Možeš nešto skinut preko kazaa...
Printable View
Možeš nešto skinut preko kazaa...
Upišeš "ismet horo" i sigurno će ti nać nešto...
To preko kazaa možeš nać i neke njegove pjesme koje su narodnjaci, ali riječi su tolko smiješne da se to ni ne primjeti...
A vjerojatno možeš i od nekog pirata nabavit, tip od kojeg ja nabavljam ima 3-4 albuma...
Imam ja kasetu od Ismeta Hore,u BiH mos kupit na ulici njegove kasete,cd..
skinuo par pjesmi.....
Nimda, koju imas? Ja sam nabavio 8., 5., one pjesme i još jednu, neznam koja je...
Killa koje si pjesme skinuo? Kakve su ti?
svake noći sanjam tvoje oči....sve se nadam da ćeš opet doći....nema dana da ne mislim na tebe...na mene..na uspomene.....da ne mislim na nas.....
jedna meni najdraža narodna....
Jel tko slusao novu Bolesnu Bracu?
Bas su bolesni :)
a ovu gore neznaš?:D
Naravno da ne :D
slusam bolesnu vec duze vrijeme, jeben je album, trenutno se vrti doppler efekt kod mene
porke?= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Naravno da ne :D
Mrzim narodnu... :)
...hranu???
mjuzu :)
AGAIN porke?
ma sta? Pa vec sam ti odgovorio.
:afro: Ja slusam najvjerojatnije ono sto se sada vrti Mtvju.Npr.Pink,The Rasmus, Justina Timberlakea,Black Eyd Pease.Misy Elioth,Bjork,No Doubt......
krivicno djelovanje-4sobe
Skroz Na Skroz ft. Edo Maajka & Frenkie: "Ovo nije Amerika" :)
marina,marina,mar...moja slatka mala jubav nije sala, nemoj samnom da se salis o ne ne ne..
jeste li culi novi album ede(onu bozicnu-zakoon)??
slusam roku granatu, Sinan Sakic-Ej odkad sam se rodio-zakoon, ma samo narodnjakeeeeee:):):)kak sam sretan malo sam se..nji nja :lol:
kaj se tice novog albuma od ene---> on nepostoji!
bozicna je stara godinu dana!
jel neko ima bozicnu od tram11 i bolesne brace?
ma zavolio bi ti njih da odeš samnom na cajku! :D= Citat =:
Poslao: sezam-picika
ma sta? Pa vec sam ti odgovorio.
Dodji u Vinkovce i idemo, moze?
@Coma
Imas na KaZaA.
šteta što se nismo "znali" prije 2 godine. išla sam sa firmom po cijeloj Slavoniji...i Dalmaciji...i šatro smo zalutali na narodnu u ljubuški....hehe
ali imat ću na umu....:D
lose yourself
B2: "B2-VK"
Skroz na Skroz feat. Target: "Djevojka sa sela" :D
bozicna :)
B2: "Kome ti pricas..."
narodna, komercijala, zabavnjaci...da to mi je ful za zahebanciju i bas dize
a inace osim toga...rnr pop, 80te... naše stare... bih stare..i nesto jos malo jel to istocnije a valjda ne znam ja zemljopis
:klap: :king: slažem se!!= Citat =:
Poslao: Bubbles
narodna da to mi je ful za zahebanciju i bas dize
ma od starina (naših) Azra mi je ok, a i Omega (strana)
@coma imam ti ja božičnu pa mi javi da ti pustim na Kazaa
naso sam bozicnu, na 64 kps je kodirana ali nema veze
imam ja na 128
v u c o RULS!!!!
@nered dat ces mi to vec nekako
p.s. trenutno svira dr dre f. snoop-still D.R.E.
evo favorita na euroviziji
http://www.ruslana.com.ua/
i kakva vam je stvar
nasa pjesma je super, al ona nije za inozemne vode-nekak je pre--laganica..:)
nasa pjesma je smece.... sve su smece. massimo mi je bio najbolji
ponavljam!! nije smece neg za mene je ta pjesma namjenjena za hrvatske festivale..uu mrvica je bio odlican, onak svijetski..
chante (neznam jesam dobro napiso) kaj mislite o njima?
ma pjesma koja je pobjedila uopće nije za euroviziju. tamo treba ići neka limunada, a ne pjesma za sprovod. Mislim da će pobjednički tim dobiti velike telefonske račune :)
@killa meni se isto massimo dopao.
nekako najkulturnija pjesma. preko pola stalih pjesama su narodnjaci.
mrvica dobro svira ali ga ne mogu gledati i slušati radi onog šugavog huljića koji je živi plagijator. on misli da je s njim i bondicama napravio svjetsko čudo,a samo je iskopirao vanessu mae
Dora? Netko još prati Doru???
Od ovog sam odustao još kod Putokaza... :D
Ni meni Huljić ne leži ali 'ebi ga čovjek je natukao novce na refrešu pjesama i stoga mu skidam kapu (a vritnjak onima koji to konzumiraju)... :D
:lol: :lol:= Citat =:
Poslao: dmi
Od ovog sam odustao još kod Putokaza...
E jesam proROCK= Citat =:
bob rock? ;D
ovaj nered je poludio cini se meni
ona mala sa Cyprusa mi je super pjevala. Ima super glas....
http://www.eurovision.tv/images/imag.../07_cyprus.jpg
Stronger Every Minute
No matter where I am
I’m always thinking of you
It may be hard but I need you to understand
That I don’t often say what I feel
But now this is straight from my heart
My love grows stronger every minute
And it won’t ever die
I want you to stay with me
Not just this day
But for all my life
Now when I look into your eyes
I can tell there’s something wrong
You’re holding back the tears
Couldn’t bear to lose you now
So I will make my feelings clear
And it won’t ever die
You must believe
I’ll always be there for you
All my life
Oh please stay
And it won’t ever die
I want you to stay with me
Not just this day
But for all my life
Oh please stay
http://www.eurovision.tv/english/audioliste.htm#958
ma koga briga kak pjeva kad liči na tebe;) :licklips:
Meni je pobjednička pjesma ok
nasa pjesma mi je zacudo dobra, mogla je i trebala bolej proc
.kaj velite na joksimovica-lane moje? zao mi je kaj moram to reci,ali ta mi je pjesma ne sam najbolja na tom iskomercijaliziranom natjecanje , nego mi je i ovak dobra.sto se mene tice, opet kazem, zao mi je sta mroam to rec,ali zasluzila je pobjedu vise nego ukrajinci.
za one koji nisu culi joksimovica a oceju --
Lane moje (nije Milo moje)
"lane moje ovih dana vise i ne tugujem pitam samo dal si sama ljude koje ne cujem...."
vjerovatno ej sva na hrvatskom zato da bi im susjedi dali po 12 bodova na Euroviziji :(
ok je pjesma. i skoro je cijela na hrvatskom
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :p :D :angel: :cool:= Citat =:
Poslao: damgol
ma koga briga kak pjeva kad liči na tebe;) :licklips:
pjesma je na dobrom srpskom...dao bi mu -2,ko i onom šta se iz švedske javio...jovan radomir,plav, visok,plave oči,u benču ima 200kg,nema što pravi šved...
nije, nema bas ekavice.
= Citat =:
Poslao: smogovac
pjesma je na dobrom srpskom...dao bi mu -2,ko i onom šta se iz švedske javio...jovan radomir,plav, visok,plave oči,u benču ima 200kg,nema što pravi šved...
:lol: :lol: :lol:
joksimovica pratim i slusam nekih.... 2 godine... fenomenalno pjeva sve pjesme su mu zakon i jos ktome je frajer i pol
jel veći frajer od žaka houdeka?
mislim,kak ti to možeš uspoređivati,FK če te sad u top nabiti,nemoj mu đokusimovića vrijeđati
Da, frajer je i pol bas.KAd on navecer sa traktorom dode pred disko, svi seoski sarmeri tad padaju nisko.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
joksimovica pratim i slusam nekih.... 2 godine... fenomenalno pjeva sve pjesme su mu zakon i jos ktome je frajer i pol
jeste culi da je on reko da kao :
qoute sa druge str:
Valjda je izjavio prije na dva, tri dana sto ce pjevati, da je Turska Srbiju 500 god. osvajala, a da ce on Tursku za 3 minute osvojiti ... itd. He ljudi, cujte to
smogovac ti si neka teska ustasa ili sta
naravno da je veci frajer od zaka. cemu usporedba sa zakom?
to je zajebancija
@hrx valjda ti nije poznato da se PESMA od željka po turskoj vrti nekih dva mjeseca.....,,, ali doslovno po svim birtijama, buticima, taxijima i televiziji.
Nisam ni ja sretan šta ste vi besne ustaše Željku dali 12 poena , ali što je tu je ..
Na žalost pjesma je bolja od pjesme našeg predstavnika to je Evropa zaključila.
****** ako može Sanader njih hvalit zašto to ne bi mogli ostali ljudi iz Hrvatske ili Europe.
Ja sam se malo zajebo kod procjene pobjednika, a tu su mi svjedoci Tomo, Gog, Chelawi i ini, naime vjrov sam da će Ruslana pobjediti ,ali nisam znao da pjeva "ovu"pjesmu s kojom je pobjedila več sam mislio da ide sa Dikie Tatnsie koja se meni činila OK.
Malo sam pregledao spotove od nje i mislim da ima odličan tim iza sebe koji može napraviti odličan performans.
Na žalost ovaj naš seronja je imao pjesmu za sprovod i njegovi (tim) su morali znati da žalopoljke ne prolaze na Euroviziji. A najviše sam popizdio na Sfecija kad je jučer u novinama izjavio da su za JUGO pjesmu glasali srbi iz hrvatske i da hrvati nisu bili bili zainteresirani. IDIOT na treču potenciju.
****** pjesma je pjevna i naslušat čemo je se ovih mjeseci (@andrea) u svakom slučaju BOLJA JE OD NAŠE :(
manje rječi.
neki dan sam s neklim razgovarao i puštao mu pjesmu od Željka i čeka o sam da nađe jednu rijeć na ekavici i da zakljući da je iz tog kraja ... reza = 0 . Znaći da nisu baš blesavi kad su birali REČI jer to puno znači na ovim prostorima. Pustiš Severinu a poslje toga Željka i ko će skužit da je to stvar iz Srbije i CG.
Nažalost dečki stvari su takve, nije ovo moje mišljenje...
cek i sta onda sta je on srbin? rodjen u beogradu jos tome... da, sta stim? kolko ja znam vise nismo u ratu i ta sprdavanja oko nacionalnosti mi idu na 7 qraca
ma niko pametan ne pizdi oko toga dal je neko srbin ili nije.
klinci su (moždaa) zabrijali na skinse i to je to.
ja sam gore izneo činjenična stanja koja se ne mogu osporavat zato jer je TO TAKO I NIKAKO DRUGAČIJE. to nije mije mišljenje. Željko će u Hrvatskoj zaraditi hrpunpara na balavurdii koja brije kak su veliki htvati i ustaše i dinamovci. To je meni žalosno.
Ja imam i englesku verziju njegove pjesme iz razloga jer su neki prigovarali "viš kak srbi mogu pjevat na svom jeziku a svi ostali MORAJU na engleskom" i tak slično. Kad poslušaš pjesmu na engleskom valjaš sse od smjeha prvo pol sata, a onda veliš svaka čast , stvarno nisu trebalio dat da pjeva na engleskom, jer to nije ista pjesam i malo smješno zvući narodnjak na EN.
@FK kad češ s ekipom s Foruma jednom na pijaču ???
pa sa malo popričamo
kak mozes rec da je ta pjesma narodnjak? mislim, nema veze snarodnjacima. dodji kod mene doma, pa cemo slusat narodnjake
dođi ti kod mene pa čemo onda slušat narodnjake !!!?=)(/%&%$"#%#$#%&"#
nisu mi strani narodnjaci , al po rvackom čise čuje šargija ( mnogi mladi poput hrca neće znati što je to) to je odmah narodnjak.
opet ti velim to nije moje mišljenje....,.,.,..,.,., ja sam samo iznosio činjenice.
a kaj se tiće narodnjaka da mi se seluša mogu ohrenut HRVATSKI NARODNI RADIO :(
nemam niš protiv narodnjaka almi ide na ***** kaj tzv ustaše seru po hajdukovcima i svime kaj im je strano, a onda u autić na retrovizoru dinamova zastavica (zna se nač i krunica), otraga jastuk sa dinamovm grbom (i to ne onim pravima) i lagano CECA iz auta.
tu me naravno ne smetaju nartodnjaci nego dotični koji se tako ponašaju.
:lol: :D :)= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
(@andrea)
to se i ja pitam!= Citat =:
@FK kad češ s ekipom s Foruma jednom na pijaču ???
pa sa malo popričamo
bas si me naso.neam jos zastavicu , ali imam krunicu na retrovizoru , i time se ponosim.narodnjake znam raspalit, da.ali to sigurno niej zbog njihove UMJETNICKE vrjednosti nego cist zato jer su mi zabavni smjesni sta ja znam mogu se opustit tak.= Citat =:
nisu mi strani narodnjaci , al po rvackom čise čuje šargija ( mnogi mladi poput hrca neće znati što je to) to je odmah narodnjak.
nemam niš protiv narodnjaka almi ide na ***** kaj tzv ustaše seru po hajdukovcima i svime kaj im je strano, a onda u autić na retrovizoru dinamova zastavica (zna se nač i krunica), otraga jastuk sa dinamovm grbom (i to ne onim pravima) i lagano CECA iz auta.
naravno da su mi Prljavci i ostale nase grupe bolje od tu nekog bosansko-srpskog sunda.
sad tek vidim, zaboravio sam pitat, zakaj kazes "hrx vjerovatno ti niej poznato da se u turskoj vrti joks." ?
istina , nije mi poznato, ja sam u onom postu gore reko nes kaj sam naso na jednoj drugoj str., da je joks. reko da ce za 3 minute vratit turcima za onih 500 godina. pa nisam ja to izmislio!
pjesma nije bolja od naše, definitivno..na rvatskom bar,nisam ja nikakav ustaša FK. jer kao što sigurno znaš to je prije 59 god. prestalo postojati
:lol: :lol: LOOOLLČINA!! Bravo majstore! A kaj je najbolje, svi 'veliki hrvati' s križem oko vrata otvaraju srce na srpsku pesmu!= Citat =:
halo? tko je tamo? a gluh ste, oprostite molim vas! :)= Citat =:
Poslao: smogovac
pjesma nije bolja od naše, definitivno
ljubavi ne smijes se smijat ljudima koji nisu culi za pranje usiju...
sad se javlaj neko ko radi kao muzicar pa sa sigurnoscu zna sta valja
ja slusam narodnjake
pa ne bih rekao. mislim da je netko samo realan.= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
sad se javlaj neko ko radi kao muzicar pa sa sigurnoscu zna sta valja
i dovoljno pametan i star da kuži razliku;D
ja inace slusam pankiju al ona ukrainska koka je bila
mmmmm....
a deen the shakira man... ma tip je zvijer
a sta se joksimovica tice svaka cast na pjesmi cak su i dalmatnci koji su veliki hrvati rekli da valja...
lijepo šta mi se sa vi obraćaš= Citat =:
Poslao: flOorKilla
halo? tko je tamo? a gluh ste, oprostite molim vas! :)
ah moram, tako me mama naucila...
još da te mama neš glazbi naučila,di bi ti kraj bio...
vjerovatno negdje oko križevaca..(to ti je dosta daleko,pogledaj si na karti)
nasao sam krizevce na karti, ali ti jos uvjek bez aparatica za sluh
mislim da apartič nema veze sa sluhom...dječaće pa ti ne znaš bazične pojmove
super uho
naravno da ima veze. a dječaće mozes zvat samo sebe, ja sam stariji od tebe...
no dobro... prekinimo ovo ne vodi nigdje...
p.s. ocito je danemas sluha :D
sad mu moras ljubit pete smogovac, stariji je od tebe.al kaj se ja hvalim , isto vrjedi za damgola , čiča kojia je proso Sciile I Haribde , tuko se s vjetrenjacama, bio u krizarskim ratovima, pridonio pobjedi Amera u Iraku i bio glavni ađutant Rommelu(pogotovo ono kad je na dan "D" otiso u Pariz).
zajebavam se ja.
ja neam sluha..daj se pokopaj,jer ti jasno,i to sa šugavom lopatom..ja sam sam reko da mi je naša pjesma bolja..meni,ti si odi cecu i brenu dalje slušati i tog đokosimovića i bok...
budeš i ti slušao kada se provozaš s hrvojem u autu ;D
:lol: :lol: :lol:= Citat =:
Poslao: Hrvoje xyz
sad mu moras ljubit pete smogovac, stariji je od tebe.al kaj se ja hvalim , isto vrjedi za damgola , čiča kojia je proso Sciile I Haribde , tuko se s vjetrenjacama, bio u krizarskim ratovima, pridonio pobjedi Amera u Iraku i bio glavni ađutant Rommelu(pogotovo ono kad je na dan "D" otiso u Pariz).
= Citat =:
Poslao: gog
budeš i ti slušao kada se provozaš s hrvojem u autu ;D
:lol: al' moraš pazi na mahagonij jer je hrx posebno osjetljiv na njega;D
Ma to je mahagonij rukom obrađen u nizozemskoj, s 7 slojeva laka, 12 godina se sušio u novoj gvineji da bi dobio patinu, i taj mahagonij može izdržati čak i srpske narodnjake! :lol:
a cuj...... neznam uopce kako mopzes cecu i brenu usporedit sa joksimovicem.... vidi se da neznas
jer joksimovic uopce nema narodnjake nego pop
griješiš mislim da je u holandiji obrađen.......= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma to je mahagonij rukom obrađen u nizozemskoj, s 7 slojeva laka, 12 godina se sušio u novoj gvineji da bi dobio patinu, i taj mahagonij može izdržati čak i srpske narodnjake! :lol:
pa znaš da je holandski ipak bolji za srpske pesme;D
fala Bogu da ne znam i neam pojma o tom i nisam usporedivao...meni je žao ak sam te povrijedi na taj način,tugujem sad zbog toga i molim srpske bogove po njihovom kalendaru da mi oproste, i sad prekini s tim,ja sam svoj dug društvu otplatio
pa.... ja mislim da si ti zapoceo pa ti i zavrsi.
btw ak se ne kuzis u nes zas onda sudis tome