uvaj roza ako dođe u t-mobile imat ce ga pola hrvatske jer ce mu cijena pasti isto kao i kada se v3 pink pojavio
Printable View
uvaj roza ako dođe u t-mobile imat ce ga pola hrvatske jer ce mu cijena pasti isto kao i kada se v3 pink pojavio
Imao sam priliku isprobati rozu cokoladu, mobitel je stvarno lijep osim sto su tipke i dalje ostale crvene, to je jedini minus koji mu mogu dati
a fuj!pa mogli su promijenit osvjetljenje tipki.ciganija!= Citat =:
Izvorno postao Boss212
Kupio sam KG800 (prešao sam sa Nokie) pa imam nekoliko problema s njim:
1. Ne može slati MMS, može primati. Postavke sam prepisao sa drugog mobitela, a u VIPu mi kažu da nemaju podršku za LG pa mi ne mogu poslat postavke. strašno
2. Broj se ne može izvući iz poruke na pametan način. Kontakti su mi u mobitelu kako bih imao nekoliko brojeva za pojedinog kontakta, pa kad odaberem opciju "extract number" on mi prebriše kontakt ukoliko ima isto ime
3. Ne piše velka slova nakon točke.
4. Kad ga zatvorim na ekranu mi piše schedule
Kako se na ovom uređaju gleda verzija softwarea? Zanima me da li je nekim novijim softwareom riješeno ovih nekoliko nelogičnosti kojih ima u softwareu?
Molim također za pomoć oko postavki za MMS. Aparat je kupljen inače u Njemačkoj i nije bio zaključan
Hvala,
Shegac
= Citat =:
Izvorno postao shegac
3. Probaj upisati jedan razmak nakon točke pa bi moralo prebacit na veliko slovo.
4.Pročitaj upute koje su u kutiji telefona,tamo mora pisat kako se sklanja sa ekrana.
jel mi neko sa 100%-tnom sigurnošću može reći da li je kg800 kad se uzma za 1200kn u tele2 na pretplatu zaključan?, ili radi na sve mreže
otkljucan je= Citat =:
Izvorno postao bobe
thx a lot:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao DarioB
neki dan je jedan poznanik u tele2 uzeo kg800 i radi na svim mrezama bez problema.
Jel zna netko koliko traje baterija na KG800 i kako reagira touch screen???
baterija traje jedno 3 dana sigurno, a touch screen reagira super, bolje nego recimo na samsungu E900 :thumbup:
ima i čokolada sa proširivom memoriom kupio vani iskužio još je tanja od ove koja se kod nas prodaje:thumbup:
t28s, v3, čokolada, mpx200...itd...
Kakve senzore topline ima?= Citat =:
Izvorno postao BM0021
touch screen tipke...:thumbup:
postoji li stranica gdje se može isprobati kg800 kao što se mogu isprobavati sony ericssoni?
Ako nema na službenim LG-jevim stranicama , onda nema vjerojatno nigdje .= Citat =:
Izvorno postao mstaglicic
Odi jednostavno u Tele2 ili T-Mobile i neka ti ga nadležni u dućanu pokažu, mislim da bi trebali to napraviti, jer uvijek postoji izložbeni primjerak. Osim toga, taj mobitel danas ima pol Hrvatske, pa malo baci oko kod svojih poznatih dal ga netko koristi :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mstaglicic
Znam da u T-com centru u Kc je moguće isprobavati mobove
mstaglicic a na kojoj to stranici isprobavaš sonyericssone, daj napiši pliz stranicu
Na službenim? Ajde napiši i mene zanima :spin:= Citat =:
Izvorno postao ljacme
Odlucio sam uzet kg800 za drugi mob, uzet cu u ducanu kao slobodni uređaj a ne u tele2 paketu. Neko je cini mi se spominjao nekih 2100kn??
U king crossu je cca 2500kn, jel ima negdje jeftinije?
Ja bi ga uzeo u Tele2 "bla bla" paketu...dođe 1995kn (još dobiš 100kn na računu), a nije brandiran, niti ima po sebi nekakvih Tele2 oznaka i mislim da je to najjeftinije...znam 5-6 ljudi koji su kupili Kg800 u Tele2 i niti jedan nije bio kodiran...
Ma to i premisljam dal bi ili nebi, jel isti sadrzaj paketa? Onaj privjesak za brisanje i sve?
;D ;D= Citat =:
Izvorno postao BM0021
sve je isto....uzmi u tele2
Mob je isti kao iz ducana.. nama bas nikakve razlike... uzmi tele!
Ima ovdje u Rijeci U Ecosu po 1995,00 Kuna. Vjerojatno je tako i u ZG.
Mislis na slobodni uredaj? To je dobra vijest, budem bas nazvao!
Potvrdjujem za Ecos jer radim tamo,ali mislim da tu akciju imamo samo mi u RI povodom otvorenja.Probaj nazvat ZG pa mozda nadjes i gore.
Sad vidim da je Ecos lagano podigao cijenu na nešto više od 2700 Kn. Stoga-pravac Tele2.
ne kužim zakj se dvoumiš,jer je i u tele2 slobodan uređaj+tele2 broj i 100kn na njemu:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao BM0021
1.pitanje -jeli postoji code da se otkljuca mob a da neidem na servis jer mi se neda dati 70kn (trenutno zakljucan na 098)
2.pitanje-ovo je vise vezano za opipljive djelove (pa molim misljenje onih koji ga imaju) -dali vam kad ga otvorite :bunny: malo se mrda (mogu ga malo pomicat u desno kad je otvoren)gornje kuciste tj.dali je to normalno ili ne
no sve u svemu mob je prezakon no nerazumijem jednu stvar u t-mobile se pojavio ovakav kakav svi koji ga imamo,izgleda http://www.gsmarena.com/lg_kg800-pictures-1533.php= Citat =:
Izvorno postao Bee
no ja vidio da sad vodafon ima istog takvog samo sto ima memorijsku karticu i 2 kamere http://www.gsmarena.com/lg_ku800-pictures-1744.php
zasto odmah nije t-mobile uvrstio ovog boljeg tj.oni stvarno neidu u korak s vremenom njihovi mobiteli do 1500kn nema niti jedan dvije kamere tj. 3g
no ima li kog da pomogne ili bas ne
= Citat =:
Izvorno postao Hoc
1. ne
2. da
kaj bas za prvo pitanje nema odgovora
jel se može staviti mp3 za sms ton??
nemoze
(10 znakova)
upravo me prošla volja za chocoladom.... užas.
za sve te telefone sony ericcson je nuklearna fizika u funkcionalnosti i jednostavnosti. užas
možda da su stavili cijelu tipkovnicu kao touchscreen onda bi ga uzeo bez obzira na nedostatke
ista stvar kao i sa samsungom.mogu se postaviti sam predefinirane melodije za sms.tu su LG i samsung jos u kamenom dobu mobilne telefonije.:-/
imao sam samsunga D600, a prije toga sam imao W800i....
i mislio sam da je w800 ono malo zastario i da je vrijeme da pređen na nešto NOVO i bolje..... kad mi ono pao u ruke D600....KOMA,JADNO.... samsung je još u kamenom dobu šta se tiće sony ericssona....baš kao što si rekao.
opcije su koma... mislim opcije.KOJE OPCIJE????? KAD ih gotovo nema.... w800 je svemirska stanica za D600
koliko ima tonova za smsm?? su barem nešto dobri...? ili totalno bezvezni...
nadam se da se barem može za poziv staviti mp3...? ILI???????
neznam kakve veze imaju d600 i w800 sa cokoladom,stoga se suzdrzi od nepotrebnih postova
zvukova za poruku ima 5 cini mi se,a mp3 mozes staviti za zvodno dolaznog poziva
Joj to ti je isto kao što Ameri dobijaju automobile sa jačom kubikažom a Europljani sa manjom!:evil:= Citat =:
Izvorno postao xianfu
Jel se moze i kak pojacat glasnoca zvuka za SMS? Pre tiho je ovak...
1.Naravno da postoji kod za otključavanje.Potreban ti je NCK kod, ali ga je teško nabavit..bolje ti se isplati posjetiti servis i otključat ga za neku siću...
2. Svi su isti...svi se klimaju :(
UPIŠI BILO KOJI MODEL SE MOBA I VEĆ SI NA NJIHOVOJ STRANICI!!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao mrkva
Mislim da je to gadan propust kod takvoga moba.= Citat =:
Izvorno postao shaggy000
Ne klimaju se svi. Moj se ne klima niti najmanje ni otvoren ni zatvoren...
hval na savjetu= Citat =:
Izvorno postao shaggy000
Dakle:
1. Sad uredno šalje i prima MMS jer je VIP počeo davati podršku za KG800. Postavke su navodno iste kao i za Samsung.
2. Problem sa spremanjem nekog broja npr. iz poruke u kontakte nije riješen. Stvarno glupo.
3. Ne prebacuje automatski na velika slova, bez obzira na točku ili ne. inače, ni nema mod za pisanje u kojem je prvo slovo veliko a ostala mala (kod Nokie i inih oznaka "Abc").
4. Kad ima nešto zapisano u kalendaru (nekakav reminder) obavezno je schedule na ekranu home screen pa za vidit sat treba prvo pritisnit back.
Osim toga, još više nervira što se taj isti "schedule" vraća nakon 5 sekundi automatski na home screen, a to zaista iritira
Ukoliko netko zna rješenje za neki od preostalih problema, bit ću zahvalan
Shegac
Meni nema tog remindera na ekranu, ako dode nova poruka onda se dole otvori taj prozor u kojem je znak za poruku, reminder i sta sve ali dok nema neprocitane poruke nema niti tog prozora! Jel imas skrivene ikone shortcut tipki ili su ti stalno na ekranu? Mozda ima veze s tim al nevjerujem...
E to sam i ja htio pitati pa ak netko zna bilo bi odlicno!= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Kako na njega prebaciti igrice a da idu u datoteku igrice a ne u ostalo :chatter:
a kako ti pribacivas igrice u folder "ostalo"??
a da, pametni kupe plavi zub i rijese se problema.... a ja se ima par dana mucin sa pribacivanjen igara, pritrazija san net uzduz i popriko, i nista, uvik neki shit, uvik nesto ne radi...
imal ga je frend...mob izgleda sasvim solidno za nekog tko nije freak sa mobitelima i ne pati previse za dodacima na mobitelu...uglavnom dobar izbor za tu lovu,al ipak i uz malo truda da se naci bolji mob za istu cijenu....
ruzan,skup,bezveze...
meni mob izgleda predobro,a cijena mu je drastichno pala odjednom:coolmad:
pa jos drzi istu cijenu ili jako slicnu koju su mu dali u 9 mj prosle god
To je valjda jedini mobitel od LG kojem sam posvetil malo pažnje, taj i kg320, još ga nisam imal, al eto sad dok to čitam, moj idući mob ;)
Meni je mob stvarno odlican, ima sve sta mi treba, dobra baterija, sasvim solidna kamera...
ma nije bas top sto se funkcija tice,solidna memorija,baterija,kamera,sto se toga tice,prosjek za obicnog korisnik,al opet,taj izgled :D
ja sam prije x god kupio 6600 tam i bio je servis u vlaškoj ulici, išao updateat soft i dobio hr meni, sad su se negdje preselili na malešnicu, nema prob sa kupovinom u mercatoneu jer su to mobovi na sivo :)
ovo za čokoladu fakat je mob lijep i nebi se žalio imati ga :klap:
jeli se ikome od vas dogodilo da se čokolada zamrzne na par sekundi
npr. ja maloprije listam slike kad sam došao do jedne samo se ekran zamrznuo
zna li itko radi čega je to
A lijep je mob nema šta.
lijep,ali mozda malo prevelik...isti razlog zbog kojeg sam prodao nokiu 6280 necu kupit ovaj (iako mi malo treba da me pobijedi izgled) :-(
E pozzz...
trebaju mi savjeti u vezi tog mobitela...
