vidio si da oni pederi nisu htjeli= Citat =:
Poslao: bigboss
znaci andrea vas je vozila
Printable View
vidio si da oni pederi nisu htjeli= Citat =:
znaci andrea vas je vozila
cito sam da su se narokali, pa kak bi te onda odvezli u takvom stanju?:D neznam u kakvom je stanju bila andrea..
ma ona je dosla kasnije pa je bila normalna!
I ja bih rado dosao neki neki sastanak forumasa i forumasica :(
kada ce biti sljedeci? moramo se dogovoriti!
danas na trgu u 8! hehe
nw znam do kad smo bili, oko 12h, a poslije je bio after u chromosovom tornju :)
kakav slijedeci miting, pa nisi ni na ovaj dosao... :)
nisi nista propustio sve ti je to hrpa pijanaca= Citat =:
Poslao: sezam-picika
I ja bih rado dosao neki neki sastanak forumasa i forumasica :(
hehe:)
da tolko smo se napili da se ne sjecamo ko je poceo mucat, tiltat se i njanjat nakom dve pive???= Citat =:
Poslao: coma_zgb
nisi nista propustio sve ti je to hrpa pijanaca
-----------------------------------------------------------------------------
nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja, nja,
mi smo prije cugali lozu sa kolom!
@COMA...njanjanjanja
vidim ja da cu ja morati otici sa ovog foruma
zašto? pa zekaj se i ti....kaj si sad ozbiljan a jučer si očekivo od svih da se zahebavaju....baš je bilo dobro.
BTW...dužan si rundu :beer:
ma zajebavam se! morat cemo se jednom naci u vecem broju, necu prije piti nista da vidite da nisam pickica, mi smo planirali ostati kratko pa smo zato prije pili da bi se stigli napit do aquriusa, ali buggyu nije bilo dobro pa je popio samo malo, a ja sam par dl loze
meni se bas ucinilo da je buggyu dobro, not the other way around... :)
bilo je super, drago mi je da sam vas nekoliko koji ste došli upoznala.
coma kak je bilo u aq?
a vi dečki, gdje se otišli poslije? mislim hvala kaj ste me zvali..l..:D :D :D
mi smo poslije otišli u cromosov toranj a tamo se plesalo po stolovima! :) I začudo, nitko nije njanjanjanja-o, makar su svi bili pijani ;D
Uf andrea, imao sam te za pitati toliko stvari, ali nisam se sjetio, glava mi je bila puna njanjanja... ;)
A ostali, može vam biti žao kaj niste došli, baš ste papci, a niste vidli ni mladog zeku kako maše rukama u hip-hop-nja-nja stilu ;D
Čudi me da bar Šljaka nije došao...
Evo slika napokon... :)
http://web.vip.hr/marko.r.vip/FORUM_MEETING/
Sve rasprave ovdje:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3074
ma bilo pu je poslje dobro al je reko da mu ne pase dok je pio i onda je ostavio bocu pred bircem
sada je i meni zao sto nisam bio, no nisam mogao, niti mi je usput bilo... ;)
pa nekako mi nisi bio baš pričljiv kad sam došla. a dečki onaj pljesak je mogao biti i jači jer ipak sam ja bila jedina cura koja se pojavila....za to treba hrabrosti....= Citat =:
Poslao: whiteboy
Uf andrea, imao sam te za pitati toliko stvari, ali nisam se sjetio, glava mi je bila puna njanjanja... ;)
tomo je najviše pričao samnom, i ugodno sam se iznenadila, u stvarnosti je puno drugačiji...
sad nas sve trebas skomentirati
žao mi je kaj nisam više pričao s tobom, da me nisu šopali pivom vjerojatno i bi...(bolje da sam šutio nego da sam baljezgao gluposti) :) Nadoknadit ćemo mi to... ;)
E da, svaka čast andrei kaj je došla (i meni kaj sam je nagovorio), nažalost već je bila birtija pred zatvaranje... drugi put imaš doći ranije pa ćemo se uzduž i poprijeko porazgovarati... ;)
I evo pljeska :klap: :klap: :klap: :klap:
coma šta da ti kažem, sve 5
wb- hvala, hvala
covjece cak sam i dobar dojam ostavio
kako na koga... ;D
:lol:
@coma tko bolje vozi andrea ili whiteboy
ma sa mnom se prekratko vozio...
jel i tebe andrea provozala??
