Ja sam u ponedjeljak kupio 512 mb Sandisk iz optimuma, kartici nista ne fali, odlicna je!
Printable View
Ja sam u ponedjeljak kupio 512 mb Sandisk iz optimuma, kartici nista ne fali, odlicna je!
Optimum treba uzimati sa rezervom. I ja sam prije tako trazio neki hardver, nabava.net je rekla da ima u optimumu, a na njihovom siteu ni traga ni glasa od toga. Onda sam nazvao, pa cak i otisao tamo za svaki slucaj, i stvarno nisu imali toga u prodaji. Mislim da je bilo nesto kao naruceno, ne zna se kad ce stici, pitaj ponovo za dva tjedna. :(
imas u optimum racunala u heinzlovoj 80 za 190 kn od 512mb,a 1gb 290
Koliki je ustvari kapacitet m2 kartice (orginal sony) od 1gb, meni phone, nakon što sam je formatirao javlja 919 mb ??
Imam takodjer sandisc-ovu memory stick duo 1gb i na istom phoneu, k750, javlja mi da je free 949 mb
p.s. m2 od 1gb-a u k750 stavljam pomoću adaptera naravno :)
512 mb od san diska pise da ima 464mb memorije, a sony od 256 ravno 256mb
svijet-medija 1gb=299kn? jel mi moze to ko otvrditi
jel moze kp iz zg otici u svijet-medija i provjeriti jel imaju kartica od 1gb za 299kn? naso sam to na njihovoj stranici da je neka akcija pa....
jel mi je bolje kupita za K750 M2 karticu sa adapterom (ostane za slijedeci telefon) ili uzeti Pro duo. cijena je ista, brzina??
nije ista cijena... Pro duo ti je jeftinij...mislim da su brzine iste ili bar slične..uzmi bolje duo
Dolaze te od 300kn??
Meni rekli da vise nece uopce dolazit.
danas stigle u Optimum computers sandiscove od 1gb 298 kn za gotovinu i adapterom na duo
p.s. 949 mb free space, sony-eva 919 mb free space
bila moja sestricna u svijetu-medija i trazila tu karticu od 299kn i rekli joj da imaju samo za 449kn a da je ova od 299 bila na akciji i da vise nije..
Mislim da ti to dosta ovisi i o tome kako je kartica tvornicki formatirana. Neke kartice dolaze kao FAT16 a neke kao FAT32. FAT32 je naravno stedljiviji sto se tice prostora. Ja sve svoje kartice i USB stickove kad kupim uvijek prije upotrebe preformatiram u FAT32. :thumbup:
Izgleda de je prosla akcija u ''Svijetu medije'', tako da kartica od 1GB ne kosta vise 299 kn , vec isto kao i prije, dakle 449 kn...:bunny:
Uf, je im dugo trajala akcija, pih! :thumbdown
Izgleda da je to samo marketinska fora, volio bi da se bar neko javi ko je kupio tu karticu na akciji.A mislim da nece posto je akcija trajala 13,56 minuta :thumbdown
može li netko postat gdje su trnutno najjeftinije m2 kartice 512 i 1Gb
hvala!
ja sam im mail poslo i rekli su da imaju..
512=189kn
1gb=298kn
Ovdje je brijem najjeftinije u gradu, u svijetu medije je od gige za oko 450kn...
Hvala
je li netko kupio ove u optimumu m2 da može potvrditi da još ima da ne tražim ljude po Zg ako nema. Hvala
ima ih u optimumu! cijena je za 512mb 189kn a za 1gb 298kn super povoljno...
evo ja recimo imam san disk M2 1gb, kostala je manje od 300kn,
ali u istanbulu...
sonyjeva dode isto, ali ih nije bilo!
inace, ako niste znali troskovi proizvodnje kartice od 64mb i one od 2gb
su isti...bar san tako negdi procita...
kupio u optimumu sandisk 1 gb 249 kn
jel dosta 512, ako ne mislim imati muzike na k800?
mislim, razlika u cijeni nije velka, al opet, glupo mi je kupit od gige ak mi nece trebat
ja imam 256 i nemam glazbe. Za slike, melodije, igre i poneki filmic sasvim dovoljno
vidim da je ovdje mirno vec 10-ak dana...zanimalo bi me gdje je trenutno najisplativije za kupit M2 od 1GB??
