Skinuo sam ga i sve je ok, ali i ovaj zasteka isto i na istom mjestu kao i YuetMod :-/
No nije bitno, dobar mi je :rotfl:
Printable View
Skinuo sam ga i sve je ok, ali i ovaj zasteka isto i na istom mjestu kao i YuetMod :-/
No nije bitno, dobar mi je :rotfl:
Budem probao, nemam taj program, neznam kak ide vjerojatno nije teško, ako slučajno di zapnem budem pitao.= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
U međuvremenu otkrio sam da grešaka na još par skinova, MOTO i V3RAZR su ok, ali svi ostali ili im fali datum ili operator ili oboje.
zašto niti jedan MP nema mogučnost kod početnog zaslona i desno poravnanje??Šta nitko se nije sredio to napravit, naime meni baš to fali imam par slikica i bas bi mi pasalo desno poravnanje.
Hvala na preporuki kurbaos
nisam znao da to treba mjenjat, kad sam imao marllov MP nisam ništa mjenjao, samo sam stavio seemove na njihova mjesta i sve je šljakalo, a sad ovo.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Za šta je taj seem jel ima u MAP.txt za šta je?
u vezi štekanja na melodijama, pošto si promjenio MP, i opet isto, možda nije greška u Flashu, vjerojatno želiš postavit mp3 cu za poruku i poozive, možda mob probleme s čitanjem tog fila mini SD memorije, ili je mp3ca oštečena, ako nisi riješio stvar, probaj formatirat memoriju, ili izbriši mp3ce, pa stavi ponovno.= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
To poravnanje moš srediti s editiranjem skina!= Citat =:
Izvorno postao alex1
Jest da ti ostaju dvije opcije lijevo poravnanje i centar al ti moš sam odlučiti di se to nalazi pa tak moš naštelit da ti bude centar desno u pojedinim skinovima i rješio si problem (bar sam tak ja napravio)!
tanx:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao kurbaos
005b treba promijenit zato da tim tipkama upravljaju 0313 i 0314 a njih modaš tako da upišeš kaj hoćeš da ti otvaraju. Ja sam recimo stavio na lijevu PhoneBook i na desnu Message (bilo kaj iz glavnog menija samo pazi na velika i mala slova)= Citat =:
Izvorno postao alex1
Zna li tko gdje se tocno nalazi animirani gif slanja i primanja SMSa? Pregledao sam sve .gif filove i nema ga tako da se vjerojatno nalazi pod drugom ekstenzijom.
Mislim maknut one kineske znakove u photoshopu.
EJ, možda je pisalo ovdje.. Ali, jel mi može tko objasnit kako da stavim svoju melodiju za "buđenje" i gašanje... I da stavim posebnu sliku... Želim si stavit od WIN XP ili možda ubuntu linuxa.... uglavnom, da mi netko samo to objasni
ono što me najviše zanima, je gjde se nalaze slike od dolaznog screena i odlaznog...
P2k Tools-Tools-custom animation i tamo probaj staviti kaj tražiš!= Citat =:
Izvorno postao dinek007
u DRM-u, ja sam si stavio drm sa yueta 1.2 dok sam pokusavao ubiti hellomoto i pregledavajuci slikice sam naisao i na to, a i naravno nema vise tog kineskog shita kao sto ga nije ni bilo u v1.2= Citat =:
Izvorno postao spade
treba mi V3X "moto" skin,originalni hitno.
Pa stavio sam ti ga na prijašnju temu!
http://rapidshare.com/files/25511214/Moto.rar.html
ovo za slanje i primanje sms-a gifovi se nalaze u DRM packu u softu