Tnx! :)
Jos da nadjem nekoga ko ga je kupio i isprobam iz prve ruke! ;D
Printable View
Tnx! :)
Jos da nadjem nekoga ko ga je kupio i isprobam iz prve ruke! ;D
ma kakve probe otiđi u zagriju na žitnjaku kupi i iznenadi sebe jer nebuš pogrešio a ako ti se nebu dopalo što ti pruža onda stvarno neznam koji bu te mobitel zadovoljio jer po cijeni on ti je najbolji koji toliko nudi pa čak i nudi nešto višei i od razvikane nokie koja je sjebala kvalitetu na uštrb kvantitete a cijne ostale previsoke.= Citat =:
Izvorno postao refugee
pitanje za vlasnike
kak vam ispadaju slike koje slikate po mraku ali na jedno 4,5 metara, npr. dvoriste u slabim uvjetima?
meni ispadaju skroz crne, nisam jos skuzio kak da to pogodim
E na 4 do 5 metara ne hvata niti fleš mog Sonyja T1, koji je pravi fotić, a kak će tek od K800. Na to zaboravi. Pogotovo u mrklom mraku na otvorenom prostoru (ala dvorište). Ako fleš uhvati 2 metra, to je uvrh glave, taman da možeš uslikat svoje frendove dok se stistake u nekom diskaću. :)= Citat =:
Izvorno postao njoffra
Da je i jedan metar, dovoljno je za takve prilike.
Upravo tako. Većina fotoaparata kompaktne klase svojim ugrađenim blicem dobacuje do max. 3-4m. K800 je daleko od toga, a teško da će i fotići preći to sa ugrađenim blicevima... Komotno zaboravi na takve snimke jer je to praktički nemoguće s takvim malim blicevima.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
za to moraš imati nočnu kameru
sad mi nije jasno, jel se uz k800 dobije kartica od 1gb ili ne?:confused:= Citat =:
ja sam negdje pročitala da dolazi s karticom od samo 64mb...
:-/
Ovaj originalni, znači ne u Vip ponudi dolazi sa 1GB karticom koliko sam ja vidio. Da ne bi bilo neke zabune provjerit ću u ponedjeljak u ovom dućanu. Rečeno mi je da s njime dolazi kartica 1GB, ali evo ja ću u ponedjeljak još otići i osobno provjeriti jel ide ili ne ide 1GB kartica. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao nijala
Inače, taj SE-ov, nebrandirani imate za kupiti npr. u Zagriji. www.zagria.hr
baš me zanima jesu li ti točno rekli, jer ako dolazi s takvom karticom, onda je on još i jeftin s obzirom na svoje mogućnosti.= Citat =:
http://img369.imageshack.us/img369/7916/happy7un2.gif
Koliko sam ja upoznat, originalni NE dolazi sa nikakvom karticom. Ima ugrađeno 64 MB memorije. U SE-u smatraju da je to dovoljno za početak, a više si sami morate kupiti.
ja sam isto svugdje procitao da dolazi bez kartice. sutra idem u sv. nedjelju po 1 gb jer mi nakon w800 stvarno fali memorije. kaj se slika tice mislio sam da je mozda moguce bez flesha napraviti neke bar malo vidljive slike kao na w800. cini mi se da je osjetljiviji na svijetlo od k800.
bez kartice od distributera (zastupnika SE)
e sada ovisi kakvi su pojedinci u firmama i žele li "poklanjati" kupcima memorijske kartice
inaće 1GB dođe oko 45Eura
Gdje je ima za kupiti, ak je za K800?= Citat =:
Izvorno postao drazen
Dali ima kombinacija više boja tipkovnice? Upravo sam naletio na slike http://www.kupiprodaj.net/index.php?a=15&b=33066 na kojima se vidi da je tipkovnica sive boje a na službenim stranicama je crne. :wall:
I na kraju kakva je tipkovnica dali se da na brzaka ugodno pisati SMS ili su tipke previše zbijene kao što mi je sada na siemensu s65?
Potraži na www.sancta-domenica.hr= Citat =:
Izvorno postao MadMatax
Ma na službenim stranicama ti je tipkovnica "crna" jer je direktno slikano i malo retuširano. Tipke su boje... recimo grafita. Znači nekako sivkaste, vidiš ih bolje na tim live slikama. A za pisanje mi se tipkovnica čini ok. Ne bi trebalo biti problema jer ima i puno gorih tipkovnica, a ova ima fino, ravnomjerno razmještene tipke...= Citat =:
Izvorno postao Neodoljivi
Evo, nekima se vec "strgala" tipkovnica i imaju problema s njom :fish:
(nasao sam to na drugom forumu)
http://img312.imageshack.us/img312/2...0i44jr0.th.jpg
zaštitna folija koja je zaljepljena uz pomoč toplog(vručeg) zraka da se nemože odlijepiti kao folija sa displeja.= Citat =:
Izvorno postao imatic
izgleda da je vlasnik navedenog moba sileđija i da mu je bilo dosadno pa je umeđuvremenu napravio takvu glupost.budala ostaje budala bez obzira na mobitel.
Meni se na k750 ogulila nekakva prozirna folija na plastici oko displaya.Samo se pocelo dizati, i sad mi mob izgleda neuredno kad pogledaš taj dio.Možda se isto dogodilo na ovoj slici tipkovnici od k 800.
Znam da tamo ima ali je 499 kn a ne 45eura= Citat =:
Izvorno postao Neodoljivi
Izgleda... Ovakvo što se ne da napraviti iz čista mira tako da je ovaj stvarno morao glupost tešku napraviti da dođe do ovoga. Na kraju krajeva, takvi mogu svaki mob strgati bez problema...= Citat =:
Izvorno postao mrcina
= Citat =:
Izvorno postao mrcina
Uopće ne mora biti. Tipkovnica je plastična sa gumiranim premazom (kao što sam i napisao za sljedeći broj Mobila ;)), baš kao što imaju i mnogi današnji moderni automobili na gumbićima u unutrašnjosti, a u više slučajeva sam vidio kako se taj premaz guli nakon duže upotrebe. Dovoljno je da vlasnik ima malo duže nokte i lagano prvi put slučajno zagrebe (da se niti ne vidi) i dalje će se to nezaustavljivo počet guliti. Uopće nije potrebna nikakva sila ili sileđija.= Citat =:
Takva tipkovnica, tvrda sa gumiranim premazom, djeluje jako fensi i stvarno je ugodna za dodir, no trajnost (premaza) je sigurno upitna.
Također, K750 ima plastiku sa drugom vrstom premaza, koja se na mom telefonu po rubovima počela guliti, a vjeruj mi, jaaako pazim na svoj telefon.
Također, K750 ima plastiku sa drugom vrstom premaza, koja se na mom telefonu po rubovima počela guliti, a vjeruj mi, jaaako pazim na svoj telefon.[/QUOTE]
A koji dio plastike ti se ogulio na 750.Meni onaj dio oko ekrana.Ne bi želio da se to dogodi i sa zadnje strane.
Čitam, čitam i čudim se :).
Pričate kako vam je glavna foto-funkcija na mobitelu, kako se palite na fotkanje i slične "spike" i nikako ne mogu shvatiti kako vas, pobogu, može zadovoljiti ta očajna slika koju daje mob, a kao, palite se na fotkanje.
Zatim, kako je super 3.2Mpix nad 2Mpix, kako je neki fotić banana jer nema AF, pa Xenon flash....ono..halo?!?
SVE to je čista banana. Nemojte pričati da vas zanima fotkanje jer ispadate neozbiljni i smiješni. Softverski AF - banana. Silni megapixeli na površini od par milimetara - banana (čim više megapiksela, veća banana). Xenon flash? To je flash? To je prije neka krijesnica nego flash. Flash, naime, može osvjetliti sportsku dvoranu...(da, da, ovo je ipak samo mobitel...blah...nek onda bude mobitel, a nekaj glumi i loš (generalno loš, mislim) fotoaparat s bijednim flashom).
Uglavnom, kužim ja da vas oduševljavaju nove tehnologije (kak i mene), ali dok čitam o kvalitetnim fotografijama na mobitelima i zaljubljenicima u mobilnu fotografiju...pomislim...ko je ovdje lud?! :).
Također kužim da se ti mobilni fotići mogu iskoristiti za neku dokumentarnu fotografiju, ono, live izvještavanje ili fotkanje na pijankama koje se slike ionako kasnije briše jer ih nitko ne želi gledati...ali ne mogu ni zamisliti kako bi mobitel iskoristio za amatersku fotografiju, ono, fotkanje iz gušta.
