Da, moguce i to, pa ta usluga bas i ne obiluje kvalitetom, vrlo cesto stekaju te poruke, ali dobro, besplatne su.
Printable View
Da, moguce i to, pa ta usluga bas i ne obiluje kvalitetom, vrlo cesto stekaju te poruke, ali dobro, besplatne su.
..da valjda..imamo na viponline 15 sms besplatnih dnevno.To kad si u minusu s bonom dobro dode.
da, a jos bolje dodje kad ti je aktiviran iako si ugasio racun :D= Citat =:
Izvorno postao lili
sentimentalnost je samo izlika za lijenost i inertnost= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
cijela nam nacija onda puca od sentimentalnosti :rotfl:
imam još godinu dana rbije s Vipom. koje ne podnosim od pred godinu i pol kad su mi maznuli mob i izgubio 150kn i morao zet pretplatu je rneznaju tko sam ja, a to mi veli nakon kaj mi je sve izdiktirao i gledao u moju osobnu. U toba je postojao još samo cronet a HT nisam uzeo iz principa. Tele2 mi je drugi broj i primarno služi za razgovore na 098.
websms usluga dostupna je svim registriranim vip online korisnicima. registracijom dobivaš 15 besplatnih poruka dnevno, mail s opcijom preusmjeravanje mejla na mobitel, uvid u stanje računa kao i obnavljanje bona putem interneta.
ovo je totalna glupost. sentimentalnost je samo jedan minoran razlog zašto ljudi ne prelaze. ali osnovno je to što tele 2 još nije ponudio kvalitetne usluge. tele 2 može biti zgodan kao drugi operater pored već postojećeg vipa ili t-coma ali ako koristiš samo njega onda si itekako zakinut.= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
da, sa tele 2 možda ti poruka na mobitel nikad ni ne stigne :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao JBT
Zakinut si ako koristiš GPRS i MMS... Ako ti služi za ono čemu 90% korisnika služi, za poruke i pozive, onda imaš sve kaj ti treba... Čak i jeftinije...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
Poruke an Tele2 uredno stizu, problema nema nista manje nego sto ih ima i na VIP-u i T Comu-u. Koristio sam sve mreze i nije se bas mali broj puta dogodilo da neka poruka zakasni, to je manje-vise normalno.
tocno je...poruke dolaze i odlaze sa tele2 bez problema...i to radi super...ali samo za hrvatsku....
ako mislite dobiti poruke sa stranog operatera e to zaboravite...toga kod tele 2 nema...oni kao jos ''potpisuju ugovore'' sa stranim operaterima...
= Citat =:
Izvorno postao revo
pa nije tele2 mreža koja je nastala sad nedavno u HR, postoji već godinama i ima ugovore sa masom operatera
upravo je bitno sto su oni novi u HR. to sto oni postoje vec duze vremena vani nije uvijet da se vezu ugovori i za HR i da SMSovi idu bez problema prema i sa bilo kojeg operatera.
Naravno, no oni su cim su krenuli cak omogucili taj polovicni roaming sa svim zemljama, preko upisivanje one famozne jedinice. Sad su tek u fazi potpisivanja ugovora za "normalan" i cjelovit roaming, a takav trenutno radi sa Slovenijom, BiH, Makedonijom, Češkom, Estonijom, Latvijom, Litvom, Luksemburgom, Lihtenštajnom, Finskom, Turskom, Hong Kongom, Armenijom i Azerbejdžanom. Iz tjedna u tjedan se broj zemalja povecava, a to mozete provjeravati na
http://www.tele2.hr/postpaid/rates/roaming/
Za zemlje koje imaju zvjezdicu, nije potrebno upisivanje jedinice.
nemam pojma jesam li ja lud ili ti, ali ja uredno dobijam sms-ove iz srbije, bih, svicarske i francuske, za ostale zemlje jos nisam probao= Citat =:
Izvorno postao revo
..da kaj se tice inozemstva i ja sam uredno dobivala poruke .
da,kad smo vec kod vip kvalitete, nerijetko se desi da tih 15 besplatnih sms poruka s weba nikad ne dodju na odrediste, niti ponekad mozes pristupiti web siteu. istovremeno prije par dana dogodilo se nekoliko rusenja kompletne vip mreze u istri. za vip, kao provider koji se reklamira najkvalitetnijim u regiji, meni je to porazno i za prijavu je drustvu za zastitu potrosaca...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
VIP gradi image na toj nekakvoj kvaliteti, ali ranjivi su kao i sve ostale mreze, ti silni softwarei i tehnika nisu nepogresivi pa tako niti VIP mreza. Oni mozda malo pretjeruju s isticanjem kako se njima kvar ne moze dogodit, a to su totalne gluposti. Svugdje gdje je tehnika u pitanju kvar je itekako moguc. Ima li su i veliki kiks u reklamnoj kampanji kad su reklamirali svoju ogromnu pokrivenost i prikazivali otok za kojeg su ljudi na Internetu pisali kako uopce nema VIP signala.
Ja sam putovao brodom od Trsta prema Grčkoj i signal T Mobilea je cijelo vrijeme bio jaci dok si VIP morao lovit na palubi.
Meni je usred Zagreba razgovor na VIP-u znao puknuti i sto sad, zar je to tragedija? Nikad mobilna veza nije kvalitetna kao fiksna jer jednostavno kabel je kabel. Na 11. katu nebodera gdje zivim preko niti jedne mreze ne mozes razgovarati 100% cisto jer se zbog velike visine stalno izmjenjuju bazne stanice sto uzrokuje kratorajne prekide, ne moze tu pomoci niti jedan "kvalitetni" VIP.
Njihovoj kampanji se mora pripisati uspjeh, a to je da su dosta svojih korisnika uspjeli zadrzati utuvivsi im u glavu da su najkvalitetnija mreza na svijetu. To su totalne gluposti, jer osim jos uvijek slabijeg signala, koji ide na bolje, ja na Tele2 nemam nista vise problema nego sam ih inace imao na toj VIP kvalitetnoj mrezi.
da tocno je to...samo me cudi zasto onda romanig neradi sa svim tim operaterima???= Citat =:
Izvorno postao Inovator
sad ce netko reci pametan da su oni posebna frima a ne tele2 iz švedske...a zasto onda kad idemo vani moramo ugasiti i utipkati broj 1 prije pina,da nas ostale zemlje kuze da smo pripadnici tele2 švedske ili da nam je centrala za sve pozive i poruke u luxemburgu...
znaci trebalo bi to raditi sa ostalim zemljama ali to ocigledno neodgovara tele2...
mozda si krivo shvatio temu ovog foruma...= Citat =:
Izvorno postao JBT
pa, ocito je to privremeno tehnicko rjesenje dok se zasebno ne potpise ugovor sa svakom zemljom...= Citat =:
Izvorno postao revo
uostalom, sto li ovo pricam, pojam bilateralni ugovor ti ocito nista nece znaciti :rolleyes:
Joj kako vam se ne daju neke stvari objasniti. Tele2 Švedska ne može prenijeti roaming ugovore na Tele2 Hrvatska, to je uredjeno zakonom. Isto kao što niti tv kanal HBO SAD ne može prenijeti filmove koje emitira u SAD-u na hrvatski HBO nego mora zasebno platiti prava tj. kupiti prava za Hrvatsku.
Moze se napraviti nekakav polovicni roaming kakvog je Tele2 nudio i jos uvijek nudi sa vecinom zemalja, a fora je upisivanje 1-ce ispred PIN-a. Ugovori se moraju zasebno potpisati sa svakim GSM operaterom s kojim se zeli imati roaming, ugovor mora biti ratificiran o obje strane. I zato Tele2 cim potpise bilateralni ugovor s 1 operaterom iz neke zemlje odmah stavi da ne treba 1 ispred PIN-a. Naravno prvo se ide na potpisivanje ugovora barem s jednim operaterom iz svake zemlje, a onda se baza operatera siri. Recimo u BiH je na pocetku roaming bio samo s Mobisom, a sad radi i s Eronetom.
ma eto...po ovom forumu je eto sve logicno...ma tele2 je super...eto vidim da svi opravdavaju ovdje tele2 ili mu traze pusta opravdanja ......hmm...da mi je znati cemu ovaj forum...mozda je i postavljan u znak potpore tele2....:closed:
Nitko ih ne opravdava i ne kaze da su super nego ti lupas glupe argumente tj. uopce ih nemas i nista ti se ne da objasnit.
Dosadan si. baci Tele2 karticu i zdravo... nećeš propasti...= Citat =:
Izvorno postao revo
imas alternativu.prebaci se na t-mobile ili vip i bit ces zadovoljan:thumbdown= Citat =:
Izvorno postao revo
pa zar ovdje nitko ne razumije poantu ovog foruma...gore piše ''zašto nisam prešao/la na tele 2''....
zar nebi trebalo raspravljati o svim pozitvnim (jeftini razgovori,dostupnost....) i negativnim stvarima(nema obecanog gprs za proljece,nemogucnost dobivanja poruka sa stranih operatera....)...
ali ovdje sa svaku kritiku o tele2 se odmah svi uzjogune i pocmu mu traziti fantasticna opravdanja(te urote stanara da nemoze postaviti antene,te i drugi operatori su isto tako,te on je ovdje tej ''jucer'' dosao,te nije znao gdje se dolazi pa nezna srediti papire ,,,,,,,,i još puno toga)....
Da, a VIP i T-Mobile su nenadyebivi... Ponavljaš se iz posta u post... Niti sam presretan što još ne nude GPRS i MMS usluge, niti ih dižem u nebesa zbog povoljnijih cijena, ali zato niti na pet stranica ne pišem o tome kako su u qurtzu jer im ne šljaka međunarodni roaming kako bih ja htio... Imaš tri opcije... Go wild!
tele2 je debelo podbacio u svojim planovima... nemaju ni 5% korisnika, a i ono korisnika što imaju su jako slabi potrošači.
Upravo ta mala zarada je povukla za sobom i kašnjenje izgradnje svoje vlastite mreže, a time i ostale basic usluge poput gprs-a
Loš marketing i nedostatak financija za neke konkretne akcije (bolje telefone u ponudi) je također jedan od promašaja... da su krenuli malo žešće pokupili bi korisnike VIP-a i T-mobila bez pol muke... pogotovo one koje su produživali svoje ugovore samo da bi kupili aparat.
Ciljana skupina tele2 su studenti, učenici i penzići (što se vidi i na ovom forumu), tj. oni kojima je važna svaka kuna koja im izlazi iz đepa.
Firme, VPN-ovi? Kažu čeka se vlastita infrastruktura... dok oni čekaju Vip i t- mobile vežu svoje korisnike ugovorima po 2-3 godine, daju im odlične telefone po niskim cijenama i grade si bazu korisnika za iducih par godina.
O kvaliteti mreže ne znam puno jer je moj tele2 99% vremena u nacionalnom roamingu preko Vip-a, gdje nema nikakvih problema.
Ne znam za vas, ali u mojem imeniku još uvijek imam samo 2 tele2 broja... od 486 trenutačnih kontakata...
P.S. Ovaj post pišem s Paga, gledam s balkona u prelijepo more (koje je hladno ko sam vrag) i uživam u prednostima mobile broadbanda 512 i mobitela N70 (koji sam platio 1900kn preko VPN ponude), te odlicnog edge signala preko Vipa. Kad mi to tele2 ponudi možda onda pređem kod njih... do tad :-/
Ne znam po čemu si zaključio sa oni imaju loš, a ova dva operatera dobar marketing? Uspoređujemo kruške i jabuke. T-Mobile i VIP imaju neusporedivo više sredstava za marketinške kampanje od jednog novog Tele2. Koliko žešće bi trebali krenuti da bi pokupili korisnike ova druga dva opertera? Nema te šanse ni da polovicu im otmu, ni Tele2 niti ijedan drugi operater. Većina ih se za neprelazak izjašnjava zato jer im se ne da mijenjati broj ili zato jer nemaju skoro nikoga na 095. Tako gledajući nitko nije trebao preći na novu mrežu. Ne čeka se vlastita infrastruktura, već se radi na njoj, a sad koliko brzo to samo oni znaju. Čisto sumnjam da im je u interesu se šlepati što duže na skupom VIP-ovom nacionalnom romaingu. Ja koristim Tele2 od početka rada mreže i uglavnom mi se račun drži na 60-ak kuna mjesečno s tim da (prema zadnjem računu) sam poslao 37 poruka (8,93 kn), uputio 3 i pol minute razgovora prema Tele2 mreži (2,06 kn) i 15-ak minuta prema drugim mrežama (20,20 kn), s tim da nisam do kraja iskoristio mjesečnu potrošnju. (31,19 kn). A oni koji žele vrhunsku uslugu, ondosno sve kerefeke koje trenutno jedna mobilna mreža može ponuditi, VIP i T-Mobile su najbolji izbor...
Tele2 ima 200 000 korisnika sto nikako nije niti 5%. planovi su ostvareni i izgradnja mreze sigurno ne kasni zato sto nema novca vec zbog administracije. Ja gotovo svaki tjedan u ZG primijetim neki novi odasiljac. Kad idem na more, ne zelim niti net niti laptop niti kvalitetan VIP-ov broadband jer nekad se treba i odmoriti od Interneta.
Kampanja im nikako nije losa, mnogim ljudima su njihove reklame puno simpaticnije od "napuhanog" VIP-a i T Mobilea. Ipak, bolje da plesu animirani mobiteli nego da T Mobile ponižava čistačice u svojim reklamama jer za njih je samo "močo krpa".
