veselo je blaga riječ....a mogli bi se mi svi zaletit do Splita......:D
Printable View
veselo je blaga riječ....a mogli bi se mi svi zaletit do Splita......:D
...osoba koja mi se veoma sviđa :kiss: ...
= Citat =:
Poslao: Eminem
...osoba koja mi je simpatikus, hehe :kiss: ...
osoba koja je postala iznad mene
...osoba koju je stislo u školi... ;D
a jeste ovo pretvorili u sprdacinu!
...iskren čovjek...
...filozof...
... troši po 2000e na skijanju :beer:
onom neredu moram reći da skine taj fajl... još bu ispalo da idem na skijanje sa samo 2000 eura na 4 dana kak neki sirotek... ;D :beer: Pa kak netko uopće može preživjeti 2 dana sa samo 2000 eura??
ma bude mama rekla starom da ti da deset hiljada eura
@coma: vidim nabavio si cd... :beer:
@wb daj ne muljaj kakav CD.....
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
naravno, i odma sam cijeli album strpo u sl-ku, album je ludnica!= Citat =:
Poslao: whiteboy
@coma: vidim nabavio si cd... :beer:
ma cd je sladak ko pile!
jel na tvom cd-u sjeban dio 1min 10 s prije kraja pjesme oprosti mi brate, kao da preskoci?
ma ti si sladak 'ko-pile' jedno!
Na znam dal je sjeban... u autu mi je, bum kasnije poslušo, ali koliko se sjećam sve je OK...
neznam dal se kod rippanja mogo sjebati jedan dio
ofkors...
maj hors
budem ga zripo ponovo
...ovo je poduzetnički duh... ;D
evo ovo sam izvukla iz arhive ,ako nemate kaj protiv?!
o dmi simpatičan,zafrkant,nema ga nešto zadnje vrijeme!;D
ima puno smijesnih slika..... ;D
Slatinjanin
zanimljiva tema,nisam još ni godinu dana član ovog foruma pa je nisam imao prilike vidjet,...dakle komentar.
čovijek koji je ljut vjerojatno sam na sebe i onda ispoljava svoju ljutitost kroz razno razne avatare zločeste vizualne percepcije, a isto mu je tako i sa nickom. Kad izađe iz puberteta biti će vjerojatno Tratinčica ili tako nešto. :)
...ima provala,mada me ponekad plaši !Simpatičan;D
Na prvi pogled samo ime kaže... nered... znači prljav, nekupa se, evo upravo se digo iz blata (rus na avataru...)
no ako ga promatrate nekoliko dana shvatite:
Osoba, sretno zaposlen, sretno neoženjen, 1 vanbračno dijete... živi sa roditeljima..
karakter: pijanac, propao intelekt... itd.
Izgled: Smeđa kosa umjerene dužine, visok 180 težak 90...
lol, bubam, sam da vidim kako će netko mene opisati...
...ponekad dama, ponekad...godine nepoznate, puna duha...netko sa foruma koga bi se isplatilo upoznati, barem se takav dojam stekao...humoristicna...mislim lili
...nered...hmm...tip enigma, bradat (ne vidja zileta cesto) spava svugdje, pusta nokat na malom prstu...zaliske brije nejednako...nezdravo se hrani...pije (vecinom alkohol)...brijem bez veze...takav dojam imam
= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Ja mislim da njegov nick znaci kakav nered ovde na forumu,i da je ona taj pedantni i uredni decak koji ce da zavede malo reda u ovaj nas haos... valjda.tako ga ja dozivljavam!!!
ovaj iznad mene ima fuv... big nose i svugdje ga zabada......ima dobre mobove i sve ostalo znamo o njemu ....recimo...
pinocio...grijesi u procjeni NeReDa ;D...miran decko...vecinom odmjeren...osim kada se o sportu radi (pa cak i onda nekada)...samozatajan na poslu...cita mail 100 - njak puta dnevno...ovisnik o forumu...otvara gro tema...pogotovo u zadnje vrijeme...sve to sa tajnim motivom...spama po mailboxovima:nono: ;D;D
Ako kazem da nista nije promasio,onda sam o Bimbi sve rekao!!!= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Bravo :king: !!!
moram se obranit u ovoje temi
nisam otvorio nekoliko tema u zadnjih par dana, majke mi.
a što su mailboxovi to neznam, to vam je netko drugi pokvario.
što se tiće posla i maila PIH.
ispričavam se nakomentaru u ovoj temi,
Hvala
fura se na mrak,ozbiljnost,fanatik kaj se tiče mobača(a i šire),ali ponekad se i on zaigra(doduše jako,jako rijetko)Kod njega je sve u mjeri i na mjestu(valjda)Tajanstven.Voli marcipan štangice!!!:licklips:
Ovaj je i trece pivo popio :jump:= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Stvarno NeReDa nam je cuga skroz uzela! NeReD legendo, post od kojega se branis bio je opis pinochia!!! Ne brini sve je OK, sutra ce stvari biti puuuno jasnije, ili bistrije, da kazem! ;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
..Bimbi je simpatičan ,frik za fotiće(a i širje)voli pomoći,sve 5!!!;D
...pozitivno utjece na ljude-daje pozitivne reputacije...