Sve fotke koje ste ovdje postali su toliko očajne da me srce zaboli od same pomisli da bi to bio alat koji bi koristio za bilo kakvu vrstu fotografije, a naročito prilično zahtjevnu foto-disciplinu - makro - koji je netko ovdje spominjao.
Razumijem i ljude koji nemaju apsolutno nikakve kriterije glede fotografije i zadovoljava ih bilo kakva nakupina pixela koja daje nekakve naznake onoga što su fotografirali pa mogu shvatiti da ih oduševljava tehnološki napredak kamere postignut na K800, ali teško razumijem nekoga tko veli da voli fotkanje i onda brije po fotiću na mobitelu :-/
Ali sad sam ja fest off-topic, jelda? :)
Moj dojam K800...ružan mi je :(, ali to je ukus o kojima se ne raspravlja. Recimo, daleko mi je ljepši W810, pa čak i K750.
Po ostalome ispada kao mrak mobitel (šteta što su zeznuli pozadinu s onim poklopcem) prepun funkcija i mogućnosti.
Ipak, u mojem džepu se neće nikad naći, što zbog povećih gabarita, što zbog forsiranja kamere kao primarne funkcije uređaja :). A kao vlasnik digitalnog SLR fotoaparata, možete naslućivati moje mišljenje o kamerama u mobitelima :).
Evo samo da kazem kupio sam K800 u petak u vipu da bi se jucer pokvario tj uzasno se ugrio sam od sebe i ugasio i vise se nije mogao upaliti. Danas sam dobio drugi telefon
Shvatljivo mi je da su fotke sa mobitela ništa naspam fotografija iz fotoaparata sa SLR objektivom ali nemaju svi doma takav aparat, a tko ga i ima ne nosi ga stalno sa sobom.= Citat =:
Izvorno postao mariob
Takav fotaparat košta između 5000 i 60000 kn a da o objektivima ne pričamo, što nije baš svima dostupno. Vjerovatno je i cijena dobre blijeskalice u rangu sa solidnim mobitelom.
Dimenzije su mu puno veće od bilo kojeg mobitela koji se sada nalazi na tržištu, a sa dobrim objektivom teži preko 1 kg .
Mobitel skoro svi stalno nose sa sobom, a mobitel sa foto mogućnostima kao što je K800 dobro može poslužiti za slikanje nekih interesantnih i neočekivanih trenutaka.
Zbog toga se ljudi pale na mobitele sa "dobrim" foto mogućnostima.
Uopće ne mislim da bi netko trebao imati SLR za fotkanje, ali i onaj Canon IXUS je daleko bolja varijanta nego kamera u mobitelu kad je riječ o fotkanju.
Ako mobiteli dostignu tu razinu na kojoj je trenutno, recimo, spomenuti IXUS, onda bi mogli eventualno razgovarati o korištenju mobitela u svrhu nekakvog iole svrhovitog fotkanja. I to prije svega snapshot (point-and-click) fotografija (kakve većina ljudi i snima), a ne macro ili nešto jednako zahtjevno.
E, da. Također sam primjetio da većina fotki iz mobitela isporučuje prilično kompresirani JPG. Pa, osim što sam senzor ne može razlučiti puno detalja, to malo što razluči, ubije kompresija. Ova fotka s K800 ne ostavlja takav dojma, no moguće je da bi mogla biti bolja da se uspije hakirat softver i da se smanji kompresija.
Možda još par generacija takvih mobova...ali trenutno kupovati mobitel radi "dobre" kamere...huh.
Dostigne li fotoaparati na mobitelima razinu Canon IXUS prigovarati ćemo im zašto nemaju optički zoom i tako u nedogled.
Vrijeme će napaviti svoje a kamere na mobitelima će se još sigurno popraviti u namjeri proizvođača mobitela da dostignu vnunski multimedijalni uređaj a K800 je sigurno na dobrom putu ka tome.
Čitajuči razne forume nigdje još nisam naišao da je netko ovako popljuvao slike od k800. Ljudi se u velikoj večini vrlo pozitivno izjašnjavaju o tim fotkama, da ne kazem da su "oduševljeni" jer ipak je to mobitel a ne profesionalni fotoaparat. Ti si očito "profić" koji ima jako visoke kriterije za fotkanje, dok je večina nas "amatera" zadovoljna sa slikama od k800.= Citat =:
Izvorno postao mariob
Gle očito nisi shvatio da ovdje nikome nit ne pada na pamet uspoređivati kameru u mobu pa čak niti s najjeftinijim idiot digitalcem. O tome nema govora i ti sad uspoređuješ kruške i jabuke. Mi jednostavno uspoređujemo ovu kameru, na ovom mobu, sa druim mobovima i njihovim kamerama. Zato nas veseli napredak, a ne fotke kao takve.= Citat =:
Izvorno postao mariob
Ja sam osobno također zaljubljenik u pravu fotografiju (skupljam lovu za dSLR) i nema šanse da bi se fotke uslikane s K800 našle u nekom mom Picture folderu za kasnije gledanje, osim u onom testnom.
No ipak, kada govorimo o mobitelima i njihovim kamerama suzdržavam se uopće spominjati SLR u istoj rečenici (evo već sad sam zgrješio), a ti očito upravo to radiš.
Ovjde nitko ne smatra K800 pravim fotićem niti ičim takvim. Ja osobno recimo volim imati dobru kameru na mobu jer neću uvijek nositi fotić sa sobom. Pa kad sam u školi ili negdje vani hoću sliknuti nešto sa mobom jer mi je jedini pri ruci. A ako mi mob nema barem AF i 2MP kameru to mi ništa ne vrijedi i onda da razmišljam: "pa kud nisam ponio aparat?" Eto, zato ja volim imati makar relativno kvalitetne fotke na mobu jer je on uvijek uz mene. 1MP fotke bez AF-a ne liče ni na što. Onda bolje da ih nisam ni slikao nego kupio IXUSa pa ga nosao sa sobom? Eto, ja recimo želim takvu namjenu od kamere na mobitelu, a neko poluprofesionalno ili ne daj bože profesionalno slikanje nikome ni ne pada na pamet.
Ako se ne varam, ja sam usporedio fotke s mobitela s Canon IXUS-om koji je među najmanjim i najtanjim fotićima, a ne s dSLR-om. dSLR više odražava moje osobno mišljenje o kamerama na mobitelima (pa i malim idiot digitalcima) upravo zbog kriterija koje je netko spomenuo.
No, kak je tebi nezamislivo u istoj rečenici napisati kamera u mobitelu i dSLR, tak je otprilike meni nezamislivo u istoj rečenici: poklonik ili ljubitelj fotografije i kamera u mobitelu :). Kapiš?
Mene osobno ne zadovoljava IXUS, zato sam kupio dSLR. Isto tako sam rekao da većinu ljudi zadovoljava IXUS, a neke od njih čak i slike sa starijih generacija mobitela. No, ti ljudi svakako nisu ljubitelji fotografije, niti od fotografije bilo što očekuju - tek da se raspoznaje nešto od onoga što su slikali.
Kamere na mobu će kroz par godina vjerojatno biti dovoljno dobre za point-and-shoot fotke (za što danas služe digitalci klase IXUS), ali danas još uvijek nisu.
Osobno, spoj fotića i mobitela mi nekako ne leži, za razliku od spoja MP3-a i mobitela. Za ovo prvo, potrebno je dosta novog hardvera u jako malom prostoru što znači hrpu kompromisa, dok za ovo drugo nije potrebno ništa osim bržih procesora i softvera.
Eto, W850 i naročito W950 već nadmašuju najbolje MP3 playere. To je prava stvar. A ne s fotićima koji su stvarno tako loše kvalitete (i neće biti puno bolje, osim ak se ne desi neka revolucija na području digitalnih senzora) da bi daleko rađe da nema te kamere gore koja je samo povisila cijenu i težinu mobitela :).
Jednom je netko pametan rekao: "Najbolji fotić je onaj s kojim slikaš!"
A pritom je mislio da jebeš fotić kojeg nikad nemaš uz sebe jer je prevelik/pretežak/čuvaš ga/nešto treće, jer od njega niti nemaš slika. ;)
Zato - bolje bilo kakav slikovni zapis od nikakvog.
Naravno, da ne bi 'netko' odmah pomislio kako stavljam K800 ispred ikakvog pravog fotića, ne, samo je zgodno da ta kamera, kad je već ugrađena u njega, može bar gledljive slike slikati, koje su usto i bolje od onih koje rade drugi telefoni.
Ovo se apsolutno slažem i već sam u više navrata na forumu napisao kako bi mi bilo puno draže da ne ugrađuju te kamere u telefone, jer ima i pametnijih stvari za ugradit na njihovo mjesto, a ako i ne, onda se bar smanjuje težina, veličina i cijena.= Citat =:
Izvorno postao mariob
No eto, yebiga, ugrađuju ih. I zato je poželjnije da su bolje nego lošije, zar ne?
Iz ovog kaj sam gore napisao ti je valjda jasno da NISAM poklonik kamera u mobitelima (nit ne znam od kud si to izvuko), no kako ne mogu apsolutno ništa učiniti da nagovorim proizvođače da ih ne ugrađuju u mobitele, onda mi je draže da su te kamere bolje nego lošije, što je i logično. Slažeš li se?= Citat =:
Izvorno postao mariob
Naravno da se slažem.
Bilo bi super da mogu u fotić ugraditi neku mrak kameru...ali...nekako sam jako skeptičan prema tome iz razloga koji sam naveo - mrak kamera zahtijeva dosta komplesnog i skupog hardvera. I na kraju više neće biti dobrog mobitela ispod 3500kn jer će svi imati neku bijesnu kameru u sebi.
Također, osobno sam protiv all-in-one uređaja jer se u takvim uređajima obično radi kompromis na svim komponentama, posebice kad su hardverski toliko različite (kao što je digitalac i mobitel).
Dobro, ja nisam mjerodavan jer sam naučio tegliti dSLR okolo, ali nekako bi uvijek rađe imao dobar mobitel i dobar digitalac (može i Canon IXUS).
No, W serija obećava. Eto, W950 nema kameru. Da nije smartphone (previsoka cijena, puno mogućnosti koje neću koristiti, dvojbe oko touchscreena), bio bi to mobitel iz snova. Recimo, W850 bez kamere je ideja mobitela kakvog bi htio imati. I sad ću tu kameru platiti, recimo, 500kn, a vjerojatno je nikad neću koristiti :-(.
Možda dečki iz SE čitaju ove naše rasprave (he he), pa im onda nemojte još savjetovati da u W seriju ugrađuju neke lude kamere. Nek W bude bez kamere s izvrsnim multimedijalnim mogućnostima. Neka K serija bude mob s odličnim fotićem s manje multimedijalnih mogućnosti. A za frikove koji žele sve...počnite gnjaviti SE da pokrenu KW seriju :).
Ne znam jesi li svjestan toga, ali upravo si naveo SE-ovu (navodnu) buducu strategiju. :)
AFAIK, ideja im je sve vise razdvajati W(alkman) i K(amera?) serije, pa ce tako neki buduci W dolaziti sa boljim slusalicama i vecom karticom, a bez ili sa relativno slabom kamerom, dok ce K imati neki osnovni MP3 player i malu ili nikakvu karticu, ali zato odlicnu kameru.
ma nemojte tolko osuđivat k800:) on ipak samo mobitel i pokazatelj da bi mogao jednog dana stat uz bok pravim digitalcima, al ovima iz SE je ajmo reč dobro krenulo u naumu da naprave fotomobitel..al mogu bez zadrške reč ovaj mob se opasno približio digitalcima u odnosu na ostale mobitele,imal sam namjeru ga uzet al se predomislio malo je veči i teži što mi se ne sviđa..al velim svak ima svoje mišljenje o njemu..u pogledu slika kojih razvija ma sve:thumbup: ....za jedan mobitel,koji je utro put sljedečim SE generacijama za uspon prema segmentu fotomobitela
Ne znam dali je tko primjetio (nisam citao citavu temu) da su neke tipke pomjesane. Recimo sa shortcutom za na net se prekida razgovor i tako. Ocito nije tako na svim verzijama.
Hm, vidis, meni ne. :-/ Meni kad pricam shortcut za internet se stvarno spaja na internet (razgovor i dalje tece). Desni softkey mi je za prekid razgovora. Mozda si gledao neki brandani mob, na kojem su to malo redefinirali? Moj sigurno nije brandan, jer nije kupljen ni u VIP-u ni u T-mobile-u. :)
kod mene nije tako.............= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
to je recenica legendarnog Davora Petrića, na koju sve svako malo obrecnem jer ju obozavam= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pametan covjek, dakako
k800i mi je prvi SE pa molim da mi se ne smijete zbog slijedećeg pitanja:
naime, jučer sam slušao radio prijenos utakmice na njemu i nisam mogao skontati čemu služi ona tipkica na slušalicama, par puta sam je pritiskao ali ništa!!!!
je li tko zna da me prosvijetli????
