= Citat =:
Izvorno postao jay
Daj molim te napiši mi brate što je to BRAND?! Ja ne znam da zakon navodi taj pojam... a to je za pravnike kruciozno. To je nešto što se zove jezično tumačenje u pravu...
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao jay
Daj molim te napiši mi brate što je to BRAND?! Ja ne znam da zakon navodi taj pojam... a to je za pravnike kruciozno. To je nešto što se zove jezično tumačenje u pravu...
brand=marka
mozda su jednostavno formalno podesili VIP tarife tako da je skuplje pozivati u 092? sigurno im nije promaklo nesto sto je vama tu palo na pamet vec prvi dan..= Citat =:
Izvorno postao ojpi
znate sto je najsmijesnije - to sto tele slogan jednostavno jeftino sad vise nema smisla... jer, hajde, dok se vec moze pricati o tome da li je tomato jeftiniji ili nije (a je;D ) usluga je bozlaboga jednostavna i transparentna, dok se u tele ponudi ja gubim vec neko vrijeme... sve neki popusti, pa pretplata koja to nije, pa opanci uz telefon...
Nije da čitam između redaka, ali zanimljivo mi je da za cijene 0,99kn i 0,29kn nigdje ne piše da uključuju PDV, dok npr. za pozive u inozemstvo uredno stoji da cijene uključuju PDV... I to baš nigdje ne piše...:comp: (živjela teorija zavjere...;D )
Je netko stavio taj paradajz u mob? Kaj piše na ekranu, hr vip ili tomato? ;D
pise tomato
Ako ništa drugo, vrlo zanimljiv i dobro osmišljen dizajn paketa... Svježe...
malo su se zeznuli kod osmisljavanja moto-a, špricajmo tomato je logicnije :licklips:
Tko je bio danas u Rijeci na korzu mogao je dobiti besplatno tomato karticu sa 50 kuna na računu. Jel je bilo kakvih sličnih akcija u ostalim dijelovima RH?
majko božja nisu normalni... ja bi uzel odmah 10 komada... svaki put se obučem drugač i tak :D= Citat =:
Izvorno postao supercom
koliko si uzeo komada?= Citat =:
Izvorno postao supercom
nemogu vjerovat,gdje su jos bile takve akcije.
Evo aktivirao sam tomato karticu pa da napisem i nalaze
Iako IIRC nema roaminga, lista preferiranih mreza ima cak 32 strane mreze unsesene, od A1 do Vodafone Japana
SMSC je +38592092 - pitam se mogu li ka koristiti i 091 korisnici i tako dobiti njihovu cijenu SMS-a :D
Inace, po startanju telefona sa tomato SIM-om javi se poruka mreže - Dobrodosli u tomato, pa se mora stisnuti OK.. pain...
Imenik ima 200 mjesta, tri su servisna broja upisana (izbornik, provjera racuna i korisnicka)
nisam uspio skuziti koliko ima mjesta za sms poruke jer blesavi P990i nema tu opciju..:D
Slika P990i sa tomato karticom:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=348369
Znači na osnovnom ekranu piše Tomato a ne HR VIP? Kako to ako koriste VIPov signal?
Pa lijepo, tako je valjda napravljena kartica.= Citat =:
Izvorno postao mateob
Ne može biti, kartica ne diktira što će pisati nego signal s bazne stanice. Jer kao bi inače meni se promijenio natpis od HTmobile na T-mobile bez sa se išta diralo na kartici.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Vip je vratio udarac tele2 s ovim tomatom
evo i tabela današnjih cijena mob operatera:
http://img95.imageshack.us/img95/1223/cijene3gz.jpg
O da, može :tomato:= Citat =:
Izvorno postao mateob
U kojim su to novinama tak munjeni da niti ne znaju napisati pravu cijenu poziva u tele2 mreži.= Citat =:
Izvorno postao Compov
Slažem se s tim= Citat =:
Izvorno postao Compov
Evo sad Tele2 više nije prvo mjesto u operatorima što se tiče ovih cijena i moralo bi bit akcija.A t-mobile je zadnji ali on ima 2 milijuna korisnika pa neznam šta će on napraviti
:klap:
Evo još nešto zanimljivo :smart: ... poziv prema BiH je također 0,99kn, a to je daleko najpovoljnije od bilo kojeg drugog prepaida... tvoje oko Hercegovko mlada mene i kolegu davno zavadi :guitar:
= Citat =:
zona BiH ne uključuje pozive prema brojevima +387 1x, +387 2x, +387 49 1x, +387 49 2x, +387 49 3x, +387 49 4x, +387 49 8x, +387 49 9x, +387 5x, +387 65x, +387 66 5x, +387 66 6x, +387 66 8x, +387 66 9x, +387 78x; već se oni naplaćuju po cijenama za tarifnu zonu Europa I.
Ma ima on figu 2 milijuna. Ja nisam nadoplatio račun od 10-tog mjeseca prošle godine (od kad je došao tele2), a karticu će mi ugasit tek negdje krajem ove godine. To znači da t-mobile teoretski još nije izgubio ni jednog prepaid korisnika.= Citat =:
Izvorno postao Babaa
hahahaha gle stvarno lol 24sata nek se zna ;)= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Mislim da Tomato neće skupiti više od 1000 AKTIVNIH korisnika. Dakle onih kojima će to biti broj za komunikaciju, a ne neki dodatni mobitel.:tomato:
Tih 0.99 kn vrijedi samo za fiksne brojeve u Hercegovini, ostalo je zona Europa 1 kao i mobiteli u BiH. Kad smo kod medjunarodnih poziva Tele2 je zasad najjeftiniji. Poziv u zonu Europa 1 preko Tele2 je 2.95 kn, a preko Tomata 4.39 tj. 3.90 iza 19h.= Citat =:
Izvorno postao jay
Tomato je jeftiniji jedino za taj dio BiH i to 0.99 naprama 1.95 koliko naplacuje Tele2.
Ti postaješ stvarno naporan, ja sam jasno citirao za koje se brojeve usluga ne odnosi i evo opet ću= Citat =:
Izvorno postao JBT
Što znači da možeš za 0,99kn/min zvati cijelu Federaciju, neke brojeve u Brčkom i mobilne mreže Eronet (063) i GSMBiH (061), a jedino što te košta više je kad zoveš Republiku Srpsku i Mobilnu Srpske (065).= Citat =:
zona BiH ne uključuje pozive prema brojevima +387 1x, +387 2x, +387 49 1x, +387 49 2x, +387 49 3x, +387 49 4x, +387 49 8x, +387 49 9x, +387 5x, +387 65x, +387 66 5x, +387 66 6x, +387 66 8x, +387 66 9x, +387 78x; već se oni naplaćuju po cijenama za tarifnu zonu Europa I.
osim sto je tomato u nekim stvarima duplo jeftiniji of tvoje firme:tomato:= Citat =:
Izvorno postao JBT
"jedino" za ovaj dio: sve fiksne u federaciji, neke brojeve u Brčkom i mobilne mreže Eronet (063) i GSMBiH (061) (quote Jay)= Citat =:
Izvorno postao JBT
a koj se vrag vas dvoje prepirete ..sasvim je jasno da jedan operater nece biti u svemu najjeftiniji..svaki ima svoje svjetle tocke i to je to..= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
uzmes koju zelis od tih kartica i zoves s koje hoces i kad hoces
pa zar jos nisi shvatio zasto se njih dvoje svadjaju...jedan radi za vip a drugi radi za tele2...pa moraju placu zaraditi...to im je posao, da svoju firmu promoviraju....= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Najbolje da se njih dvojica nađu na kavi ili bureku pa nek razmijene ideologije.......
To je apsolutno tocno, ovim se putem ispricavam zbog cijena za BiH, nesto sam krivo vidio pa sma napisao.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Za ljubitelje svježeg paradajza i one koji će to tek postati napravio sam nešto sličica za wallpaper mobitela http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=347336&postcount=40
I još jedna glupost. Piše se "Tomato" a izgovara se "Tomejto". A papci koji su ga izmislili govore Tomato, po Vuku. 'Ko je sat tu lud?
pa bojim se da talijani i njima slicni ne koriste izgovor tomejto
Koji Talijani?
pa koji Talijani. Kako koji talijani? ko kaze da se svugdje izgovara tomejto
i jedno i drugo je pravilno, ne kazu dzabe ameri "tomejto - tomato" kad je nesto svejedno... :smurf:
Ili kako bi englezi rekli amerima:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Aj sej tomato ju sej tomejto!
Isto kao što imaš color i colour.
Engleski se niti piše niti čita svugdje isto :)
sto se tice izgovora engleskog jezika, talijanima nikad ne treba vjerovati. oni ionako sve iskrive na sebi svojstven nacin.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ma dobro. Kako god govorili tarife i usluga nece biti bolje ili losije. To je moje misljenje a vi se i dalje furite na izgovor :)
Baš sam bio maloprije do obližnje poslovnice HP-a i kažu da nisu dobijali tomato.
Ma šta nisu, lažu! Sve su već smazali, još se nisu ni ohladile limenke. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao jay
Ja sam sad bio u jaskanskom Konzumu i nema ni tamo. Zena nikad cula...
jedino je nabavljivo kod slijedećih...= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
= Citat =:
tomato proizvode možete kupiti na kioscima Tiska, u Metro C&C centrima te u poštanskim uredima Hrvatskih pošta.
@Jay
Znam za to, no netko je na forumu ili na newsima rekao da ih ima u svakom Konzumu... eto, u Konzumu ih nema, u pošti ih nema...
:thumbup:
Ja sam danas bio do pošte u požegi te su mi rekli da sutra dobivaju brojeve za prodavat.= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
Ne misliš valjda na ovaj post? LOL= Citat =:
Izvorno postao Pharcyde
"Kako nema, ima u svakom konzumu.
http://tinyurl.com/rmm2o"
podudaraju se i rade i na VIP= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
zna možda netko jeli se dobiju kakvi novci na račun pri registraciji?
nisam vidio nikakvu priliku za r:rolleyes: egistraciju
nema nikakvog registracijskog listića?= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
nop, u limenci je kutijca koju pridrzava spuzva - ona kutijca za veliki SIM, tj. drzac mikro-SIM-a kao CD box a u njoj je samo jedna papirnata uputa smotana u harmoniku
jendostavno jeftino :bunny:
kakva je pokrivenost signalom? jel radi kao tele2 preko vipa ili kako?
Da, već je pisalo to. To je vipova usluga, dakle, sve je jasno.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Nikad nisam volio povrće. Tako da mi je sama pomisao na Tomato odbojna. A i design im je baš fuujj- Neka crveno zelena kombinacija boja, kao da sam u Konzumu...
Meni je dizajn sasvim OK, dobro je smisljen, a povrce treba jesti preko ljeta :)
ak kupim taj start paket s 50 kuna , kolko dugo nemoram obnavljat bon , i kolko dugo "traje" svaki novi bon od 50 kuna?
sve mi se cini da cu morat ulozit 100 kuna u onaj vrag koji se stavi u mob pa da mogu imat dva SIMa..
:-/
http://www.tomato.com.hr/faq.htm#13= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
u praxi - za 50 kn dobijem 50 kuna na racunu?= Citat =:
pri samoj aktivaciji dobivate iznos od 20 kn (tomato paket) ili 50 kn (tomato box) na vašem računu koje možete iskoristiti u roku 90 dana.
fala na linku
:comp:
Da li je moguce u motorolu e1000 kodiranu na vIP mrezu ubaciti tomato karticu?
IMSI je isti, tako da ne bi smjelo biti problema, osim jasno, ako napajanje kartice nije kao na tele2, što čisto sumnjam. jer dotične ne rade sa E1000= Citat =:
Izvorno postao Car
Znam da je pitanje već postavljeno, ali da li ima netko tko je dosad koristio mob zaključan na vip a sada je prešao na tomato? Da li je mob kodiran na vip potrebno dekodirati da bi tomato sim radio? Hvala!:thumbup:
Vidi par postova iznad...
Sorry, moja greška.
objasniti: na tomato racunu je 7kn i nesto lipa. ali poziv prema 099 broju nije moguce ostvariti. automat kaze kako iznos na rucunu nije dovoljan za taj poziv.
To je u vipovom stilu... Umjesto da ti baba govori kako moraš nadoplatiti račun jer imaš 7kn, zabunom su ti zabranili pozivanje. ;D= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
meni niko nista nije, to nije moje. ja sam pitam.