netu kako staviti novi firmware na D900i...i otprilike sam dobio sliku što je potrebno i kako...Ali me zanima jel ima netko možda to već sve u paketu? Vidim da ima na samsung-stuff.de da imaju modovani firmwarei neki sa brdo tema unutra, srednjeni gotovi...ali koji sad da uzmem, koji je najbolji, koji ima najbolje patcheve, najbolje teme,da ima hrvatski...jednostavno, da ga netrebam ništa dirat i dorađivat..Koliko vidim puno ljudi si je dalo truda oko toga, i mislim da ja to nebih mogao napraviti bolje...Moj trenutni firmware je d900iBTGE1.
Našao sam recimo ovaj firmware: Seky D900iXEGF2 ENG Mod with GER/ENG/FRA/HRV/ESP/NL/POR/ITA/TR languages [updated 24.01.2008]
Ali opet ima neki vidim sa 40 tema i to nešta da se na karticu stavi pa sa kartice pokreće, tako da na mobu onda ostane 100 mb slobodno...ali nisam vidio hrvatski jel ima..
Uglovnom, što više tražim, to više neznam šta bi sad sa svim tim...upomoć!!!
Imam D900:
Dev. Version D900XFFI1
S/W Version D900E.05
H/W Version REV0.5
posto sam nov u samsung moddingu (prosao sam vec SE,motorole i siemense)
pa jel bi mi netko mogao objasnit kak ovak jebeno sredit mob? :)
sry kaj vas gnjavim :tomato:
Prvi što ti je potrebno je ovo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54795 ,onda one nand downloader za d900 i neki mod.