nisam videl sliku ili se ne sječam. PM znaš
Printable View
daj andrea reci više i riješi nas muka
ma nered pozna andreu iz centra za odvikavanje od alkohola i težih opioida... ali kako odvikavanje nije uspjelo, on se ne sjeća tko ga je tih godina mazio i pazio, a i andrea je od onda popravila sve zube pa je neprepoznatljiva... ;D ;)
ne kuzim, kaj s eminemom?
ej ljudi a kaj je sa threadom "slike komada uvačenih mobitelom". jabih tamo gledao neke fotke ali ništa!?
...za to ti je bolje kupiti neki od naših eminentnih časopisa (Smokvin list...)... :P
Mene sad nešto mući - Miško ti si prirodno crnkast ili je to morski štih...
(na ovim sličkama mi ličiš na Indijca ;))
ja ti ne mogu poslat sliku. al bumo sredili nekaj. možda se znamo iz nekog drugog života....?= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
točno tako, ali u biti ja sam bila na odvikavanju, a on je mene mazio i pazio, ali wb nikako mi nije jasno kako za zube znaš?:D :D :D= Citat =:
Poslao: whiteboy
ma nered pozna andreu iz centra za odvikavanje od alkohola i težih opioida... ali kako odvikavanje nije uspjelo, on se ne sjeća tko ga je tih godina mazio i pazio, a i andrea je od onda popravila sve zube pa je neprepoznatljiva... ;D ;)
btw cule zakaj te to tak zanima? pa svaki je na svoj način zgodan. ti mi recimo zvrkasto izgledaš. kao neki mali vražićak sa dušom anđela:D
gog- ma zajebajem se, pogledaj malo postove otprije;) :turn:
zamisli
kaj da zamislim?
ma ništa neznan kako bi to privea da svi razume u glavnon baza u mojoj ekipi
Prirodni mračnjak, mada se može dogodit da ti je neko prčkao po brajtnesu na kompu :wave:= Citat =:
Poslao: dmi
...za to ti je bolje kupiti neki od naših eminentnih časopisa (Smokvin list...)... :P
Mene sad nešto mući - Miško ti si prirodno crnkast ili je to morski štih...
(na ovim sličkama mi ličiš na Indijca ;))
ajd miško priznaj da si cigo ;)
misko je mrak ;)
Imam ja uvid u svu tvoju medicinsku dokumentaciju... ;)= Citat =:
Poslao: andrea
točno tako, ali u biti ja sam bila na odvikavanju, a on je mene mazio i pazio, ali wb nikako mi nije jasno kako za zube znaš?:D :D :D
Cule_ST ima najludju sliku za sada..
@whiteboy jel se sjecas kada si se meni rugao da sam napisao 'č' umjesto 'ć'??? -''sve se vraca i sve se placa''...a sada pogledaj sta si napiso na thread-u (naslov) ''Slike Forumaša - treća sreča!''... ne piše se sreča nego sreća!
...pravo da ti kažem pošto sam korisnik pepeljara za vid možd' mi ova stoka oko mene nešt' prčkala pa...= Citat =:
Poslao: miško
Prirodni mračnjak, mada se može dogodit da ti je neko prčkao po brajtnesu na kompu :wave:
miško kaj to papaš na onoj slici? i koja je to hrpetina cd-a iza tebe? šta slušaš? btw imaš lijepi stol
kakav nered na 4 slici po redu gdje jedeš juhicu iz kruheka ( probala i jako fino) , primjetih da se nešto zlati na tvojoj lijevoj ruci, točnije na prstenjaku.....znači you are married?
tako je, ja sam bila pacijent, kakav nered je bio moja medicinska sestra, a ti si bio moj doktorčić....muči me senilnost, al evo prisjetih se.....:D= Citat =:
Poslao: whiteboy
Imam ja uvid u svu tvoju medicinsku dokumentaciju... ;)
O čemu ti to?? Tamo je sve uredno... :angel: :D Eh da znaš u kakvom sam ja još stanju bio kad sam tu temu lijepio... tek sam se probudio nakon neprospavane noĆĆi... ;)= Citat =:
Poslao: vjeko
@whiteboy jel se sjecas kada si se meni rugao da sam napisao 'č' umjesto 'ć'??? -''sve se vraca i sve se placa''...a sada pogledaj sta si napiso na thread-u (naslov) ''Slike Forumaša - treća sreča!''... ne piše se sreča nego sreća!
ma razumem te prijatelju..dobro si mogo i A napisati :D
mozda se kvarca misko!?!?! :)
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????
ma ne mi t se se u firmi zezamo sa kemijskama pa onda onaj rngić stavimo na prst, neki puta i ring od privjeska za ključeve. ne sječam se koji je bio tada u igri :)= Citat =:
Poslao: andrea
kakav nered na 4 slici po redu gdje jedeš juhicu iz kruheka ( probala i jako fino) , primjetih da se nešto zlati na tvojoj lijevoj ruci, točnije na prstenjaku.....znači you are married?
da,da, mogu si mislit.....s takvim stvarima se ne zeza....:D
zappan pa što to nije nimda?