...dobro jel ti učiš za ispit ili ...kaj??!!!!(držim fige=):thumbup:
@Bimbi
ma znam kad ste vi malo zabrijali i niste pratili naslov, pa sam mislo da je za mene jer se moj nick spominje. evo sad sam našao pepel i idem se posipat.
ja samo znam o njemu da ima PTSP:)))
Jedna vrlo zgodna, pametna, zabavna, neisforsirana, prirodna cura.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
:blush:
jedan vrlo zgodanpametanzabavanneisforsiranprirodan decko:)))
ma nasmijava me do suza;D :kiss:
sigrno zgodna pametna dobroćudna
ovaj iznad mene je metalac, ali živi iznad standarda prosječnih metalaca (vidi se po odabiru mobitela.... ) jesam blizu?
..došao kad i ja.Nemre se dogovorit,gdje će živjet .Simpatičan!!!!:spin:
meniiii je lili jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii s onim svojim slikicama:)))pogotovo s tortama i sve:)))))
voli si dizati ego na forumu.....simpa
zahebant na forumu uvjek nekog zahebava.
tomo.....voli mi spustat ego na forumu:))) like him....
...kaj piješ ? Apartman te čeka!Simpatična ,djevojka pred kojom je svjetla budućnost,neda se za**bavat,oštrog mača(ili wotever) i jezika.Voli kolače!:licklips:
= Citat =:
Izvorno postao lili
:beer:
lil..tebe ceka apartman na moru:)))) bicu ti osobni skiper..hehheheh
fakat neznam kaj bi o eriki reko kad neznam nis o njoj.
radi dost pogresaka u pisanju - điii na kog me to podsjeca :rolleyes:
mozda zgodna , iako ju ne vidjeh nigdje
...to se traži!Btw-tam je grdo plovit pogotovo ako su valovi pa moraš ići skroz uz kraj Ugljana ili čekat da se smiri(a to dugo traje).:thumbup: :five:= Citat =:
Izvorno postao erika
kolko se sječam erika je pristupila ovom forumu tako da je odmah objavila svoju umjetničku fotografiju:)= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
e pa nije bas tako....:) erika je slucajno dobauljala i prva osoba s kojom je stupila u kontakt bio je simpaticni gospodin iznad mene,koji mi je ukratko objasnio sto se smije a sto ne:)))
ovom prilikom mu se zahvaljujem
i pozdravljam svoju obitelj koja mi je najveca podrska u ovome
i svog bratakoji budno pazi na svai moj korak
i sve vas...volim vas i bog vas blagoslovio
(suze radosnice):)))))))
...dobro Grunt kaj trebaš ić okulisti?;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
zasssssss?
ja bi za lili reko da je nabildana plavuša sa mrak ceckama!(ak je avatar njena fotka-;))
Lili - fina zagrebačka dama, kakvih je jako malo ostalo, s istančanim smislom za torte.
Tomo - dobri dečec, na mjestu, zgodan, u najboljim godinama (ko vino), iz dobog kvarta
Gruntz - drogaga je zela ;D (mladi dečko, na mjestu, zahebant, švaler)
..Grunt-slatki dečec,dobročudan,pomalo zanesen,voli:pivo,vino,žene,aute i cajke!
Smogovac-pravi dečko,ponekad impulsivan,za avatar ima Mela čime me je dokrajcio!
Blue- za njega imam samo jednu riječ:You are the best!(pa dobro nije baš jedna):thumbup: :thumbup: :thumbup:
Lili... ima osobinu koju bih volio imati kao i ona 24/7: dobro raspoloženje. :)
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
nda i to jos Braveheart....:thumbup:
Je, to stoji. Stalno je dobre volje.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A s druge strane, ni Eriku nisam nikad ulovio loše volje... Bit će da je to nešto vezano uz količinu estrogena u krvi...
Apropos, opet Goga nema ;D
..Frish-ki-čovjek s kojim možeš pričat o svemu i s kojim nikad nije dosadno.Prvi koji me je nasmijal do suza,da sam skoro pala sa stolca,pa me je i moja papiga čudno gledala.Kupil si je novu Kiu.Muči ga nemarnost i nepravda.Voli filmove.Šteta kaj je tam di je!Svida mi se kao osoba!!:thumbup:
Je, frish-KI je za 5. I kad nešto pita ili predloži, pa se tema izokrene naopako, ne izgubi živce (a što se meni često desi).
Blue Devil - uvijek spreman pomoći (pogotovo dami u nevolji).
Spreman za raspravu o svim temama, a o stručnom znanju da ne govorimo!!
Ne gubi živce toliko često koliko misli!
Izmoli dva ocenasa i tri zdravomarije i idi u miru dijete, oprosteno ti je! ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
bimbi:)) ima mi neke velike tople oke...ne znam na oga me podsjeca:)
onako...nekako..malo prica,al stoji sve sto kaze...ostavlja dojam...cisti finjak:))
.....:blush:.....
Bimbi je kul! Ne čitam ga često,budem kad ću kupovat/kupim fotić. Jedan od forumaša s najviše znanja,kolko sam skužio. :thumbup:
Niten-dobar dečko ,koji ima svoj stav i baš ga brige kaj će ko reći.Kad sam došla puno mi je pomagal (a tko nije)Voli se s Gruntom raspravljat.Još sam mu dužna horoskop(sorry):thumbup:
lili je najbolji korisnik na forumu. Uvjek ima neke l00De ideje (sa dvije nunle i veliko D) i zanimljiva je.
Lili respekt
Lili- pravi ranoranilac! zanimljive fotke, navikla se na forum opasno ;D
blejzer-full otkačeni tip,brijem da voli svirati gitaru uz koji đoint,ima cucka kojeg obožava i ponekad i sam napiše koju pjesmu-za pohvaliti,samo tako dalje momče...
gog-voli cool stvari,(recimo gel..za kosu)fanatik kaj se tice računala,uvijek spreman pomoći,voli se zezati,fotogeničan(ima lijepih slika)frend od Dr.WB.Sluša Otvoreni.Pozitivac (sa velikim P)Inače moja tiha patnja!!!:blush:
nemam pojma, znam samo da ima one neke fora fotke, nepratim u zadnje vrijeme forum bas :(
potencijalni serial killer, fali mu samo srednje ime
šta reći,samo veliki TOMO WAYNE!!:thumbup:
...eto opet ove teme, stare dobre...
...a što reći o ovome tipu gore - baš ga nepoznam, ima D500, svašt ga ne muči, skriva godine :) itd. ...
Eminem-super dečko,ozbiljan za svoje godine,položio vozački,voli kesuel(hehe)voli životinje ,voli fotiće s kojima radi lijepe slike.Lav-sve 5:thumbup:
S obzirom kako igra belu ona je dama , ali je ipak više Real Woman.
Sljaka je Ajnštajn za mobove
Ne znam bas nista o blazzer... (mozda i znam,ali gledam BigBrother pa su mi misli odlutale)
Pinocio se cini dobar covjek, neznam ga baš ali eto, svi su meni na forumu dobri, zato samo ovdje visim :thumbup:
Evo za informaciju, jos nisam poceo nikakve dzojinte motati :thumbup:
Potpisujem!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao blazzer
pravi komšija i lako zaljubljiv ;) ....samo da na nas muške ne pređe ;)
= Citat =:
Izvorno postao tomo
:-/= Citat =:
Izvorno postao gog
tomo mi se cini kao cool lik,decko koji je u svom fazonu... uvek sam ga dozivljavao kao nekog "jahaca" (zbog avatara),kao nekog ko ima krive noge,ali uvek prave reci.... ali kad se bolje zagledam u avatar,mozda to i nije kauboj,vec neki lik koji je uvek spreman na fight.... tomo mi ne deluje tako
decko vrlo ok, jedino zna misliti da je provokacija nesto sto to nije...
koliko se secam,coma je forumas koji je postao najbolju sliku u topiku slike forumasa.... pravi maneken,agencije izvolite..... inace.... prijatno sam iznenadjen njegovom mirnocom i umerenim postovima (posle gledanja one slike);D
coma: bavi se svim i svačim po čemu se mže tipkati
forumaš, sudeči po broju postova, na prvi pogled izgleda da se odlogira smao kad nestane struje :P
zadrti SL-aš;D
Mora da je dobar čim je iz mog kraja.Voli Simense.Toliko...;D
voli kartat belu s sljakom......
Muras je u malo vremena se izdigao na forumu i zaradio puno rep. bodova,svaka čast!!:thumbup:
P.S. na zahtjev eminema sam objavio svoje godine!!;D
silvano voli pomoći...bar meni!
n-gage jedna samozatajna ličnost (je to uopće hrvatska riječ?), mislio sam da od njega nikad kruha, ali eto igrom slučajnosti se promjenio i postao šemu za izradu cd kutija :D svaka čast!
Osoba čiji me nadimak uvijek podsjeti na Jaguar XKR, pušenje havanki i igranje golfa u Essexu,UK.
Forum zajebant i jedna jako pozitivna osoba ovdje :D