PIE koristim, ali koristim i MSN Live Messanger, mozda je do messangera ?
Printable View
PIE koristim, ali koristim i MSN Live Messanger, mozda je do messangera ?
Do njega je. Probaj sa IMplus. Meni s njim sljaka bez problema.
Aha.. Ma necu IMplus, fale mi avatari.. MSN Live mi je odlican, al je ocito pun bugova.. cekam finalnu verziju..
Thnx..
može li se, i kako, promijeniti jezik na TyTN-u? naime, naišao sam na jako dobru ponudu u beču ali je software na njemačkom a želio bih na engleskom
Bez problema se promjeni jezih fleshanjem WWE ROM-a
A evo da se nadovezem.. najavljen je novi sluzbeni ROM za titana koji ce biti AKU 3.x
Update se ocekuje najkasnije u ozujku..
je li fleshanje ROM-a nešto komplicirano ili...?
Flashanje je jednostavna stvar i nije neki problem.
Nije komplicirano, prakticki se sam flesha..
Procui malo ovdje pa ce ti biti jasnije ;)
puno hvala, sad sam siguran da ću ga kupiti u beču (inače je 2500 kn jeftiniji nego u hrvatskoj kad ti vrate porez).
edit: zaboravih pitati, kad se fesha ROM, da li onda tipkovnica (klizna) ostaje qwertz ili postaje qwerty?
Tipkovnica postaje QWERTY
aku 3.3 za titana je dostupan, digao sam ga na xda ftp
ima jedan wwe i jedan švedski, ljudi su oduševljeni, švedski je navodno puno bolji, al treba patchati ga sa eng mui packom
btw. tytn je dobitnik zlatni moby za smartphoe godine!
To se vec znalo da je TyTN najjaci..hehe.. maaajka ;D
Nego.. ja cekam sluzbeni AKU3.3 ROM, nadam se da ce biti doradjen.. ili je ovaj koji je uploadan finalni i nece biti editiran vise ????
Bas me nervira ovaj teleskopski stylus, mislim da cu se radije oslanjati na dobro poostrene nokte :)
Mene isto nervira taj stylus jel se rasklima sav.. Al dobro, neizvucem ga skroz do kraja vec taman koliko treba pa se ne klima ( ne savija ) puno..
Dakle, tko ceka - DOCEKA :klap:
Naime, pojavio se WM6 "Vanilla" za TyTN-a... napokon se i hermit moze upgrejdat na WM6 :king:
Zainteresirani, znate gdje trebate gledati ;)
OK, sad vi meni recite šta ću ja dobit s time što ga nadogradim na šesticu, osim što mi ništa živo neće raditi.
Sta ces dobit.. hmm.. dobit ces dosta toga korisnog..
- Windows Update ( updejtanje windowsa preko neta, dakle nema potrebe za fleshanjem radi updejta i riskiranja da ce te ociglit uredjaj )
- HTML emailove
- Novi kalendar ( kalendar sada ima ribbon koji predstavlja evente u njemu, tako da je lagano vidit kad ste slobodno, a kada ne )
- Primanje poziva za meetinge putem emaila, SMS-a !? ( dakle neko vam posalje invitaciju za neki meeting i imate dugme za accept s cime vam automatski salje odgovor posiljaocu ako prihvatite da ste prihvatili i automatski vam se stavlja meeting u calendar. Prije nego sto prihvatite, vidite ribbon iz kalendara i vidite dal ste slobodni ili niste putem ribbona vizualno. Ako niste slobodno, mozete dogovorit neki drugi termin koji vam je slobodan )
- Windows Live ( MSN Live je odlican, predobar )
- Imat ce te mogucnost koristenja aplikacija koje ce biti radjene samo za WM6
Ima tu jos dosta promjena, ali nista radikalno, ali DEFINITINO vrijedno upgrejda...