Planiram ga kupit... Ili ne dvoumim se još...
Mob mi treba za osnovne potrebe...
pozivi, poruke, tu i tamo dok sam vani koji video, slika, možda igra, nekih 40 pjesmi dok idem na put, i slično.... ništ velikog
našao neke filmove gdje prikazuju bug-ove tog mobitela... Al brijem da je to samo na Američkoj verziji je ni na jednom europskom forumu nisam našo tako nešt...
E sad dvoumim se između tog "jačeekranskog" LG KG800 te "višememorijskog" Samsunga J600...
Oba sam imao u ruci i oba leže dobro i lako se koristit jednom rukom što mi je važno...
Ajde pomognite bratu koji kupuje mob a nebi htio bacit 955 kn na neku igračku koja niš ne vredi...
Hvala
p.s svi savjeti su jako jako dobrodošli i po mogučnosti pišite vi koji imate te mobitele ili ste ih imali
Ja sam ga imao i onda sam ga dao curi i nikad nikakvih problema s tim mobom, al pogledaj si ke800 iliti cokolada 2, imas ih i tu na forumu oko soma kn negdje sam vidio. I taj sam imao i sad mi je kod cure, mob je savrsen, kamera, mem kartice, izgled... po svemu je daleko bolji od kg800 a meni i od vecine drugih mobitela tipa e900 i slicnih.
KG800 imao u ruci,J600 ima stara...J600 je u sitnoj prednosti zbog memory slota,al sve je ostalo na strani KG800-Ekran,kamera,izgled....:respect:
Zato nek si uzme ke800, malo rabljeni dode ko novi kg800 a ipak je direktni nasljednik i ima sve, 240x320 odlican ekran, 2.0mpx s auto focusom i to deset puta boljim nego na npr k750, mem card, slusalice s daljinskim (3.5mm konektor na daljinskom pa se mogu bilo koje slusalice ustekat) doduse to ima i kg800 al je losiji zvuk na njemu...
2 slike s ke800...
http://img250.imageshack.us/img250/5...3423ir4.th.jpghttp://img147.imageshack.us/img147/3...4738sz3.th.jpg
ček malo ti tvrdiš da ke800 ima bolju kameru nego k750,tj af??..
glupost...
imao nedavno ke800..
odličan slide,super ekran,touch tipke bolje neg na kg800..
soft-klasika,lijepo zgleda,ali je naspram s40 koma
baterija-klasika-2 dana
mob se lako spacka i ogrebe
kamera je najgora koja postoji sa AF,n70 daje recimo puno bolje fotke,iako nema af...tko ne vjeruje neka proba..vani je još kako,tako prolazno,ali unutra ili uvjeti slabijeg osvjetljenja,katastrofa...
KE800 je je jos bolji izbor kao sto kaze BM0021.
60mb interne memorije,utor za kartice ,AF na kameri,odlican QVGA ekran...
ali taj af samo pokvari sliku,totalno je koma,ko da se cijela slika stilta...
ali činjenica je da je mob naj rj. od ovih spominjanih...+nađeš ga za 1k kuna bez problema,novog
Gle buraz meni je 128 sasvim dosta memorije.... Šta če mi 1000 slika il nekih gluposti na mobu... sad imam motorolu s karticom od 512mb i još nikad nisam išo preko 130 mb ak me razumijete...
E recite mi samo dal se na lg-u može stavit vlastita melodija za poruku?
Isto pitanje i za samsunga j600...
I da neču lg ke800... neznam... preskup a rabljenog ne želin.....
Hvala...
E da i koji od ova 2 modela ima jaču bateriju?
Tnx
pa 1000kn ti je novi ke800 na crno...
ne može se staviti na ke800 i kg800,vlastita melodija za sms
E daj ti poslikaj par fotki pa mi pošalješ?
dj_dannijel@hotmail.com Please....
Jako ti bum zahvalan...
Dobiš žuju...
ajde please....
E jedno pitanje...
Može li se na Lg KG800 stavit mp3 melodija zvona?
naravno da moze,ali ne i za sms-ove.
kupio ga danas.....
Yeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa
sve ok
Samo nisam dobil onaj privjezak za čiščenje... Jel postoji možda bez toga?
Kupil ga nezavisnog... Znači ni u jednom paketu...
Why nisam dobil privjezak za čiščenje?
A di si ga kupio?
Ma meni je taj privjesak ionak bio bezveze, ja ga nisam imao na mobu a draga je. Zivciralo me kaj lupa otraga po mobu dok pricas a i malo ga ogrebe tak usput sto me posebno nerviralo jer sam jako pazio na mob i drzao ga u onoj torbici cijelo vrijeme...
ali čuj...
Ja ga hoču imat...
Iako i majca ili maramica pomaže...
KG800 e u T-mobile za 998 kn, jel se isplati uzimati ga?
Ja sam ga kupil u petak, ali slobodnog, (BLA,BLA rulez) i mobitel je mrak
Istina da mu jest baterija malo čudna ali nema veze, kamera, ekran, sve 5..
Baterija mi traje 2 dana al nije nit čudno je sam nonstop na njemu, bluetooth mu radi nonstop, kupim slike, mp3 zvukove od frendova i tak, slikam snimam,
Jedino čime ja nisam zadovoljan je listanje slika...
Slike koje naknadno ubaciš s kompa nemožeš listat jednu za drugom,(ali software je dosta brz pa kad se vratiš stisneš dolje i otvoriš ne traje pretjerano dugo,)
Slike koje ti poslikaš možeš listat bez vračanja na prethodni izbornik...
E da i nisam dobil onaj čistač,
E i ljudi dajte pomognite oko jednog pitanja...
Dali ima Zoom kad slikam?
Kad snimam ide a kad slikam neče....
Nit nema onog sastrane,
p.s probo sam sve rezolucije i sve kvalitete...
BTW... ako je istina da dobiš još 500kn na račun onda se itekako isplati kupit ga...
pozzz
A ako ga nemaš u torbici, jel se ekran lako ogrebe? Ne bi htel da se nakon 2 tjedna ne vidi ništa.
A u vezi listanja slika, možda pomaže preimenovanje slika u slični naziv kao i fotografija, promjena rezolucije u sličniju slikanom fotografijama, stvaranje jedno foldera u koji se sve to sprema?Ja samo pretpostavljam jer KG800 nije bio u mojim rukama.
Ne ogrebe se ekran tak lako al se straznja strana lako ogrebe ako ga stavljas na stol ili pogotovo ako vibrira po stolu... Ja sam ga stavljao na onu torbicu kad sam bio doma, zato mi je najvise i dosadio jer mi se nije dalo tolko pazit a nisam ga htio izgrebat. Inace prezivio je skijanje bez problema, jako niske temperature, pisanje poruka dok snijeg pada po njemu i tak, nije uopce tak osjetljiv...
Vrijedi znati. Pošo se blagdani bliže, valjda je onda on na popisu. A kak se spaja na PC?Ima svoj kabel ili može miniUSB?Blueooth dongle je isto opcija, alo me zanima with fire...
Dobije se kabel u paketu, lg konektor tak da se nemoze koristit obicni usb kabel... Slusalice s daljinskim koji ima 3.5mm konektor su detalj koji me odusevio, to ni puno skuplji mobiteli nemaju cesto.
E da...
Nisam u paketu dobil onu vezicu za čiščenje..
Danas biu u dučanu i veli mi da ne postoji to za taj mobitel, nakon 30 min kod njih našo je taj tip konačno i na internetu podatak da se dobije,
Veli mi on da sem ja to izgubio i ne želi mi dati...
Šta da činim?
Di da to nabavim?
Valjda nije skuplja ta vezica od 50kn?
Al di ju mogu nabavit?
Mislim si kupit novi mob. (trenutno koristim SE K700i).
Zapala mi je čokolada za oko; touchscreen tipke i 128 MB memorije.
čuo sam da im je onaj FLAT kabl jako loš ?!
Mislim kupiti u Simpi (998 KN paket i +500 KN na računu)
se isplati?
gledao sam i S500i ali premalo memorije za previse para...