nije fer svima dižu a meni NE:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Printable View
nije fer svima dižu a meni NE:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
meni toga ne treba, moj se sam diže :p= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Evo i meni su digli :p
Pa mi smo u istom gradu, a meni još ni naznake za dizanjem brzine... Zapravo čini mi se da je malo i pala od prošlog testa. :-/= Citat =:
Izvorno postao prpic
Meni digli....
http://img374.imageshack.us/my.php?i...etspeed3py.jpg
Pa, zar u cijelom Slavonskom brodu postoji samo jedna centrala? Sumnjam...= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Ma nije samo jedna centrala sigurno... Ali valjda u nekom doglednom vremenu mogu jedan grad odradit... I još sam ja u centru grada a Prpić je u brdu... Ne preostaje mi ništa drugo nego čekati novi dan, očito me tako dopalo. Osim toga ostalo mi je još 60-ak mb do idućeg paketa pa bolje da mi ni ne dignu brzinu. :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
primjetila sam večeras da mi je bitcomet skidao ko sumanut... napravim maloprije test i vidi čuda ;D ;D ;D ;D
weeee :rotfl:
zakon!
= Citat =:
:rotfl: :rotfl:
A mozda je do toga sto si ti na ISKONU
Iskon je isto najavio dizanje cijena... Informiraj se malo. Osim toga Iskon je samo provider za promet. Ja sam i dalje korisnik T-Comove linije i njima plaćam pretplatu za brzinu... Razmisli malo...= Citat =:
Izvorno postao prpic
Ljudi, pa kakav Iskon? Iskon je T-Com... Ionako je Iskon samo nudio uslugu, a koristio infrastrukturu T-Coma, što znači da T-Com podiže brzine za sve, pa bili oni na Iskonu, Amisu ili ne znam kojem provideru...
A da... I to što frish-KI kaže... Iskon ionako više ne postoji, znači brzine idu svima jer su svi na T-Comu ionako... Ipak, meni ništa od ubrzanja zasad... Izgleda da ću se morati strpjeti do sutra... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
joj,ma moram se pohvaliti :)
e ovo je ludnica...skida ko luuuuuuuuud :) hehehe bas sam hepi...
sad sam napravila 5gb prometa (a imam start paket...) tata ce me ubit :)
http://img244.imageshack.us/img244/2...board012ns.jpg
A možda ti već noćas podignu... Nemoj o tome razmišljati i provjeravati svako malo, jer ćeš izpyzditi...= Citat =:
Ma neću... Ode ja lijepo spavati pa sutra ako me dočeka, dočeka... Vjerojatno će i dići negdje iza 00:00, u sitnim satima, ali nema šanse da čekam i svako malo router resetiram da vidim ima li što novo... :spin:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
mogu mislit kako tvoji megabajti piče... moji piče brzo ali tvoji... pcccc :chatter: sretnice :) :kitty:= Citat =:
Izvorno postao tutlek
...ček, ti imaš brzinu 2 mb/s, a paket od 512mb... iskreno - malo glupo :-/ ...= Citat =:
Izvorno postao tutlek
omanje glupo :-/ ustvari... :rolleyes:
bolje da imaš više megabajta je*eš brzinu, jel? :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
a biga...mi smo uzeli najmanju brzinu i najmanji promet...i eto ti ga sad na :)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
hehehe
ma dobro...ne treba meni puno prometa...ja inace potrosim oko 1gb mjesecno...:) ono,cijelo vrijeme sam online...ali to je ICQ,mail,forum i playtoy...i to je to...eventualno skinem neke pjesmice :) hehe
a ne znam kako mi je tako brza veza kad su mi sad povecali...ali ne bi trebala biti tako,jel???mozda su nesto fulali :P
A da prijavis kvar na 0800 9000;D
očito niste uzeli najmanju brzinu... ili si upravo doživila neki bagić ;D pogledaj na korisničkim stranicama šta ti piše koja ti je brzina u paketu. ali vjerojatno je došlo do neke pogreške. samo da ti tak ne ostane pa se iznenadiš kad ti račun dođe :-/
Jucer mi dosao za DSL jedan moj poznati i napravija mi je nesto sto mi je prekidalo liniju kad zovem i on kako od ovih tipova dobiva poruke pozicije DSL-a i tako rekao sam mu nek mi digne brzinu DSL-a evo jutros me je zva i reka da je ova zenska rekla da je digla to i evo.... http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/dsl.jpg
A ti misliš da su samo tebi na toj centrali digli brzinu? Svima su, vjeruj mi...