Ili vas je obojicu izvozala? ;)
ma agresivci su u voznji oboje, ovaj WB ce zaklati alficu brzo, to se hladan motor pere= Citat =:
@coma tko bolje vozi andrea ili whiteboy
pamtim= Citat =:
Poslao: whiteboy
kako na koga... ;D
moj se motor nikad ne hladi :)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ma agresivci su u voznji oboje, ovaj WB ce zaklati alficu brzo, to se hladan motor pere
kod mene se nikad ništa ne ohladi....uvijek je sve vruće.....:blush:
:o sad ću kihnut....joj :o ...apcihhhhhh....kažu da je istina kad netko kihne.....:D :rolleyes:
istina! Nazdravlje!
hvala
@whiteboy zakaj, unaprijed sam napisal da sam zauzet.
@andrea...zaboravil sam ti reč da je opasno hodat po cesti s tolko prstenja....jel jedan od njih i zaručnički?
@Sljaka: nisam vidio...
@andrea: da, bome si se nakitila s tim prstenjem... jel to za samoobranu? :)
e pa da je držala ruke na plućima, onda bi vidio?
:lol: :lol: :lol: :creep:
nadam se da to što je vruće i prouzrokuje apcihhhhhh.... nije suhi kašalj:cool:= Citat =:
Poslao: andrea
kod mene se nikad ništa ne ohladi....uvijek je sve vruće.....:blush:
:o sad ću kihnut....joj :o ...apcihhhhhh....kažu da je istina kad netko kihne.....:D :rolleyes:
A kaj ti brijes? :) Pa onaj odgovor se dnosio na Sljaku, evo sad ti lijepo i pise... :)= Citat =:
Poslao: tomo
e pa da je držala ruke na plućima, onda bi vidio?
sbj(sorry but ******).
žblj!
frljv?
iako je jedan od prstenja na mojim prstekima na mjestu gdje bi zaručnički trebao biti, nažalost nije. to sam ovak stavila tak da me ne gnjave. i pomaže. :D
Nažalost? Šta ti bi se što prije htjela udati?
BTW htio sam te pitati kako to da si oprostila svom dečku i opet si s njim a još prije par tjedana je bilo da ti 'nikad ne praštaš, da je on govno jedno, prevarant, on za tebe ne postoji i sl..'???
jel jucer bio sastanak u remyu??
@bigboss...nije,coma je išo u solo turneju po birtijama.
To je bio plan, ali je pao pod stol u prvoj birtiji nakon pol pive... ;)
Ja sam malo provirila u vaše slikice s meetinga.... ej pa vi ste sve komadi...nemrs bilivit.... (cure, tj curu ne moramo posebno ni komentirat.....slika govori za sebe...) al decki moram vas malo pohvalit... (btw ne sumnjamd a ste i super osobe...ali trenutno komentiram samo slike) bas ste mi svi slatki:)
Btw imam neke pretpostavke tko je tko i bas me zanima da li sam pogodila..e sad bih ja vas molila ak vam se da bacit pogled na slikice koje navedem i otkrit mi tko je na slikicama:
idu brojevi...
005,007,011,029,030,031,038,040,044
ajd kom se da pa da bas vidim jesam li pogodila
@bubles cini mi se da ces postati velika konkurencija andreji i po postovima i po.. :)
005 - gog
007 - whiteboy
011 - tomo
029 - coma i nered
030 - whiteboy i tomo
031 - bigboss
038 - buggy i coma
040 - tomo i nered
044 - tomo i nered
gog,WB,tomo,nered&ja,WB,bigboss,buggy&ja,tomo&nere d,nered
evo ja sam napiso po redu, nadam se da se nisam nigdje zajebo
u isto vrijeme, hehe
ja sam tri minute prije ;)
Bubbles zakaj ti nisi došla? Sljedeći put moraš doći OBAVEZNO, bez isprika! I vidim da će nas biti u globalu više jer su ljudi tek nakon sastanka skužili da su trebali ići pa im je bilo žao kaj nisu došli... sljedeći put SVI idemo...
a di je sljedeci put?
