da mi u BiH imamo wap na bh telecomu odgovorio bih ti ovako..............
Printable View
da mi u BiH imamo wap na bh telecomu odgovorio bih ti ovako..............
Valjda ima neko ko koristi GPRS sa ST55
Imao sam pre ovoga S55 i sa njim nije bilo problema ali na ovome uopste nema opcija da bi se sacuvala slika ili melodija samo me zanima dali je tako i kod vas?
Nasao sam datakabel za ST55 ali kojim programom da se služim? VisSie ne podržava ST55
daj nemoj zezat! :confused:
di si ga nabavio i po kojoj cijeni???
Koristite OVAJ program za rad sa ST55.
Program se ponasa slicno kao DES. Dakle, jednostavna je izmjena slika, melodija...
Have fun ;)
Ima kabel u solvensu po 93 kn, ako se ne varam...
ma svaka čast st55 za njegov izgled i sve ali on nije siemensov telefon i gotovo. Imao sam ga 4 mjeseca i jedva sam dočekao dan da ga se riješim,što i savjetujem svima Vama koji ga sad imate. On je isključivo napravljen za t-mobil i njegove sestrinske firme kao naš dragi lopovski ht mobile,isto kao i svaki siemensov model s oznakom t. A očit dokaz da nije siemensov, je da ni jedna standardna šifra svih siemensovih modela ne radi na njemu a o meniju i ostalim softverskim stvarima da i ne govorim,uostalom kakav je to moby kad nama ni data kabel,irda i bt . Ak ste u mogućnosti odmah se prebacite na SX1 ili na bilo koji drugi siemens telefon i riješite se ovog "uljeza".
Dajte decki, malo i za nas koji nismo iz zagreba, gdje ste tocno nabavili taj famozni data kabel za ST55, telefon, adresa, nesto...