Evo konačno i moje slike, sorry za kvalitetu to je ipak skenirana slika. Pokušat ću ju popravit , ali ne očekujte čudo.
@Miško komentari idu ovdje. Upravo radim na poboljšanju kvalitete, al mi sporo ide. To ti je inače jedan pogon za vrijeme preuređenja.
a koji si ti na kraju? kaj ti radis uopce?
To ćeš znat sutra, za sad nagađaj... :D
Ja pretpostavljam kaj Šljaka radi, on je onaj koji uvijek zna sve odgovore i svi dobri ljudi iz proizvodnje mu znaju ime, a i on zna njihova........topao i veseo put pun lijepih doživljaja i stalno ti fali poneka kuna.
Ja sam onaj koji sjedi kad sve radi, ili obrnuto kad ja radim drugi sjede.
Smanjio sam malo sliku, a sad je premala. Sutra ću ju popravit. Idem sad offline.
Dakle inžinjer.
sljaka kaj si zavrsio? (da neidem pretrazivati forum)
sljaka, spremi ju kao jpeg pa mozes odabrati stupanj kompresije, a ovo je tak sitno da ja nis ne vidim :)
šljaka je onaj najviši... :) Jesam pogodio? (tako su te u redakciji opisivali)
onaj s brkovima? ako sam dobro vidio... :)
Evo zappan i Ja sjedimo i pijuckamo pivu i klopamo kebab u restoranu i javljamo se vama. Naravno ovo saljemo s Nokije 6600 -mrakaca od tel
@Zapp & Nered,možete li nekako poslati sliku koja vam je na ekranu moba dok ste na forumu?
@gog slika je u jpeg-u, prvo je bila prevelika pa sam ju smanjil , ali sam pretjeral, onda mi se više nije dalo pa ću to danas.
Moram priznat da ste pogodili.
@Miško nisam inžinjer, nije mi se dalo studirat.
@coma Ruđer
@miško
evo par shotova uspio sam natjerat da gledam HRT na njoj.
http://web.vip.hr/marko.r.vip/KMscr.jpg http://web.vip.hr/marko.r.vip/scr1.jpg http://web.vip.hr/marko.r.vip/FORUM.jpg
jebeno
gdje to ima kebaba za kupit? ja znam samo za jednog u Samoboru. obožavam kebab, a nema ga nigdje.:(= Citat =:
Evo zappan i Ja sjedimo i pijuckamo pivu i klopamo kebab u restoranu i javljamo se vama. Naravno ovo saljemo s Nokije 6600 -mrakaca od tel
kebab je čevap??
hehehe sad sam se nasmijala. nije, kebab ili giros ti je ono meso ak si vidio kaj se vrti u izlozima i onda ti to teta nareže i stavi u lepinju, i unutra stavi svega po malo. i kad to dobiš, onda samo nemoj gledat unutra jer će ti se smučit. ja sam najbolji jela u Munchenu (giros) a u Hrvatskoj u Makarskoj.....
ja mogu pogledati unutra, pa to je meso, od toga mi nemre biti muka :) btw, nisam dugo jeo kebab ali bio je jedan u tkalci i jedan pored petice...
a ovo je bila neka promocija stroja koji to peče.. neki švapci u restoranu 'horok' ispod doma sportova... besplatan kebab uz konzumaciju, dakle pivicu :beer: i to samo jučer :)
al mrakuša je bio kebab...
http://www.mobil.hr/zappan/images/ca.../x70_kebab.jpg http://www.mobil.hr/zappan/images/ca...610mobilhr.jpg http://www.mobil.hr/zappan/images/ca...d_pivopija.jpg http://www.mobil.hr/zappan/images/ca...ered_surfa.jpg
Evo i mene malo usminkan, ovo sam radio reklamu za pastu za zube. Sta cu, dobro su mi platili :D :D
ma lijep si ko slika, a na slici lancani sudar! :D
:D
zappane:-)
Otkud si bas moj banner "uhvatio"
@sezam... to je bilo namjerno... pitaj nereda ;D
a ste vidli autoportretiranje by zoro... fino kupaonica, ogledalo pravo a ne da se čovjek muči s onim ogledalcima na kamerama, telefonima i sl. kad se sve nadaš da ćeš ostat u kadru ;D
Hehe, dobro da sam i uhvatio ista onako pospan, jedva sam gledao na oci :D= Citat =:
Poslao: zappan
a ste vidli autoportretiranje by zoro... fino kupaonica, ogledalo pravo a ne da se čovjek muči s onim ogledalcima na kamerama, telefonima i sl. kad se sve nadaš da ćeš ostat u kadru ;D
@zapp: da znas da cu pitati:D
Ste ovo vas dvojica ili neki prolaznici?= Citat =:
@miško
evo par shotova uspio sam natjerat da gledam HRT na njoj.
http://web.vip.hr/marko.r.vip/KMscr.jpg http://web.vip.hr/marko.r.vip/scr1.jpg http://web.vip.hr/marko.r.vip/FORUM.jpg
@sljaka
onaj tamo iz treceg stupa koji se za razliku od ove cetvorice malo slabije vidi ;)
ti to mene je... ili stvarno ??? :)= Citat =:
Poslao: miško
Ste ovo vas dvojica ili neki prolaznici?
salim se to je slucajno naletila reklama od onih debila a ja pritisnuo Screen shot pa su sad i na forumu.
vidim da ste se dobro zabavili..kak mi je krivo kaj nisam doso(tek sam juce navece saznao za sastanak) planirate li se opet sastati?
sa kim?
@nered
Zasto moj banner?;)
whiteboy mogli smo mi radije staviti onu moju sliku iz moba. ova je katastrofa. užas.
pa daj mi malo taj tvoj telefon i na silu ću izvući tu sliku iz njega ;) pa ćemo je stavit na forum :) Eh dečki, da ste to vidli... može vam biti žao...
i jest... :(
Eminem
jel to na moju foru slikanje :D
šta vi nemate nikoga da vas slika?
wb imao si priliku.....tko zna kad ćemo se opet vidjeti....
ova slika gdje smo ti i ja je puno puno bolja...
saznat cemo gdje zivis i poslati comu da te razbije i ukrade ti telefon :)
ma nemoze, ja maznjavam samo c55-ice
a tučeš samo male curice? Onakve koje znaju reći samo nja nja nja nja... ;D ;)
ma neznam ni kakve soram, nije mi murijak htio reci! valjda sam prepijan bio pa se nesjecam koga sam zasoro
to sigurno nisam ja bila jer bi dobio batine:D
hehe, i ja mislim :)
a moj coma je te crne
@gog ti suti, snimljeno je da si *****! :D
nego Šljaka kad ?e ta tvoja slika u malo ve?oj dimenziji?
I zašto se dmi boji kamere? Znamo da je debeo i ružan s pepeljarkama, pa nema sad smisla skrivati se.. ;)
@whiteboy skoro, vrlo skoro
Htjeo sam ti nesto pametno napisati, ali sve sto mi pada na pamet je njanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanj anjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjan janjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanjanja njanjanjanjanjanjanjanjanjanja :)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
@gog ti suti, snimljeno je da si *****! :D
a nije bed od tebe se ne ocekuje nista pametno!
pa ako me sječanje dobro služi to on tebe kopira, a ti mu kažeš da to nije pametno. e pa sad više niš ne kužim:confused:= Citat =:
Poslao: coma_zgb
a nije bed od tebe se ne ocekuje nista pametno!
ma njanjanjanjanjanajnja (ako do sad niste skužili, to je sve što je coma u stanju re?i nakon jedne i pol pive ;) )... NHF :)
njemu je dosta da na čep stane:retard:
njanjanjanja
@WB...tebe ćemo još baždariti,dober buš cuger
a ne, to je samo u posebnim prilikama, uostalom pijem zbog društva a ne zato jer mi paše... ;)
@wb..svi smo tak počeli...al svaka čast ljudina si za izlaske!
p.s.-dajn neku kahvu organiziraj:)
ma htio ja danas tebi pod škare, al ?uh da kosiš nešto... Ma šaljem ti PM (ne u PM), da ovdje ne za?etamo...
..."zoro",a štaš...moram nekog kopirat...
samo vi mene cimajte, vidjet cete vi
pa mi vidimo, kaj misliš kak gledamo forum i tipkovnicu ?
nego malo ste popustili s slikama... ajde stavljajte nove!
Sljaka di je veća slika? dmi di je bilo kakva slika? Playeru? Di su cure, Mobyfanica, Mystique (vratiii seee!!!), Bubbles...?? AJMO LJUDI!
a mene ne zelis gledati :cry: :cry: :cry:
Ma ne želim ni njih, samo radim promet u temi... ;)
...iskrenost ti ne pomaže... :D
ajde dmi nemoj biti papak, daj sliku! :beer:
je, da se uplasimo!
...a jesam papak... ;D
boje receno *****
...i to s kvačicom... :D
ajde dmi, i ja već duže čekam tu sliku na pm....:D :p