Ako imaš HPM-70, a pretpostavljam da imaš. (One bez kontrolera samo imaju taj 3.5mm jack i tu tipkicu)... Onda ti je to za handsfree koliko ja znam... Ono, javiti se na poziv i prekid valjda... Također mislim da se može i voice dial preko toga aktivirati držanjem ili tako nešto... Uglavnom nema funkciju za MP3 nego za pozive kao handsfree.= Citat =:
Izvorno postao drazen
to je logično ali handsfree a na tom dijelu nema mikrofona kao što npr. imaju slušalice od sx1, ne kontam= Citat =:
usput, mogu li slušalice sa W serije na k800i?
Naravno da mogu!= Citat =:
Izvorno postao drazen
Vidim da je mob. dosao i u Vipovu ponudu :
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=349260
Cijena je zapaprena:fried:
Ne samo da mogu, nego to i jesu u biti sa W serije... Samo ako su možda rebrandirane pa nema W logotipa...= Citat =:
Izvorno postao drazen
Slušalice koje si dobio sa K800 su vjerojatno HPM-70 i ono ti je za handsfree 100%, a mikrofon i je na tome, mislim da ima jedna mala rupica ili tako nešto... Uglavnom je handsfree 100%, a slušalice su ti HPM-70 vjerojatno koje dolaze sa više-manje svim SE-ima... Od K750, W800 itd.
@MadMatax: Pa to se zna već od ranije... Dosta dugo je tamo i cijena je malo prepaprena...
OK vidio sam tu "rupicu" ispod.
moje drugo pitanje za Wseriju i slušaliceje zbog tog što sam vidio na jednom mobu iz W serije da na slušalicama ima mali display ili nešto poput daljinskog za MP3 funkcije................
Eeee to ti je moj W900... S njime dolaze te slušalice, HPM-80. ;) Samo da ti kažem zaboravi da su nešto pametno... U njima je FM radio (W900 nema integrirani...) i kontrole, prebacivanje pjesama, play/pause... Ne piše koja pjesma svira ili nešto slično. Što se tih slušalica tiče mislim da dolaze jedino sa W900... Nisam siguran da ih uopće ima u prodaji. Ali sad ima nešto novo, HPM-82, pogledaj si njih na SE siteu, mislim da su slične ovima HPM-80.= Citat =:
Izvorno postao drazen
hvala na odgovoru, provjeriću te slušalice.............
:thumbup:
jel K8ooi ima stereo zvucnike ili mono
"stereo",ako se to uopce moze tako nazvati.
Zanima me kad bi si stavio slušalice od W800i na K800i dali bi bila ista kvaliteta reprodukcije pjesama ili to ovisi o software-u na mobu?
Neki dan sam bio u vip centru u Osijeku i isprobo k800i... i malo gledam, kad uslikam slike i pregledavam ih- skužio sam da nemam opciju uvećavanja dijela slike (zoom) ili možda imam? Ako stvarno nema (a u vip centru su mi rekli da nema) onda je to jedna od najvećih gluposti i promašaja, naprave tako dobar mobitel, sve tako dobro, a zaborave jednu tako banalnu stvar.
To mi npr. treba pod nekim testom i sl. kad trebam uslikati neku dokument ili šalabahter pa da onda mogu kasnije to i pročitati....
Ajd ako Vam nije problem da to netko isproba.... ista opcija me zanima i za k750i- da li postoji?
(dakle zanima me zoom pri pregledavanju slike, a ne pri slikanju)
Inače bi to trebalo postojati... Na mom W900 ima to "zoomiranje" kod pregleda slika... Kod K750 također... A evo na K800 mi nije palo na pamet probati... Budem probao u pon ako se sjetim i ako mi bude usput... I mene si sad zainteresirao za to...= Citat =:
Izvorno postao konac
di ima za kupit taj Qtek slike su mrak, u odnosu na S.E. svaka baba bi na njegovim fotkama vrhunski izgledala :chef:
Ima, ali moras prebaciti u Landscape pregled. Onda zoomiras sa onim gumbima za glasnocu.= Citat =: