je,je to su pravi komadi:):)
Printable View
je,je to su pravi komadi:):)
dal ima ove 8855 kod nas?ja sam ih vidio prije 2 -3tj. u oglasniku...tj. samo 8850..
Pa to ti je to, ali koliko znam, 8855 je za amere koje imaju tako glupe nazive nokija
to je da mogu zapamtiti kakv telefon imaju ... dvije osmice i dvije petice :)
:lol: al fina je 55-ica
ali po meni ne vrijedi pare ...
ma daj ,kaj ne vrijedi,vrijedi svake kn..tj. novčanice jer ovisi kojom valutom plačaš...
e moji ljudeki-pa ak niste znali rijedak se mobitel plaća!! to vam je tak...svoju njoku sam platio postenom cijenom - taj se mob oko 90% vidja u mecama i bembacima:)..
Baš čudno, ja vidim puno Samsunga :D
e pa ja nisam vidio ni jednog,možda jednog p-400,ali zato sve više klinaca ima e700,sam ne znam odkud ima lova...ma da je sad na akciju i dođe 2300kn....
preklopni mobiteli su mi za pickice..
hahahhahaha,dobar.....
meni su preklopni bas folerica
Meni su zakon. Puno bolje izgledaju na uhu, vjeruj mi. A i fora ih je onak preklopit nakon razgovora. Fooora :D
fora je ljudima s mekanom rukom...
Ima par Nokinih legendarnih modela poput 8210,8850,8855 itd... a ostale nikad nece imat takvu "slavu"
misliš?
dakle zna...
Ma 6610 je najljepša nokija. Ostale su podosta krute. ajd
i meni je taj baš ok...
6100
8850gold..po koji put...
&7250i gold:D
http://www.geocities.com/mgavrano/gold2.jpg.txt
kaj tu maskicu sad imaš?fora ti je...
Dobra fora :thumbup:
meni ova 6100 nije baš nešta,ne znam kak je toliko glasova pokupila...
nekak sasvim obicno izgleda-valjda zbog maske-uopce nema sjaja..a kad je izasla bila je skuplja od 7250..jedino kaj mi je kod nje lepo je njezina tankoca..
meni je nekak najljepša nokia 6600, ostalo sve nije baš nešt
E meni baš 6600 na niš ne sliči. Ružna ko... Široka, debela. Tu je ni nema :p
E pa zato imaš E700. Nije svima do izgleda. Nekima su važnije funkcije= Citat =:
Poslao: Hrc
E meni baš 6600 na niš ne sliči. Ružna ko... Široka, debela. Tu je ni nema :p
@ cyberphere thread se zove: ''najlepsa nokia'' i ljudi imaju pravo govoriti o ruznim nokijama!! :)
cyber za tebe moderatora ovo je poprilično neozbiljan odgovor,pa svako može komentirati i njemu ružne i njemu lijepe nokije!!!!!= Citat =:
Poslao: cyberphere
E pa zato imaš E700. Nije svima do izgleda. Nekima su važnije funkcije
Pa šta sam ja krivo rekao. I meni se više sviđa E700 ali mi je draža 6600 zbog funkcija. I da sad imam love kupio bi si još jedan mob i to E700 samo za pokazivanje jel mi se ne da stalno nositi ovaj mob. Nisam ja rekao da ne smije reći da je nokia ružna. Dapače večina nokia su ružne= Citat =:
Poslao: damgol
cyber za tebe moderatora ovo je poprilično neozbiljan odgovor,pa svako može komentirati i njemu ružne i njemu lijepe nokije!!!!!
Slažem se 100% ali su tema nokia mobovi a ne svi... Najružnija mi je 2300 (ak se tak zove, više ne baratam tim brojkama dobro). Tako je odvratan mobitel da zbilja neznam šta rade ovi u Nokiji... A kažu da Samsung samo štanca mobitele... :)
tocno samsung samo stanca modele-svi isti..uzas-razlika je samo u kameri, memoriji, velicini i nikej vise..svi napravljeni na istu fintu..
evo npr. ja za svoju njoku nikad nebi rekao da je nokija kad bi je gledao sprijeda i odstraga...vec kad ju pogledas sa strane-ona debljina, odnosno dobljina po bijeloj duzini-uopce nena zaobljenja..
Kad malo pogledaš nokia štanca još više. Zapravo svi ih štancaju, ali bar imamo veći izbor
ma meni je već dosta toga,kupiš mob, dr. mj. je već stari i zaboravljen....
način na koji si rekao!= Citat =:
Pa šta sam ja krivo rekao. I meni se više sviđa E700 ali mi je draža 6600 zbog funkcija. I da sad imam love kupio bi si još jedan mob i to E700 samo za pokazivanje jel mi se ne da stalno nositi ovaj mob. Nisam ja rekao da ne smije reći da je nokia ružna. Dapače večina nokia su ružne
meni osobno se sviđa samo n8850 a ovi ostali modeli osim n6600 su mi nikakvi jel svi su isti,a oni koji imaju irda-u pogotovo novi uopće nemaju označeno mjesto gdje se ona nalazi i trebaš je rasklopit da je pronašao! :( :angry:
ja nađem bez pol frke di je irda
ma daj.... trebaš baš tražit,uopće nije dobro označeno gdje se nalazi!
pa u biti kod nekih nokia ti je na istom mjestu
ma dobro možda i je tako na nekim modelima ali recimo na n5100 frend je rastavio phone i tek je onda skužio gdje je irda:(
kak se ne vidi, pa mora miti ko neka mala crna pločica
ne crna nego crvena,ali to ti i govorim uopće se ne nalazi na vidljivom mjestu
na 5100 je mislim sa desne strane izmedu one dvije gumene crte
ni dok se skine maska?
ne onda se vidi mislim u nekoj od silnih rupa na phonu
frend mi je dao taj mob da vidi jel cu uspjet naci i nisam uspio, tek kad se skine maska onda se moze vidjeti, ali uz dosta gledanja
eto o tome sam govorio..........
Pametni znaju ćemu služe uputstva :D
Tamo sigurno piše
to je sigurno da pise u uputstvima, ali kolko ih ljudi cita??
E jebi ga. To je njihov problem. Ni ja ne čitam uputstva ali kad me nešto zanima a nisam uspio sam otkriti onda pogledam u uputstva. To je valjda logično
pa tak i ja, samo sta sam si za 6600 skinuo prijevod sa neta jer sam dobio upute na njemackom
Meni je uputstva neki gušt čitat, neznam zašto...
ma sve je to ok sa uputstvima ali zar da u uputstvima tražim gdje se nalazi irda!?!?!?!?!?!?!?
Pa ako ga ne možeš naći valjda je očito da ćeš tražiti u uputstvima gdje je lijepo nacrtano i objašnjeno= Citat =:
Poslao: damgol
ma sve je to ok sa uputstvima ali zar da u uputstvima tražim gdje se nalazi irda!?!?!?!?!?!?!?
http://www.tehnoblic.com/slike/6600/irda.gif
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:= Citat =:
Pa ako ga ne možeš naći valjda je očito da ćeš tražiti u uputstvima gdje je lijepo nacrtano i objašnjeno
http://www.tehnoblic.com/slike/6600/irda.gif
Eto! Baš sam to htio reći! :thumbup: Cyber
....pa kaj vi nemrete skuziti di se nalazi infra bez gledanja upustva?? .... evo ja cu vam reci:D: upalite infru..stavite mob pored laptopa i vrtite ga 360 stupnjeva sve dok se veza ne prikaze na zaslonu laptopa.. i to je to:)
Ili još bolje upaliti infru i upaliti kameru ili mob sa kamerom i okretati mob dok ne nađete točku iz koje se vidi plavo blicanje= Citat =:
Poslao: vjeko
....pa kaj vi nemrete skuziti di se nalazi infra bez gledanja upustva?? .... evo ja cu vam reci:D: upalite infru..stavite mob pored laptopa i vrtite ga 360 stupnjeva sve dok se veza ne prikaze na zaslonu laptopa.. i to je to:)
@cyber ne uspjeva ova zadnja fora
:lol: ;)
ma istina je i tako možeš vidjeti gdje je irda,na screen-u od kamere ćeš vidjeti plavo svjetlo ali ipak bi trebala irda radit da s vidi!
ne kuzim kak daj objasni malo bolje
Uzmeš neki mob s kamerom ili digitalac i ispred njega vrtiš mob s upaljenom irda-om
Al ja nisam skužio nikakvo "blicanje"
ni ja
ni ja to sam več rekao
dobro lakše će vam biti ako uzmete daljinski od tv-a i njega uperite u kameru pa ćete vidjet taj efekt! a ovo za mob bi isto tako funkcioniralo da on šalje nešto preko irde ovak ako samo radi irda bez ikakvog slanja podataka onda se ne vidi!
aha kuzim..btw cyber je mogao malo bolje objasniti
evo dokaza:
http://www.geocities.com/mgavrano/plavo.txt
Da, sve se vidi :) Neznam kaj je kaj al svejedno. Vidio am takvo blicanje kad sam upalio irdu na 6510 al kad upalim na Samsungu nema niš...
pa morate malo i sami improvizirati ;D
nemre vam se sve servirati
6510. imao sam je prije 2-3 godine, a i dalje mi je najljepša.
moram priznat da mi je 8310 daleko najljepša od svih.... još je imam i suuper je!!!!!!!!!!!!!
7650 i 6630
7260 u najužem izboru, ono crveno osvijetljenje tipkovnice je definitvno najbolje koje sam imao prilike vidjeti
Meni je najljepsa Nokia 8110 makar mi se nokie i ne svidaju previse.
Zakaj su ovdje samo stariji modeli? Od ovih mi je najljepša 6610...
Ti kao moderator si trebao uočiti da je riječ o staroj temi (2003 godina)
Ova je najljepša: http://ypcommando.com/images/nokia_gun.jpg
meni je 8210.
meni nokia 6230i iako ju nema u anketi
7610 mi je bila dobra al mi je sad 6680 najljepša
Pa evo odgovora
http://img149.imageshack.us/img149/5...rzann707dp.jpg
6630 je najljepsa po meni:closed:
supertarzan... hmmmmm niceeeee :eek: za pravog mačo muškarca, ovo je pravi mačo telefon :licklips:
za curice predlažem suptilniji model .... nokia 3230 :) :) :)
Baš kakvog i ima naša fly_nan... ;)
:notooth: :notooth: :notooth:
kako si me našooo frishki... sunce ti tvoje :D ma ljubim te u guzu :kiss:
Znam ja... ;) Slab mi je ovaj izbor sa ankete...
Meni najljepša NJokia je 6680, kraljevska je brza je dosta traje baterija....S T R A Š N O ! ! ! ! ! !
..fakat stari izbor.Ja bi 6270:)
ma 6270-6280. mob je odličan.
Po meni je najljepša nokia 8310
bas za coveka kao sto sam ja! ;D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
a i N6101 je također lijep mob
ja mislim da ne postoji liepa nokia:-/
Glasam za 8310 :)
hm.. a gdje je 5140? :)
90% vas se nece sloziti ali po meni 7600 je najljepsa nokia:thumbup: