dobar je ovaj SUPER video converter
http://www.erightsoft.net/SUPER.html#Dnload
Printable View
dobar je ovaj SUPER video converter
http://www.erightsoft.net/SUPER.html#Dnload
..ma da imas pravo, ja stalno to brkam, ali glavno da je on skuzil .= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Danas sam pokupio mob sa servisa, mob su odblokirali i stavili novi fw (jer sam ga zahtijevao).= Citat =:
Izvorno postao jay
Evo, prvo pozdrav svima, novi sam.
Ponosni vlasnik C81 tek par sati, stvarčica je upravo na prvom punjenju... Jel istina da je prvo punjenje samo 2h? Ma, radije neka ostane preko noći, od viška glava ne boli :rolleyes:
Inače sam SE-ov čovjek od dana kad je riknuo legendarni Siemens S35... I sad sam se napokon sjetio što mi je ono kod Siemensa bilo dobro... Oči su mi skoro ispale kad sam vidio doc i pdf viewer... PDF sam probao, radi pristojno (osim hrv. slova), doc ću sutra, moram do frenda sa bt-om na laptopu...
Eto, nikakvih problema za sad... jedino je malo spor kad se pali, očito nema druge nego novi software... Nadam se riješiti to još ovaj tjedan.
Sad samo da mi je muzike gore... :(
Pripremi sebe na strpljivost pri otvaranju dokumenata.... (barem je tako u mom slucaju sa verzijom software-a 38) i eh da.. ako su tablice u pitanju ili vec nesto druog osim teksta, onda ti ga nece bas prikazati kako treba, a obican tekst - sve 5.= Citat =:
Izvorno postao Onyx
da, primjetio sam da je prilicno sporo... ali glavno da radi. Malo me razocarala nemogucnost prikazivanja tablica, ali nisam bas ni ocekivao da ce radit. Ima kakav dobar program za radit tablice? Nije mi bitno proracunavanje neko (kao u excelu) ali bas bi mi dobro doslo...= Citat =:
Izvorno postao regobo_02
EDIT: nego, s kojim temama je c81 kompatibilan? Posvuda teme za siemens modele a brijem da su blizu... čak mi se čini da sam negdje vidio na forumu ali nemogu naći...
evo da pozdravim.. moj prvi post :licklips:= Citat =:
Izvorno postao goran-zg
ugl.. i mene to zanima jer sam to procitala na par mjesta na netu.. o cem se tocno radi?:bunny:
evo link pa skidajte :thumbup: http://www.siemensmania.cz/themes.php= Citat =:
Izvorno postao Onyx
...jest da je na češkom ali snaći ćete se!!
O svemu za siemense i BS imate u threadu :http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6312 :comp:
Imaš ovdje "Excell" :D u javi. Meni je radio na svim Siemensima, isprobaj pa javi kako ide.= Citat =:
Izvorno postao Onyx
i ja jedva cekam da dobijem mobitel.sutra ce mi prebaciti karticu a za 7 dana cu i ja postati ponosni vlasnik Benq-Siemens-a C81...samo si jos moram kupiti USB kabel...:spin: :licklips: nadam se da u Osijeku ima usb kabel ;D
Pozdrav svima. Evo jučer sam kupio ovaj mob,i za sada radi dobro osim nekoliko stvari:uspio sam si prebacit 18 mp3 pjesama na karticu od nekid 25 pjesama.Odjednom je prekinulo prebacivanje i od tada mi izbacuje poruku da ne može naći pjesmu koju prebacujem...A prebacujem ih preko Phone Explorera. Drugo:Software update. Ja lijepo skinuo najnoviji za c81(v.51,varijanta A403),i krenuo updateat,ali ne želi mi naći mobitel.Kaže ili da nije connectan ili da nije podržan.S obzirom da je to sw baš za taj mob,ZNAM da je podržan.Ali ne znam zašto ga ne može nać...Ne kužim se baš u one portove koje traži pa ne mogu ni ručno ga updateat.....Ako možete,pomozite. TNX. :)
Kako spajaš mob na komp?
Bluetooth ili kabel?
Kabel...Nemam bluetooth za komp,a i ne može se updateat sw pomoću BTa koliko sam skužio....
takoder imam c81 i uz njega problem! skinuo sam s neta update za firmware na v51. komp s mob spajam preko usb (dca-140 kabel) ali program za update ne prepoznaje mob! daje mi opciju da namjestim port manualno ali nudi za izbor samo com portove tj serijske. kako da prepozna preko usba? jel neko to vec radio?
= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
Ista stvar....Nemam pojma kako riješit....Čekam na pomoć ovdje.Valjda će se pojavit netko tko zna to riješit.
a valjda oce. jos na stranici pise da je podrzan i taj usb kabel dca...koji vec je al nema sanse. nema veze
Evo sad sam nanovo počeo instalaciju i upalilo je...Našo mi je mob na portu COM4. I jedina stvar koju sam promijenio je ta da sam uključio punjenje preko USBa.....Slučajno naletio.... :D
U biti,u Postavkama,najdi onaj ACCESSORIES i tamo USB i tamo će ti pisat CHARGING.Uključi ga i onda probaj,makar mislim da NE MOŽE odgovor na taj problem biti TAKO jednostavan. :)
ma sinoc san zaspa. evo iden probati!
ukljucia sam i punjeje preko usba i opet nista. neznam zasto je tebi upalilo a meni
nece... NEVOLI ME i gotovo!:)
= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
E zaboravih: odi u postavke telefona,i nadji tamo MANAGER UREĐAJA,i tamo si narihtaj aktivni kor. račun na DIAGNOSE. I onda NANOVO skini firmware,pa probaj....
Anubis222 hvala stari pomoga si. Evo sto je sve potrebno:
1)ukljuciti punjenje preko usba
2)korisnicki racun staviti na diagnose
3)OBAVEZNO!!! iskljuciti mobile phone manager na kompjuteru!! i onda pokrenuti instalaciju, nakon toga program odma prepoznaje mob
I to je to!
= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
JA SAM FACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :D (ovo je prvi put da sam skužio kako sredit mob :D) Pozdrav.
Anubis222 i MKCyber, imam jedno pitanje za vas, budući da ste izgleda među rijetkima koji imaju USB kabel za Benq-Siemens. Zapravo, više pitanja:
1. Gdje ste nabavili kabel i po kojoj cijeni?
2. Da li konektor za mob na kablu ima sve pinove ili samo neke? Ako samo neke, koliko ih je, i ako nije problem, koji su brojevi?
3. I da li je kabel samo sa konektorima na krajevima, ili ima onu kutijicu se elektronikom na sredini?
Puno hvala.
Kupio ga u TELE 2 dućanu za 100kn= Citat =:
Izvorno postao mr.damir
E u to se stvarno ne kužim,vidi sa MKcyberom....Ili mi objasni malo pobliže što treba tražit...= Citat =:
Izvorno postao mr.damir
Moj je samo sa konektorima na krajevima,bez ikakve kutijice....= Citat =:
Izvorno postao mr.damir
Sad pak i ja imam pitanje:signal mi stalno na pola indikatora,kaj moram napravit da dobijem potpuni signal?
Nažalost ne znam kako ti pomoći u vezi signala, meni radi normalno... Probaj promijeniti mrežu sa TELE2 na VIP, ili obrnuto.
A ono sa pinovima, znaš kako na konektoru od punjača imaš samo dvije žičice koje se vide, a npr. na konektoru od hands free slušalica se vide sve žičice. Pa me zanima da li se na konektoru od kabela vide sve, ili samo 4.
nema kutijice na sredini i ima sve pinove. kabel sam kupio u šibeniku u ducanu za mobilnu opremu 120kn
Imam problem s mp3 zvukovima i 3gp video fileovima!
Nakon nekog vremena, nekad par sati, nekad dva dana neprekidnog rada telefona, jednostavno prestane svirati meodije zvona koje su u mp3 formatu. Takodjer prestane vrtiti video fileove i samo na ekranu ispise poruku "could not play media file". Nakon sto iskljucim i ponovno ukljucim telefon sve radi kako treba, ali mi ta stvar jako ide na zivce. Mob je star 5 dana, kupljen u tele2 paketu i verzija softwarea je 38, baseline m75i14#main_1.0_v79.2
initialisation file hr-Tele2_001_c81
ffs version: c81_2_hr-Tele2_38_0349 MonMay 15 09:50:28
cest 2006 - 2415772987
variant A403
dalje pisu codeci i ostale pizdarije...
firmware version: Patch: 27 / Audio 2
firmware patch from: ROM
..........
zna li tko o cemu se radi, ili da ga zabijem u pod?! :-)
sutra idem i u tele2 centar na partiju svadjanja s prodajom, jer su mi rekli da za vrijeme eventualnog servisa nemaju zamjenske uredjaje, a servisa u Rijeci niti nema nego bih ga morao o svom trosku slati u Zagreb! pa jesu li oni normalni?!!!!!!!!!
nemoj se zivcirati svakom drugom je tako dok ne skines novi firmware v51. u njemu je taj bug ispravljen. za to treba usb dca-140 kabel,a on ce ti biti ovako i onako koristan. spoji mob s komp downloadaj firmware s www.modopo.com i problem rjesen
evo skinuo sam firmware (nekih 18-ak mb). sutra idem po kabel, jer sam ga i tako namjeravao kupiti da se ne mucim s bluetoothom. nadam se da je upgrade jednostavniji nego na motorolama koje su zahtijevale i posebne programe za flashanje i podizanje boot loadera i ostalog.= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
:thumbup:
evo da si sam dam odgovor - cini se da je sve puno jednostavnije nego na motorolama, sad jos cekam kabel i nadam se da ce stvarcica proraditi kako spada.= Citat =:
Izvorno postao bad_ri
kad stavis firmware sve ce ti normalno raditi. neznam kako je na motorolama ali kod ovog mobitela jednostavno. mi dok smo stavili imali smo par problema ali smo
rjesili.kad kupis kabel prije nego budes stavlja pogledaj 4 ili 5 stranicu ove teme na forumu sta sve trebas napraviti
imam mali problem pa ako jos nekog zanima... skinuo sam menu ikone za c81 i to nekoliko tema. xp menu,vista menu,alien... i to su bas ikone za menu benq-siemens c81. i to je sve super ali nemogu naci kako da ih prominim! ukljucia sam da mi prikaze hiden foldere ali niti jedan nema unutar sebe ikone tj ekstenziju *.png NEKA JOS NEKO PROBA!! ikone su na www.modopo.com i onda na downloads pa na menu icons!!javljajte!!!
hvala! to sam vec proucio pa se nadam da nece biti problema. kabel mi stize sutra!= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
Napiši koje mape vidiš. Uključivanjem prikaza skrivenih mapa nećeš vidjeti sve mape na mobitelu. Za serije 65 i 75 Siemensa postojao je program Open disc, nije mi poznato da li isti radi i na BS C81.= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
javi cu se sutra i navesti mape. sad iden leci ujutro se rano dizem,bussines :)
Imam konacno Benq-Siemens C81. Verzija softvera je 38 i ja je zelim promjeniti. Zanima me gdje bi to mogao. Da mozda odem gdje sam kupio mobitel i dali se to naplacuje. Dali ima veze ako je mob na preplatu.
= Citat =:
Izvorno postao ivan2008
Moraš samo otić na prethodnu stranicu ovog threada i naći ćeš odgovore na sva pitanja....Pri dnu stranice....
kad ukljucim pregled hide mapa vidin ovo: active theme,conversation,skins,system. to je to uz njegove standardne mape. to se nalazi normalno pod data glavnim folderom mob ne na memory kartici. bilo bi logicno da su ikone menia pod mapom system tj jednom od mapa unutar sistema međutim ja nisam uspio naci...
na siemensovim mob (npr c75) ikone se nalaze unutar hide mape config/japp/flexmenu. ali to na c81 se ne vidi
= Citat =:
Izvorno postao ivan2008
siemens je ranije (ali samo vani, kod nas to nije funkcioniralo) besplatno nudio upgrade firmwarea za sve i bilo je besplatno. ne znam da li je benq siemens zadrzao istu politiku, ali izgleda da je cim na netu mozes od njih skinuti firmware i sam ga flashnuti unutra.
kod nas ce ti to napraviti besplatno jedino ako ti je mob pod garancijom i ako se zalis da nesto ne radi kako spada. razgovarao sam sa servisom u zagrebu oko toga, ali su se malo izvlacili i nisu mi htjeli reci cifru za flashanje moba koji eventualno nije pod garancijom, ali sam nacuo da dodje oko 160kn.
evo imam flashan c81 - za sad radi ok. nesto je brzi nego s verzijom 38, ali nije da bas 'leti' kao neki drugi mobiteli.
kvaliteta zvuka mi je odlicna - bolja nego na motoroli i nokii.
kabel se u rijeci moze naruciti u ducanu 'jedinica' - euronics, a dobavljaju ga preko sim elektronike, pa ako kome treba... cijena je oko 100kn.
pozdrav!
jel neko mozda zna da li je moguce c81 odkodirati preko IMEI i codova? jel postoji neki free softwer? znan da ima tema za ovo ali je stara pola godine pa...
Te se mape na Siemensima vide jedino nakon upotrebe Open Disca ili nakon patchanja. Bez dodatne intervencije nije moguće vidjeti te mape.= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
Da imam C81 i data kabel probao bi slijedeće, da li npr. SiMoCo može prepoznati C81, da li ga VSFE može prepoznati i ako može da li je moguće aktivirati skrivene diskove. Isto tako isprobao bi i Open disc. Da ne duljim, probao bi sve programe za komunikaciju između PC-a i serija 65-75.
Ali nemam C81, pa se ne mogu s tim zabavljati.
ok. proba cu.hvala= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Pogledaj temu Besplatni programi za manipulaciju.... pojavio se program koji će te zanimati. Zatim pogledaj Tutoriale - Kako otključati mob s Papuom..
OK! iden vidit= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Zasto kada snimam video klip mi se pojavi "pojavila se greska" i ne snimi se ?
I moze li se novi sw (ili fw neznam tocno) staviti u splitu ili moze samo u zg
jesi provjerila da li imas slobodne memorije? namjesti da ti snimke sprema na memorijsku karticu a ne na mob. iako to vjerojatno nije do slobodnog prostora. ti imas firmware koji si dobila s mobitelom a on je pun bugova (gresaka). neznam imas li u splitu ali vjerojatno ima pa bilo bi dobro da napravis upgrade kod nekog ovlastenog servisa ili sta vec tu ima. a ukoliko ti nije bas nesto stalo do garancije i ako imas kabel mozes i sama sve ti pise u ovoj temi. ali ipak bi bilo bolje da se raspitas i da ti to naprave bez gubitka garancije na mob :)= Citat =:
Izvorno postao vanessa
Meni se isto to dogodilo,samo što sam ja izvadio mem. karticu i ponovno je stavio u unutra i proradilo je...Ne znam baš da će ti uspjet,ali probaj i to usput...Nije problem.= Citat =:
Izvorno postao vanessa
ovako radi :licklips:= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
Zanima me jel normalno na C81 da ne svijetle tipke za javljanje i prekid pozive te one dvije iznad njih?
ne gubi se garancija kod stavljanja novog softa, sve je ko na starom siemensu:thumbup:
Da, ja sam se malo razočarao kad sam to vidio pri prvom korištenju, ali navikao sam se za par dana pa to više ni ne primjećujem...= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Baterija od c 81 sve bolja traje 4 dana bez nočnog gašenja s umjerenim razgovorima,par slika i snimljenim 1 videozapisom:thumbup:
kako si to uspia?pa koliko ga imas? moja nemoze priko 2 dana da se okrenem na glavu! :spin:= Citat =:
Izvorno postao web
meni traje 3 dana bez problema bez gasenja po noci i s ponekom zavrcenom mp3-com i pokojim transferom preko BT-a.= Citat =:
Izvorno postao MKCyber
= Citat =:
Izvorno postao bad_ri
neznan meni nemoze. ma briga me kupi cu bateriju kad bude tribalo i to je to
Pa večinom traje 2-3 dana.sve zavisi koliko vrtiš videoklipove,oni žderu bateriju,bez mp3 i slika sa di kojom porukom,bez nekih razgovora,vjerujem da bi i 5 dana
ja još nemam taj mob, ali namjeravam ga kupiti.
zanima me jedna sasvim jednostavna stvar. ima li T9 za hrvatski i moze li se on namjestiti da pise czs umjesto čžš kao recimo na sony ericssonima?
Ima ti Hrvatski t9, a č/ć/š/ž ti je automatsko ukljućeno kad koristiš t9.
Kod običnog tipkanja nemaš č/ć/š/ž.
da,ali to onda znači da su poruke duplo skuplje. tj, da mogu sadržavati duplo manje znakova.
sada ima sony ericsson j300i
na njemu postoji opcija kod t9 koja glasi "koristiti hrvatske znakove". ako je uključena odna piše čžš. ako je isklj onda czs i to u t9. zanima me ima li takva opcija i na ovom bs-u
Nema, kad koristiš Hrvatski t9, on ti automatski koristi te znakove i to ne možeš isključit.
Evo da ja iznesem svoja iskustva s ovim uređajem...
C81 imam 3 mjeseca i mogu reći da sam poprilično zadovoljan s ovim što je dosada pokazao.
Kučište me je razočaralo. Lijepa, "lakirana" maska nije pokazala kvalitetu. Veoma je osjetljiva i lako se riba boja, što se vidi na stražnjoj strani kučišta, pogotovo na rubovima, a to izgleda kao neke "mrlje" koje se ne mogu izbrisati. To je sve od nošenja i držanja. Iako mobitel nije zaprimio nikakve jače udarce, maska je počela malo "škripiti", to sam lako rješio stezanjem prendnje maske odvijačem, a pod stražnju sam zalijepio malo izolir-trake. Tipke su skroz u redu, pogotovo navigacijska koja je odlična. Jedina zamjerka funkcijskim tipkama koje nisu osvjetljene.
Stavio sam si najnoviji Firmware (51), kojim su ispravljeni samo najveći bugovi te je ubrzan rad s porukama i Media playerom (očekivao sam više).
Za moje potrebe je ok, kupio sam si RS-MMC od 1GB, a spori Bluetooth riješio nabavkom kabela. Preporučujem što manji broj većih datoteka u jednom folderu, jer kad stavite sve u isti folder, rad je jako usporen pri korištenju tih datoteka.
Kupio sam ga zbog niske cijene (1 kuna :D ), dobrih mogućnosti za tu cijenu i dobre opreme koja dolazi s uređajem.
Ne planiram ga prodavat jer je dosta izgubio na cijeni, pa dok traje, traje.
Ostalo manje-više sve znate...
prije sam mogao slati mp3 na mob a sad nemogu :(
evo print screenova
da vidite da je s bt-om sve u redu http://img394.imageshack.us/img394/3268/k700hl8.png
slike se mogu slati
http://img488.imageshack.us/img488/4392/npzm1.png
A mp3 ne
http://img515.imageshack.us/img515/2...problemdm7.png
Jesi siguran da imaš dovoljno mjesta u memoriji telefona?
nemoze automatski spremati na karticu,bar meni nije uspilo. u tome ti i je problem. ja sam sve foldere sa slikama i melodijama premjestia na karticu. ostavio sam samo prazne foldere na mobu da mi primi i sortira a onda odma prebacim na karticu.probaj i ti
Da,premjesti neke stvari na memoriju kartice,nakon toga ne bi trebalo bit problema
neće idalje ?
Može li mi netko reči zašto MPM program za c81 nemože pronači telefon koji je spojen preko bluetooth-a? hvala.
jesi instalirao i podesio m-router? Bez njega MPM ne radi preko bluetootha.
Pozdrav, evo danas sam kupil c81 u tele 2 paketu. Za sad mi je sve ok. Jedino me je** taj famozni bluetooth. Stavim da kopira mp3-cu s laptopa na mob i dođe od prilike do pola kad ono na laptopu javi 'connection was lost'. Nisam stavil mem. karticu u mob, ali mp3-ca mi ima 3MB-a a slobodno je 5MB-a. Nije mi jasno zašto puca veza. Je li još ko imal takvih problema? U čemu je zapravo problem?
Instaliraj m-Router i kad ga pokreneš podesi mu opcije. Nije teško, shvatit ćeš. S obzirom da ima više mogućih postavki i da si svatko može odabrati ono što želi teško je napisati upute na način podesi ovo, podesi ono. Ako ti zapne, lakše je riješiti konkretan problem, nego predvidjeti sve moguće situacije.
evo da i ja nešto kažem!
mob je sve u svemu ok, ali kučište je teška banana! extremno lomljivo i izgrebe se bez ikakvih problema! to me jako jako živcira!
2 pitanja:
1. jel se kao kabel može možda slučajno koristit onaj za starije modele siemensa (ja imam od c65)?
2. jel se mogu normalno pisat poruke il ću sa svojim ćevapima stiskat po 2, 3 gumba istovremeno? imo sam motorolu l6 i pizdio s njom, te ju na kraju prodo sam zbog tipkovnice.
Može li se novi firmware ubaciti preko bluetootha ili može jedino preko kabela?
firmware samo preko kabela. preporucljivo dca 140 kabel
Čovječe ovo svako malo netko posta pitanje dali ide update mobitela preko BT-a...
Trebalo bi staviti netko sticky post s opisom koji se model s kojim kabelom da updateat....
Ili staviti to kao obavijest...
Zamolio bih da netko stavi novi firmware v51 na neki upload (tipa rapidshare) ili da da link gdje se isti može skinuti, jer stranice www.benq-siemens.com više ne rade, a ne može se skinuti ni preko modopo.com
ispricavam se ako sam fulao topic al me zanima koliko je isplativo sad kupit bs c81 u tele2 na pretplatu (cijena je 395kn)
mobitel mi privlacno izgleda ali govori se da problemi nisu rijetkost kod njih,pa ako netko ima iskustva tj.ako je netko nedavno kupio taj aparat u tele2 da kaze jesu li nest promjenili/poboljsali....
ili da ja jednostavno izdvojim koju kunu vise,pa..... :-)
Nisi fulao, ali pročitaj temu od početka, možda ti pomogne u odluci.
Evo ja sam nedavno nabavio ovaj mob, nisam ga platio vec neke zamjene, ali poprilicno sam zadovoljan tj vidim da je u oglasniku cca 500 kn.
Za tu lovu mislim da ga se isplati uzet, jer istina je da i za koju kn vise ne mozes kupit ne znam bas neki napredni mobitel...
Dakle ima odlicnu tipkovnicu, sredisnji taster, idu jeftine mmc u njega, stereo slusalice se uz njega dobiju, 1.3 mpx, mislim mpx nemaju veze, ali ok je, danas nije bitno koliko je mpx vec jel ima af ili nema. ima odlican mp3 player sa dosta mogucnosti, tj medju boljima, nokija je daleko iza njega po tom pitanju, naravno ako izuzmemo symbian, no oni su druga prica...
E sad jedna zanimljiva stvar je sto i ima zanimljivih tvornicki ugradjenih programa, kao pdf, word, excell i zip podrska....to me jako odusevilo...
takodjer ima e-mail sa privitcima, korisna opcija copy-paste, i tak dosta naprednih funkcija, e da tu je i edge za brzi wap.
Po meni jedina mana je losiji ekran ali ok je za tu lovu.
I naravno softwer nekad zna zezati ali to se dogadja i na drugim mobovima.
Vrlo pohvalno je to sto se tice mp3 playera, tj podrzava playliste, i pretraga po zanru, albumu, autoru, kao i po pocetnom slovu. Jako pohvalno.
Eto simpa mob za tu lovu, ok dizajna, nadje se i ok igri za njega, fotke ok izgledaju na njemu jer ima 262.000 boja, jedino sto je niza rezolucija, ali sve je to uvjetovano cijenom. Za tu lovu tesko je naci neki dobar mob, i po meni ovaj je pravi izbor, jer i prilicno skuplji mobovi osim malo boljeg ekrana ne nude nista vise, a cak su uglavnom i slabiji po funkcijama.
Ja sam ga upravo stavio. Radi k'o beba :guitar:
Gdje ima za skinuti igrica za C81?
Jedan mali savjet za one koji namjeravaju kupit ovaj uređaj.
Dobro razmislite koliko očekujete od kvalitete maske, dakle ako niste među onima koji čuvaju i paze na mobitele, ne preporučujem vam ovaj mobitel. Meni nije ni jednom pao, niti zadobio neki udarac, a već izgleda kao da je preživio 2. Svjetski rat. Boja se počinje dizati od samog držanja u ruci ili stavljanja na neku površinu.
Naravno, to opravdava njegova niska cijena.
Evo samo kratak komentar:
Ja ga imam par mjeseci, i nije mi se maska tak losom pokazala, tj poput svakog prosjecnog moba, malo sam se uplasio jer je lak, ali se boja ne izlizuje, niti blijedi, jedino je bed sto se prasina lako priljepi ali cim obrisem sve je ok, ne otpada farba i nije bas tako lose....
Pozdrav! Nabavio sam kabel dca140 i htio bih staviti novi firmwire na c 81 ali je problem što čim spojim mob preko kabla na komp, mob se zgasi i komp ga naravno ne može prepoznati. Šta da radim?
sto se tice maske imam ga skoro pola god i maska je netaknuta a iskreno mob nepazim i pao je par puta. ali mozda ovisi kako padne :-) samo zelim reci da maska bar meni nije tako katastrofalna. karlo jesi siguran da ti je usb ok tj da je tocno spojen na maticnu? minus plus i gnd
Ma usb je ok jer mi spaja motorolu preko usb kabla. Skužio sam još da čim utaknem usb konektor u mob, bez da drugu stranu kabla spojim na komp, događa se ista stvar- automatski gasi mob. Ne kužim u čemu je stvar?????:wall:
pitanje: jel se može na budilici namjestit da se ne pojačava zvuk? užasno mi je iritantno kad mi se ujutro pojača do daske, dobivam destruktivne porive spram moba :D
a kad spojis punjac onda je ok? normalno da je jer kako bi punia. punjac ima samo 2 pina a usb kabel ih ima sve. moguce da se kontakti na kabelu diraju ili na mobu i mob zbog toga se gasi ili nesto tako. pa probaj s drugim kabelom ako ga imas di naci, vjerojatno je stvar kabela
Kako sam napravio update softa sve radi ok, bez smrzavanja i tih stvari. Malo me iritira taj lak na maski, brzo se zapacka :D