Ja nisam niti student niti penzić i itekako si svojim primanjima mogu priuštiti dobar mobitel na pretplati kod VIP-a, ali iz svojih osobnih načela i principa više ne želim podržavati duopol, a Tele2 ima usluge koje meni trebaju, GPRS ionako pozelim koristiti jednom godišnje. Puno ljudi koji opvdje viči i kukaju za GPRS-om ga ne koriste niti jednom mjesecno.
S druge strane, studenti i klinci nisu nimalo zanemarivi potorsaci mobilnih usluga.
super, jos jedan prototip megauspjesnog hrvata s velikim H i velikim brojem kontakata :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Scitec
e,da nam je vise takvih, gdje bismo bili, mislim da ti je pametnije uci u to prelijepo more i barem ohladiti glavu, a ne hvalisati se na nekom forumu sto si, i za koliko, kupio kod VIP-a. radje stedi potrosen promet preko edge-a za ono sto ce tvojoj firmi stvarno trebati - primjerice - kontaktiranju s klijentima.
post ti je onako, prenagao i neutemeljen, pogotovo o losem marketingu te podbacivanju tele2 planova - zar si clan uprave :rotfl:
Isto kao što T-mobile ima 2 milijuna :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao JBT
Nisu ostvarili ni jedan plan... planirali su pokrit 90 % populacije do kraja 5. mjeseca... planirali su gprs, mms do kraja proljeća...= Citat =:
Izvorno postao JBT
Imaš pravo... grade odašiljaće samo u ZG, jer veći gradovi poput Slav. Broda nemaju još ni jednu...
Očito si nezaposlen ili radiš u nekom poslu gdje nemaš potrebu za internetom svagdje i bilokad.= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ja npr. moram imati Outlook upaljen cijeli dan jer imam takav posao gdje konstantno moram biti u kontaktu s klijentima... kod nas je državni praznik, u inozemstvu nije...
Ma neka plešu, zabavna je...:thumbup: ali s tom reklamom brand im se ćini smiješan i sami sebe prave neozbiljnima= Citat =:
Izvorno postao JBT
Greška, radim jako puno s Internetom, ali na svu sreću svoj posao ne nosim doma.
Druga stvar, roditelji mi zive u Sl. Brodu i Tele2 bazna stanica nalazi se na poslovnom tornju Djure Djakovica zajedno s VIP-ovim i T Mobileovim. Zbog nekih sranja oko dozvola jos uvijek nije ukljucena, ali je postavljena.
Hvala Bogu da sam postigao ono što imam. Sve sam napravio sam i želim tebi i svima na forumu isto ili još i više.= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Taman sam se vratio s plaže. I ohladio sam glavu, a more je pravo dobro :thumbup:
Nisam član uprave :) ali sam u toj branši...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Drago mi je zbog toga, al jbg nismo svi takve sreće :-/= Citat =:
Izvorno postao JBT
Vidiš, nisam to znao... al me ne čudi... administracija je najveći problem u Hrvatskoj :-/= Citat =:
Izvorno postao JBT
Ok, tebi to odgovara zbog posla, ja rekoh, na svu sreću, kad dođem doma gotovo da mogu i ugasit mobitel što se poslovnih kontakata tiče. A kad nisam u ZG, Internet mi nimalo ne fali, dobro dodje da se malo ohladim od svega.
Tele2 itekako gradi mrezu, ja na primjeru Zagreba mogu posvjedociti da je odasiljaca sve vise, evo jucer su mi poceli postavljati jedan tocno preko puta prozora, u Sopotu.
Reklame različito doživljavamo, ali meni se, recimo, od T Mobielovih i VIP-ovih reklama doslovce riga jer one itekako ljude prave budalama, prakticki kao da su razgovori na mobitel besplatni.