Uffff meni jos nista, ne mogu da vjerujem:spin:
Meni još uvijek nisu digli brzinu... :-/ No ne znam ni što se veselim ubrzanju kad mi je ostalo još cca. 30mb prometa do idućeg paketa. :-/
Dajte ljudi, nemojte pisati kako vam još uvijek nisu digli brzinu, već samo javite kad vam ju podignu da eventualno oni iz istih gradova mogu znati...
Pa kazem, vidim da iz RI jos niko ne javlja dali su poceli ili ne....:rolleyes:
Dobro,evo da se onda i ja javim.Meni su digli brzinu-Zagreb,Kvatrić.
http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/po.jpg
Evo zvao me monter i ucinio mi uslugu radi liniije i svega sto mi se dogadjalo dao mi je najjacu brzinu DSL-a od 20 megabita tj od IPTV-a :)ali sad bi mi trebao doci ovaj jedan da sredi nesto na liniji da ide ful parom:D
Kod kojeg si ti providera
T-dragih:D ja otkad sam dobio dsl non stop me disconnectalo i to dok sam imao flat ali evo sad dobih brzinu valjda IPTV mislim ali nije bitno uglavnom ona je 20MB:D ali nemam full brzinu zbog problema sa linijom...kao sto sam rekao gore!
evo...fakat ne kuzim.... http://img64.imageshack.us/img64/248...board013qx.jpg= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
na korisnickim stranicama pise start paket :) ali i skida mi tom brzinom :)
Hihi blago tebi ;) da bar meni zahebu pa mi vele da imam flat i da ne trebam placat uopce ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Probaj neki drugi test mozda ovaj gore ima nekih problema, recimo probaj s ovim:
http://www.speakeasy.net/speedtest/
Moj je brzi nananaanna:D
na tom testu je sve ok...pokzuje 849/89...= Citat =:
Izvorno postao Smrt
ali ne razumijem zasto mi je onda skidalo brzinom od 400....hm
Start paket označava količinu podataka (512MB) i nem aveze s brzinom veze.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Max brzina asdl standarda je 8/1Mbits dakle ništa od 20Mb o kojima pričaš :bunny:= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
Download speed 420 kbps
Upload speed 101 kbps
Zna li tko sta to znaci?
Momentalno sam na 5 gb paketu T-coma
nisu ti još digli.:-/= Citat =:
Izvorno postao zoka
ja svaki dan mjerim brzinu i svaki dan mi je veca za 1kbps sad mi je na 427kbps za koju godinu cu bit na 850kbps;D
digli su mi brzinu!!!!!!!!!!!!!1
Jay stvarno nemoj vjerovat ali tako je jutros me je zvao ovaj iz centrale i resetira mi link od modema i podigao brzinu a tvoja je stvar sto ne vjerujes....sve zivo mi je cita koliko dize kako se zove itd. ali sam zaboravija a ako hoces vjerovat vjeruj ako ne nista:thumbup: to je bilo iz nekakve usluge koja se morala vratiti jer kad sam ima dva miseca flat non stop me izbacivalo nisam moga nista skidat tako da:D
oprosti ali tvoj zadnji screenshot http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/po.jpg pokazuje da sam ja zasad u pravu... možda imaš novi screenshot?= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
A to sam sad prije rekao da mi je linija u ku*cu tj. bakrena parica ili nesto....itd sutra mi dolaze popraviti to....pa cemo onda vidjet:D
Budi razočaran već danas, manje ćeš biti sutra ;D= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
Plači za ovolikim brzinama DSL-a;D
da adsl modem ti je limitiran na 8mbit ^^,barem mislim sve poslije je adsl2+,barem mislim tako,mogu reci da nisam siguran
jel ima ko iz zadra da su mu podigli brzinu, izludit će me ovo čekanje :-/
evo vam tabela adsl standarda... kliknite smijehuljka na kompu :comp:= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Nekada photoshop radi cuda...cini mi se da je to i ovom slucaju:evil:= Citat =:
Izvorno postao jay
pogledajte boju njegove brzine i boju moje brzine,mislim da Raul ima pravo ^^
njegovo :
http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/po.jpg
moje:
http://img528.imageshack.us/img528/1390/gle6jg.jpg
neznam ko koga ovdje :)
ako se varam,ispricavam se :)
Molim!!!Ja nikakav photoshop nisam radio niti se ne koristim njime niti ga nemam u kompu lol....jer mi ne treba a vasa je stvar sto ne vjerujete...
