3. Phoenix 2006_04_6_130 - DOWNLOAD
ne radi link
di naci phoenix 2004?
Printable View
3. Phoenix 2006_04_6_130 - DOWNLOAD
ne radi link
di naci phoenix 2004?
Kad pocnem flashat dodje mi do 5% mi onda izbaci gresku
Flashing failed.
Error occured during the flashing procedure.
Matching adl loader was not found for this device, USB flashing not possible.
HRESULT 0x8401225b (-2080300453)
Flash: E_FPI_NO_LOADER_FOUND
u cemu je problem?
Koji firmware za N70 ima HR meni?
= Citat =:
Izvorno postao DarioB
rijeseno..........
= Citat =:
Izvorno postao DarioB
zna li itko???
Nova verzija BB5 Reapera izašla:
phoneix 2006 link please nemam pojma kako neradi ali ostalo sam programa dobavio ..
neznam koji qrac ali skinuo sam najnoviji soft za 6630 ....
sve fino odabrao pkaet euro 1 a nemam hrvatski meni ???
mislim wtf sta sam sjeo*o ?
a da nisi trebao odabrati rm-1, to je hr za 6630 ili tako nesto
sad sam skuzio problem nisam gledao da su dolje svi jezici izlistani nadjes croatian i odaberes sve 5 :)
ovo je bio 3. Flash nokie 6630 u 1 sat :)
napokon je uspjesan verzija je 6.03. i ima hrvatski ...
s tim da ljudi ne hvale bas phoenix i kazu da je rizicno mislim da ili imam srece ili to bas i nije tako rizicno ..
inace mob sam jucer dobio sa verzijom 2.03 tim
hvala dobrim forumasima na pomoci .....
molim vas postajte product code za nokia 6680 da mogu imat hrvatski jezik na njoj...unaprijed hvala
.v20 je hrvatski jezik za 6680
ali meni treba tocan product code da ga promijenem pomocu nemesis service suit-a (NSS-a)...onda napravidm update firmwarea i dodju mi novi jezici prevodi itd. probao sam preko phoenixa ali ne mogu ga downloadati...ako imas nokiu 6680 na hrv jeziku pogledaj preko NSS-a koji ti je product code pa mi ga send ovdje ili na moju e-mail adresu (darkosimic@hotmail.com) molim te odradi to ako ti nije tlaka! unaprijed hvala
Pliiiiiiiz ljudi pomozi netko...molim vas pogledajte preko Nemesis Service Suite-a vas product code (ako imate nokiu 6680 na hrvatskom jeziku) pa ga post ovdje ili ga posaljite meni na darkosimic@hotmail.com!
pogledaj ovu temu u flashaj mob preko neta,sto je i mnogo sigurniji nacin od phenixa
ova tema:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
ili jos bolje ovaj post:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=179
hvala na linkovima ali iskreno nisu mi pomogli...nije mi problem fleshati mob problem je sto hocu kad uradim flesh da mi ima hrvatski jezik! za to mi treba product code koji mi netko moze postat ako ima nokiu 6680 na hrvatskom jeziku. ako je ne zna kako ocitat product code onda neka proba nemesis service suite pomocu njega ga moze procitat.
kad posta taj broj ja cu ga staviti na svoj mob (isto preko NSS-a) i bit ce kao da mi je mob kupljen u RH (sto nije) i onda cu moci skinuti update firmwarea koji ce imati hrvatski jezik
pa ima li itko nokiu 6680 sa hrvatskim jeziko...nije moguće da nitko nema...molim vas tko ima neka mi se javi ucinit ce ogromnu uslugu stotinama ljudi:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao DarioB
DAjmi molimte posalji link za Phoenix 2004 sa crackom Hvala:thumbup:
0521736 evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kralju mislim da ti je lakše preko ovoga NSS-a flashat 5 puta...sa phoenixom mi se sve to nekako čini komplicirano i dugotrajno s NSS-om sve traje oko bukvalno minute i onda samo normalno update napraviš...= Citat =:
Izvorno postao pipo1978
= Citat =:
Izvorno postao DD4ever
Daj molim vas neka mi neko objasni kako to ide sa NSS-om ja nemam blage veze probao sam ali ne ide. Imam n6630 HVALA:thumbup:
Može li mi netko poslat Diego 3.07 SP2, onaj link na BB5 ne radi, ustvari piše da nije više uploadan file
ljudi poz..samo jedno pitanje: Koji se kabl koristi za otkljucavanje 6680?
pretpostavljam na jednoj strani ono što ide u mobitel a na drugoj pc com port ženski?
hvala
hvala na brzom odgovoru al si me mlogo zbunio brate
Fino u D.K. uputstvu pise "COM PORT" a oba kabla na koje me upucujes drug su USB?! Znaci pitam kabl za unlock sa D.K. alatom ne za fleshiranje.
imam jedan problem kad hoću flashat svoju 6280 sva instalacija je u redu i na komp sam instalirao .exe fajl koji sadrži moj flash za mob e sad kad mi phoenix prepozna mob ja ga scanam i sve je u redu i kad odem na flash ono pod code je prazno i nemogu ništa odabrat kao da nema flasha na kompu a mogu ručno odabrat ppm.. i druge ove opcije. znači mogu odabrat fajlove koje hoću ali neznam koje treba jer ih ima mali milion ako netko zna ili može flashat da mi kaže s kojim se fajlovima točno popune ta prazna polja ( imena ) da si ja ručno odaberem s kojim fajlovima hoću flashat