@sasa80, Zasad u optimumu jos najisplativije...:beer:
da u optimumu su 1gb 250kn...super cijena...ja ju prije 3 tjedna platio 300... svagdje su pale cijene... u hg spotu je oko 320-330 kn...
ja imam od 512mb također...imo na k750 od gige,pa sam i tu htio uzet gigu...al kad gledam i ovo mi je dosta...imam nekih 80pjesama koje ne slusam jedino na zvucnik tu i tamo...dosta slika, 2spota,jedan cijeli film i taman popunio sve...al 512 na kartici i 70 na mobu je sigurno dovoljno ako jos ne mislis pjesme stavljat...jer sta slike zauzimaju po 600-700kb, spot 15mb,film 80mb, ovo je taman...
a ono da su troskovi proizvodnje isti za 64mb i 2gb,ne bih se slozio,po cemu su isti troskovi?
ja uzo u vemilu sandisk 512mb 244kn
1GB je 381
Koje mem. kartice vrjede za Sony Ericsson K550i,koje su najjeftinjie,e i je li ih ima kupit na crno?
navedi točno koji aparat imaš jer ima više vrsta kartica................
http://www.sandisk.com/Products/Item...ro_M2_2GB.aspx
http://sonyfanboy.wordpress.com/2007...2-4gb-arrived/
gdje u HR se mogu kupit ove kartice i kolko kostaju ?????????????????????
mozete mi dat link od tog optimuma meni otvara neke krive stranice
Most Wanted čini mi se da sam to našo u optimuma za 420 kn,osim ako ja nisam nešto krivo
meni je frend naša 1gb negdi za 200kn (wtf).sljedeći tjedan idem widiš šta je to
a što če ti ta kartica ....(da stavljaš igre za kompjuter???).
razlika 50 kn.Ovo sam mislio u onaj gore post,ali sam fulo
Ja sam sebi nasao od 512MB za 298kn i to mi je solidna cijena
pa imas m2 sandisk 512 za 200kn u optimum online
SVIJET MEDIJA:
-->Memorjiska kartica Memory Stick Micro M2 kapaciteta 512 MB + adapter
Cijena: 239,00 kn
-->Memorjiska kartica Memory Stick Micro M2 kapaciteta 1GB + adapter
Cijena: 359,00 kn
Zna netko gdje ima za kupiti za K800i od 256 MB i po kojoj cijeni?
I meni bi 256 MB bilo dosta
Jel to sigurno da je 199??
Imali u HG spota 1GB,ja ne mogu nać
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902161
m2 512mb 185kn.. u cem je problem, pa moze se nac i ispod 200kn...
U Feniksu je 512 177kn a 1gb 305kn .
c/p sa Nabava net
Memorijska kartica Memory Stick SanDisk 1GB MICRO M2, sa adapterom 248kn Optimum računala
pitanje,šta će M2 sad biti jedini standard,nema više MS PRO i PRO DUO?
da al w850 ti je star negdje gofinu dana :)
ma bas su ujeba*li s tim karticama...da bar ubuduce onda budu m2 kartice i u sve stavljaju isto i ne mjenjaju...ovak mi je pusiona, jer u k800 mi idu m2 kartice a k750 mi je drag jer ima pro duo isto ko i fotic pa s cim god da slikam samo saltam kartice koja mi pase velicina ili pregledavam slike s jednog na drugi,jedino mi se m2 ne uklapa...pa bi bilo bolje da ubuduce svugdje isu iste, da sliknem s k800 karticu ubacim u fotic slikam jos malo, posto recimo ponesem samo kabel od fotica prebacim slike s njega i te sheme..to bi bilo dosta prakticnije...:ideja:
pa ubuduce uzimaj m2 sa adapterom i problem rijesen ;D
neznam dal sam pogodio forum, tj. nekakav podforum...ako nisam se ispricavam...