Ajde ti lijepo jos jednom odi na carnet i provjeri brzinu pa nam pokazi!= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
printscreenaj svoj, pejstaj u Paint, sejvaj iz painta ko bmp i ko jpg= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
vidi razliku
jpg kompresija
da moze biti,nisam to radio :),ali koliko ja vidim oba dvije slike su jpg ^^,samo sto photoshop ima bolju kompresiju,ja sam rekao ako se varam ja se ispricavam :)
851 / 127
i nije bas 1012 a :-/
Pretpostavljam da si iz Zagreba... Sig te odaje... :)
...bolje išta nego ništa... ja sam još uvijek na starom pa šutim...= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Uostalom, valjda vam je svima jasno da na T-Comu nećete nikada dobiti ni približno deklariranu brzinu... Znači, između 800 i 880 kb/s
A mi ćemo ju dobiti među zadnjima... ;)= Citat =:
...bolje išta nego ništa... ja sam još uvijek na starom pa šutim...
A zake je to tak?, pa bar da je 999 kb/s!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
da iz Zagreba sam.
kad sam uzimo DSL , ocekivo sam stalnu nepromjenjivu brzinu , 384 kak su onda rekli.
onda sam dobio valjda 290 negdje.
sad su digla kao na 1024 , a vraga ,dobim 850 .
mislio sam da kad se rijesim 56k modema i onog faomznog spajanja na "56000" i skidanja 4,5 kbps da sam rijesio sve :-/
Slažem se, pametni su oni!:tomato:= Citat =:
Izvorno postao Compov
Zakaj? Pa, pitaj gospona Mudrinića... Inače se nešto izgubi od brzine koja je deklarirana, ali ne toliko koliko kod hrvatskog T-Coma...= Citat =:
Izvorno postao Smrt
tih 15-20% je standardni gubitak kod adsla.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
I di je Bare_st sa svojim superbrzim 20Mbits adslom danas? :D
e to meni nije jasno :-/ di odu ti kb koje plačam, a ustvari ih uopće ne dobijem? :evil: :evil: :evil: :evil:
hmm...da... ... :-/= Citat =:
Izvorno postao jay
Govorimo o brzini, ne o prometu... ;)
pa ja govorim o brzini... ne razumijem friš? :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ti kao plaćaš deklariranu brzinu, ali ju nikad nećeš postići... I to je to... Niti ja, ako te to tješi... ;D
... smola :-/
= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
yep, smola :(
...nažalost, istina :-/ ...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ja imam onu brzinu najmanju a dobim DL:427kbps(512kbps)[gubi se 16%]UL:55kbps(128kbps)[42%:-X] ... 42+16=58/2=26% sve skupa gubimo...
otpojilo me pred 10min i nakon 5 min sam imao 1024/192 (841/72) :)
Evo da javim, napokon su povecali brzinu i moram reci iskreno ama bas me ne iznenadjuje da ne osjetim tu vraziju brzinu...