negdje u centru(da nebu lutanja i trazenja);)
sta fali remyu
ma bit će birtija prava, ali ne bu to tak skoro... možda prije nove godine...
e moze prije nove godine..pa da ja i ''mala'' dojdemo (dolazi u zg)
ma moze kada god ocete kaj se mene tice.
podsjeti me da gospodična dolazi, tako da ja ne dođem= Citat =:
Poslao: vjeko
e moze prije nove godine..pa da ja i ''mala'' dojdemo (dolazi u zg)
hvala.
daj se smiri
@andrea...znaš da nadimak "mala" može značiti suštu suprotnost, nešto kao kad gromada ima nadimak "mrvica" nemoj bit tak hrabra....ljepo ćemo se svi napit,a vas dve bute čagale po stolovima. :)
P.S. mala ovo je šala
ma kakva šala, to je moj diabolični plan! ;D :fried:
SVI dolaze, i baš bu fora da se andrea i vjeko malo pospominaju face2face! ;) A za malu (u stvari je debela ko prasica, jel'da tomo?) nekak sumnjam da će do ZG-a...
jos ce biti sore na sljedecem sastanku
hrvanje u blatu - ja cu primat oklade
jel moze??
hehe, mislim da je bespotrebno pitanje postavljati muskoj populaciji ovog foruma (i onima koji se osjecaju tako) :)
@wb...došla bu u full ratnoj spremi......
hebiga nemrete se kladit u njih dvoje, jer tu je ipak razlika u godinama..iliti bolje andreja Vs.fanica
@tomo dobar avatar :beer:
a kaj je stim drugim sastankom??? kad ce to? ako mislite jos u ovoj godini, mislim da je vrijeme za dogovore! :)
hoćete vi da ja dođem ili ne?
NARAVNO DA HOĆEMO! JA BUM TE OSOBNO NAZVAL AK BUŠ SE NEĆKALA! ;)
dobro, pa ne moraš se tak jako derat, bubnjići mi jebu sve po spisku....:D
wb, svaleru :)
dakle ja imam plan. kao i prosli puta kada ste se svi vukli na sastanak ko creva pojavili su se oni koji su htjeli doci.
Sastanak je na istom mjestu u petak (valjda je to 5.12) i nema diskusije.
hvala na organizaciji.
molim
to je sad u petak? do kada se moze biti u tom bircu?
kaj te briga!!!
bitno je da se okupimo, ima mjesta di cemo otici (samo ponesi 1000 kuna sa sobom i nema beda)
mozemo tooloomarit i u redakciji.
(al onda ste naje..)
još samo da znam u koje vrijeme....?:confused:
ajmo radije slijedeci petak, ja ovaj nemrem nikak... :(
ja sam za! meni bi isto odgovaralo!
samo sam vrebala i čekala da netko to predloži....i evo....
ja sam za!
je nemrem sljedeća bar dva petka... UČIM jebenu NEUROLOGIJU! Tek negdje recimo onaj petak 19-tog?
ma mozemo i onda! :) ja dolazim oko 11, ocete jos biti tamo i kolko dugo?
....izgleda da ništa od sastanka,opet bumo nered i ja morali sami rompat po ferenščici.....a ja baš naručio u petak Ramu i Naska da vam opelješiju aute za vrijeme meetinga.
sva sreca da u petak nemam auto!!
onda idemo ili ne?
pa reko ti tomo da ne... nema mene, a to ti je onda ko na misi tamo, ne isplati ti se ni doć...
znaci nista od petka, ******!
@coma isprazni kasicu- prasicu i dolazi u petak,bit ćemo Nered i ja na cugi
PS-uzmi osobnu da te ria ne hapi,naš da je poslje 22h zabranjeno bit vani maloljetnicima.Možeš i putovnicu,ak nebumo imali za cugu da ju prodamo.
@wb...pa da,nema ko radit pizdarije...
jos ce coma otici doma bez bubrega! ;D
naucit cemo mi njega prosit i prat sajbe na semaforu......bice loveeee!
coma ima dobar rad ruku (ono kužiš spiku eeee) i moći će puuno šajbi oprat u kratkom roku... A poslije mu slomimo onaj srednji prst koji tako ponosno svima pokazuje, pa nek prosi ko bogec...