Ima tu na forumu par filmova kojih sam postao... evo prikupit cu linkove sve ovdje pa si pogledajte. To su bas prezentacije novih featura u novom OS-u
Review 1 Review 2 Preview Business User Demo 1
Pa pogledajte si malo filmice ak imate vremena, ak ne sve.. dovoljno je buisness user demo, jel se nove stvari u OSu najvise odnose na tu skupinu usera
Ja osobno jos necu fleshat WM6, prvo cu vidit kakvi su ti prvi ROMovi, jel su bugoviti itd.. Kasnije ce se pojavit puno bolji i sredjeniji ROMovi, pa cu malo pricekat.. Osim toga, u ovim prvim verzijama fale neke stvari kao MSN Live, Video Calling, itd.. tako da za sad samo promatram feedback onih koji su fleshali i cekam :klap:
Koristim WM6 vec tjednima i stvarno nije nista posebno, osim problema sa kompatibilnosti sa starijim programima za WM5. Ne koristim default e-mail reader niti kalendar, Windows Update je prakticki beskoristan jer AKU izlazi jednom godisnje i ovisi o proizvodacu dal ce ga dati u opticaj, ovisno o tome kako AKU radi sa pojedinim uredajem. No nisam zapravo niti siguran da ce se kroz Windows Update downloadati AKU packovi, mozda samo manje zakrpe (kojih je dosad bilo ravno: 0).
Već duže vrijeme pratim o HTC TyTN-u.Promatram ove vaše teme.Zanima me gdje ste vi svoj nabavili i po kojoj cijeni?Gdje mi ga je najbolje nabavit ali da nije brandiran??i koliko para???poz!
Crazy-Shop.com - 6200kn
Pa fina mu je onda cijena.Zanima me koliku cijenu okvirno postiže na crno??
Nema ih na crno, barem ja nisam vidio..
Da znam da su jako rijetki.Vidio sam prije par mj.u oglasniku ali je brzo prodan.Mene zanima i rado bi ga uzeo,ali 6200 je malo too much.
ako imaš volje, u austriji je 4000 kn kad ti vrate porez... ja sam ga kupio u beču za 600 €... mislim da je to razlika vrijedna putovanja
Uzmi onda MDA Vario II, testiraj ga jedno vrijeme da vidis jel radi sve kak treba, a onda ga otkljucaj i fleshaj HTCov ROM.. heh..
je li itko probao instalirati sa ppcwareza ovaj update za TyTN-a http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=21379 ? ako je, molio bih dojmove da znam isplati li mi se uopće to instalirati
Imam ja instaliran taj ROM na svom uredjaju i radi dobro, stavi pa isprobaj, ja nisam imao problema za sad..
Problem! naime, od jutros mi uopće ne dolaze poruke koje mi ljudi pošalju. zna li netko u čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?
Hm kakve poruke? SMS ili email?
sms poruke
Najbolje ti je napraviti hard reset uređaja
evo napravio sam i hard reset ali nula bodova, još uvijek ne dobivam poruke
Jesi updejtao na onaj ROM koji je na linku ? Koji ROM imas ?
nisam, odustao sam - imam originalni ROM koji je bio na TyTN-u kad sam ga nabavio
Probaj stavit najnoviji sluzbeni ROM gore
probat ću pa javim
EDIT: evo upravo sam se čuo sa VIP-om i izgleda da je kod njih problem :angry: majku im njihovu, a ja se cijelo poslijepodne zafrkavam sa jadnim TyTN-om koji na kraju ništa nije skrivio. ipak, zahvaljujem na pomoći. Shamanix, instalirao sam onaj ROM i mogu ti reći da mi se baš sviđa, hvala :thumbup:
nisu neki veliki ali živciraju: tipke se smrznu pa se ne mogu odmah javiti, bluetooth se sam od sebe gasi pre sporo reagira na zadane komande u usporedbi sa variom 1 koji je nešto sporije vrtio aplikacije ali je azto promtno reagirao na sve naredbe.
pitanje glasi da li je to do soft ili je stroj u k....?
i ako je netko instalirao neki novi soft, koji i kak je zadovoljan?
hvala unaprijed
Laguna, to ti je do softwarea, noviji ROMovi puno bolje rade od starih..
Ja bi prvo probao Hard-reset, ako to neradi onda bi fleshao noviji ROM gore..
ma takav je od prvog dana
malo me mući gubitak garancije ali s druge strane daleko je godina dana do prestanka garancije
Daj mi molim te par naputaka u vezi instalacije šta mi sve treba itd i postupak ako može ( otključavanja itd)
hvala
Pa ovako.. Imas vise nacina na koji mozes upgrejdat:
- Otkljucavanjem CID-a uredjaju prilikom cega odma gubis garanciju
- Fleshanjem HARD-SPL-a odnosno "custom bootloader-a" prilikom cega ne moras nista otkljucavat da bi mogao fleshat uredjaj, a uz to HARD-SPL stiti uredjaj od bad NAND blokova i stiti od brickanja uredjaja prilikom neispravnog fleshanja..
E sad.. ajd mi prvo reci jel zelis WM5 upgrejdat ili WM6 ?
WM5 je sluzbeni HTCov upgrade i radi super stabilno, dok WM6 nije izasao sluzbeni upgrade i ima hrpa bugova i dosta je nestabilno i non stop izlaze nove verzije tak da bi morao upgradeat dosta cesto.
Ako mislis upgradeat na stabilni WM5 ROM onda je najbolji ROM - 2.11.255.1
E sad.. Ako ides boljom 2. metodom, da ne izgubis garanciju.. u koliko mislis vratit original t-mobile ROM nazad zbog garancije, imat ces problema sa downgradeom Radio ROM-a, dok ces sve ostalo bez problema vratit na staro zbog garancije. Sad je pitanje oce ovi u T-Mobile skontat da imas novi Radio ROM gore i dal ce ti priznat onda garanciju..
Sve ostalo sto ti treba za otkljucavanje i upgrade, mozes naci na xda-developers.com
pa mislim da c+bi išao na 5.0 ali daj mi molim te nekakve linkove jel nisam našao ništa konkretno na tom sajtu velika šuma svega ali kad neznam gdje bi tražio i ako mođže malo detaljniji postupak
hvala
našao sam nekakav ROM RUU_Hermes_QTEK_WWE_2.11.255.1_102_6275_1.38.00.10 _108_Ship
mislim da je to taj ali mi objasni što još trebam napraviti jel je tamo cijela šuma toga
hvala
Ovo je super sto su uveli u Vipu Tytn, mogu ga dobiti uz ugovor za 2.900!!! Ludilo brale
molio bih savjet šta da napravim, imam gore navedeni telefon i bluetooth gps sirfIII i nečeju mi se konektirat oni se nađu međusobno i upare ali ne ostanu konektirani
S710 nema veze sa TyTN-om... Provjeri COM portove.
eto opet problem sa TyTN-om... ne radi mi vibracija iako je u svim postavkama uključena, probao sam sa soft resetom ali bez pomaka. please help me...
Što si zadnje radio na uređaju.
Pretpostavljam da je softverska greška...možda nekompatibilnost dvije aplikacije ili slično.
Što sve imaš od aplikacija...meni se primjerice znalo desiti da sam recimo u jednoj od aplikacija za profile slučajno ugasio vibro dok je u ostalima ostala uključena pa sam itko sve prekapao da vidim di sam ju ugasio.
evo redom: Resco-Photo Viewer Pro, Audio Recorder, Explorer, Flip It!, HTC Home Today Plugin, iLauncher, Conduits Pocket Slides, Ateksoft CoolCamera, Spb Sudoku i GPRS Monitor, Pocket Player i mobile backup. Kao što vidiš nigdje nema potrebe za vibracijom a do danas je sve dobro radilo
pa dobro ako je do sada radilo, reci jesi li što u zadnje vrijeme mjenjao ili podešavao?
instalirao sam Resco Photo Viewer Pro i još jedan program za automatsko spajanje na AP ali sam njega izbrisao jer mi nije bio dobar... a od podešavanja ništa, samo sam promijenio ton zvona
ne znam što da velim, nisam čuo da tytn ima tih problema sa vibrom.
Probaj opet promjeniti ili vratiti stari zvuk zvona, ili mjenjati opcije vibra i zvona, možda štogod pomakneš.
Javi se Shamanix-u na PM, možda on ima kakvu ideju...ili ga pitaj ovdje http://www.wmhrvatska.com/index.php?..._smf&Itemid=26
ništa, TyTN ide na servis...
A što...nisi isprobao niti hard reset kao krajnju opciju?
jesam, probao sam... nula bodova... u ponedjeljak ga nosim, šmrc...
ja ne znam tko je tu lud ali proradila mi je vibra sama od sebe! wtf!? mislim neću se buniti :D
pozdrav ljudi, evo da bezveze ne otvaram novu temu bolje da tu pitam.
Naime zanimam se za Tytn, imao sam več Vario pa znam što je WM. E sada najviše što me muči na tytn je baterija, htio bi iz pouzdanih izvora čuti koliko recimo traje baterija uz recimo sat vremena dnevno razgovora?
Isto tako, na Variu je bio dosta nekvalitetan zvučnik za razgovore, jako je krčio dok je bio pojačan, zanima me jel i na tytn taj slučaj?
ono sve pozitivne/negativne stvari slobodno napišite
Uh...TyTN ili TyTN II? Baterija je na TyTN-u pristojnog kapaciteta. Čak i uz sat vremena razgovora dnevno može ti izdržati dan i pol do dva. Naravno pod uvjetom da se manje igraš sa Internetom i multimedijskim mogućnostima uređaja. Inače imaš i na baterije.hr Replacement bateriju duplog kapaciteta, pa ako ti tvornička nije dovoljna, možeš tamo uzeti.
Da zvučnik je na Variu zaista malo lošiji, ali u TyTN-u je nešto bolji iako bi moglo biti i bolje, pogotovo što se tiče jačine razgovora. Inače HTC TyTN/TyTN II ti imaju jedan od najboljih omjera zvuk/šum, pa si to isto uzmi u obzir.
A pozitivne stvari - ima HSDPA, QWERTY tipkovnicu i savršen je za messaging stvari, ozbiljnije surfanje Internetom, ima grafički akcelerator pa i vrti besprijekorno video, iako bi za to možda htio punokrvni PDA sa VGA ekranom. Jedino što ima malo prostora na ROM-u, ali se to može riješiti instalacijom nekog Shamanixovog Lite ROM-a. Ima i miniUSB konektor pa ga možeš puniti blizu bilo kojeg računala jer koristi standardni kabel koji možeš uzet bilo gdje (košta 15-20 kuna)...
stvar je u tome što meni treba Wlan i veliki kvalitetan ekran za faks. Imam sad E61i, mob je vrhunski i sve ima što mi trebali ali nokia wlan ne podržava jedan sigurnosni protokol koji je na mom faksu tako da je mob nekoristan.
e društvo, jel tko zna ima li razlike u ekranima izmeču MDA Varia i HTC tytn-a, što se tiče kvalitete?
i jel je teško čitat na ekanu tytn-a pod jakim suncem?
Imam ja MDA Vario 3 e sad me zanima onaj konektor ispod one gumice ,jedan je za gps antenu a drugi:Nekako mi se čini da wlan slabije hvata signal dok recimo ona nokia e51 koju ima moj kolega odlično hvata.Ili ja to možda neznam podesiti.
Jel ima kakav programčić da se pdesi taj vlan.Hvala
Varia imam par dana.
Pridružujem se družini sa TyTN 2 i odmah da vas priupitam, instalirao sam cardinale i sad me interesira kako da ga stavim negdje u programs ili bilo gdje jer sad do njega pristupam preko file explorera.
Hvala!
@mado htc - instaliraj si resco explorer i preko njega mozes staviti shortcut u start meni, ja sam si stavio shortcut u HTC home plugin
@Thommy- Hvala!
I još jedno pitanjce, kako da uninstaliram neki program koji sam stavil gore a nevidim ga u Remove programs?
Samo ga obrišem preko explorera?
ljudi dragi trebat ću puno pomoći. probao instalirati wisbar ali onda mi napiše da nekaj ne štima.
lagano već ludim.
jel može kakvi linkovi di poskidat te svarčica i kako instalirat?
hvala
Evo jedna zanimljiva novost...
Popularna cijena nekada TOP modela od 1891 kn na 12 mjeseci pretplate:)
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=169...1210&idnews=66
Što mislite, isplati li se?
Isplatilo se :D
Uzeo ga bas prosli tjedan na produzenje pretplate...
Al sumnjam da ga jos ima, meni su zadnjeg vadili iz izloga :D
Hehe.. cini se da se rjesavaju starih zaliha jel dolaze novi uredjaji..
Kako god.. mislim da je i vise nego isplativo.. To je jos uvijek odlican uredjaj..