Izvorno postao zerobravo
e ovako, nakon 150 i više postova, priznajem, ovo stalno pratim, al nisam se htio miješat, uži krug ljudi pretpostavljam da zna zašto, al ovo stvarno prelazi svake granice ljudskog razmišljanja, pa bi ja sad tebe mlada gospođice pitao 2 pitanja?
1. jesi ti svjesna svojeg razmišljanja? (ovo nije vrijeđanje, ovo je pitanje koje me stvarno zanima jer pratim tvoje postove i stvarno prelaziš svaku granicu ljudskog razmišljanja, a to ću sad i pokazat)
2. koliko imaš godina?
sve ovo možda je off, možda poberem upozorenje/ban, al stvarno neki ljudi me iz dana u dan fasciniraju svojim postovima/razmišljanjima.
dakle, prvo i prvo, pošto još čitaš magazin "OK" pretpostavljam da si u dobnim granicama 12-15 godina, no već na puno mjesta iznosiš takve činjenice da mi se iskreno mozak okreće, nisam do sada htio uopće reagirat, no sad stvarno mislim da si pretjerala u svakom pogledu.
dakle;
prodaja na crno:
pretpostavljam da misliš na podforum oglasnik; želiš li reći da ja ne mogu produžit ugovor kod svog operatera, kupit mobitel u nekom od paketa i prodati ga? želiš li reći da ja ne mogu kupit mob u mobisu/ram3/hama centru/bilo gdje, koristiti ga 2 dana, skužit da mi se ne sviđa, napisati ovdje post, ili u plavom oglasniku i prodati ga? dakle, moje je pravo da ja sa vlastitom robom mogu raspolagati kako hoću, ovdje nitko ne preprodaje ukradenu robu, ovdje nitko ne šverca i preprodaje mobitele u velikim količinama, porez državi je plačen;ovo je oglasnik gdje svaki član prodaje isključivo robu iz svog vlasništva s kojom može raspolagat kako želi, to je njegovo pravo.
besplatni programi i softweri
što želiš s ovim reći? možda da ja nemam pravo instalirati besplatnu java aplikaciju? nemam pravo instalirati besplatni software koji se nudi bilo sa službenih stranica mobitela, bilo sa neslužbenih? želiš li reći da ja kao java programer ne mogu sam sebi isprogramirat aplikaciju po želji i instalirat na svoju vlastitu odgovornost? kakve operater ima veze sa aplikacijama koje ja koristim na vlastitu odgovornost?
dakle, ja tebe ne želim vrijeđati ako misliš na to, no želim ti samo reći da si apsolutno pretjerala sa glupostima koje si do sada pisala, bilo u tematskom dijelu foruma, bilo sada ovo, što je u biti i prelilo čašu, i stvarno bi bilo korektno od tebe da razmisliš malo prije nego nešto napišeš, a vjerujem da će se večina ljudi koji su čitali tvoje postove složit sa mnom. dakle, ovdje smo svi došli s namjerom da nešto naučimo, da razmjenimo znanja, iskustva, no nikako da pričamo banalne gluposti sa razmišljanjem petogodišnjeg djeteta.
ako nekome nije jasno što sam želio ovime napomenuti, slobodno neka kaže, izvuči ću sve teme, postove kojima mislim da je dotična gospođica napisala velike gluposti.
ovim postom sam svjesno spreman na bilo kakvo upozorenje i ban ako zaslužujem, al mislim da nekim članovima stvarno treba napomenut u kulturnom obliku, bez vrijeđanja, sa objašnjenjem da pretjeruju, pričaju dezinformacije popračene glupostima.
a sad da se ja uključim samo jednim postom i svojim razmišljanjem u ovo;
gledano sa pravnog aspekta, teoretski se ne može dokazat da dotična gospođa to nije htjela da ju se uslika, možda je ona htjela raširit noge, i rekla kolegi da ju slika. možda dotična gospođa u bijelo-prozirnim hlačama je htjela da ju se slika u hodu sa izrazito vidljivim tangama uvučenim u neku stvar. mislim da je jasno da dotična gospođa je svjesno pozirala mladom gospodinu na krevetu u dvodjelnom kupačem kostimu.... dakle, nitko to ovdje ne može dokazat da one to nisu željele, samo možemo pretpostavit jer sve skupa izgleda da nisu željele. no, dok se dotične gospođice ne prepoznaju, nitko ne može tvrditi da su dotične slike ilegalne.
a sad sa ljudskog aspekta: bez obzira na sve, bile te slike legalne/ilegalne, vulgarne ili kakve već, moje stajalište je da tu njima apsolutno nije mjesto, ovo je javni tematski forum o mobilnim komunikacijama, i toga bi se trebalo držat. također smatram da je jadno, bijedno, djetinjasto i perverzno slikat nečiju guzicu, sise ili što već i to ovdje stavljat na forum. to za mene nije zdravi razum. a kamoli da dotična tema bude sticky(odnosno od iznimne važnosti).