Pa, kod surfanja ćeš teško skužiti, ali kod downloada budeš...
nisu mi još digli brzinu ali samo da kažem kako sam u utorak navečer u pola osam predo zahtjev za adsl danas ujutro došla su dva tehničara i priključili me,stoga pohvale na brzini :thumbup:
Meni su isto digli prije par dana i kod surfanja to nećeš osjetiti. Ali zato download pići 200+ kb/s :D
Je, kad si na 2024 brzini...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
a dobro, nemremo se ni mi žalit, nama smrtnicima će bit barem 100kB/s download...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nego, pitanje, jučer oko 2 ujutro mi je pukla veza i kad sam se probo konektirat došlo mi je do onog verifying username and password i tu je uvijek prekinulo, i probavo sam jedno sat vremena i nije htjelo... ja reko super, sigurno mi dižu brzinu, kad se danas probudim, konektiram se bez problema i brzina ostala ista!!! inače, spadam pod novi zagreb, jeli nekom tamo podignuta brzina?
Jooj mene je izludilo. Taman nešto završavam i moram hitno poslati i pukne veza. Bio sam LUUUUD :mad: :mad:= Citat =:
Izvorno postao marke
i jesu ti onda digli brzinu ili ne? meni nisu, gadovi, popizdio sam danas... nema veze, valda budu skoro...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
kod mene je bila malo smješnija situacija, dopisujem se prek msn-a s nekom trebom i znaš kako je, sim-tam, i usred razgovora, pukne!
Hehe :)= Citat =:
Izvorno postao marke
Meni su je digli prije par dana. Ne znam zašt je jučer pukla veza
851/136 digli ne znam kad :)
baš mi pukla veza, spojim se opet i opaca :p
...još uvijek ništa... 15.-ti se bliži...
I meni isto nista :( a zivim u centru PZ= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ni kod mene još ništa,već ludim lagano:rolleyes:
mislim pa šta mi plaćamo;D
Meni isto još nisu povisili speed,a moj je frend čekao 3 mjeseca da mu uopče priključe adsl.>>>>>>>gadovi<<<<<<<:bat:
evo meni digli na 843
evo meni su digli -> pUla :D,nadam se da cete i vi ostali brzo :) inace brzina je 852.90
meni su digli brzinu jucer ali prije toga su me iskopcali cijeli vikend nisam mogao na net
Evo i meni su danas digli trenutno mi je 883.60kb/s i sve radi ok
Meni sad služben idu na živce... Zar ću stvarno doslovno biti među zadnjima kojima će se dizati brzina?:mad:
hm ,meni na routeru piše: 1024 kbps (downstream) / 192 kbps (upstream)
a carnet test pokazuje 328kbps
frish-KI, nisi jedini... Ni meni nikako da dignu brzinu... Stvarno mi više nije jasno kod se vraga čeka... Znam da su rekli do 15.07. , ali mislio sam da će to ranije podići, a da su stavili do 15.07. samo da se osiguraju da sve bude do nekog datuma... Ipak izgleda da ćemo neki čekati taj vražji 15.07.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kaj je najbolje, pisalo je "u idućih nekoliko dana, a najkasnije do 15. srpnja"... Mislim, čemu pisati to "nekoliko dana" kad i sami znaju da to neće i ne mogu izvesti... Ne znam, možda sam živčan zbog nečeg drugog, pa mi sad ovo loše sjeda...
ja isto čekam. a pošto sam ja po prirodi pehist imam osjećaj da to kod mene neće bit ni 15. nego dosta poslije! al ko čeka dočeka. ionako mi to ništa ne znači. samo ću prije potrošit ovu siću BW-a šta imam! mrzim t-com!!!= Citat =:
također se pridružujem ekipi:-/ ni meni gadovi nisu digli brzinu= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
A šta sad, ako piše do 15. piše do 15. onda će do tada dignut. I nisu gadovi sve dok ispoštuju taj datum. Mislim, jesu gadovi, ali zbog drugih stvari..
Mom susjedu su digli brzinu, meni još ne..
(centar Rijeke)