a zanima me gdje ima u rijeci za kupit najjeftinija M2 kartica?? znaci 1gb ili 512mb, iako neznam bas koliko se isplati kupovat ovu potonju.....gledao sam nesto u ventexu od 1gb za 230kn....ima li negdje jeftinije?? hvala svima na odg
i da....da li ce mi mob radit sporije ako je nakrcan sa 1 gb odnosno brze ako ima 512mb? radit ce se o k530i......
Podforum je OK, ali tema je nepotrebna jer jedna vec postoji, pa sam prebacio post ovdje.
i zna li itko?? mozda negdje na netu ima?? mozda su u sumi
Pogledaj ovdje na optimum-online.
Cijene po meni su ok. Dečki rade korektno i do sada nije bilo prroblema kada sam maručivao. na navedenu cijenu uračunaj 30 kn za poštarinu.
Rok dostave je 2-3 dana ovisi o vremenu naruđbe i uplate.
brate mili u vipu kontam da su najpovoljnije, 180 kn od 1gb . zamjenska naravno sandisk
zanima me kolika je maksimalna memorija od k800 kao sta pise u naslovu..
-kolika kartica ide i kako se mob ponasa...
hvala
Ja stavio 2gb i radi OK.
Ne, memory stick duo od 4gige je 399.
2gige m2 micro je 249kn, veceg zasad nisam nasao.
Ja pred tjedan dana u Vip centru kupio za svoj k800i sandiskovu m2 od 2gb za 241kn i stvarno nigdje nisam jeftinije nasao. Kartica se super ponasa, cak ni sa dupkom punom mob nista ne usporava a kamoli steka.
Također potvrđujem da sa SANDISKovim karticama nikada nisam imao problema, preporuka za njih..
Sad kad sam kupija tu sandiskovu memoriju i sve je lipo prikopča,zanima me da li uređaj baš mora svaki puta javit poruku (kad prebacim nešto sa računala na karticu) da li želim formatirati karticu bla bla...i ako da unesite željeni sigurnosni kod? Baš mora to pitat? :D
spremi sve sto imas s kartice na komp., formatiraj karticu s telefona (ne sa pc-a) i vise te nece pitati
Evo ja san u St uzeja u vip centru M2 od 2GB za 241 kn.
mozda sam se prekasno ukljucio u ovu temu, i mozda je preskupo ali ipak nek se nade:
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=5224
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6496
Zanima me gdje u Puli su najjeftinije (ako je ko kupovao)
i dali je limitirana brzina citanja kartica na 15 Mbps.
Vidjeo sam da ima u ve-milu od 512 Mb do 4 Gb.
SONY Memory Stick Micro M2 512Mb 119,00 Kn
SONY Memory Stick Micro M2 1GB,bez adaptera, MSA1GN 129,00 Kn
SONY Memory Stick Micro M2 1GB 159,00 Kn
SONY Memory Stick Micro M2 2GB 219,00 Kn
SONY Memory Stick Micro M2 4GB 379,00 Kn
Ja sam danas kupio u HG spotu m2 karticu, 2 GB za 199 kn (San disk)
ja u bosizz-u ista cijena isto 2 gb
u vemilu micro m2 2gb sony + sony usb adapter za tu karticu (super stvar), 220kn
Razmišljam dugo o kupovini dotične M2 kartice...no uvjek mislim da mi ne treba...a memorija mi stalno puna, a budući da volim puno slikati dovodim se do situacije da ponekad poludim zbog nedostatka mjesta pa bi istog trena ju kupio..
u vemilu je sada dobra ponuda..kao što je @zicozg napisao...
mislim da je pajo pre skup.sacekati cu ve-mil.
Hvala svima na odgovorima :D