Iskreno, bolje neozbiljne reklame, nego podcjenjivačke i napuhane... I da sam ja član uprave, ne bih se zalagao da se u ponudu ubacuju nekakvi 3G i modeli od 3500+ kuna dok god se ne riješi pitanje GPRS-a, a na kraju krajeva i UMTS-a...= Citat =:
Izvorno postao Scitec
Slažem se s tobom. Ima jedna narodna; je*o bi se, a da mu ne uniđe! Tako se ponaša tele2. Ukupno ima jedva 100-tinjak zaposlenih od toga pola u Vukovaru u SZK gdje ljudi rade za 1600 kn i javljaju se na pozive preko one stvari. Ako nećeš ulagati nećeš ni imati, a ne čekati (ne znam što ni koga) kao Tele2. Hvale se da su prisutni u velikom broju zemalja, a samo u jednoj su vodeći operator, valjda i to nešto govori. A reklame ... eh tek mi se ova s traktorom svidjela, prijašnje su bile "prilagođene" prikazivanju na lokalnim televizijama ...= Citat =:
Izvorno postao Scitec
Pa ne mogu biti u niti jednoj vodeći kad su svugdje drugi, treći ili četvrti operater, nigdje se još skoro nije dogodilo da drugi pretekne prvog, a kamoli da to učini treći. Uostalom i slogan im je da su vodeći ALTERATIVNI operater.
Početnici i u T Mobile služni za korisnike imaju 1600 kn, poznajem osobu koja radi tamo. Taj se rad, ako si honorarac, placa po satu, a stalno zaposleni sigurno nemaju tako nisku placu. Druga stvar, ljudi koji rade za Tele2 u ZG, imaju stalan posao, imaju dobru placu i dobre radne uvjete.
stalno zaposleni imaju oko 2700kn.
po nekima stalno zaposleni imaju 2700kn, sto je sasvim manje od onih informacija koje sam dobio iz prve ruke. sto se tice sluzbe za korisnike, oni ionako nisu stalno zaposleni, pa tako moram reci i kako se u pojedinim bankama u samom centru Zagreba zaposljavaju apsolventi na studentski ugovor, gdje rade puno radno vrijeme (s neplacenim prekovremenima) za 1900kn.= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
Sto bi govorilo da je samo u jednoj zemlji Tele2 vodeci operator? Pa, nisi im ocito procitao slogan da su vodeci alternativni operator? Cak ni na prividno najliberarnijem trzistu uvijek postoji odredjeni mehanizam koji nekom operatoru omogucava vecu razinu monopolistickog ponasanja.
Revo, mislim da trabunjas na prazno.= Citat =:
Izvorno postao revo
Jesi li ikad koristio roaming? I ako je bilo problema recimo u sijecnju ne znaci da je tako i danas. Nesto se ipak radi, iz mjeseca u mjesec je situacija bolja.
Nekolicina Vas MUDRIJANA (glave tvrde ko kamen) "ne zeli" shvatiti i razmisliti o tome da je Tele2 recimo godinu dana u HR i dok su Cronet i Vip bili u toj fazi nisu ni tako fuinkcionirali.
Moram priznati (i iz osobnog iskustva) da nas sva ova tehnologija "cini lijenijima" i svakome je najlakse prigovarati a ne zeli razmisliti koliko truda i vremena treba da se nesto postigne u zivotu:comp: , DAKLE tako i kod izgradnje mobilne mreze!!
Apsolutno je jasno, da cak i uz svu najmoderniju tehnologiju, niti jedna mreza odasiljaca ne nastaje preko noci. Niti jedno roaming partnerstvo se ne sklapa tek tako, i prva dva operatera su nekoliko godina gradili svoju bazu roaming partnera.
ja sam već na teleju!
Tele2 najbolje je uzeti kao alternativni broj kako se i reklamira kao operater i kao takvog prihvatit i koristiti usluge u ponudi.
Sigurno je da se Tele2 nemože nositi sa takvim brendovima kao što su T-com ili Vodafon.
Mislim da je stotinjak zaposlenih premalo i nemože dovoljno ažurno pokriti ni sve aktualne probleme, pa mi se stoga čini da nemožemo očekivati bogzna kakav brz razvoj mreže, jer tko je jednom probao riješavat pravno-imovinske odnose zna koliko je to dugotrajan i za---an posao.
Što se tiče reklama meni osobno su draži animirani mobiteli nego Vodafonovi plesači koji se krive i prenemažu ili T-tim na tjelovježbi (s--e) u žitu.
Sigurno je jeftinije animirat mobove na kompu (vjerujem da razliku potroše na razvoj mreže)nego plaćene ekipe plesača i glumaca.
s ovim drugim dijelom se slazem, ali ovaj pocetni dio... tele2 brand je u HR tek u pocecima, iako ovo sto si izjavio je istovjetno onome kad bi sad dosao Burger King u HR i izjavio da se ne moze nositi s McDonaldsom?= Citat =:
Izvorno postao Denis
Sto se tice brzog razvoja mreze, mislim da je u pola godine vec dosta toga napravljeno, pa sam i sam iznenadjen da stalno vidjam nove bazne stanice, barem sto se tice Zagreba... primjericem drugi operateri vec godinama u ponekim dijelovima Zagreba ne mogu adekvatno rijesiti signal (konkretno, primjer VIP-a u kvartu Cvjetno naselje, iako i T-Mobile ima nekih rupa u samom centru kako tvrde korisnici), a na Tele2 se odmah rezi. Naravno, za to sam da se upozori na propuste i nedostatke, ali nepotrebno kukanje nam ne treba.
a dobro dali ima netko medju vama tko nije presao na tele2 pa da nam objasni ''zasto nije presao na tele2''???????
da se malo drzimo teme...a ne potpore tele2...
dali itko ovdje vidi koja je tema????
Ja nisam prešao zato što nema usluga tipa Mobile Broadband, a cijene njihovih usluga su mi još uvijek neisplative za moje potrebe :) Eto ga, simply put. Da imaju nekakav dobar mobitel u ponudi (recimo 6280), još bi jako dobro razmislio prije prijelaza u mrežu...ali treba im dosta toga :)
tele 2 je alternativni operater i toga se drzi,a ponuda mobitela im je u skladu sa sloganom:"jednostavno jeftino".onaj ko zeli nesto vise ima na raspolaganju kod t-mobilea i vip-a i naravno po odgovarajuce visoj cijeni.
Zagreb možda i razvijaju ali zato pati ostali dio Hrvatske tako da se kad se sve zbroji i oduzme mreža razvija sporo.= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Što meni vrijedi Cvijetni trg u Zagrebu kad ja na poslu u Krku imam loš signal Vipa pa nemogu zbog toga koristit ni Tele2. Ovim se pokazuje nedostatak nacionalnog rominga odnosno neizgrađenost vlastite mreže.
ja nisam presla na tele2, iako sam na pocetku imala njihov br.
rezervacija,pretplata 1mj, pa prebacivanje na prepaid,tj, za oko 15kn nabavila njihovu karticu.
ali svi su moji prijatelji ostali na starim mrezama.
imam 2vip i 1 098 karticu i to mi je sasvim dovoljno.tele2 ima 1 ili 2 ljudi s kojima ja komuniciram.
vip nudi super uslugu 0kn po min za pretplatnike koju ima moj decko i pricamo i po 5 i vise sati na dan, to je apsolutno najbolja usluga koju je itko ponudio.t-mobile je ponudio uzasno smijesnu stvar s 0kn i 25l naplate uspostave poziva, ogranicenje minuta mjesecno........ totalno bezveze.
kod vipa nema apsolutno nikakvog ogranicenja..pricali mi i cijeli dan, nista ne naplacuju dodatno niti uskracuju pozive.
koristim i vip pretplatu na mail.to je super stvar.imam 0-24 pristup svojim mailovima. vecinu prijatelja sam nagovorila da se registriraju na vip i t-mobile, tako da ne moram uopce koristiti sms, svima pisem mail, koji im se prosljeduje na mob.tako da mogu ljude doslovno zatrpati porukama svaki dan, a sve za samo 10kn mjesecno.to je najbolja stvar koju sam u zivotu koristila. s 3g se moze i istovremeno pisati mail i razgovarati na mob.npr.pricam s deckom za 0kn i istovremeno saljem svim zivim prijateljima poruke na mail.to svima preporucujem.
ne znam da tele 2 nudi nesto slicno.
t-mobile je uveo onih 7 brojeva, to je ok.
kombinacija 0kn+pretplata na mail+098br za pozive na 098.
uopce nemam potrebu za tele2.
usput, one njihove reklame su mi kao neko ponizavanje ljudi.ko na pijaci.pogotovo s kombinacijom stikle... ipak nismo svi na tom nivou.
toliko jetino izvedeno da je to jadno.moje misljenje.
ograničenje minuta mjesečno... a gdje ti to piše?= Citat =:
Izvorno postao bizz
Btw. možda nisi čitala uvjete, ali vip je u svojim uvjetima naveo 1000 minuta kao mjesečno ograničenje, tako da ti nebude čudno ako se jednog dana pozovu na to.
5 sati dnevno :klap:, a imam osjecaj da ti je decko tu na forumu, jer se ne srece svaki dan netko tko brblja s 0kn 5,6 sati dnevno...= Citat =:
Izvorno postao bizz
dakle, kad budete slavili slijedecu tromjesecnicu, mozete si pokloniti jedan CT pregled kod privatnika :jump:
ne znam kako mozes smatrati da su tele2 reklame ponizavanje ljudi. suprotno tvojim naznakama, ja sam upravo kod inteligentnijih ljudi naisao na pozitivne komentare, tako da se malo zapitaj koliko ti treba da postignes taj nivo :D
uostalom, niti ne sumnjam da uz te puste brojeve imas potrebu za tele2, ja imam jedan, i taj mi je dovoljan za sve potrebe... racunalo imam, te koristim ga za normalan pristup Internetu na 'velikom ekranu', tako da pristup internetu preko mobilnog telefona ne smatram nekom nuznom potrebom. doduse, mozda ce mi se dogoditi jednom u godinu dana da ce mi zatrebati, ali, eto, mislim da cu izdrzati, kao sto su ljudi nekoc zivjeli bez elektricne energije :D
Evo ja sam prešao na tele2.. Jučer..Razlog jeftini tele2 paket SE Z530i
Meni su upravo reklame drugih dviju mreza ponizavajuce, ja stvarno ne znam sto to ima ponizavajuce u Tele2 reklamama. Puno je vece ponizenje reklama koja pokazuje cistacicu medju gomilom finih poslovnih ljudi koji okolo lete sa sjajnim mobitelcicima dok ona 2 puta trazi "moco krpu" jer, eto, prema T mobileu mobiteli su za poslovnjake dok cistacice ne zasluzuju nista osim moco krpe.
Dodje mi rigat vise od tih reklama koje pokazuju poletne i sretne ljude, kao da je telefoniranje besplatno ili slusati one ljigavosti o velikoj brizi Sluzbe za korisnike koju usporedjuju s roditeljskom brigom, FUJ, nista drugo ne mogu reci.
Treca stvar, 5.5-satni razgovori na mobitel? To je meni vec pomalo sick, sorry, ali ja to ne smatram normalnim, a pogotovo ako ta druga osoba zivi u istom gradu.
Nadam se da koristite slušalice :eek:= Citat =:
Izvorno postao bizz
I ja se nadam...čovječe što to promovira loše aktivnosti :)
kao sto rekoh, to je moje misljenje, a na to valjda imam pravo. ne zivimo u istom gradu, koristim slusalice, ne smatram to problemom i ne kazem da je svaki dan, to je bio primjer.
vip ima u pravilima ogranicenje, ali sam provjerila kod sluzbe za korisnike, kazu da su to stavili samo za slucaj ako im netko ostavlja namjerno otvoreno puno linija i time ometa..npr.konkurencija, jer je besplatno.tako su morali imati neko ogranicenje, a to je i razlog zasto se veza prekida svakih sat vrem.
nece naplacivati nikome tko koristi mob za razgovor.
nemam non stop pristup kompu i netu, pa mi mail super dode i time sam zadovoljna.
stvar je u tome da se mail koristi umjesto sms-a. za 10kn puno vise mailova nego sms-ova..
reklame mi se jednostavno ne svidaju.
time, naravno ne uskracujem vama pravo na svoje misljenje. samo iznosim svoje.
dali ima još tko ko nije presao na tele2...da nam kaze razloge svojeg neprelaska??????
Meni se ni ne isplati niti planiram prelaziti na tele2 jel prvo imam svaki mjesec 200 min besplatnih, i drugo imam besplatan vip.friends broj koji trenutno ne koristim jel nemam potrebe :)
Dosta mi je 200 min mjesečno, i par sms poruka
da, ali samo kažem da u uvjetima korištenja piše ograničenje i u slučaju da žele mogu se pozvati na to i tada ti neće vrijediti rekla/kazala teta operaterka. Razlog zašto se veza prekida nakon sat vremena nije vezana samo uz vip.friends uslugu nego uz svaki poziv te trajnosti.= Citat =:
Izvorno postao bizz
Da se ja vratim pitanju "Zašto nisam prešao na Tele2".
Istina, ja sam prešao (uzeo i njih uz stari broj) odavno, čim su došli na tržište i mislim da mi je to bila jedna od boljih, mudrijih ideja.
Inače kada naiđem na nekoga tko nije prešao na Tele2 obično se dobro nasmijem na njegov račun, pogotovo zbog razloga koje navodi... a i da je sve što je rekao točno, ako osoba X ima primjerice Vip, i relativno često zove fiksne ili ostalne mobilne mreže, nije prešla na Tele2 jer joj se to ne isplati - hahaha, Amerika je otkrivena 1492., ok 1493. :)
Samo se nadam da ja nisam zločest, i da se i vi smijete iz istih razloga.
Pročitaj moj post. Kad mi tele2 ponudi to po nižoj cijeni onda ću razmišljati o prijelazu. Kad oni meni ponude VPN za 4 broja, 200 min besplatnih mjesečno, i vip.friends broj besplatan. Ovako mi se nikako ne isplati. I da sve to za mjesečnu pretplatu od 200 kn što je više nego povoljno. Maksimalan račun za 4 broja je oko 1200-1500 kn mjesečno s tim da je samo moj račun oko 230-260 kn= Citat =:
Izvorno postao SEguy
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Eh, moja greška! Ja sam mislio na prepaid korisnike... skužaj, trebao sam to gore navesti!
Tako da. Jel u tome jesu jeftiniji odnosno povoljniji= Citat =:
Izvorno postao SEguy
eto ja imam Tele2 pretplatu pa sam od kad su krenuli do dana imao sve skupa razgovora u vrijednosti 1,50 kn, mislim da ih slanje ovih skoro 10 racuna kosta malo vise. Par puta su me ljudi zvali na taj broj pa smo se jedva culi pa sam ih zvao s drugog broja i od onda je taj broj na hladjenju.
Meni je isto tako TELE 2 na odmoru.Koristio sam ga samo dok sam bio u inozemstvu jer nisu naplacivali roaming ( odmah po pozivu ), drugim rijecima mogao si pricati besplato:king: .Posto je sada bla bla kartica sa minusom od cca 300 kuna uskoro ce letiti u smece;D ;D ;D
Uskoro? Zar još razmišljaš dal da platiš? ;D= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Jos se mene moze dobiti zato je koristim;D Samo sto sa tolikim minusom niti SZK ne mogu zvati:bunny:
Znas sto @RSRRCTDjsp_m, mjesecima ovdje raspravljamo i iznosimo svoja stajalista i koliko nam god bila suprotna misljenja, nastojimo se ne vrijedjati na osobnoj razini. Tvoja razina kulture ocito je nesto niza. Ti kazes da sam se ja pojavio kad se pojavio i Tele2. A sto da ja kazem o tebi? Ti si registriran 2004., a do jucer, kad se pojavio Tomato, imao si 40-ak postova dok si ih samo jucer poslao onoliko koliko si ih sveukupno slao u 2 godine. Za koga ti radis? Kad vec ti tako razgovaras sa mnom, mogu i ja s tobom...nikad nisam pristalica toga da se nekog naziva agentom neke mreze, to mogu samo ljudi koji povrsno razmisljaju. Ne znam zasto neki ljudi misle da se neke INSIDE informacije mogu dobiti samo ako radis za neku mrezu...ee.....postoji puno drugih nacina.
Moji postovi lice na PR? Pa gospodine dragi, jednim dijelom to mi je i struka iako ne izravno, mozda mi je to profesionalna deformacija. U svakom slucaju mislim da sam ugodniji za citati od tebe.
Zasto branim Tele2? Ne mogu reci da ih branim, samo zelim da se ne sire dezinformacije tipa da imaju 10 baznih stanica u Zagrebu, a trenutno ih je preko 40 i bit ce ih jos...Ili pak da ne grade mrezu u HR, a barem u 15 gradova su vec postavljeni odasiljaci, u nekima od njih u u funkciji, itd...da ne nabrajam dalje. SMS-ovi iz inozemstva takodjer krecu i roaming se popravlja.
I ni ti ni ja ovdje nismo tema, vratimo se Tomatu!
ja sam registriran kao cetvrti clan ovog foruma, na njegov prvi dan, ovo nije moj jedini account= Citat =:
Izvorno postao JBT
a sta si se uspalio? malo sam isao citati tvoj history i vidim da od kad si dosao slijepo propagiras isto.. nevjerovatno mi je da netko moze potrositi toliko zivota da brani neku firmu, a da ju ona za to ne placa.. i jos da blati konkurenciju
ako nije tako - zao mi te m8:closed:
no ovo je offtopic
Ja sam naravno prešao na T-2, tarifa 85 pretplata odmah na početku poslovanja. Jednostavan razlog je što oni dobro zarađuju na našim pozivima i uz ovakve cijene. A ovi drugi su vezali papke ugovorima na sto godina uz "navlakače" jedno-kunske , poluotpisane mobove. :retard: Da mi to nisu poslovni brojevi (t-mob i vip) bacio bi ih i 3 p.... .......e. Sad imam 250 kuna mjesečni račun na T2 mreži za 70ak smsa i 4,5 sati razgovora.
Ma, bilo koji pretplatnik s vipa ili t-m neka pretvori pozive i kune u sate pa neka onda priča o jeftinoći. Kad su dobili račun s izračunatim i potrošenim vremenom, a ne u šiframa koje sami ne kuže. glupost, sami sebe lažu.